Buja erotika 1.

Zsófi eközben a Ferihegyi reptéren várta Los Angelesi barátnőjét, Borsi Orsit, aki pár éve ment férjhez, egy amerikai filmrendezőhöz. A gép késett így Zsófi a halban ténfergett és az utazási irodák színes ajánlatait nézegette, amikor hirtelen egy férfi szólította meg:

-Ne haragudjon asszonyom, nem tudja véletlenül, merre van a talált tárgyak részlege? – és az ismerős hangban huncutság bujkált.

Zsófi meglepettem fordult oda és legnagyobb megdöbbenésére Lacit, középiskolai szerelmét ismerte fel a harmincas évei közepén járó magas férfiban.

– Tényleg Te vagy az? – sikoltott fel a meglepetéstől és megpuszilta a jóképű férfit.

– Mit csinálsz itt? – kérdezte lányos zavarában. Laci elmosolyodott és elmondta, hogy üzleti úton volt mexicóban egy külkereskedelmi vállalatnak biztonságtechnikai ügyeiket intézi.

Aztán amint a kölcsönös emlékidézésen túlestek Laci elköszönt, de még előtte átnyújtotta a névjegyét. Amint az Armani öltönyös férfi eltolta a poggyász kocsival Samsonite bőröndjeit, Zsófi megnézte az elegáns dombornyomású névjegyet.

 

 

Ábrahám László

Manager

Fortress Magánnyomozás és Biztonságtechnika

 

 

Hát arra igazán nem gondolt volna, hogy a csendes, szerény gimnazistából magánnyomozó lesz- mosolyodott el, és a névjegyet a retiküljébe csúsztatta. Időközben megérkezett Orsi gépe és a barátnők nemsokára már Budapest centruma felé araszoltak a forgalomban, anekdotázva és a régi szerelmeket, sztorikat felidézve.

Orsi csak mesélt csak mesélt, hogy bár kint mindene megvan, hiányzik a hatos villamos csengése és a séták, a közös pad a szigeten. A barátok mások, és bár már évek óta Los Angeles milliomosok lakta részén él, a szíve valahogy még mindig itthon maradt.

– S veled mi történt – szegezte a kérdést Orsinak.

– Ákos még mindig a szuper pasi? – érdeklődött kajánul.

– Mostanában megváltozott, sokszor türelmetlen velem és goromba.- panaszkodott az orvosfeleség – szerintem a klinikán is sok a gondja de nekem gyanús. Az sem lehetetlen, hogy nő van a dologban- aggodalmaskodott Zsófi, miközben lopva megnézte magát a Mazdája visszapillantó tükrében.

 

– Szerintem rémeket látsz kedvesem. – vigasztalta Orsi.- Ilyen nőt úgysem talál magának, mint Te, az a kujon.

– Pihenned kellene.- simította meg barátnője karját.

– Egy wellness hétvége Hévízen vagy egy kis síelés az Alpokban helyreállítaná az önbizalmadat. Meg ez a tanfolyam is…big sheet – legyintett az amerikai barátnő, aki jobban bízott a házasság révén megszerzett vagyonban, mint a kétes eredményű tanulásban.

-Az a baj nem érzem magam jól a bőrömben, ideges vagyok, és -bár nem árultam el Ákosnak- a háziorvosom antidepresszánst írt fel nekem.- komorodott el Zsófi.

-Szerintem csak egy kis levegőváltozás kell neked-jelentette ki Orsi ellentmondást nem tűrő hangon, épp amikor begördültek Ákosék villájának műkővel kirakott udvarára.

 

7.

 

Ákos és Andrea a hétvégét szerelmeskedéssel töltötték. Szinte ki sem mozdultak a szállodai szobából. A reggelit a szobába kérték csak este mentek le a pazar büféasztalos vacsorához és délután, amikor kevesebb volt a vendég akkor vették igénybe a szálloda feszített víztükrű uszodáját és a finn szaunát.

A férfi vendégek egyöntetű csodálattal adóztak Andrea tökéletes alakjának a fiatalabb srácok, nyálukat csorgatva kuncogtak. Az egyik olasz férfivel Ákos összetűzésbe is keveredett, amikor az megjegyzést tett a barátnője idomaira.

Andrea csak nevetett a dolgon és a féltékeny férfibe karolva a bárhoz húzta és két koktélt rendelt.

– Beszélnünk kell…- mondta és szürcsölt egyet a meggypiros koktélból

– Miről édes?- mosolyodott el Ákos.

– Hát rólunk- tudod nekem nem életcélom a szeretői státusz. Még sohasem volt dolgom nős férfivel. Csak Te teljesen levettél a lábamról – dorombolta és közben látta, hogy az orvos férfi egóját, mintha vajjal kenegetnék hízelgő szavai.

– Szeretném tudni- mik a terveid velem, édes nyuszkóm – kérdezte és újra belekóstolt a koktélba.

 

Ákos hirtelen nem tudta, mit feleljen. Ellentétes érzelmek rohantak rá.

A család, Zsófi, becsület, Vandácska, barátok a jövő és csupa, csupa kérdőjel.

De ezek a kérdőjelek egy pillanat alatt eltűntek, ahogy a fiatal lányra nézett, aki szemtelen magabiztossággal ült a bárszéken a felsliccelt fekete miniben és izgatón formás ajkai közt a szívó szálal játszott.

– Mit szeretnél? – szakadt ki belőle a kérdés.

– Téged. – hangzott csípőből a válasz és Ákos azon kapta magát, hogy forró eper ízű ajkak tapadnak a szájára és ö már régóta nem ura a gondolatainak.

 

 

8.

 

Ákos és Ács Andrea a balatoni hétvége már szinte minden nap találkoztak. A nő teljesen az ujjai köré csavarta az akaratgyengévé vált orvost. Télen már a férfi fizette ki Andrea albérletét, és amikor a VW végképp megadta magát az orvos vásárolt neki egy három év körüli kék Suzukit, hitelkártyájával fizetve Andrea ismerősének Hungária úti autókereskedésében.

Andrea láthatóan nagyon szerette a kicsi Vandát is. Amikor Ákos elhozta őt több randijukra is, látható gondoskodással öltöztette és kényeztette a szőke kislányt.

Ákos már szemrebbenés nélkül hazudott Zsófinak. A feleségét teljesen lefoglalta a vizsgáira való felkészülés és bár mindennapossá váltak a néha látszólag ok nélkül kitörő veszekedések, egyikük sem vitte szakításig a dolgot.

 

Zsófi egyszer hisztizett, tört zúzott, máskor csak behúzódott a kandalló mellé és csendben sírdogált.

Amikor Ákos békítgetni próbálta, hangulata szinte azonnal az ellenkezőjébe fordult.

Érdekes módon észrevette, hogy mindig a tanfolyamok után lett rosszul.

Nem tudott rá magyarázatot adni de elhatározta, hogy egy komolyabb orvosi vizsgálatnak is aláveti magát. Minden esetre, a stresszre gyanakodott és bár megfogadta, hogy nem idegesíti fel magát minden apróságon, ez nem nagyon sikerült neki.

Ákos is többször megpróbálta összeszedni magát, hogy józan eszére hallgat és befejezi a kapcsolatát Andreával, de amikor meglátta a lányt és szeretkeztek már nem volt ereje előhozni a dolgot. Egyre inkább érezte, hogy elveszíti a talpa alól a talajt.

Egyik szerelmes légyott után Andrea annyira a varázsa alá vonta az orvost, hogy az megígérte neki, hogy elválik a feleségétől miatta.

 

Egy kis időt kért csak. Haragját, keserűségét, régi sérelmeibe kapaszkodva felesége ellen fordította és őt okolta magában házasságuk megromlása miatt. Amikor az egyik esti veszekedésük alatt nő kemény szavakkal visszavágva, védekezni merészelt, Zsófit ”meddő kurvának” nevezte. Ákos pár holmiját egy táskába szórva elrohant és aznap Andreánál aludt. Az orvos pár nappal később, egy havas péntek délutánon, éppen fizetni akart a hitelkártyájával de legnagyobb megdöbbenésére a számlán annyi pénzt sem talált amennyi a Volvo teletankolására elég lett volna. Teljesen meg volt győződve róla, hogy a pénzt Zsófi emelte le bosszúból a számlájáról. Gyilkos harag öntötte el az agyát. Miután nem érte el a feleségét, aki a munkatársnő szerint vidékre ment, elrohant Andreához és neki sírta el a bánatát. Sokáig beszélgettek, és közös jövőjükről álmodoztak. A nő szerelmes gondoskodással ölelte a férfit. Vacsorát főzött neki és megmasszírozta a feszült orvos hátát, és megint hatalmas orgazmusokkal vidította fel. Ákos dél körül ment haza de Zsófit nem találta otthon. Hirtelen ötlettől vezérelve a felesége ruháit bőröndökbe gyűrve kirakta a villa elé, és a zárakat is lecseréltette egy ismerős lakatossal.

 

Már teljesen ki volt fordulva magából, már ki sem ment, ajtót sem nyitott, amikor a késő délután hazatérő Zsófi vagy harminc percig nyomta a csengőt.

Csak amikor a síró nő elviharzott a kocsijával akkor lesett ki félrehúzott bársony függöny mögül álnok mosollyal az arcán. Ákos nem sokat törődött a feleségével, már nem is akarta rendezni vele a dolgaikat. Viszont sejtette, hogy az asszony a szüleihez ment, akik igen jómódú emberek voltak. Amikor anyósa még aznap este felhívta és durva bánásmódja miatt felelőségre akarta vonni a vejét, ő szó nélkül letette a telefont. Lefektette Vandácskát, és amikor a kislány elaludt felhívta a szeretőjét, megbeszélték, hogy Andrea hamarosan hozzájuk költözik.

 

 

9.

 

Zsófi nem akart belenyugodni a történtekbe s bár feldúlt volt és fel sem fogta igazán, hogy újra abban a szobában alszik, ahol a gyermekkorát töltötte. Összeszedte minden lelkierejét és gondolkodni kezdett:

– Mi lehet az a dolog, ami ennyire felbosszantotta Ákost, hogy szakításig vitte a dolgot? -mormolta maga elé.

Mivel nem jutott semmi az eszébe, hogy kissé megnyugodjon a gyógyszeréért nyúlt a táskájába, amikor egy kis papírlap akadt a kezébe. Ábrahám Laci névjegye volt. Zsófi azonnal feltárcsázta a számot.

– Fortress Security- jelentkezett egy kellemes női hang- kapcsolom az igazgató urat!

-Á á, a talált tárgyak osztálya -kedélyeskedett Laci a telefonba de aztán elkomorodott, amikor Zsófi könnyeivel küszködve elmesélte a történteket.

– Itt valami bűzlik – mondta Laci – de ne sírj kedves, meglátom, mit tehetek.

Amint megtudok valamit, kereslek – búcsúzott el a régi barát.

Zsófi cseppet sem megnyugodva tette le a telefont és csak hajnalban aludt el kedvenc hajas babáját ölelve.

 

 

10.

 

Hétfőn az esti tanfolyam után az egyik lány, Adél megkérte Zsófit, hogy segítsen Neki felkészülni a szerdai vizsgára. Ő nem mondott nemet, mert örült, hogy valami elvonja a figyelmét a férje körüli konfliktusról. Bár a lány csak pár hónapja járt vele közös csoportba, többször is beszélgetett vele és mivel Zsófi mindig megéhezett estére, Adél szertartásszerűen mindig egy téliszalámis szendviccsel kínálta meg

Viszonzásul nem fogadott el semmit, így most asszony örömmel fogadta el a meghívást, a lány V. kerületi lakásába.

 

Miközben a Körúton az esti forgalomban lámpáról-lámpára evickéltek, Zsófi többször is végigmérte a huszonöt év körüli lányt, aki kedvesen csacsogott és láthatóan imponált Neki, hogy a menő orvosfeleség hurcolássza a Mazdájával.

Zsófi szemrevalónak találta csoporttársát. Barna, hosszú, göndör fürtjei a válláig értek az elegáns kosztüm és a márkás cipő is igényes nőre utalt.

Karcsú derekán széles divatos nagycsatos öv, barna szemei felett érzékien göndör szempillák rezegtek. Nyakában, pedig egy bőrszíjon egy ezüst kígyót ábrázoló medál függött. Zsófinak fogalma sem volt, hogy miből telik egy fiatal lánynak ilyen ruhákra de arra gondolt, hogy biztosan a szülei vagy barátja támogatják a csinos lányt.

 

Adél észrevette, hogy Zsófi bámulja öt, elpirult és a medált önkéntelen mozdulattal a kosztüme alá rejtette. Nevetgélve mentek fel lifttel a fényűzően berendezett lakásba. Teát főztek és a vastag szőnyegekkel borított parkettára kuporodva, körberakták magukat könyvekkel.

A tanulással nem nagyon haladtak inkább a meleg citromos teát szürcsölve beszélgettek.

Vagyis inkább Zsófi beszélt és Adél hallgatta a férjével és magánéletében történt dolgokat és arcára részvét ült ki. Amikor Zsófi a fájdalmáról beszélt a lány közelebb húzódott hozzá és szemében részvéttel simogatni kezdte az arcát. Zsófi először zavarba jött de aztán melegség öntötte el és a hasa környékéről kiindulva gyenge remegés futott át a testén,

 

Maga sem tudta hogy miért de hirtelen megcsókolta a lányt. Ö érzékien viszonozta és pár perc múlva, már vadul csókolózva simogatták egymást a puha perzsaszőnyegen.

Adél felállt. Az esti félhomályban csak testének körvonalait fogta körbe az utcáról beszűrődő holdfény.

– Van ennél kényelmesebb fészek is ebben a kégliben, nyuszkóm – súgta halkan.

Kézen fogta az orvosfeleséget és az ötvenes évek stílusában berendezett, vörös textiltapétás hálószobába vezette.

 

A méretes franciaágy szinte mágnesként vonzotta a két felizgult nőt, az ágy feletti tükör, pedig még inkább felgyújtotta buja vágyaikat. Egymás mellett hevertek az ágyon, csak egy harisnyatartóban és gyengéd, lassú mozdulatokkal cirógatták egymás bőrét, fél szemmel a tükörre sandítva gyönyörködtek mozdulataik kecsességében. Ahogy Zsófi kinézett az ágy melletti ablakon és a kövéren hulló hópelyhekre feledkezett megint sírhatnékja támadt, de inkább Adélhoz fordult és szíve egész fájdalmát egy szenvedélyes csókba sűrítette. Adél a hasára fektette Zsófit és meztelen derekára ülve, haját félrehúzva a nyakát csókolgatta. Zsófi már teljesen fel volt izgulva. Félig felemelkedett, és hagyta, hogy partnere tenyerébe vegye formás ágaskodó kebleit.

 

A lány Zsófi hátát egyre lejjebb csókolgatta egészen, míg a popsijához nem ért megmasszírozta a két formás gerezdet, és puha csókokkal árasztotta el. Közben ujjai a lány lába közt játszadoztak. Zsófi megfordult és úgy helyezkedett, hogy feje Adél formás combjai közé került. Így hemperegtek lassan átadva magukat a szerelmeskedés gyönyörének. Hosszú percekig franciáztak és izgatták egymást. Aztán hosszú combjaikkal ollóba fogva egymást, egyre gyorsabban mozogtak. Zsófi hangosan sikoltozott, amikor Adél előbb egy majd két ujját finoman megnyálazva, remegő testébe csúsztatta. Közben hüvelykujjával izgatva a csiklóját. Zsófi érezte, hogy a gyönyör hullámai végleg elborítják. Amikor Adél akarva- vagy akaratlanul megtapintotta G-pontját, a combjaival megszorította a lány kezét és egy hangos hörgésbe fúló sikítással jutott el a csúcsra.

 

Hanyatt feküdt a franciaágyon. Teljesen kinyúlva a gyönyörtől, és a boldog fáradtságtól. Fel sem tűnt neki, hogy Adél közben letusolt és egy kényelmes frottír fürdőköpenybe öltözött. Kicsit még beszélgettek, amikor megcsörrent Adél telefonja. Amíg a lány a másik szobában beszélt Zsófi felöltözött, csendben elfordította a kulcsot a zárban és kisurrant a lakásból.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.