Az éjszakai maszti parti

Hol is kezdjem életem legizgalmasabb kalandjának elmesélését? Talán ott, hogy másodéves koromban kidobtak pesti albérletemből. November elején ott álltam az utcán kezemben a ruhatáram bőröndje, és tanszereim táskája, enyhén szálingózó hóban a IX. kerület egyik szebb utcájában. Az életem egyik legnehezebb percét éltem át nem sokkal ez előtt, és az emléke még mindig fájt. Otthagyott a pasim, kidobtak az albiból, és a tanulmányaim sem sejtettek semmi jót, ami a jövőt illeti. Evett az önsajnálat, és a kétségbeesés. Nem tehettem mást, elindultam az egyetemre, az egyetlen helyre, amit valamilyen szinten még az otthonomnak tekintettem. Reggel nem volt órám, úgyhogy az utolsó 1000-eim egyikéből vettem magamnak egy szendvicset, egy pohár narancslevet, és egy adag kávét, és rosszkedvűen majszoltam őket. Nagyon korán reggel volt. Az első órám délben kezdődött, úgyhogy addig elhatároztam, hogy elmegyek megnézni a hirdetőtáblát, hogy esetleg van-e kiadó albi a számomra.

Akármi. Aztán kezdtek beszállingózni a csoporttársaim. Valakinek biccentettem, valakivel néhány szót váltottam, de senkivel sem akaródzott megosztani a problémámat, inkább magányra vágytam, és heves önsajnálatra. Úgy tizenegy lehetett, mikor megjelent a két legjobb barátnőm, az asztalnál.
– Szia Orsi! Csak nem hazamész a hét kellős közepén? – kérdezte Kati, majd rögtön meglepődve vette észre szánalmas hangulatomat, és javított a kérdésen – Mi a baj?
– Kirúgtak az albérletemből, és jelenleg nincs hová mennem. – azt hiszem ez volt az első, hogy fennhangon kimondtam szomorú esetemet, és ezzel a lendülettel el is bőgtem magamat.

Az asztalra borulva bőgtem tiszta szívemből, kétségbeesésből, és azért mert jól esett. Éreztem, hogy a keserűségem jön ki a szememből. Halványan éreztem barátnőim vigasztalását, simogatását a hátamon, és duruzsoló szavaikat a fülemben.
Mikor kiemelkedtem a sírásból, azt láttam, hogy Kati barátném itt van mellettem, és vígasztal, de fél szemét rajtatartja Ágin, aki le fel mászkál az egyetem folyosóján, és folyamatosan telefonál. Látszott rajta, hogy szervez. Meg is kérdeztem Katit, hogy mit csinál, de ő csak azt mondta, hogy felpattant és elkezdett telefonálni. Néhány perccel később, Ági ragyogó arccal odaült hozzánk, és rám mosolygott.
– Van hol laknod. – és kedvesen vigyorgott. – Ha van kedved, odaköltözhetsz hozzám. Tudod én apáékkal élek egy lakásban, de szeparáltan enyém a tető. Teljesen külön külső lépcsővel kell felmenni, és teljesen külön lakás. Mondjuk nem nagy, de világos, és minden van benne. Kivéve két ágy, ha hajlandó vagy megosztani velem egy kétszemélyes ágyat, akkor minden rendben, és maradhatsz, amíg akarsz. Megbeszéltem anyuékkal, és ők is szívesen látnak. Csak a rezsit kell feleznünk.

Valószínűleg ez volt a legjobb ajánlat, amit kaphattam az elkövetkezendő 24 órában, így hát rövid hezitálás után igent mondtam, és este már ott aludtam nála.
Tehát Ágihoz költöztem, és hogy egyszerű legyek jó volt. Sőt csodálatos. Egy idő után nem éreztem magam zavarban, hogy egy ágyban kell aludnunk, sőt annyira megszoktam, hogy mikor hazamentem anyuhoz, furcsa érzésem volt éjszakánként, szinte hiányzott a másik ember társasága. Nagyon jó barátok lettünk, ezen a télen és tavaszon, legtöbb dolgot együtt csináltunk. Vásároltunk, főztünk mosogattunk takarítottunk felváltva, rengeteget buliztunk. Találtam munkát egy közeli étteremben, ahol a hétvégén nappal dolgoztam, és nem is kerestem rosszul, persze csak borravalóval együtt. Rengeteget beszélgettünk, persze java részt a fiúkról, és javarészt Ő mesélt nekem, mert nem volt túl szerencsés a témában. Általában nagyon gyorsan szerelmes lett, egy-egy pasiba (és ezek javarészt az aktuális macho típust képviselték; vékony izmos, és buta) és gyakori volt a szex utáni bukta (ahogy én szoktam mondani) lefektették, és ejtették. Valahogy mindig kifogta őket. Kicsit okítottam, idősebb lévén, de mindig belebukott egy másik kapcsolatba. Nekem is voltak futó szex élményeim, de leginkább egy régebbi exemmel történt, és leginkább intellektuális alapon (értsd nekem, sincs senkim neked, sincs senkid legalább jó szex, legyen), de nemsokára beújított egy lányt, és erről is le kellett, hogy mondjak.

Eljött a nyár, és legnagyobb örömömre, Ági felajánlotta, hogy ha van kedvem, akkor jövőre is lakjak nála, mert ő is nagyon jól érzi magát velem. Hazautaztam, és lényegében egész nyáron anyuval voltam. Nem volt rossz, de hiányzott a társaság, és Ági személye!
Eljött az ősz, és egy heti bulizással ünnepeltük, hogy újra egy fedél alatt lakunk. Majd már csaknem két hónapja tartottak az előadások. A furcsa az volt, hogy mintha Ági valamilyen szinten megváltozott volna, mert nem kereste a pasikat, nem unszolta bele magát rossz kapcsolatokba, és állítólag nyáron sem nézett pasi után (aztán később kiderült, hogy mégis, csak nekem nem merte elmondani).

November közepe volt, és párás hideg volt a levegő, a hét közepén. Viszonylag későn érkeztem haza, mert konzultációm volt, és utána jegyzeteket fénymásoltunk a csoporttársaimmal. Egyet magamnak, egyet Áginak. Forró teára, és forró zuhanyra vágytam, mert majd megvett az isten hidege, de előtte jól befűtöttem, mert tudtam, hogy Ági is fázós típus. Már a teát csináltam mikor megjött Ági. Nagyon fáradtnak nézett ki, és egy rakás könyvet cipelt a táskájában, ami jelezte, hogy a könyvtárban volt, és tanult. Ez bevett szokása volt. Már benne jártunk rendesen az estében, és hálásan fogadta a teát. Csendesen üldögéltünk, mert mindketten a fáradtsággal küzdöttünk. Végül Ági felállt, és közölte hogy nem bírja tovább. Elment lezuhanyozni, majd felvette a kedvenc alvós ruháját (hosszú póló „Szex istennő vagyok, imádjatok!” felirattal – amit szigorúan pasi mentes éjszakákon hordott -, bugyi és egy rettenetes piros zokni) és bevágódott az ágyba. Nekem még volt egy kis erőm, és muszáj voltam analízist gyakorolni, mert rettenetesen nehezen ment, és várt egy szigorlat. Úgy fél egy lehetett mikor elaludtam.

Nem tudom miért ébredtem fel. Az agyam hátsó része ébresztett talán, vagy különleges érzékszerveim, vagy csak egyszerűen a motozás. Felpattantak a szemeim. Sötét volt a szobában, csak a kinti lámpa fénye világított be valamennyire, de ebben a derengő sötétségben megláttam Ágit.
Lerúgta magáról a paplant, és szétvetett lábakkal feküdt mellettem. Egyik keze a bugyijában matatott, a másikkal szorgalmasan tűrte fel éppen a pólóját, hogy a melléhez férjen. Arca maga volt a kéj, becsukott szeme, visszafojtott lihegéstől terhes arca és a kényeztetés hatása sugárzott róla. Kicsit elakadt a lélegzetem. Nem volt szabad, hogy észrevegyen. Néha talán csak érzéki csalódás volt, de kinyitotta résnyire a szemét, hogy meggyőződjön nem ébredtem-e fel, de ez felületes volt, mert ha igazán óvatos egyből kiszúrja.

Ebben a percben felült, nekem, muszáj volt becsuknom a szemem, és visszafojtani előtörő lihegésemet, ami a szexuális izgalom miatt jött elő. Kis puhatolózó csend, éreztem, hogy figyeli, hogy fent vagyok-e, úgyhogy mivel nem akartam hogy észrevegye, erőltetett szuszogásba fogtam. Apró neszelést hallottam, majd újból fokozódott a lihegés. Ismét kinyitottam a szemem. Láttam, hogy letolta a bugyiját, és nyakig felhúzta a pólót, szinte görcsösen maszturbál ismét. Kapkodva szedi a levegőt, és valami nagyon furcsát művelt, a bal kezével most nem a mellbimbóját simogatja, mint az előbb, hanem a fülét simogatja. Nem kellett sok neki, nemsokára eljött az orgazmusa. Halk nyikkanásokkal ment el, miközben minkét kezével a punciját simogatta.

Aztán szépen lassan elhalkult, majd néhány perc múlva kábán de gyorsan és főképpen óvatosan visszaöltözött, és bebújt az ágyba. Vártam. Alvó szuszogás hallottam immár felőle. Hihetetlenül felizgultam az elmúlt néhány percben. Éreztem, hogy nedvesedek odalent és égnek állnak a mellbimbóim. Próbálkoztam az alvással, de nem jött be, éreztem, hogy nekem is kell egy kis szex ma éjszaka, és olyan perverznek éreztem, hogy rettenetesen felizgatott a dolog. A dolog akkor lett izgalmas, mikor Ági felém fordult álmában. Most már biztosra vettem, hogy maszturbálni fogok. Lassan végigsimogattam magamat. A nyakamat, melleimet, a mellbimbómat, a hasamat, a köldökömet szépen cirógattam, ahogy azt régen otthon esténként.

Még a paplan alatt levettem a pizsi nacimat, és kigomboltam a felső részt majd kitakaróztam. Én nem óvatoskodtam, szétvetettem a lábaimat, és kicsit felhúztam, hogy a kedvenc pozitúrámba helyezkedjek. Lassan megnyaltam a középső ujjamat, és végigvezettem a puncim vágatán. Éreztem, hogy nedves vagyok, lassan körbe-körbe mozgattam a csiklómat az újammal, mire még több nedv jött ki a résen. Legyek még perverzebb. Fogtam, és lenyaltam az ujjamról. Nem néztem oldalra. Azt képzeltem, hogy Ági felébredt, és néz engem, mint ahogy az előbb én néztem végig az ő masztizását. Ezzel a gondolattal tértem vissza a puncimhoz. Most mélyen belenyúltam a sötét nedves odúba, és a tenyérpárnámmal körkörösen mozgattam a csiklómat, miközben egy, majd mindkét újamat ki és behúzogattam a nyílásban. Oh milyen rég volt, mikor utoljára így maszturbáltam. Ez is erőt adott nekem, és elkezdtem a csípőmet le fel mozgatni, miközben folyamatosan köröztem a kezemmel odalent és egyre hangosabb lettem. Persze azért meg akartam őrizni a látszatot de tudatomban volt, hogy ezt már lehet hallani, sőt fel is lehet ébredni rá. A bal kezemmel mellbimbómat, kezdtem izgatni, hirtelen ötlettől lenyúltam a puncimhoz, és egy kevés nedvet vettem az ujjaimra, és azzal bekentem a mellbimbómat. Éreztem, hogy nem kell sok, és el fogok menni, nem is akartam tovább húzni a dolgot. Vadabb tempóra váltottam.

Elképzeltem a testhelyzetet, ahogy Ági elment az előbb és már jött is az orgazmus. Ostorszerűen csapott meg. Éreztem, ahogy megfeszül a testem, és a hangok jönnek ki a számon. Persze visszafojtottam a hangomat, de nem annyira. Még jó ideig simogattam magam levezetés képen, de nem vettem vissza a pizsama nacimat inkább csak betakaróztam, és mint tini koromban oldalra fordultam, és a puncimban a kezemmel aludtam el.
Másnap korán keltünk mind a ketten. Olyan volt, mint máskor, legalábbis semmit nem vettem észre, nem nyilvánított véleményt tehát én sem tettem. Nem bántam meg az éjszakai hancúrt, mert rettenetesen felizgatott a dolog, bővebben kifejtem később hogy miért, és csábított az ismétlés gondolata. Más viszont foglalkoztatott; Ágira izgultam fel, ezt biztosan éreztem, de nem éreztem magam rosszul tőle, pedig eddig nem nagyon voltak ilyen irányú gondolataim. De gyorsan lerendeztem magamban a kérdést, mert tetszett ez a fajta titokzatosság, és izgalom.

Titokban néztem Ágit, ahogy készülődik, és igen furi gondolataim támadtak vele kapcsolatban, és kezdett felderengeni, hogy nem hagy hidegen a nőiessége! Sőt nagyon tetszettek a mozdulatai, tetszett a teste (mert azért én is, megnéztem a lányokat már csak irigylésből is) ezen kívül barátok voltunk, úgyhogy gyorsan leráztam magamról ezt a furcsa érzést, és csak az erotikával járó izgalom maradt.
Ezután nem történt semmi érdekes, egy darabig. Nem beszéltünk róla, és én elkönyveltem, hogy Ági számára rejtve maradt az én ténykedésem azon az estén. Eltelt 4 nap és minden éjjel vártam hogy ismét megtörténjen. A negyedik napon én elég hamar lefeküdtem, és néztem egy darabig, ahogy Ági az ágyban tanul, majd jóéjszakát kívántam, és becsuktam a szemem. Nemsokára vad szuszogásba kezdtem, mint aki jó mélyen alszik.

Tíz perc múlva hallottam, hogy leteszi a könyveit, és amúgy a lámpafénynél ismét furcsán motoz. Nem mertem kinyitni a szemem, de éreztem, hogy azonnal reagálok a most már ismerős hangokra. Résnyire nyitottam a szemem, és elakadt a lélegzetem. Ági most levette a bugyiját, és felhajtotta a pólóját, de a lábát most úgy húzta fel, mint én az előző estén, és kezével ugyanazokat a mozdulatokat teszi. Mikor belemerítette a puncijába az ujját, felvett egy kevés nedvet, és a szájához emelte. Kicsit hezitált, úgy láttam, hogy most teszi először, és kicsit megszagolja, mielőtt lenyalná. Így is tett, de ezt olyan kéjes mozdulatokkal, mintha csokit evett volna, majd ismét belemerítette a kezét a puncijába, és elkent egy keveset a mellén, úgy cirógatta. Ezután olyat tett, amit én nem tudnék megtenni, viszont iszonyatosan jól nézett ki. Lassú mozdulattal felemelte a mellét a szájához, és lenyalta róla a puncija örömnedveit. Legszívesebben azonnal én is elkezdtem volna, de nem volt mit tenni. Vagy mégis? Lehetetlen lassúsággal így oldalt fekve a puncimhoz csúsztattam a kezemet. Forrón égetett a vágy, hogy jó alaposan meggyötörjem, de nem akartam megzavarni lakótársnőm kielégülésének az útját. Csak úgy próbából kinyitottam a szemem. Nem járhatott messze az orgazmustól. A csípőjét megemelte, és a szemét lehunyva hörgött egy kicsit. Majd hirtelen vége lett, megfeszült, és felém az oldalára gördülve cseppet sem tartózkodóan nyögdécselt, és a szeme zárva.

Gyorsan becsuktam én is a szemem, és megpróbáltam mozdulatlanná dermedni az ágyékom táján is. Ági nemsokára eszmélt. Hallottam, ahogy moccan, aztán megállt valamiért. Elég sokáig tartott, és nem bírtam magammal a kíváncsiságtól, úgyhogy résnyire nyitottam a szemem, és szinte azonnal be is zártam. Engem figyelt. Jólesően, enyhe mosollyal az arcán, már amennyire ki tudtam venni így egy másodperc alatt, de határozottam engem. Aztán hallottam az öltözködés hangját, lekapcsolta a villanyt és felém fordulva lefeküdt.
Alig bírtam magammal. Szóval látott a múltkor. Nem csak magammal játszottam, hanem elértem a célomat és neki is műsoroztam, sőt olyan jól sikerült, hogy még utánzott is. Na megállj csak gondoltam magamban, majd most olyan műsort adok neked, hogy csak, na. Biztos voltam benne, hogy nem aludt el, mikor elkezdtem vetkőzni, és határozott neszeket adtam, hogy szó nélkül de értésére adjam, hogy készül valami. Miközben vettem le a pizsamámat már ki is eszeltem a következő „témát”. Elég sok tapasztalattal rendelkeztem masztizás terén, de úgyis le fogok írni mindent, úgyhogy nem szaladok előre.

Tiszta volt az éjszaka, úgyhogy a telihold ezüstben fürdette a szobát, és az ágyat is. Lerúgtam magamról a paplant, és amúgy meztelenül felé fordultam. Jobb kezemmel elkezdtem, vagyis leginkább folytattam az elkezdett munkát a puncimnál, de most, mint a múltkor vettem egy adaggal és jóízűen lenyalogattam az ujjamról, majd visszadugtam a puncimba. A bal kezem középső ujját bevettem a számba, és jó alaposan megnyálaztam, és szűkebb bejáratom felé toltam. Kicsit kényelmetlen volt, de a célért mindent. Mindkét nyílásomban behatolva folyamatosan ujjaztam magam, váltogatva hol elöl, hol hátul, és kicsit sajnáltam, hogy csak a kezeim azok, amikkel örömet szerezhetek magamnak. Hirtelen eszembe jutott Gábor ujjainak érintése az ánuszomnál, és nyelvének csapkodása a puncimon, majd kiugrott a szívem. Nagyon akartam egy érintést, de hirtelen az éjszaka élménye is beugrott, és ezzel a gondolattal, hogy Ági úgy masztizott ahogy én a múltkor el is jutottam a csúcsra. Nem ájultam be, mint a múltkor. Kicsit olyan érzésem volt, hogy szeretkezek, nem, pedig maszturbálok.

Kívántam még a szexet, és éreztem, hogy most gyorsan sokszor el tudnék menni, ha lenne kivel. De csak magam voltam, és ez nagyon strapás ebben a helyzetben, úgyhogy szép finoman kihúztam az ujjamat a fenekemből, és néhány simítással megnyugtattam a puncimat, és a melleimet. Nem éreztem magam annyira kimerültnek, mint a múltkor. Amikor öltöztem, és az ingemért hátrafordultam láttam egy pillanatra, hogy Ági szeme nyitva van, de gyorsan összecsukta. Nem mutattam hogy észrevettem. Elég sokára aludtam el, mert muszáj voltam elgondolkodni, hogy most mi is a helyzet velem. Nagyon vágytam szexre, és nem érdekelt, hogy kitől is kapom meg, csak legyen, és elhatároztam magamban, az hogy Ágira gerjedek nem fog hátráltatni. Aztán lassan elaludtam.
Másnap megismétlődött az előző incidens „másnap reggele” tehát úgy tettünk mintha nem történt volna semmi. Jót beszélgettünk fiúkról, és az iskoláról, mint máskor. Nem láttam rajta semmi különöset, tehát én sem csináltam semmit.

Most leírhatnám az összes többi hasonló esetet is, de minek. Rendszeressé váltak az éjszakai maszti partik, és mindig utánozott engem. Azt csinálta amit én előző alkalommal. Ő is levetkőzött meztelenre, és többet nem adott az illemre, hanem mintha magában lenne úgy csinálta. Néha észrevettem, hogy határozottan néz miközben masztizok, de nem vettem fel, és folytattam, úgy ahogy én gondoltam. Heti 3-4 alkalommal csináltuk. Aztán karácsony előtt kb. 2 héttel történt valami.

One Reply to “Az éjszakai maszti parti”

Comments are closed.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.