Egy gyors numera a parkban

A férfi megkívánta a nőt. Ahogy sétáltak és ránézett, csillogott a szeme, mesélt, de a férfi nem hallotta mit mond, csak a száját látta, a csókos, telt érzéki száját. Maga felé fordította és a szájával betapasztotta a szófolyamot. A nő hozzásimult és viszonozta, hosszan. A férfinek melege lett, a nap is melegen tűzött. Egy fához vezette a nőt, a kabátját kigombolta mindkettőjüknek, mert érezni akarta a testét, most azonnal.
Folytatták a csókolózást, teljesen összefonódtak. Érezte a nő mellét, ahogy hozzányomódik, az illatát…ellepte az agyát a lila köd.. most akarta a nőt magáévá tenni. Benyúlt a blúz alá, a melltartóból kifejtette a mellét és megkereste a mellbimbót. Odahajolt és elkezdte szopogatni, szívogatni. A kezével felemelte a szoknyát és a bugyin keresztül simogatta a nő punciját. A finom anyagon átütött a punci nedve. Mikor megérezte, félrehúzta és az ujjaival simogatni kezdte, benyúlt a csúszós, nedves hüvelybe…
A nő sem bírta és előhalászta a férfi faszát, ami a kezébe csusszant mereven. Ő játszadozott vele, miközben alig várta már, hogy beléhatoljon. Mikor megjelent az első csöpp odahajolt és lenyalta, a makkot is körbenyalta, a szájába vette. A férfi egy hirtelen mozdulattal benyomta és lassan baszta a száját. Majd nem bírva már a saját vágyával megfordította a nőt a fa felé, felhúzta a szoknyáját, a tangát félrehúzta és a nedves lukhoz odaigazította a farkát. A lucskos pina magába szippantotta, szorította, a forróság szinte égette a faszát. A nő felnyögött, tudta, hogy mindjárt elélvez. Gyorsabb tempóra váltott, mert érezte, hogy a gerincén, hogy kúszik fel a kéj édes érzése és teljesedik ki mindjárt. A két test egymásnak feszült és egy végső lökés után elélveztek, ott a park árnyas zugában, egy fa oldalánál.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.