Szexoktatás a szénapadláson

Fogadjunk, hogy el se tudjátok képzelni, hogy egy ilyen vidéki házban milyen klafa szénapadlások vannak!

Az úgy volt, hogy a nagyika felküldött a szénapadlásra, hogy nézzem meg, hogy hány bála van még, mert ha kifogy akkor kell még venni, mert hosszú lesz még a tél, és a legelők soványak ilyenkor.

Hát engem küldhetett az én édes nagyikám, mert én ugyan nem tudom megállapítani, hogy mi a különbség a széna meg a szalma közt. Úgyhogy lemásztam a létrán, és kérdeztem, hogy melyik az, meg, hogy zsákban van-e mert azt is láttam fent.

Nagyika meg csak nevetett és mondta, hogy majd felküldi velem a Ferit és az majd jól megtanítja nekem. Meg is nyaltam a számszélét a gondolatra. A Feri az egy köztudottan nagy kan, de szerencsére nagyika nem ismeri a helyi pletykákat. Én pedig vágytam egy jó nagy kanra már nagyon. Az éjfélimise óta nem is kupakoltak még meg úgy istenigazából, de hát a Pista is sokat dolgozik, meg ugye ilyenkor a család az első.

Tudjátok van az a régi vicc a Feriről, amikor kérdezik, hogy Milyen Feri? Erre az a válasz, hogy a Feri, aki a f@rkát beléd veri… na ilyen ez a Feri is. Izgalommal vártam a jöttét.

A mai nap ragyogó volt az oktatásomra! Szinte tavasz volt, több mint 10 fok. Már alig vártam egy kis magánoktatást, úgyhogy le is vettem a bugyikámat mielőtt felmásztam volna a létrán Feri előtt. Az illem kedvéért azért nagyika előtt térdig érő szoknyában szoktam járni, de ez a Feri valamit kapisgálhatott, mer úgy mászott utánam, mintha összenőtt volna velem. A puncipiercingem csak úgy csilingelt mint egy harangjáték vagy szélhárfa.

Amikor felértünk odadörgöltem a Ferihez a hátsómat, ő meg jól megszorongatott és odahúzott a dudorodó gatyájához. Szép kis dudor volt! Akarom mondani szép nagy dudor! Ki is bontottam volna, de a kezemre csapott és azt mondta, hogy első az oktatás. Hát ez nagyon furi volt, velem ilyet még nem csinált senki. Meg is sértődtem azonnal. De nagyon! hamar úgy is döntöttem, hogy mégsem adom oda magamat, keressen magának más ribit a rohadék. Hogy képzeli ezt???

Aztán elkapta a csuklómat és odarángatott egy óriás tégla alakú sárga szénaféléhez. Aztán arra azt mondta, hogy az a szalma. Sok ilyen sárga szalmabála volt egymáson. Hirtelen elkapott és felültette az egyikre. Még szerencse, hogy a seggem alá csúszott a szoknya is, de így is úgy szúrt, mint a rosseb.

– ÍÍÍÍÍÍíííííí – sikítottam is, és követeltem, hogy eresszen el, de akkor felrántotta a szoknyámat, elővette a farkát és úgy belém vágta, hogy mindjárt hátra is csúsztam azon a rohadt szúrós szalmán. basszus ez egy szadista állat!

– Ez a szalma -lihegte -kemény, szúrós és sárga, és úgy megdughatlak rajta Ribikém, mint egy tölgyfaasztalon. jól jegyezd meg! – röhögött két nyögés közbe.

Mit mondjak nem élveztem a dolgot, bár ügyes farka volt, be is töltött rendesen, de attól a szúrós szartól nem tudtam az élvezetre koncentrálni, nekem nem tanyasi seggem van, én városi ribi voltam eddig.

Még egy darabig dugott a szalmaasztalom, de aztán egy óriási halom gazra dobott át, csak úgy nyekkentem, még jó, hogy puhára estem. A vadbarma meg rám ugrott, hogy majd ki lapultam.

– Ez a széna, puha és süppedős – röhögte.

– Szállj le rólam!!!!!

– Nem , te nem ezt akarod -mondta.

Le is akartam rugdosni magamról, de akkor befurakodott a lábam közé, szét is feszített rendesen, és feltépte a pulcsimat is és a csöcsömet kezdte markolászni. Úgy megszorongatta a bimbóimat, hogy fel is sikítottam. Ez tökállat, tuti a sikításra utazik, úgyhogy bele is adtam torok szakadtából.

Erre még jobban begerjedt, és a hasamat kezdte harapdálni, mire fejbe csaptam, mert a szép husi sok zsé, ezt Róza tudja legjobban, na erre felrángatott és elkezdett rángatni a sarokba.

Ahogy a homályba kivettem, ott zsákok voltak, ő meg rá is taszított az egyik kupac tetejére, hogy a hasamat dörzsölte a zsák, de ezt a bunkót persze ez nem érdekelte, mert csak felhajtotta a szoknyámat a hátam közepéig és úgy beakasztott hátulról, hogy azt hittem, hogy elől kiesnek a szemeim.

– Na ez a zab. Zsákban tartják, kis lotyóm.

– Engedj el!

– Te sem akarod – nyögte két lökés közt.

– Rohadék!

Erre hirtelen abbahagyta a dugaszolást és megfordított, szétfeszítette a lában és benyalt csontig. a nyelve hegyével elkezdte a csiklómat birizgálni és belém dugta az ujjait. Ez már nem volt olyan durva, még a végén talán nekem is jó lesz ezzel az állattal , gondoltam, kezdtem is végre benedvesedni, mer eddig nem nagyon sikerült, de ez már tetszet!

Azért nem nagyon sokáig hagyott élvezkedni, Megfogta a fejemet, hogy lenyomjon a farkára, de a bunkója nem tudta, hogy engem nem lehet csak úgy lenyomni, mert én csak szerelemből furulyázok, vagy majdnem abból, de ennem az állatnak biztos nem miután így megkínzott.

Hamar rájött, hogy mi a pálya, erre lelökött kiskutyapózba és addig üzekedett rajtam, míg el nem ment. Nagy hörgéssel és morgással járt nála, hogy elment, aztán az izzadt testével lecsúszott mellém. Én meg olyan üresnek éreztem magam mint még soha életemben, úgyhogy megsimogattam megkínzott puncimat és vigasztalásul elkezdtem játszani a csiklómmal. bedugtam az ujjaimat a puncimba rendesen, hogy egy kicsit nedvesebbek legyenek, és rutinos körözéssel gyorsan egy kis orgazmushoz juttattam magam. Aztán én is elégedetten megzuhantam.

Egy biztos. Egy életre megtanultam, hogy mi a különbség a szalma, a széna és a zab között…

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.