Veronika, viszket a lika 2.

Szenvedélyesen ölelkeztünk Verával. Öleltük és simiztük egymás hátát, miközben hol egymás ajkát, hol egymás nyakát ízlelgettük. Csodás napot töltöttünk együtt, sétával a tóparton, hajókázással, most pedig visszavonultunk a szállásra romantikázni.

Veronika a leggyönyörűbb lány a világon. Magas volt és vékony, de sportos. Vállig érő, fekete haj foglalta keretbe bájos, értelmet ( és gyakran pimaszságot ) sugárzó arcát. Dióbarna szemében tűz égett, hamvas barackbőre mindig megvadított. Kívántam az első találkozás óta.
Ezen az estén fehér inget és barna, rövid farmert viselt.

– Engedjük meg a vizet – javasolta mosolyogva.
– Jó ötlet.
Bementünk a fürdőbe és elkezdtem megengedni a vizet. Addig kigomboltam Vera ingét. Miután levettem, ő ugyanígy tett a polómmal. Megcsókolt, majd én is a melltartójában duzzadó melleit.
– Ez se kell – mondtam és lecsatoltam a melltartót, kiszabadítva kisebb, de dús, gyümölcsös, kerek melleit.
Nem tudtam betelni velük. Simogattam és csókolgattam Vera puha melleit és a hasát, majd ő is cselekedett. Kigombolta és lehúzta a nadrágom, majd a boxerom is. A farkam nem volt nagy, viszont kemény és játékos és Vera szerette.

– Úgy látom, a kukid már akar engem – jegyezte meg.
– Ahh, hívd megint így!
– Én is akarom a kukacodat – íncselkedett.
Letérdelt, először hátranyúlt és a fenekem simizte meg. Ezután gyengéden finom kezébe vette a farkam. Simogatta, játszadozott vele, szerettem, mikor ezt csinálja. Kis idő után a szájába vette. Elkezdte szopogatni, cumizgatni és nyalogatni.
– Ah Vera, isteni vagy.
Elengedte, még nem akarta, hogy elélvezzek.

A kád közben megtelt és beszálltam, a saroknak támaszkodva. Vera is levetkőzött meztelenre, végre megláttam feszes combjait, kerek fenekét és csodás, szőrös punciját. Beszállt mellém a kádba, átöleltem és kicsit csókolóztunk, majd bekentük egymás testét tusfürővel. Csodáltam pucér testét, amin sok helyen megcsillant a hab. Lemostuk egymást és meg is töröltük. Amíg Vera a haját szárította, én kinn ráfeküdtem az ágyra. A péniszem közben lelankadt. Vera kisvártatva kijött pucéran. Illegette magát, táncolt nekem.

– Csak hogy a kukid megint megkívánjon – mondta pajkosan.

– Én mindig kívánlak – a farkam nem is hagyott cserben, hamar felállt.

Vera lefeküdt mellém és átöleltük egymást. Ezt imádtam a legjobban. Összebújni. Érezni Vera meztelen testét, ahogy az én meztelen testemhez forr. Érezni, ahogy finom, selymes bőre hozzám tapad. Érezni, ahogy dús mellei a bőrömhöz feszülnek. Ízlelgetni édes ajkait. Érezni a kezét, ami végigsimít csupasz vállamon és hátamon, majd játékosan rámarkol a fenekemre. Csókolgatni Vera melleit, miközben ő a farkammal játszik. Hamarosan hanyatt fektetett, rám mászott és ráült a farkamra. Közel hajolt hozzám, átöleltem a hátát, a másik kezemmel hol a combját, hol a fenekét markoltam. Lassan érzékien tolta le és fel a csípőjét farkammal a meleg, finom puncijában. Minden tolásnál nyögött egyet még jobban felizgatva. A hasa még súrolta az enyémet, mellei már a levegőben voltak és közben egymás szemébe néztünk.

– Szeretlek Vera – súgtam.

– Én is szeretlek kicsim.

A vállaimnak támaszkodott, a szemét már behunyta, rá-ráharapott az ajkaira, közben nyögdécselt, látszott rajta, közel volt az élvezéshez.

Akárcsak én. Vera meztelen testének simogató érintésétől teljesen körülvett a gyönyör, ahogy ringatta a csípőjét egyre jobban duzzadt a farkam a puncijában. Éreztem, hogy nem bírom tovább. Már éreztem, hogy jön a nedv. Vera elkezdett élvezni, hangosan nyögött, megszorította a vállam és ekkor élveztem el én is. Éreztem, ahogy a gyönyör végigszáguld a hímvesszőmön, aztán belespriccel Vera puncijába. Én is hangosan sóhajtoztam, orgazmusunk alatt szorosan öleltük egymást.
Miután elélveztünk, összebújtunk meztelenül. Nálunk a szeretkezés mindig addig tartott, amíg egymás karjaiban voltunk.

One Reply to “Veronika, viszket a lika 2.”

Comments are closed.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.