Újra férfit éreztem magamban

Ebédszünetben szokás szerint a gép előtt ültem, és a neten barangoltam. Sok munkám volt aznapra, tudtam, hogy később nem lesz rá időm. A leveleimet hagytam a végére. Miközben az utolsó szelet pizzát kezdtem majszolni, megnyitottam a weboldalt. Egyre fokozódó izgalommal olvastam az érkezett mailt. Volt gimnazista osztálytársaim kitalálták, hogy felelevenítve tinédzserkorunk osztálykirándulásait, menjünk el a következő hétvégén egy kis pihenőre a hegyekbe. Nagyon feldobott a hír, elég rég nem láttam már őket, ráadásul temérdek munkám volt akkoriban, jólesően „borogatta” tudatomat a pihenés lehetősége. Miután lejárt aznap a munkaidőm, még egyszer gondosan átolvastam a levelet, majd a biztonság kedvéért ki is nyomtattam. Úgy szólt a dolog, hogy vihetjük partnerünket is, és ha tudunk valamiben segíteni a szervezés terén, akkor jelezzünk vissza. Mivel szállítmányozási cégnél dolgozom, még aznap beszéltem az egyik főnökömmel, hogy tudnánk-e kocsikat kölcsönkérni arra a hétvégére.

Szerencsére hamar igenlő választ kaptam. Már csak a kedvesemmel kellett megosztanom a remek újságot. Mikor otthon előhozakodtam vele, Fanni gyanakvó szemekkel nézett rám.
– Biztos vagy benne, hogy azt akarod, veled menjek? Szerintem az osztálytársaid arra gondoltak, hogy egy férfit viszel magaddal. Ezen elgondolkodtam egy pillanatra, de aztán elhessegettem magamtól ezt a hülyeséget.
– Fanni, én veled élek, te vagy a párom. Téged viszlek magammal, már persze ha van kedved jönni. – simogattam meg az arcát.
– Jó, majd még megbeszéljük – válaszolta. – Most gyere, kész a vacsora!

Éjjel nem bírtam elaludni. Fanni bogarat ültetett a fülembe. Tiszta sor, a volt osztálytársaimnak fogalmuk nincs arról, hogy a nőkhöz is vonzódom, arról meg aztán végképp sejtésük sincs, hogy egy nővel élek együtt. Viszont én büszke voltam a barátnőmre, vállalni akartam, hogy összetartozunk. Kapcsolatunk megcsúfolásának éreztem volna, ha nem viszem őt magammal. Úgy döntöttem, nem érdekel ki mit szól majd a viszonyunkhoz, én igenis Fannival megyek el a kirándulásra. Következő hétvégén aztán szépen kezdett gyűlni a társaság a megbeszélt találkozóhelyen. Nyolc pár és három „egyéni versenyző” érkezett. Fanni még egy lopott csókot nyomott az ajkaimra, mielőtt kiszálltunk volna az autóból. Bár én feltettem, hogy nem fogunk titkolózni, nem tudtam, ő mit határozott el magában.

A következő pár percben boldogan borultunk egymás nyakába volt osztálytársaimmal. Jólesett újra látni őket. Bár ballagás után még gyakran találkoztunk, később ezek az alkalmak egyre ritkultak, most is csaknem két éve nem láttam már őket. Az első nagy öröm után bemutatásra kerültek a férjek, feleségek, élettársak. Senki nem botránkozott meg nyilvánosan Fanni jelenlétén, bár azt nem igazán tudtam leolvasni az arcukról, hogy belül ki mit gondol. Gyanítottam, hogy legtöbbjük csak egy jó barátnőt sejt benne, és azzal okolják, hogy vele jöttem, hogy esetleg nincs most kapcsolatom. Két 12 személyes mikrobuszt kaptam kölcsön végül a cégtől, kényelmesen elfértünk bennük csomagokkal együtt. Jó tempóban haladtunk az autópályán, mivel péntek este volt. A kocsikban ment a sztorizgatás a munkahelyekről, a családról, gyerekekről. Igen jó volt a hangulat. Bő két óra alatt meg is érkeztünk a dombok között rejtőző kis városkába.

Fáradtak voltunk, legtöbbünk dolgozott még aznap, így aztán miután bekvártélyoztuk magunkat a meglepően kényelmes szállodai szobákba, kis pihenőben állapodtunk meg. Későn vacsoráztunk, a beszélgetés sem nyúlt túl hosszúra utána.
– Szerinted sejtik? – kérdezte Fanni egy jó órával később, mikor már az ágyban feküdtünk.
– Nem tudom – válaszoltam neki. – Egyelőre nem adtunk rá okot, hogy felmerüljön bennük a gondolat, de azért szerintem nem hülyék.
– Nem akarom, hogy kellemetlenséged legyen miattam – szorította meg a kezem a takaró alatt.
– Ugyan – háborodtam fel ezen. – Aludjunk inkább…

Noha annak idején, gimis éveinkben utáltuk a kirótt kirándulásokat, másnap mégis elhatároztuk, hogy teszünk egy sétát a környező erdőben. Az idő kellemes volt; már jócskán tavaszodott, de még nem volt rekkenő meleg. Mégis alaposan megizzadtunk utunk alatt, nem várt kaptatókon lihegtünk felfelé. Öntudatos kedvemben voltam aznap, úgy határoztam, én igenis felfedem Fannival való kapcsolatomat a többiek előtt. Persze nem úgy terveztem, hogy nyíltan közlöm velük. Ehelyett inkább azt a módszert választottam, hogy egész úton fogtam a kezét, a rövid pihenők alkalmával egy-egy apró puszit leheltem az arcára, vagy a nyakára. De hiába figyeltem az osztálytársaimat, még csak azt sem sikerült megállapítanom, hogy észrevették-e egyáltalán. Így aztán hamarosan le is tettem a nyilvános „lázadásról”.

A hangulat csakúgy, mint előző nap, most is kiváló volt. Nagyokat nevettünk, többnyire az évekkel ezelőtti, osztálykirándulós történeteket elevenítettük fel. Hamarosan a terep is könyörült rajtunk; felértünk a dombtetőre, innen már lefelé mehettünk vissza a szállásunkra. Bő egy órával az ebédidő előtt érkeztünk meg. Mivel nem akartuk, hogy bármi is veszendőbe menjen az időnkből, úgy határoztunk, hogy gyors zuhanyozás után pancsolunk még egyet a medencében ebéd előtt. Mindenki szinte futva igyekezett a szobája felé. Mikor felértünk, mindketten elkezdtük magunkról ledobálni az átizzadt ruhákat. Fanni ment először zuhanyozni, pár perccel később én vetettem be magam a fürdőszobába. Törölközőt magamra csavarva léptem ki, mikor végeztem. Ő épp a tükör előtt igazgatta magát. Ereimben meglódult a vér, ahogy végignéztem rajta. Azt a falat kis bikinijét viselte, amitől mindig totálisan begerjedtem.

A háromszög alakú kis melltartó alig fedett valamit formás, kemény melleiből, az oldalt megkötős bugyi is épp hogy takarta szemérmét. Vörös haja pedig tűzfolyóként omlott a vállára.
– Istenem, mit művelsz velem? – nevettem rá, ahogy megfordult. Közelebb lépett hozzám, apró, forró nyelvét lassan, kínzón dugta a számba. Hosszan, őrjítően csókolt. Keze eközben a nyakamat simogatta. Nem bírtam magammal, az én kezem is felfedező útra indult az ő testén, a törölköző hangtalanul zuhant rólam a padlóra. Vadul csókolóztunk, közben az ágy felé bukdácsoltunk. Mikor odaértünk, finoman lenyomott rá. Én voltam magasabb kettőnk közül, most mégis ő tornyosodott fölém kicsiny alakjával. Vágyakozva nézett végig meztelen testemen. Ahogy közelebb hajolt, én is elkezdtem megszabadítani kevés kis ruházatától. Kikötöztem a hátán a bikini felsőt, majd kibújtattam belőle a fejét is.

Szemem elé tárult két csodálatos melle. Legszívesebben most azonnal a számba vettem volna őket, ehelyett ő teljesen rám hajolt, és az enyémekhez dörzsölte őket. Mellbimbóim azonnal megkeményedtek. Aztán ismét fölém emelkedett, s lassan, kéjesen csókolgatni kezdett. Megfontoltan csinálta, nem feledkezett meg egyetlen apró porcikámról sem. Az érzés nem volt újszerű, hamarosan mégis kínok közt vergődve dobáltam magam az ágyon. Ekkor ért az ölemhez, már alig vártam, hogy forró nyelvével legérzékenyebb pontomat illesse.
– Khmm… Ijedten kaptam fel a fejemet, Fanni is meghallotta a zajt, szétrebbentünk. Az ajtóban Lóránt állt, egyike a szólóban érkezett osztálytársaimnak.
– Mi a fenét keresel itt? – förmedtem rá.
– Sokáig elmaradtatok, feljöttem megnézni nincs-e valami baj – válaszolta. Csodálkozva tapasztaltam, hogy egyáltalán nincs zavarban, amit rólam nem épp lehetett elmondani.
– Azonnal menj ki! – ordítottam vele tovább.
– Ne… – hallottam ekkor Fanni tétova, halk hangját.

Ámulva vettem észre, hogy szigorúan leszbikus barátnőm megigézve bámulja Lóránt meztelen felsőtestét. Bár Lóránt nem volt az a kimondottan jóképű férfi, arca inkább mogorvának volt mondható, azt be kellett látnom, hogy a teste gyönyörű, már-már fejedelmi. Mégis megütköztem azon, hogy Fanni azt akarja, maradjon.
– Gyere ide! – nyújtotta hívogatóan a férfi felé karjait.
– Néznélek még egy kicsit benneteket előtte, ha nem bánjátok – válaszolta Lóránt. Letaglózott higgadtsága. Meg sem bírtam szólalni. Fanni intett helyettem is igenlően a fejével, aztán újra fölém hajolt. Úgy folytatta, amit megkezdett, mintha mi sem történt volna. Szemem sarkából még láttam, amint Lóránt elfordítja a kulcsot a zárban, aztán leül az egyik székre. Hamarosan azonban már nem láttam semmit. Fanni jól ismert érzéssel repített a gyönyör felé. Halk sikoly hagyta el a számat, majd kinyitottam a szememet. Lóránt az ágy mellett állt, az én szemszögemből épp Fanni megemelt csípője mögött.
– Gyönyörűek vagytok így együtt – hallottam a hangját. – Ráhel, én sosem gondoltam volna rólad….de igazán gyönyörűek vagytok.

Fanni feltérdelt, szembe a férfival. Végigsimított a mellkasán, izmos hasfalán, majd egyetlen határozott mozdulattal lerántotta róla a fürdőnadrágot, amit viselt. Lóránt teste valóban csodálatos volt. Izmos, szálkás, mégsem az az agyongyúrt valami. Régen voltam férfival, hirtelen engem is vágy fogott el, sóvárogva legeltettem a szemeimet rajta. Fanni sokat eltakart előlem belőle, kíváncsian vártam, hogy végre meglássam férfiasságát is. Pár pillanat múlva odébb lépett, és elém tárult tetőtől talpig. Az eddig nem látott testrész csak megkoronázta az egész látványt. Szinte már remegtem a vágytól, hogy megérinthessem, mégis átengedtem Fanninak az elsőség jogát. Ő érdeklődve kezdte felfedezni a férfitestet. Lassan, aprólékosan. Én közben feltérdeltem fekvő helyzetemből, és az ő hátát, fenekét kezdtem el simogatni. Kezem olykor előrecsúszott két combja között, ilyenkor aprókat sóhajtott.

Válla fölött érdeklődve figyeltem, ahogy ajkaival meglehetősen profin kényezteti Lórántot. A férfi eközben Fanni vörös hajzuhatagába túrt, lehunyt szemű arcán láttam, hogy várja a gyönyört. Ám még mielőtt ezt elérhette volna, felemelte barátnőm fejét, és hanyatt döntötte őt az ágyon. Fölé magasodott, Fanni várta, hogy belé hatoljon. Őrült féltékenység fogott el, mikor magába fogadta a férfit. Arca azonban földön túli élvezetet sugárzott, így aztán türtőztettem magamat. Melléjük feküdtem, és csókolni kezdtem az ajkait. Lóránt egyik kezével Fanni bal válla fölött támaszkodott, másik tenyerével engem simogatott. Iramuk hirtelen fokozódni kezdett, láttam kedvesemen, ahogy a háta lassan ívbe feszül, mint mindig, mielőtt eléri az extázist. Aztán egy halk sóhajtással visszahanyatlott az ágyra, pár másodperccel később pedig Lóránton is láttam, hogy elérte a csúcsot.

Mindketten kapkodva vették a levegőt. Fanni magához húzta a fejemet, és csókolt, csókolt. Érdekesnek találtam, hogy Lórántot eszébe sem jut megcsókolni. A férfi most kicsit eltávolodott tőlünk, hagyta, hogy kicsit én becézzem Fannit. Combjai közé térdeltem, és csókolni kezdtem a melleit. Óvatosan fogaim közé vettem a bimbóit, és finoman harapdáltam. Éreztem, mint merevednek meg ajkaim között. Ahogy korábban ő, most én is aprólékosan kényeztettem egész testét. Lassan haladtam célom felé, hosszan elidőztem bordáinak ívénél és a köldökénél. Mikor az öléhez értem, megéreztem Lóránt két tenyerét a derekamon. Felfelé haladt a hátamon, majd kezei a melleimre vándoroltak, és azokat kezdte el simogatni. Abban a pillanatban hatolt belém, mikor én Fanni illatától megrészegedve barátnőm gyönyöréért kezdtem el dolgozni a nyelvemmel. Furcsa érzés kerített hatalmába. Mintha megint tizenévesek lennénk egy osztálykiránduláson, és tiltott dolgokat művelnénk.

Az érzés elvette az eszemet. Magamon kívül voltam, hogy újra férfit érzek magamban. Kéjesen mozgatni kezdtem a csípőmet, Lóránt szinte alig mozdult. Egészen más volt ez, mint a Fannival megismert gyönyörök. Egyre hevesebben dobáltam magam, szinte már önkívületi állapotban. Lóránt ekkor határozottan megfogott a vállamnál fogva, s arra kényszerített, hogy a hátamra forduljak. Ekkor újra belém hatolt, s átvette az irányítást; mostmár ő mozgott. Én ugyanakkor kétségbeesetten kerestem Fannit. Barátnőm azonban kreatívnak bizonyult, az ágy támlájába kapaszkodott és fölém guggolt. Így nyugodtan folytathattam megkezdett kényeztetését. Percekig szerves egésznek éreztem hármunk összegabalyodott keverékét. Egy test zihálásának hatott együttes lihegésünk, nyögdécselésünk. Igen meglepődtem, hogy csaknem együtt élveztünk el mindhárman. Lóránt legördült rólam, Fanni a másik oldalamon nyúlt el, lágyan simogatott. Először mi mentünk el zuhanyozni, utánunk Lóránt.
– Szerintem az ebédlőbe menjünk – hallottam a férfi hangját, miután az órára nézett. A többiek már biztos várnak bennünket.

Sem a hátralévő egy napban, se később, mikor már hazaértünk, nem hoztuk szóba a történteket. Néha úgy érzem, mintha valójában meg sem történt volna….

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.