Dupla behatolás

Szokásos péntek estének indult… kezdtem az előző történetet.

Nincs mit szépíteni, a múlt hétvégén Laci, a haverom alaposan megkefélte a nejem a szemem láttára, így gondolom érthető, szerettem volna visszavágni, így ezen a pénteken náluk múlattuk az időt.

Ott volt még a neje, Adrienn, aki olyan 32 éves, nem túl magas, vékony kis nő, ehhez képest egész komoly cicikkel. Láttam már fürdőruhában, sőt monokiniben is, nagyon jó nő, a melleiért kezeskednék – csak még nem volt rá alkalmam.

Egy lenge, nyári, egyrészes ruha volt rajta, ami igencsak jól állt neki. Hosszú, barna haja, és olyan tutajos szeme van. Ha az ember ránéz, az jut eszébe, jó lenne megkettyinteni, de jó sokszor.

Persze hallott az előző történetről, volt egy olyan érzésem, hogy szeretné, ha a férje elveszítené kártyán. Rajtam nem fog múlni! Már nagyon szerettem volna benne mély benyomást tenni.

Viszont ő tudott pókerezni, sőt, egész jól. A múltkori felállás szerint mindenki kapott egy adott mennyiségű játékpénzt, és azzal kezdtünk el játszani. Már az elején Adri nyert, mindketten levetettünk 2 ruhadarabot, csak az alsó maradt. Ezután megfordult a szerencse, én kezdtem el nyerni, fel kellett tennie a ruhácskáját, amit ugye levetett. Neki úgy jött össze a 3 ruhadarab, hogy az egyrészes ruha, a melltartó – és bugyi. Tehát amikor levetett egy ruhadarabot, rögtön fehérneműben volt.

A „fehérneműje” piros, csipkés volt, menő darab, szinte biztos, hogy készült ez a lány, mert a nők ilyenek. Izgató volt, ahogy ott ült, kihúzta magát, a mellei diadalmasan néztek előre. Ezt a kört ő nyerte, de a ruhát – a szabályok alapján – nem húzhatta vissza. Játszottunk tovább, és mi Lacival mindketten feltettük az alsónk, így pucéran, álló répával játszottunk.

Jött a következő kör, amikor mindenkinek ígéretes lapjai voltak, Lacinak már fogytán a pénze, és fel kellett tenni valamit. Gondolom, nem árulok el nagy titkot: Adrienn volt az.

A győztes megdughatja a másik szeme láttára ahányszor csak akarja, egészen reggelig, a másik csak nézi, a lány nem nyúlhat a farkához, és dugás sincs. Esetleg apróságok jöhetnek, simogathatja vagy kinyalhatja a nőt, csak ha a győztes engedi.

Nekem még volt pénzem, semmit nem kellett bedobnom, elkezdtünk licitálni, majd a végén terítettünk. Eléggé biztos voltam benne, hogy én nyerek, nagyon jó lapjaim voltak. Először Adri terített, itt még vigyorogtam, és megmutattam a lapjaim. Ekkor ez tökfej, aki általában ész nélkül játszik, hát nem jobb lapokat ad elő? Azaz, ő nyerte meg a nőt. Tök pipa lettem. Ennek az a mániája, hogy előttem döngeti a nőket, én meg verem a farkam?

De nem duzzogtam, jó képet vágtam a dologhoz.

***

Laci hozott egy kendőt, felültette a lányt az asztalra, bekötötte a szemét, és széttette a lábait. Csókolóznunk kellett felváltva, a lánynak meg ki kell találnia, kivel smárol. Nem igazán találta ki, sokszor rontott. De nagyon tetszett neki, mert kezdett nedvesedni, ami jól látszott a bugyiján.

Ekkor a falhoz állítottuk, terpeszben, kézzel a falnak. Felváltva álltunk mögé, tapiztuk rendesen, benyúltunk a bugyiba, melltartóba is, kezdtük feltérképezni a terepet, itt már egész jól eltalálta.

Aztán a lány leguggolt, mi pedig a farkunkat nyalattuk vele – itt szinte sosem találta el.

Ezután a „szokásos” póz jött. Engem beküldtek a hálószobába, befeküdtem meztelenül a hitvesi ágyukba, a lányról lekerült a szemkötés, és beállította az ajtónyílásba, a kezet egész fenn, széttárva, ahogy a lábai is. Laci mögé állt, és elkezdődött a műsor. Szép lassan lehámozta róla a melltartót, és jó alaposan kezelésbe vette az ikreket, közben én is elkezdtem játszani magammal. Adrinak egy kicsit nagyobb melle van, mint a nejemnek, kellemes, nagyon kellemes, kis bimbóudvar, hegyes bimbók, és remekül áll, nincs is szükség melltartóra. Szóval cicizett lelkesen, a farkát bedugta oldalról a bugyiba, a lába közé és mozgatta a farkát. A lánynak nagyon tetszett, ahogy dörzsölte a punciját, ő is mozgatta a csípőjét. Végig a szemembe nézett, szerintem bánta, hogy nem én nyertem, de nagyon kedvesen mosolygott, ez az igazi tutajos tekintet.

Ekkor Laci felkarolta a nejét, behozta a hitvesi ágyba, és ott elkezdtünk vele felváltva játszani, és csókolózni.
Reménykedtem, hogy én is puncihoz jutok. Szép lassan lehúztam róla a bugyit, és elkezdtem ujjazni. Na, ez nagyon tetszett neki, úgy tapadt a számra, de úgy…

Közben a férj hozta a kendőt, újra bekötötte a lány szemét, hanyatt fektette, a lábak szét, és nyalóverseny következett.

A lánynak ki kellett találnia, ki nyalja a punciját, nagyjából minden alkalommal el is találta. Nagyon jól nyalok, szoktak dicsérni, valószínűleg emiatt jött rá, ki a partnere. Közben a másik cicizett, és tapogatta lelkesen.
Ekkor Laci elküldött a fotelbe, hogy onnan nézzem, és ő pedig levette a kendőt, és szép lassan tövig nyomta a farkát. Elég lelkesen dolgozott, de így hátulról láttam őket, és nem éppen a haverom mozgó hátsója az, amit látni szeretnék, így szóltam nekik, forduljanak meg.

Meg is fordultak, lovagló pózba váltottak, felém nézve. Így láthattam Adri átszellemült arcát, többnyire csukva volt a szeme, élvezte nagyon.

Majd négykézláb következett, felém néztek, ismét láttam Adri arcát, és a lüke kollégám vigyorgó képét. Szorgalmasan dugta a nejét, de nem annyira lelkesen, ahogy anno az én nejemet húzta a farkára. Persze, azért beadott apait-anyait. Főleg apait.

69 következett, a csaj alfele volt felém, jól láttam mindent. Közben végig magammal játszottam, de még nem élveztem el. Jó ideig élvezték egymást, szemre a csaj nagyon jól szopott. Persze, egy kicsit nekem csinálta a műsort, sokszor engem nézett közben.

Nagyon furcsa érzés volt, hogy ott fekszem mellettük, ezek meg basznak, de aztán alaposan. Néha mozgott az egész ágy, mintha a gumimatracon feküdnék a tavon. Nem kicsit lúzernek éreztem magam.

Megunták nagy sokára, a csaj azt kérte, nyaljam ki újra. Éppen nem rajongtam az ötletért, most járt ott egy idegen dákó, de ne legyünk kicsinyesek, belevágtam. Most már egy kicsit más íze volt a lyukának, éreztem a másik farkának az ízét, de nem zavart, inkább izgató volt.

Nekiláttam, és alaposan kinyaltam. Vagy négyszer elélvezett, néha az ujjam is bedugtam a hüvelyébe miközben nyaltam, azt próbálgattam, mit szeret a legjobban. Ez a nő mindenevő volt, teljesen átadta magát az oralitásnak. A férje közben a cicikkel játszott.

– Elég a nyelvelésből, dugni akarok! – mondta Adrienn.

– Kire vágysz? – kérdeztem.

– Most már kipróbálnálak téged is!

– A te időd még nem jött el – mondta Laci –, ma este nem fogsz puncihoz jutni! – Ezzel át is vette a helyem.

Nyalta még egy kicsit, majd mögé feküdt, bedugta a farkát, a jobb kezével a puncit ujjazta, a bal kezét átdugta a nyaka alatt, és ezzel az ölelő mozdulattal felváltva kezelte a ciciket.

Én most a lánynak szemben feküdtem, odahúzott, de nem foghatta meg a farkam az alku szerint, csak simogatott. Megcsókoltam, de a szájában is éreztem a szexelés ízét. Nagyon tetszett neki, vad csőrözésbe fogtunk, én a fenekét simogattam, ő pedig a bimbóimmal játszott. Nagyon felizgultam, néha én is vertem a farkam, de nem akartam még elélvezni.

A lány elment vagy kétszer, láttam, nemsokára Laci is el fog élvezni.

Ekkor Laci szólt, hogy verjem ki, élvezzek el én is. De én nem akartam, reméltem, hogy méltóbb módon szabadulhatok majd meg a nagy terhemtől.

Laci jó hangosan elélvezett. A farkát sokáig nem húzta ki, én is átöleltem a nejét, és így hármasban el is aludtunk. Nem volt jó érzés álló répával, de hát…

Éjszaka felébredtem, Adrienn cirógatott, fel akarta állítani a farkam, de nem engedtem, ha már megígértem.

***

Reggel kinyitom a szemem, és Laci nincs ott! Nincs bizony, mert valaki, mondom valaki beírta őt mára! Így bement dolgozni.

Na kérem… most jött el az én időm.

A lány még aludt, odamásztam, és bedugtam a fejem a lába közé, ami tiszta ragacs volt még a tegnapitól.
Szép lassan elkezdtem nyalni, de tényleg lassan. Egyszer csak felébredt, és nagyon megörült nekem.

– Laci elment már? – kérdezte.

– Igen, végre kettesben lehetünk! – válaszoltam.

Jó sokáig nyaltam, és nagyon sokszor elélvezett, tán tízszer is.

Mellé feküdtem, a bal karom át a nyaka alatt, ahogy Laci is csinálta, alaposan megciciztem, a jobb kezemmel pedig megujjaztam. Ez is nagyon tetszett neki. Számtalan orgazmussal később felajánlotta, hogy leszop, de én puncit akartam.

Hanyatt fektettem, és szép finoman belehatoltam. Hogy ennek milyen jó pinája van! Nagyon lucskos volt, jó szűk, és a hüvely izmait is munkára fogta, összeszorította majd elengedte, közben a csípőjét mozgatta.
Ez a nő nagyon tud kúrni, majdnem olyan jó, mint a nejem. Szólt, hogy feküdjek hanyatt. Egy kicsit bekapta a farkam, nagyon jól csinálta, de a nejem jobb. Ezután ráült. Elkezdett körözni a csípőjével, én pedig a cicijét rendeztem le. Nagyon jó melle van, a bimbója is hálás. Ezután fel-le mozgott, hát az valami nagyon finom volt. Úgy szorította a farkam, mintha satuban lett volna. Javasoltam neki egy kis nyalást, amit persze nem utasított vissza. Hanyatt feküdt, nyaltam orgazmusig, majd elkezdtem dugni egy kicsit. Ismét nyalás, a következő orgazmusig, majd ismét dugás. Ez a nő milyen hangos volt! Még jó, hogy a szomszédok messze vannak. Igyekeztem nyalás közben a kezeimet is hasznossá tenni, hol bimbóztam, hol a lyukába nyúltam. Sokáig csináltuk így, közben a csaj folyamatosan élvezett.

Abbahagytam a nyalást, dugtam egy kicsit, majd kihúztam, és kértem, csinálja kézzel. Majd újra visszadugtam, egy idő után ismét a kezébe. De éreztem, nemsokára itt a vég, megkérdeztem, hová élvezzek. Én punci párti vagyok, de ő a szájba, vagy a hasára között tétovázott.

Nekem jó úgy is, végül azt kérte, élvezzek a hasára. Amikor éreztem, hogy jön, kihúztam, és kézzel fejeztem be. Volt anyag bőven. Sikerült eltalálni a cicijét is, de a hasát beterítettem.

Meg is dicsért, hogy milyen sok spermám van.

Egy kis pihenő következett, és elmentünk zuhanyozni.

A zuhany alatt is volt egy kis akció, nagyon finom bőre van, sehol egy fehér folt, ez talán pucéran szokott napozni?

Megtörölköztünk, és elmentünk reggelizni, úgy meztelenül.

Visszamentünk az ágyba, aludtunk még egy órácskát.

Arra ébredtem, hogy játszik a farkammal, ennél rosszabb ébredésem sosem legyen.

– Volna kedved egyszer pasival is kipróbálni? – kérdezte.

– Sajnos ennyire nem vagyok bevállalós.

– Hajlandó lennél arra, hogy Lacival kiverjétek egymás farkát, vagy kölcsönösen leszopni egymást?

– Ez biztos, hogy nem az én világom – mondtam.

– Mert cserébe hajlandó lennék nővel szexelni egy kicsit.

– Szívesen megnézném, mit művelnétek a nejemmel, de nem ilyen áron!

Majd hirtelen bekapta a farkam, és elkezdett szopni. Egész ügyes a lány. Megfordítottam 69-be, és így okoztunk örömet egymásnak. Utána pedig ráültettem a farkamra a kis cow girlt, hadd lovagoljon kedvére. Éppen egy nagy vágtában voltunk, amikor megjelent az ágyon a Laci, teljesen pucéran. Befejezte a benti melót, és gondolta, csatlakozik. Lefeküdt ő is hanyatt, és a lány most átült a másik nyeregbe. Lovagolt szépen, ahogy ezt egy jó feleségtől el lehet várni. Majd egy idő után visszaült rám. Most pedig a jó öreg misszionárius póz jött. Felváltva dugtuk a leányzót, olyan félperces váltásokkal.

Érdekes volt a lyukra várni, de az az előnye megvan, hogy így az ember jóval tovább bírja. Majd négykézláb állítottuk, az egyikünk a szájához, a másikunk a puncijához térdelt, aztán pedig csere.

A nő azt kérte, nyaljuk ki felváltva. Az egyikünk nyalta alul, a másik pedig a cicikkel foglalkozott, valamint hosszú csókokat váltott. Adrienn sokszor élvezett el, szinte percenként. Mintha a játékszerünk lett volna, azt csináltunk vele, amit akartunk.

Az ágy mellé állított minket, és megpróbálta mindkettőnk farkát egyszerre bekapni. Egy kis logisztikával sikerült is.

Felvetette, hogy Lacival verjük egy kicsit egymásnak, de nekem nem volt kedvem hozzá. Laci benne lett volna.

Jött az újabb ötlet, a dupla behatolás.

Először Laci feküdt hanyatt az ágyon, Adrienn a farkára ült, ráhajolt a férjére, én pedig mögé kerültem, és megpróbáltam bejutni a lyukba. Nem volt egyszerű, mert a lány elég szűk, de szép óvatosan sikerült bejutnom.

Hú, hogy ez mennyire tetszett neki! A két farok mintha satuban lett volna, úgy szorította a hüvelye. Kicsit furcsa is volt, hogy egy másik fickó farkának préselődik az én farkam, de ne legyünk kicsinyesek. Elkezdtünk mozogni, ez valami eszméletlen jó érzés volt. Nem is gondoltam, milyen élvezetes tud lenni. Igyekeztem a lány cicijét is kezelni, több kevesebb sikerrel, ugyanis osztoznunk kellett rajtuk. Hallom ám, hogy Laci a vége felé jár, és egyszer csak érzem, hogy sokkal csúszósabb benn.

Hát azt kihagytam volna, hogy valaki ráélvezzen a farkamra. Nem húzta ki, én viszont dugtam tovább. Nemsokára kezdtem én is érezni, hogy itt a vég, most viszont visszaadva a kölcsönt, én élveztem az ő farkára, mindezt a felesége puncijában :-)!

Régen élveztem ekkorát, utána sem húztam ki rögtön. Majd a lány leszállt, rögtön ki is jött belőle a kettőnk közös terméke.

Elmentünk egyesével fürödni, megebédeltünk, úgy pucéran, és visszamentünk szundítani egyet. Adrienn feküdt középen.

Én ébredtem elsőnek, megfordítottam, hogy háttal legyen nekem, és megdugtam még egyszer.
Persze ő is felébredt, tetszett neki az ébresztés módja.

Amikor befejeztem, felöltöztem, majd hazamentem.

Köntösben kísért ki, ahogy a szeretőt illik.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.