Orálszex a tábor közepén

Egy iskolai táborban voltunk, én már végzős gimnazistaként, Anita két évvel fiatalabb volt nálam, de már akkor is hihetetlenül izgató, érzéki kisugárzása volt.
Korábban is próbáltam már közeledni hozzá, de egy kihagyott randevúval nagyon mélyen a lelkébe gázoltam, így érthetően volt némi feszültség közöttünk. Egyik nap kirándulni vittek minket, én meg valahogy a közelébe keveredtem, mögötte lépkedtem és ahogy elnéztem az alakját, ahogyan a fenekére simult a rövidnadrágja, ahogyan a lábaival lépdelt előttem, hát elég gyorsan meggyőződhettem róla, hogy nincs gond a férfiasságommal, nem kell aggódnom az impotencia réme miatt.
Izzadni kezdtem, de nem a nyári hőségtől, sokkal inkább a látványtól és az ennek hatására felszabaduló gondolatoktól. Egy hirtelen ötlettől vezérelve véletlenszerűen hozzáértettem az egyik kezemet a fenekéhez, de nem volt semmi reakció. Felkészültem rá, hogy ha valamit reagál, megfordulna, vagy szóvá tenné, természetesen rögtön bocsánatot kérek, mintha valóban csak egy ártatlan, véletlen baleset lett volna. Mivel a „megtorlás” elmaradt, a farkam pedig nem csak állt már, de éreztem, ahogy szép lassan az örömkönnyek elkezdik áztatni a gatyámat, muszáj volt újból próbálkoznom, már csak azért is, hogy kiderüljön, meddig mehetek el. Szinte semmire nem tudtam figyelni már, nem tudom, hogy a többiek mit érzékeltek belőle, mit láttak rajtam, de számomra egyszerűen leszűkült a világ a fenekére, a kezemre és a már szinte lüktető farkamra…

Egy-két „véletlen” kézlendítés után felbátorodtam és elkezdtem rendesen fogdosni, simogatni a fenekét, egy-egy lépésnél közelebb lépve hozzá, továbbra is csak egy-egy pillanatra hozzáérve, de most már bátran megfogtam. Ő szó nélkül tűrte a dolgot, nem vágott pofon, nem tolta el a kezem, nem szólt rám, nem csinált semmit, egyszerűen csak hagyta, hogy próbálkozzak.

Egy idő után már annyira kész voltam, kiszáradt a szám, éreztem, hogy egyre hevesebben dobog a szívem, hogy már muszáj volt lehiggadnom, így egy időre eltávolodtam tőle, egy kis időt hagytam magamnak, hogy magamhoz térjek, mielőtt még a nadrágom is elázna az előnedveimtől.

A nap további részét igyekeztem úgy tölteni, hogy nem megyek a közelébe, nem csinálom ezt, mert szinte megijedtem attól, hogy mennyire felizgulok tőle. Délután azért mégis sikerült mellé keverednem valami múzeumban voltunk éppen, én meg kapva az alkalmon, gondolkodás nélkül alányúltam és akkor ott, először úgy éreztem, mintha egy pillanatra megmerevedett volna Tőle, mintha Ő is hasonló állapotba került volna, mint én, de nem élvezhettük hosszan a pillanatot, mert nem kockáztathattam meg egy esetleges lebukást, egyházi iskoláról lévén szó, különösen kínos lett volna.

Késő délután, már szinte este volt, amikor végre teljesen kötetlen szabadfoglalkozást hirdettek, nekem pedig valaki más miatt, de fel kellett keresnem Anita sátrát, az illető nem volt ott, de épp Anita babrált valamit a sátor elejénél, amikor odaértem. Úgy gondoltam, hogy megragadom az alkalmat és kissé félszegen, de bocsánatot kértem, amiért annak idején megbántottam. Ő elfogadta a bocsánatkérésemet és beinvitált a sátorba. Eleinte persze semmi „olyan” nem történt, sőt. Időközben befutott Erika, akivel gyorsan lerendeztük a tartozásomat, ugyanis napközben kisegített pár forinttal, azt adtam meg neki, majd belekezdtünk valami idétlen játékba. A játékba és a beszélgetésekbe belefeledkezve észre se vettük, de teljesen besötétedett és valami véletlen folytán senki nem ellenőrizte, hogy mindenki a helyén van-e, de legalábbis engem nem keresett a kutya se és így a síri csendben, a sötétben, ott feküdtem egy lányos sátor közepén, Anita mellett. A többiek belealudtak már a beszélgetésbe, de legalábbis szép lassan a sátor is elcsendesedett, én pedig hűen magamhoz, nem maradtam tétlen, elkezdtem simogatni Anitát. Nem tudtam, hogy a nap folyamán történtekből mennyit érzékelt, így először próbáltam semleges területekről indulni, fokozatosan felfedezve a testét és persze mindezt még ruhán keresztül. Így is őrülten izgató volt már a puszta gondolat is, hogy ott fekszem mellette, hogy csak megmozdítom a kezem és már cirogathatom, simogathatom, Ő pedig ahogy korábban, úgy most sem tiltakozik. Először a lábait simogattam és mivel nem húzódott el, szépen végigjártam szinte az egész testét, bár a nemi szerveit még kihagytam, nem mertem ennyire direkten próbálkozni. Amikor aztán úgy éreztem, mintha még szorosabban hozzám préselődne, nekem is megjött a bátorságom és elkezdtem megint a fenekét markolni, finoman alányúlva, közben természetesen megint szűk lett a nadrágom, éreztem, ahogy a farkam nekifeszül a nadrágomnak. Éreztem, hogy Anita légzése is megváltozik, mintha szaporább lenne, de nem számítottam rá, hogy amikor kis fészkelődés után közelebb kerültünk egymás arcához, önkéntelenül összeforrnak az ajkaink egy meglepően szenvedélyes csókra. Amikor újra levegőhöz jutott, suttogva kérlelt, hogy menjek ki, de én már nem tudtam gondolkodni, a vágy, az Ő állapota már túlságosan elvették az eszemet és Rajta is éreztem, hogy valójában nagyon is azt akarja, hogy maradjak, bármennyire is nem az lenne a megfelelő az adott körülmények között. Válaszként tehát zavartalanul folytattam a vándorutat, sőt, már bemerészkedtem a pólója alá is, közben pedig egy újabb csókkal vettem elejét a további könyörgésnek, hogy menjek a helyemre. Ahogy a nyelvünk egymáshoz ért, ahogy az ajkai az ajkaimra tapadtak, közben a kezemmel a puszta bőrét éreztem a tenyeremen, beleremegett a testem és egyre kevésbé bírtam magammal…

Anita is megadóan hagyta magát szép lassan kihámozni a ruhájából, lehámoztam a melltartóját, így végre hozzáférhettem a csupasz, meztelen melleihez, éreztem milyen teltek, formásak, éreztem, hogy milyen keményen meredeznek a bimbói… A farkam annyira ágaskodott, hogy képtelen voltam tovább várni, úgyhogy gyorsan letéptem magamról nadrágot, gatyát, mindent, ami az útjában volt.

Már eszembe se jutott, hogy nem egyedül vagyunk a sátorban és ráadásul egy katolikus iskola nyári táborában vagyunk, szóval abban a helyzetben finoman szólva sem kéne ilyen lendületesen egymásnak esnünk…

Gondolkodás nélkül pillanatok alatt levetkőztettük egymást, észre sem vettük és már anyaszült meztelenül feküdtünk egymásnak feszülve Anita hálózsákja alatt.

Újra és újra felizzodt a szenvedély, imádtam a csókjait, ahogyan a nyelvét tudta forgatni, szinte az egész száját betöltötte, már ettől bizsergett a farkam… Aztán végre ő is bátrabb lett és éreztem, ahogy a kezeivel feltérképezi a testemet, ahogy simogatja a mellkasomat, a fenekemet, aztán végre Ő is a combjaim közé nyúlt és a kezébe akadt a meredező farkam. Édes volt, ahogy először tétován fogta, húzogatta, mintha csak valami kupakot húzkodna valami üvegen, de megfogtam a kezét és megmutattam, hogyan markoljon rá, hogyan fogja úgy, mintha csak én könnyítenék magamon.

Az egyik kezemmel a jó izmos fenekével játszottam, a másikat a combjait cirogatva a puncijához vezettem, ami akkor már szinte úszott a nedvességtől… Én se voltam még a legügyesebb, úgyhogy kicsit ő is besegített, vezette a kezem, mutatta, hogy hol és hogyan simogassam, hogy jó legyen neki… Jó tanítvány lehettem, vagy már eleve annyira felizgult, mindenesetre ahogy az ujjaimmal finoman behatolgattam a puncijába, az már cuppogó, csattogó hangot adott ki, egy pillanatra el is tűnődtem rajta, hogy vajon ebből mennyi hallatszik ki a sátorból, de élveztem, hogy ennyire sikerült beindítanom, úgyhogy minden gátlásomat elveszítve estem neki. Csókolgattam, puszilgattam, nyalogattam a nyakát, a melleit, a kezembe vettem egyenként és puszilgattam, bekaptam amennyire csak tudtam és a nyelvemmel a mellbimbóját simogattam, pöckölgettem.

Ő is egyre ügyesebben simogatott, csókolgatott, a keze csodásan kényeztette a farkamat, élveztem, ahogy a tenyerébe simul, ahogy húzogatja le-fel, ahogy a hüvelykujjával eljátszogat a makkomon, szétkenegetve az előnedvemet.

A kortársaimtól valószínűleg jócskán lemaradva még szűz voltam, akárcsak ő, de annál lelkesebben vetettük magunkat a kéjmámorba. Már régóta izgatott, hogy milyen is lehet egy punci íze, milyen lehet a számmal kényeztetni, érezni az illatát, hallani a nő reakcióját közben, pláne, ha mindez kölcsönösen történik és közben az én farkincám is elmerül a partnerem ajkai között, érzem a forró leheletét, a nyelvét ahogyan simogatja… Gyakran álmodoztam erről valahányszor magamon könnyítettem és ilyenkor mindig látványos spriccelésekkel végződött az akció.

Elindultam hát apró csókokkal a testén lefelé, a nyakát, a melleit kényeztetve, aztán még lejjebb, a hasára, majd a punciját kihagyva először a combjait kezdtem puszilgatni, simogatni, aztán először a kezemmel hozzáértem újra a puncijához, simogattam, éreztem ahogy megint tiszta nedvesség lesz a kezem, aztán odahajoltam és belenyaltam. Rögtön éreztem, ahogy összerándul, de közben még jobban széttárta a lábait és kérlelt, hogy ne hagyjam abba… Én pedig engedelmesen folytattam a számomra is vadonatúj felfedezést… Fogalmam sem volt először, hogy egyáltalán hogyan, mint kell csinálni, azelőtt csak képen, illetve filmen láttam ilyet, de tudtam, hogy amíg élvezi és nem akarja abbahagyni, nem járhatok rossz úton.

Az egyik kezemet követve simogattam a nyelvemmel, próbáltam szélesre nyitni, hogy minél nagyobb felületen érintkezzen az ajkaival, a csiklójával, majd a két kezemmel széthúzva az ajkakat beledugtam a nyelvemet úgy, hogy minél mélyebbre nyúljak Benne.

Annyira élvezte, hogy szinte mozdulatlanul feküdt, a pillanatnyi kéjvillámoktól rándult csak meg néha a teste, de teljesen elfeledkezett rólam, úgyhogy némi ráhatásként úgy helyezkedtem, hogy a farkam szinte közvetlenül az arca elé került.

Erre már Ő is aktivizálta magát, újra a kezébe vette a már igencsak elhanyagolt dákómat, és simogatni kezdte, aztán némi hátsó szándékkal kértem rá egy puszit, amit meg is tett, majd egy hirtelen mozdulattal bekapta, először csak a makkomat vette a szájába, majd feljebb emelve a fejét, mélyebben a szájába tolta. Őrülten izgató volt, attól féltem, hogy szinte rögtön elsülök, hogy még bele se tud kezdeni rendesen, már a szájába ürítek mindent, úgyhogy igyekeztem én is jobban kényeztetni. Próbáltam a nyelvemmel csak finoman döfködni, simogatni a pináját, mivel olvastam, hogy nekik sokkal gyengédebb, finomabb kényeztetés kell. Közben viszont a kezemet is használtam, mert éreztem, hogy sokkal jobban nyöszörög, nyög és mocorog, ha egyszerre érzi az ujjaimat és a nyelvemet dolgozni, úgyhogy próbáltam egyszerre ujjazni és nyalni, néha egy kicsit a puncija környékét is csókolgatva, harapdálva, hogy hergeljem is.

Elképzelésem sincs, hogy meddig tarthatott ez az egész, csak arra emlékszem, hogy minden önuralmamat elveszítettem, ahogy a szájába vette a farkamat és szopni kezdte, ahogy ki-be mozgatta a szájában, ahogy nyalta, közben pedig a kezével verte, mintha csak mindig ezt csinálta volna, hihetetlen, hogy milyen gyorsan belejön az ember.
Éreztem, ahogy a csípője is szinte mozogni kezdett a nyelvem és kezem alatt, aztán ahogy már szinte az egész agyamat elborította puncijának semmihez nem fogható illata, az íze, éreztem, hogy végletekig feldagadt farkam lüktetni kezd és már nem bírom…
– Vigyázz! – szóltam neki rekedt és szinte elcsukló hangon, de ő nem zavartatta magát, nem hagyta abba, sőt, még mélyebbre engedte a szájába, közben a golyóimat simogatta, a fenekemet, aztán csak a nyögéseit hallottam, amikor a farkam is óriásit lőtt, szinte kirobbant belőlem az anyag, de ő csak szopta tovább és nyelte az utolsó cseppig…

Az akció után csak ernyedten feküdtünk egymás mellett, míg álomba nem süllyedtünk, aztán hajnalban felriadva, gyorsan kiiszkoltam a sátorból és a helyemre mentem, szerencsére senkinek nem tűnt fel a kis „helycsere”.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.