Vágyak bosszúja

Késésben volt már és tudta, hogy a Nő nem fog örülni. Félt, hogy majd elküldi, de most kellett a szex. Pinát akart, szexet, vadat és keményet. A lépcsőházban volt már mikor felhívta. Hallotta az ismert hangot és megkönnyebbült, mert nem érzett haragot.

Mikor belépett meglepődött, mert az ajtó mögött szokta várni és azonnal a nyakába ugrik. Most kiszólt a szobából, hogy zárja be az ajtót kulcsra. A kattanás után jött a parancs:

-Öltözz le teljesen! – Mindent vegyél le! – Ne beszélj, csak tedd amit mondok! – Menj a fürdőszobába zuhanyozz le, de ne törülközz meg! – mint egy alvajáró engedelmeskedett, pedig teljesen új volt, hogy így beszéljen vele. Tetszett neki ez a játék. – Kész vagy? Gyere be!

A szoba ajtóba megállt és meredten nézte a Nőt. Az ágyon ült, fekete combfixben, fekete harisnyatartó, fekete melltartó, fekete tüll köntös féle. A szája vérvörösre rúzsozva, a körmei tűzpirosak. A lába széttárva, egy fekete dildóval a pinájában. Lassan játszadozott vele. Még soha nem látta ilyennek, ilyen ruhában, ilyen kihívóan. Nem mert közelebb menni, de annyira nem volt ijedt, hogy a farka ne kelljen életre a látványtól. A Nő továbbra is játszott a lába között, simogatta magát miközben a szemét le nem vette a férfiről. A tekintete végig siklott a testén. Arányos volt, neki tetsző, a hangját és a mosolyát imádta, izgatta, ha tehette nevetésre ingerelte. Most meg fogja büntetni, hogy késett. Látta a meredező dákót, ettől még nedvesebb lett a pinája, de nem mutatta. A tekintetét le nem vette a meredező faszról.

-Fogd meg a faszod és lassan mozgasd a kezed! A Nő az ágyon masztizott a férfi az ajtóban állva, de egymást nézték. A Nő pinájából csillogva jött elő a fekete dildó, majd tűnt el újra benne. A férfi szinte érezte, hogy az az ő farka lenne. Annyira kívánta azt a nedves pinát, hogy remegett már a lába az erőlködéstől, hogy visszatartsa magát. A Nő látta a férfi kínját, de érezte a magáét is. Faszt akart, nem pótot, de most még nem.

-Gyere ide és térdepelj le! Engedd el a faszod! A férfi engedelmeskedett, mire a nő felállt az ágyra, és a férfi szeme előtt húzta ki magából a fekete műfaszt. Csillogott a pinalétől, folyt róla. Eldobta. Levette lassan a tüll köntöst. Az egyik kezével a pináját izgatta a másikkal a mellét simogatta. Lassan kicsatolta a melltartót, a mellei megtartották és odaállt a férfi elé. – Vedd le, de ne érj a melleimhez! Két kézzel fogta meg a pántot és vette le a ruhadarabot. Előbukkantak a mellek, csábos gömbölységükben. Meredezett a két mellbimbó. A Nő előrehajolt és játszott velük, hogy a férfi jól lássa a kéz játékát. Majd odatartotta, hogy szopja kicsit, rágja ahogy szokta. Csak a szájával érhetett hozzá. Mohón kapta be és játszott a nyelve a kemény bimbókon. Fogai szorították, morzsolták gyengéden, szívogatta, előbb egyiket majd másikat.

Hátra lépett a Nő és újra simogatni kezdte a pináját. Terpeszben a férfi elé állt. Kicsit felemelkedett, hogy elérje, de érezni akarta a nyelvével a pina ízét. A szobát már betöltötte a Nő illata ami őrületig hergelte már a férfit. Nyalta a pina levet, mint életet adó nedűt. Még soha ilyen izgatónak nem érezte. A Nő felnyögött és új adag lével örvendeztette meg, amit már lefetyelt annyi volt, folyt az állán, de ő csak nyalta nyalta őrjöngésig fúrta bele a nyelvét, száját. Csókolta, cuppogtatta. Már nem érdekelte a nő parancsa, és hozzáért, széthúzta a seggét és a lyukát izgatta. Körbe körbe a pinalével bedörzsölte, már az ujjával a hüvelyben turkált. A nő csak rázta a fenekét, közeledett a kéj és ezt a Férfi tudta.

Hirtelen abbahagyta és erőteljesen az ágyra nyomta a nőt. A csiklóját akarta, szopni, szívni a kemény, duzzadt kéjért remegő női orgazmus indító csodás dolgot. A nő újra a kéj közeledését jelezte a teste remegésével, de nem kapta még meg a gyönyört. A Férfi a mellére ült és álló farkát a nő szájába tette. Gyengéden betolta majd kihúzta. Majd újra. Baszta a nő száját. Nem durván, de határozottan. Nézték egymást, a Férfi nézte a nő szemét, a kéj, az öröm, az adás szikráit. És ahogy a vörös ajkak ölelik a faszt és ki be járkál a szájban. Abbahagyta, nem akarta még befejezni, a gecijét még megtartotta magának.

Megfordította a nőt. Újra nyalni kezdte a pináját, seggét. Puszilgatta a tocsogós pinát, a vágytól megduzzadt csiklót, a hívogató segget. Aprókat harapott a kemény fartőbe. Imádta, mert tudta, ettől még nagyobb élvezethez juttatja a nőt. Lassan dugta be a pinába a kőkemény faszt. Mikor a mélyére ért, nem tudott tovább uralkodni magán. Már a Férfi is tomboló hévvel esett neki a pinának. Szorította a nedves, duzzadt pina. Lüktetett a fasz körül, remegett… Lassítani kellett a tempón, mert minden egyes mozdulat hatalmas élvezet közeledtét jelezte, de még fokozni akarta. Előre hajolt és a nő mellét megfogta. Lágyan játszadozott vele, miközben aprókat mozogtak. Éppen csak ki be járt a fasz, éppen csak mozdultak a csípők. Jött, rohant a kéj, tomboló vágy égette már a gerincüket. Bizsergés szaladt végig az ágyékukig. Újabb heves, gyors lökések izgatták és hozták el a hatalmas élvezetett mindkettőjük számára. A két ágyék egymásnak feszült az utolsó lökés után és mélyről felszakadó hatalmas élvezés közben remegve, lövelve a gecit, szippantva magába a pina, elélveztek.

Nem eresztette el a Nő a faszt. A Férfi nem akart kiszállni a pinából. Oldalra dőlve, egymásba fonódva, simogatva, puszilgatva várták a megnyugvást. Most, most csókolóztak. Lágyan, kéjesen, ráérősen, hosszan játszottak a nyelvek, a kipirult arcok egymáshoz értek. A Férfi keze a nő melléhez tévedt. A Nő a csípőjét a Férfi ágyékához nyomta. Most minden mozdulat lassú volt, az idő megállt, de bennük a vágy még ott lappangott, szikrára várt, hogy újra égjen.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.