Niko és a ribanc

Az idő ólomlábakon vánszorgott. Hozzászoktam a sötétséghez. A szobában található tárgyak végre körvonalazódtak a szeme előtt.
Arra gondoltam,hogy ez a mindenre ráboruló csend fog kikészíteni,ezért nagyon halkan dúdorászni kezdtem az egyik kedvenc bachata zenémet. Ahogy meghallottam a saját hangomat,rögtön el is hagytam.
Éreztem,hogy ez elképesztő pimaszság a részemről.
A magassarkúm pántja szorítja a bokámat,a 12 cm-s sarok miatt,az egész lábam megfeszült. Az asztal lapja hidegen simult meztelen testestemre,ahogyan hagyatt feküdtem rajta.
Csuklóimon a kötél nyomot hagyott érzékeny bőrömön.

Vártam.

Tudtam hogy Niko hamarosan megérkezik. Mindig megvárattam Őt,ill azt is,ha engedelmesen várok,megkaphatom a leges legnagyobb ajándékot az élettől. Kedvére tehetek annak az embernek,akiért az Én egész létem létjogosultságot nyert a Földön. Behunytam hát a szemem,és elindítottam a mozit a fejemben. Úgy döntöttem,feidézem az egyik együttlétünket.

Emlékszem pont így voltam kikötözve akkor is,fenekem csábítóan és védtelenül kínálta fel magát Neki. Halkan nyílt az ajtó. Meghallottam a lépteit.
Egy örökkévalóságnak tűnt,míg odaért hozzám.
Eltelt pár másodperc,mikor megéreztem a simogatását,a popsikámon.ami határozott,erős mozdulat volt. Felnyögtem,ebben a pillanatban egyszerre hallottam meg a felcsattanó hangját.
Ki engedte meg,hogy megszólalj ????? – majd korbács csattant a fenekemen.
Beleborzongtam az ütés okozta kéjbe. A puncim csak úgy ontotta magából a nedvet. Aztán a fejemhez sétált és így szólt:
-Itt az idő hogy befogjam a szádat !! Farkát megemelve a heréit nyomta az arcomba,melyeket óvatosan szívtam be a számba.
Nyelvem őrült táncot járt rajtuk,melynek hatására farkad egyre keményebbé és nagyobbá vált a kényeztetésemtől.
-Szopjál !! -parancsolt Rám Niko,majd tövig nyomta a faszát a számba. Két kezével szorosan fogta a fejemet,hogy ne tudjam elfordítani. Elkezdte dugni a számat,egyre gyorsuló tempóban, amit mohón szívtam Magamba,
majd elengedte,és belekapaszkodott a copfjfomba.
A mozgást abbahagyva helyette inkább a hajamnál fogva mozgatta a mohó kis szájacskámat a cerkáján.Érezte,hogy hamarosan el fog élvezni,de tudta,hogy ennek még nincs itt az ideje.
Kihúzta,bár ez eléggé nehezére esett,majd Mögém ballagott.
-Élvezted, hogy szophattad a kőkemény,hatalmas,forrón lüktető eres farkam? – kérdezte.
Igen,Gazdám !! – válaszoltam,
ám rögtön tudtam,hogy ezzel óriási hibát követettem el. Elkezdtek záporozni az ütések a hátamra,fenekemre,a korbács bőrszálai pedig néha a puncimat is érintették.
– Hányszor mondtam már Neked,hogy azt hogy akkor élvezhetsz,el,amikor Én erre engedélyt adok Neked miiiiii ??? – dörrent Rám a férfi.
Egyik kezével korbácsolt,a másikkal széthúzta a puncimat,és határozottan belenyúlt a lyukamba.
Először csak az egyik ujjával,aztán ahogy érezte,milyen mohón követelőzően rándul össze a hüvelyem az érintéstől,bedugott még hármat.
Eszméletlen tempóban mozgatta az Bennem,a popsim pedig amennyire a kötelek engedték csábítóan mozgott,felkínálva Magam ezzel Neki.
Niko nem tudta tovább türtőztetni Magát,szorosan mögém állt,és elkezdte a nedvességtől fénylő puncim bejáratához dörzsölni merev dákóját. Játszott Velem,s Én semmi másra sem vágytam,mint arra,hogy végre Magamban érezhessem az Uram !!
A férfi tudta ezt,de még mindig nem kegyelmezett. Makkjával a gátamat simogatta,a hüvelyemtől egészen a szűk kis popsikámig fel és le.
-Kérlek….- nyögtem elfolytó hangon. Nem bírom már sokáig !!
Niko egy határozott lökéssel tövig hatolt Belém,s ujját az ánuszomba dugtva ujjaztott ütemesen. Baszta a szűk,nedves pinámat,picsámat.
Imádta érezni,ahogyan a kezét,a farkát csak a vékony hüvelyfal választja el egymástól. Egyszerre birtokolta a testem és lelkem.
Én már azt sem nem tudtam,hogy ki Ő. Megszűnt számomra az idő…a tér…a kéj visszafoghatatlanul közeledni látszott. És végre ekkor meghallottam azt a bizonyos szót,amire vártam:
-Elélvezhetsz !!!!!
Az egész testem rázkódott az orgazmustól, hüvelyem olyan erővel szorította a féri péniszét,amit már Ő sem bírt elviselni.
Érezte,mindjárt felrobban a farka. Gerincén végigfutott a remegés,s gejzírként tört elő Belőle az orgazmus.
– Nagyon ügyes voltál szépségem !! – dicsért meg Engem,amiért Én iszonyuan hálás voltam.

A fejecskémben csak úgy pergett a film,ám mikor ezt a mondatot idéztem fel, elélvezetem..
Egyedül….Érintés nélkül…az asztalhoz kötözve.

Niko erre belépett az ajtón.
-Hogy mertél elélvezni,haaaa ??????
Bazd meg Te meg sem érdemelsz meg Engem !!!! – mondta,és a válla fölött odaszólt a barátjának: – Szolgáld ki Magad drága barátom. Bassza meg,Nekem ma elment a kedvem ettől az engedetlen kis szolgától !!

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.