Történt,hogy fogadtunk,a férjemmel

Persze,elvesztettem.A megállapodás az volt,hogy bárki veszít, egy teljes napig semmi kivetnivalója nem lehet,engedelmeskednie kell a másiknak!!
Nos,hát legyen!  Egyeztem bele.Rögtön,szinte teljesen meztelenre vetkőztetett,minden fehérnemümet le kellett vennem,csak egy vékony,végig gombos ruha volt rajtam.Szinte,sejtettem,hogy mire akar rávenni,de,mivel nem voltam prűd,belementem.Taxival mentünk,egyáltalán nem volt sejtésem,hová.A hátsó ülésen ültünk,a visszapillantóban jól látható volt,ahogy a söfőr mustrál minket.Ezt,nem csak én,a férjem is kibökte.Szép lassan elkezdte a ruhámat kigombolni,közben,óvatosan a tükörre pillantottunk,nem csalódtunk,kukkolt bennünket.
Mivel,csak egy vékony ruha volt rajtam,a melleim,hamar kikerültek!

A férjem,megfogta őket,és jól láthatóan megrázta őket,de úgy,hogy minél többet láthasson belőle a Taxis geci.

Egyáltalán nem zavart,hogy mutogatnak,ja,azt majd el felejtettem,hogy közben a férjem teljesen kigombolt,szinte teljesen meztelen voltam.Széthúzta a lábamat,és elkezdte a pinámat izgatni,közben,néha a tükörre pillantott,hogy nézik e a munkálkodását.Nem csalódott!A tükör lejjebb állt,szerintem pont úgy,hogy jól látható legyen a pinám.Egy erdő mellett haladtunk,egy bekötő útnál a férjem megkérte,hogy térjen le.

Eléggé pocsék volt az út,dehát,nem soka lehet várni egy erdei bekötő úttól.Már,hó bent jártunk,mikor egy tisztáshoz értünk.Na,itt megállunk!Utasította a taxist.Most pedig,mindenki kiszáll.Maga is!
Na,vajon ebből milesz?Tettem fel magamba a kérdést,de,hamar kiderült!!
Vetkőzz le,teljesen.Utasított.
Mivel,a hangsúlya eléggé parancsoló volt,engedelmeskedtem.Ott álltam a Taxis előtt teljesen,meztelen.
Most pedig,azt csinál vele,amit akar.

Felőlem,meg is baszhatja.
Mindez,láthatóan a Taxist kissé meglepte,de,nem annyira,hogy elkezdjen tapogatni,belém nyúljon,elővette a farkát,a,kezembe adta,majd a fülembe súgta.Jó nő vagy bébi,szép a szád,remélem,használni is tudod.
Ezt,hogy érted?
Nagyon egyszerű.Szopj le!!
Eléggé hangosan mondta,így a férjem is jól hallhatta.Ránéztem.közömbösséget véltem felfedezni rajta,és,mivel semmi mondandója nem volt,letérdeltem,és nekiálltam szopni.Éreztem,amikor a sperma megtölti a számat,nem köptem ki,nagyot nyeltem,és szinte az egészet lenyeltem.
Mintha misem történt volna,vissza szálltunk és tovább folytattuk az utat.Egy,családi házhoz értünk,ahol már láthatóan vártak minket.Egy,középkorú férfi jött elénk,aki megelégedve nyugtázta,hogy milyen bájos felesége van.Nemsokára,egy szolgáló jött be,italokat hozott,de,jól láthatóan,a ruha alatt teljesen meztelen volt.Mi lesz itt!

Gondoltam.Szép,apránként,egyre többen lettünk.Némelyikük feleségén végignézve,meg kellett állapítani,hogy a ruha alatt ők is meztelenek.Tehát,fel kell készülni egy orgiára!
Férjem,elköszönt,mondván,hogy sürgős elintézni valója akadt,jó szórakozást kívánt,és elviharzott.
Közben,a szolgáló,megkért,hogy kísérjem el a konyhára,beszélni akar velem.
Már,elnézést,hogy lefoglak tegezni,de,remélem tisztában vagy vele,hogy miért is vagy itt!
Egyáltalán nem,senkit sem sem ismerek,csak azt vettem észre,mintha a hölgyek kissé lengén öltöztek volna.
Ugyan már!Ne röhögtess!Még hogy hölgyek.Mindegyik egy nagy kurva.Azért vannak itt,amiért te is.Vagyis,hogy megbasszák őket.Na,mondjuk én sem leszek kivétel,az itt levők közül,szinte már mindegyik megbaszott.Még,az a szerencsém,hogy van egy „belátó”férjem.
Csak nem azt akarod mondani,hogy mindenről tud,és hidegen hagyja?!?!
De!Pontosan.Itt,ugyanis lakást kaptunk,nem is akármilyent,jól megfizetnek,cserébe néha a háziurat ki kell elégíteni,a feleségét meg a férjem kényezteti!
És,mi van akkor,ha ünnepek vannak?!
Mi lenne,semmi.Marad a szopás.
És a házaséletetek?
Ha hiszed ha nem,minden rendbe van,mindent átbeszélünk,ki kivel kúrt,s.t.b.
Aztán,eljött az este!!Mint minden nőt,engem is megszabadítottak a ruhámtól,mivel,friss”hús”voltam,mindenki engem akart!!Már,nem is tudom,hányan mentek végig rajtam,hány fasz volt a számba!
Másnap,jött értem a férjem.Egész hazáig,nem szólaltunk meg.
Otthol aztán….remélem,meg vagy elégedve,bőven a kedvedre tettem.
Ahogy,vesszük.Remélem,jól szórakoztál.
Hátha azt jó szórakozásnak nevezzük,hogy szét lettem kúrva,nagyon jól.
Kibírtad.
Kibírtam,igen.Te,könnye pofázol,nem téged kúrtak szét,nem a te szádba élveztek.Ráadásul,még a Taxisnak is odalöktél.Remélem,megvagy elégedve.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.