Swingerkurva kalandok

1 hónap telt el Swinger Nacht óta. Voltunk lenn szombaton, de az a pörgés, bulizás amit pénteken megszokott az ember az szombatra eltűnik. Fél 10-kor még alig lézengtek, sehol semmi nem történt, ezért eldöntöttük maradunk a pénteknél.

Nagyon korán leértünk, talán az izgatottság miatt is. Alig voltak, ami meg is lepett egy kicsit. Nem mintha a nagy tömeget szeretné az ember, de a kevésből nehezebb válogatni 🙂

A kaja most kimondottan nem ízlett. Ez lehet az én finnyáskodásom miatt is, de az is lehet hogy most nem találták el az ételeket. Mivel sehol semmi nem volt még, lenn maradtunk a bárban nézelődni és ez milyen jó dolog, hogy látod kik jönnek! Más mikor az ember látja milyen ruhában érkeznek, utána milyenek ruha nélkül 🙂

Fél óra alatt rengetegen lettek, talán a hosszú hétvége miatt is. Pénteken sokan eljönnek, mert még nem ütközik a hétvégével, főleg hogy nagyon meleget jósoltak, biztosan sokan elutaztak vízpart mellé.

Mint mindig vegyes volt a társaság, fiatalok, középkorúak, idősebbek, vékonyak, testesebbek, izmosak, nem izmosak, szépek, csúnyácskák stb.

A fenti ablakos szobában egy nőt vettek körbe páran. Nézelődő is volt, nehéz is ám odajutni. Ott a sötétben elkaptam valakit és bevittem, ilyenkor kár megkérdezni hányan voltak abban a kis szobában nem tudok választ adni. Nem arra figyelek, hogy hányan és kicsoda, hanem hogy jól érezzem magam.

Megint volt cicicsippentős pasi, ütöttem is el a kezét. De hogy ki volt a tömegben fogalmam sincs, pedig legközelebb megnézem az arcát és tartok ott helyben egy felvilágosító percet. Három pasival voltam, erre azért tisztán emlékszem 🙂 Nagyon levegőtlen az a szoba, melegem is lett. Zuhanyozás és kis frissítő. Szeretek fenn meztelenül mászkálni, be-be nézni szobákba. Ilyenkor még jobban félrehúzódnak, hogy lássak én is. Lézengtük erre-arra, de az uv szoba teljesen üres volt, így a párommal bementünk. Sokan körbevettek, levegőt se kaptam, 2x kellett rájuk szólni, hogy nem kell úgy körbevenni, hogy semmi se látszódjon belőlem. Annyit tudok biztosan állítani, hogy a párom kétszer megdugott, a többi kuki számosságára nem emlékszem 🙂

Eléggé kimelegedtem és zuhanyozás után még az a kevés fehérnemű is rosszul esett. De ismét lementünk körülnézni, voltam már lenn az alagsorban, de mostanában nem jött meg hozzá az ihlet, hogy ott történjen is valami. Valami miatt mindig visszafogott lettem a tüllfüggöny közelében. Pedig kéne ismét alkotni valamit csak kell hozzá partner!

Ismét emeletmászás, kezdtek kevesebben lenni, és egy új párocska jelent meg akiket még máshol nem láttunk. Jöttek-mentek, a lány nagy törülközőbe belecsavarva, valahogy látszódott, hogy először lehet ilyen helyen, de mégis a párjához szexisen tekergett, voltak is nézői, de megszólítani nem merték.

Ott álltak egymáshoz bújva a párjával a piros szobának a küszöbén, de bemenni nem mentek, pedig folyt benn móka. A párommal befeküdtünk a bejárathoz közel, elkezdett nyalni és hát láss csodát ez a csinos pár is begurult mellénk. A lányon látszódott, hogy kicsit zavarban van, kicsit félénk, de a párja határozottan mutatta neki, hogy feljebb-feljebb feküdjön. Itt se kellett sok csak egy simogatás tőlem és egyből mozdult felém a lány. Mivel hanyatt feküdtem most láttam hogy mennyien lettek hirtelen a szobában 🙂 Volt simogatás, csók amit ugye a férfiak várnak a lányoktól, kintről pedig hangos sóhajok, mozgás hogy mindenki mindent lásson. Feltérdeltem a páromat kényeztetni, néha felnéztem és összecsókoloztunk, de látszott rajta hogy nagyon zavarban van a bámészkodó tömegtől. Egy pasi volt bátor és a hátam mögé térdelt, mondanám hogy jól megdugott, de mire belemelegedtem volna addigra elment. Nem védem, de láttam hogy egész este jól érezte magát, gondolom elfáradhatott.

Mivel a lány először volt, megszántam és felajánlottam hogy menjünk be egy zárható szobába. Hogy őszinte legyek nekem nem kedvencem a zárható nem is értem mások miért álldogálnak órákig az ajtó előtt hogy bejussanak. A fenti zárva volt, nagy durral lementünk az alagsorba ott ment egy kis műsor és ha nem arra készülök, hogy bezárkózunk még néztem is volna őket, de inkább bosszantott, hogy ott vannak. Nem a személyekkel volt gond, hanem amit eltervez az ember azt szereti azonnal megcsinálni, végrehajtani és hát egy kis hajszál került így a gépezetbe.

Szóval kicsit topogtunk a küszöbön, ki is jöttek hamar a szobából. Bezárkóztunk, furcsa volt. Először kicsit beszélgettünk, megnéztük a kellékeket , engem nem igazán nyűgözött le. Tiszta kupi volt az ágyon, gusztustalannak tartom azokat akik nem képesek maguk után a törülközőt, óvszeres zacskót, sőt a használt gumit kivinni, összeszedni és kidobni! Más nedveivel átnedvesített törülközőket összeszedni nem volt épp izgalmas. Meg akkora nedves foltok voltak a matracon, hogy a törülköző egyből felszívta és mivel már elég későn volt nem is igazán lehetett új törülközőre szert tenni…

Nade ez lényegtelen momemtum így utólag visszagondolva 🙂 Ami a zárhatóban történt azt viszont mindenki fantáziájára bízom. Volt minden ami párcserés, lányos szituációban megeshet, de tekintettel a lány első klubos élményeire nem beszélném ki, nehogy elriassza hátha olvassa valahol ezt a történetet!

Szaladt az idő, hogy őszinte legyek eléggé le voltam már strapálva. 4 után mentünk el, még sose voltunk ilyen sokáig lenn.

Nagyon feltöltődtem és még sose volt, hogy egy ilyen éjszaka után a reggeli felkelés után nudistrand, sütögetés barátokkal, este haza és éjjel másik klub.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.