Szexi Gizelle

Volt a nővéremnek egy barátnője Gizella aki mutatós szép lány volt és ugyancsak forgolódtak utána a fejek. Gizellenek neveztem magamban mert a Gizi név nem tetszett és amikor ezt közöltem vele, neki is nagyon tetszett és attól fogva mintha más szemmel nézett volna rám. Néhány évvel idősebb volt ő is nálam, de ezt nem éreztette velem soha. Mindíg kedves és közvetlen volt velem és jó haverságban voltunk ami nagyon imponált nekem.

Sokszor volt nálunk és ha jó idő volt, akkor rendszerint kifeküdtünk a kertbe napozni.

Egyik ilyen alkalommal is kint heverésztünk, szólt a rádió és Gizelle megkért hogy kenjem be napolajjal, azzal a kezembe nyomta a flakont és hasra feküdt. A naptej kellemesen hűvös volt amikor a tenyerembe öntöttem egy kicsit belőle és lassan, símogtva kezdtem el bekenni először a vállát és akkor ő félre húzta a haját a nyakából.

A bőre már szép barna volt és csodáloztam is hogy mi szükség van a naptejre, de ezt is besoroltam azok közé a női dolgok közé amiket nem értettem. Viszont nagyon élvezetes volt a test feszes rugalmasságát érezni és amikor lassan elértem a melltartójához, akkor megkért hogy oldjam ki a pántot. Örömmel teljesítettem a kérését és azok lecsúsztak róla.

A hát meztelensége különös izgalommal kezdett eltölteni és lassan az oldalára is eltévedt a kezem. Figyeltem a hatást, de semmi és akkor felbátrorodva egyre közelebb kerültem a cicikhez és egy kicsit meg is érintettem őket. Aztán leértem a bikini széléig és utána a lábán a sarkától visszafelé folytattam. Csodás lábai voltak és amikor teljesen felértem, szétnyitotta egy kicsit hogy oda is beérjek. Be is nyúltam és ott olyan bársonyosan finom volt a bőre, hogy azonnal felállt a dákó. Gyönyörűség volt látni hogy feszült gömbölyű fenekén a sárga bugyi és ahogy az íve befutott a combjai közé és elvékonyodva takarta a legizgalmasabb részét.

Nem is tudtam megállni, hogy be ne szagoljak oda és akkor megtelt az orrom egy olyan csodás illattal, amitől egy pillanatra meg is szédültem. Nem akaródzott elvenni a kezem onnan és csak símogattam tovább. Amikor megérintettem azt a keskeny csíkot, akkor megremegett és hagyta egy kicsit, majd hátára fordult és a bikinifelsőt nem vette fel magára.

Az arcán folytattam az ápolást és ujjaim hegyével alig érintve cirógattam a szemkörnyéket, az ajkait körbe miközben ő csak mosolygott és láttam hogy ez milyen jól esik neki. Aztán következett a nyaka majd lassan leértem a cicikhez. Először óvatosan csak körbe-körbe haladtam majd ahogy szűkült a kör, úgy kezdtek a cicik domborodni mint a Fudzsijama csak hósipka helyett barna dombocskák ültek a tetején és közepükben kis bimbócskák fészkeltek és azok is elkezdtek növekedni.

A végén már hegyesen mutogattak az ég felé és ő is már egyre mélyebbeket lélegzett. Amikor megérintettem őket akkor ismét megremegett és megnyalta a szája szélét.

A nővérem hanyatt fekve halgatta a zenét és így nem láthatott semmit sem és én zavartalanul folytathattam a dolgot.

Éreztem kezem alatt hogy finom puha volt a hasa és lassan mozgott fel és le lélegzetének ritmusára. Láttam azt is hogy a ritkás kötés lyukacskáin előkunkorodik néhány szőrszál és a többi meg domborúan kinyomja ott és ettől elemelkedett egy kicsit a hasától és a keskeny résben látszott a feketeség. A kezem már ott járt és be is csúsztattam alá és ő hagyta. Felbátorodva tovább haladtam és elértem a bozontját ami puhán simogatta a tenyeremet és ahogy tovább mentem egy kicsit, éreztem hogy a combok szétnyílnak. Elkezdtem ott símogatni és akkor éreztem hogy kezd átnedvesedni az egész.

Jelzett hogy feküdjek mellé és odasúgta, hogy nyúljak be a középső ujjammal és akkor éreztem hogy forró és síkos volt már minden és én csak símogattam és símogattam és nagyon de nagyon jó volt. Aztán azt súgta, hogy a rés aljában dugjam be az ujjamat. Amikor odaértem, megemelte magát és az ujjam becsúszott egy szűk és puha lyukba. Most pedig húzogasd és kőrözz benne az ujjaddal légyszi.

Boldogan szót fogadtam és hamarosan elkezdett reszketni és izgatottan súgta hogy most erősebben csináljam. Egyszercsak a teste megfeszült, elkezdte szorongatni az ujjamat és akkor hirtelen minden nagyon forró és nedves lett. Aztán lassan elernyedt majd magához húzott és megcsókolt.

– Most te következel – mondta és felém fordult majd benyúlt a gatyámba és kivette.

Egyik kezét alá tette és a másikkal finoman megmarkolta és elkezdte húzogatni. Lassú tempóban egyre jobban szorítva csinálta és pillanatok alatt a kezébe élveztem, amit aztán a fűbe törölt.

Most én csókoltam meg a száján aztán hanyatt fordultunk és hallgattuk tovább a zenét miközben időnként az arcomhoz emeltem a kezem és élvezettel szagolgattam puncijának finom illatát.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.