Neked akarom adni szüzességem

Attilával, szerelmemmel már másfél éve jártunk együtt. Nagyon szép szerelem volt, nem túlzok, ha azt mondom, máig is tart. Én már majdnem 19 ő pedig 20 volt. Sülve, főve együtt voltunk, ha már csak öt perce nem láttam már hiányzott. Első felejthetetlen csókunkon már rég túl voltunk, jöttek a tétova érintések és egymás testének tapogatós felfedezése. Mai világ számára hihetetlenül hangzik, de még szüzek voltunk.

Még én sem fogadtam magamba férfit és még ő sem hatolt lányba. Sőt még teljesen meztelenül sem láttuk egymást. Emlékszem mikor először nyúltam alsónadrágjába, ujjaimmal megmarkoltam keményen álló fegyverét, végigsimogattam, és újból megmarkolva éreztem, ahogy szétrobban és az alsónadrágjába, meg a tenyeremre élvez. Annyira fel volt izgulva, hogy pár érintés is elég volt ahhoz hogy elélvezzen. Ruha alatti pettingel ismerkedtünk egymás testével és reakcióival. És ekkor jött a rossz hír. Attila megkapta a behívót. Mint katonakötelesnek lekelletet tudni katonai szolgálatát. Már a gondolata is, hogy hosszú időre elkel válnunk fájdalmas volt.

Távozása előtti hétvégén még elmentünk egy házibuliba a barátnőmnél, Mónikánál. „Mulattunk” egy utolsót. Búsan egymásba borulva táncoltunk a lassú zenére. Éjfél előtt már csak négyen maradtunk. Mónika, Peti meg mi ketten. Leoltottuk a lámpákat és majdnem sötétben táncoltunk. Attila tánc közben simogatni kezdett, hátamat, hajamat, majd kezét lecsúsztatva a fenekemet. Néha betolva ujjait a lábaim közé magához húzott. Csókolóztunk és simogattuk egymást. Szerettem volna emlékezetessé tenni ezt az estét számára, nem tiltakoztam. Akkor sem, mikor tenyerét blúzom alá csúsztatva simogatta melleimet. Akkor sem mikor másik keze tenyerét becsúsztatva farmeromba tánc közben meztelen fenekemet simogatta.

Nem tiltakoztam, hiszen testem lángolt minden érintésétől. Csókolózás közben kezével simogatva hasamat haladt a köldököm felé, majd lassan tenyerét betolva a farmeromba kézfejével simogatta a hasam alját. Ujjait beljebb tolva a szeméremszőrzetemet kezdte simogatni. Éreztem, hogyan nedvesedik lábam között, ahogy a kéj harmatja beborítja szeméremajkaimat. Kívántam érintését. Majd egy mozdulattal kigombolta farmerom legfelső gombját. Kezemet rátéve kezére eltoltam magamtól.

– Gyere velem – súgtam neki. Kézen fogtam és vezettem fel az emeletre. Mónika súgta nekem az est folyamán, hogy ha intimitást akarunk nyugodtan menjünk fel szobájába. Én pedig úgy véltem ideje megfogadni ajánlatát.

A szobába érve Attila rögtön átkarolt és szájon csókolt. Forró ajkai rátapadtak ajkaimra és nyelve türelmetlenül utat törve magának a számba hatolt. Nyelveink egymást simogatták, és csendben szeretkeztek. Tenyerét betolta a farmerom alá és magához szorított, közben a másik kezét becsúsztatva a blúzom alá megmarkolta a mellemet. Csókolta és egyben harapta ajkaim, kezei simogatták testemet, amit nagyon élveztem. Éreztem ágyékomhoz nyomódott megkeményedett szerszámát. Tenyere lesiklott mellemről, végig a hasamon és gyengéden becsúsztatta elől a farmeromba. Ujjai behatoltak a bugyim alá, és ujjaival simogatta szeméremdombom szőrzetét. Testem kéjesen fogadta minden érintését, teljesen átnedvesedett a bugyim és kívántam a fojtatást. Éreztem, ahogy kigombolja farmerom gombjait, ahogy meglazul rajtam és tenyerét a derekam mentén a bugyim alatt fenekemre csúsztatva, lassan lefejti rólam.

Megmarkolva meztelen fenekemet magához szorított és simogatni kezdte. Ujjait végigcsúsztatva fenék vágásomon lassan becsúsztatta a lábaim közé. Amint ujjai megérintették nedves pinusomat, halkan kéjesen felnyögtem. Míg az egyik keze ujjaival a pinusomat simogatta addig a másik kezével elkezdte szétgombolni a blúzomat. Lassan végiggombolta. Egy picit ellépet tőlem és két kézzel lefejtette rólam. A blúzom a földre hullott. Nézett egy pillanatig, majd átkarolt és megcsókolt, csók közben éreztem, ahogy meglazul melltartóm, ahogy pántját letolja vállamról és ellépve tőlem nézte hogyan hullik le rólam. Így nézett égy darabig.

– Gyönyörű vagy, és rettenetesen kívánlak- súgta.

Lehajolt és megcsókolta meztelen mellemet. Kéjesen felnyögve tartottam melleimet, hagyva elhalmozni csókjaival. Letérdelt elém, csókolgatva hasamat és köldökömet. Két kézzel megfogta farmeromat, és bugyistól lehúzta rólam, egészen a bokámig. Én pedig segítve neki vetkőztetésembe kiléptem belőle. Most már teljesen meztelenül álltam előtte. Végig nézett rajtam és egy nagy csókot nyomott szőrzetemre. Lehajoltam megfogtam derekánál a pólóját és lehúztam róla.

– Állj fel! – súgtam halkan és megsimogattam az arcát.

Felállt én pedig mohcsókoltam a nyakát, mellét, majd érzékien a mellbimbóját csókolgattam. Átkaroltuk egymást és meztelen testünket egymáshoz szorítva öleltük egymást és élveztük meztelen bőrünk találkozását. Lassan térdre ereszkedtem. Csókolgatva hasát és a hasa alját. Láttam, ahogy kitüremkedik farmerja, ahogy vágytól meredező fegyvere szabadulásra vár. Ujjaimmal megsimogattam, és a gombhoz érve kigomboltam farmerját. Csókolgatva hasa alját, végig gomboltam és lassan alsónadrágjával együtt lehúztam. Kiszabadult pénisze ott ált előttem.. Egy kicsit elhúzódtam, megvártam, míg lerúgja cipőjét és kilép farmerjából. Mindketten meztelenek lettünk. Átkarolva, tenyeremmel megmarkoltam meztelen formás fenekét és magamhoz szorítottam. Csókolgattam a hasát.

Éreztem, ahogy kiszabadult pénisze a nyakamhoz ér. Csókolgatva haladtam lejjebb. Éreztem, ahogy pénisze arcomhoz ér, éreztem illatát és közben csókolgattam a köldöke alatt. Kezemmel előre nyúltam, tenyeremet péniszére téve és hozzá nyomva hasaaljához simogatni kezdtem, majd lassan égy csókot nyomtam rá. Egy kicsit így simogattam, majd ujjaimmal köbe fogtam lüktető péniszét, és lassan húzgálni kezdtem péniszén a bőrt. Néztem, ahogy nedves makkja élő-elő bújik. Magam felé fordítva nedves makkját lehúztam bőrét és adtam rá egy nedves csókot. Lassan bekaptam. Farka elmerült forró ajkaim között. Éreztem, ahogy megremeg és felsóhajt. Ajkaimmal körülvéve forró szerszámát lassan szopni kezdtem. Nyelvem pedig a makkját nyalogatta. Számomra is új volt amit csináltam és számára is.

Lábaim között lángoltam. Éreztem, ahogy nedveim cseppje folyik combomon. Attila sem bírta soká. Teste megremeget, megfeszült és egy automatikus önkívületi mozdulattal teljesen számba nyomta farkát és elélvezett. Olyan gyorsan történt, hogy nem érkeztem kirántani a számból. Fegyvere mintha szétrobbant volna ajkaim között, bőséges nedvei belocsolták a számat. Éreztem, ahogy szétfolyik nyelvemen. Éreztem édeskés izét. Még egy kicsit hagytam, hagy szeretkezzen ajkaimmal, majd lassan kihúzva farkát a számból magamhoz szorítottam. Nedvei egy részét lenyeltem és egy részét kifolyt a számból. Lassan folyt le az ajkamról az álamra. Majd forró csókot nyomva a hasára, testébe töröltem nedveit. Fölém hajolt és hónom alá nyúlva felemelt. Karjaiba vett és az ágyhoz vitt. Lassan ráfektetett.

Fölém hajolva megcsókolta mellemet majd mélyen a szemembe nézett és megcsókolt. Ajkain összeforrtak és szinte falni kezdtük egymás ajkait. Csókolta saját nedveitől sikamlós ajkaim, és tenyerével simogatta testemet. Abbahagyva a csókolózást betérdelt lábaim közzé. Simogatta testemet, melleimet, hasamat majd a hasam alá érve belemarkolt szőrzetembe. Éreztem, ahogy ujjai szőrzetemről lassan siklanak lefelé, és mint a virág szirmokat nyitják szét szeméremajkaim. Ujjai szabadon siklottak a nedves pinusomon. Lassan széjjelnyitva szeméremajkaim belém hatolt. Kéjesen felnyögtem, érzékien, lassan ujjával simogatta pinusomat, majd hozzátéve a másik ujját is lassan ismét belém hatolt. Testem remegett a kéjtől, csípőm kissé megemelve ütemesen mozgatni kezdtem.

Éreztem, ahogyan lábam közé hajolva megcsókolja csiklómat, és lassan nyalni kezdte. Ujjaival tovább ujjazta nedveimtől sikamlós pinusomat és nyelve ügyesen izgatta csiklómat. Nem kellet soká kényeztetnie. Testem megfeszült, mintha egy pillanatra megmerevedtem volna, majd gyors vonaglásba kezdve rám tört orgazmusom. Testem vonaglott ujján, ajkán. Visítani volt kedvem. Nagyokat sóhajtozva nyögtem és élveztem. Az ágyra roskadva hajába markoltam és mintegy magamra húztam őt. Ajkait ajkaimhoz szorítottam és csókoltam. Csókoltam nedves ajkai, igaz forró szerelmes csókkal. Mikor magamra húztam, éreztem hogy fegyvere a nagy izgalomtól újra életre kelt. Éreztem kemény hegyét hasamon. Megtolva őt engedelmesen lefordult rólam. Én pedig ráültem széttett lábakkal a hasára. Lejjebb csúsztam és éreztem, ahogy kemény fegyvere fenekemnek feszül. Fölé hajoltam és megcsókoltam, majd fülébe súgtam:

– Szeretlek, és néked akarom adni szüzességem.

Válasz helyet megfogta fejemet magára húzott és megcsókolt. Hátranyúlva megfogtam péniszét és lassan lábaim közé irányítottam. Hozzá toltam pinusomat és mikor éreztem, ahogy kemény makkja szétnyitja szeméremajkaimat, elkezdtem rátolni magamat. Éreztem, hogyan hatol belém forró lüktető pénisze, ahogy szétfeszítve pinusomat utat tör magának. Érezve, ahogy nekifeszül szűzhártyámnak egy kicsit megálltam, majd egy gyors mozdulattal teljesen rátoltam magamat. Éreztem amint egy csípős fajdalom rohan át testemen, teljesen rászúrva magamat péniszére ültem egy kicsit. Lassú mozgással csípőmet le fel kezdtem mozgatni, Éreztem ahogy forróság önt el a lábaim között.

Lassan lovagoltam szerelmemen, először magamba fogadva egy férfi péniszét. Nedveim folytak és minden egyes behatolás enyhe fájdalommal járt. Éreztem, ahogy teste megfeszül és közeledik újabb orgazmusa. Gyorsan lecsúsztam róla, nedves pinusommal ráülve hasára hátranyúltam és kézzel segítettem kielégülésében. Éreztem lucskos szerszámát tenyerembe és ondóját hátamra lövellve élvezett. Meglocsolva testemet, elengedtem farkát és ráborulva csókolózni kezdtünk. Mikor elváltak ajkaink, fülembe súgta:

– Köszönöm és nagyon szeretlek.

Mikor leszálltam róla akkor vettem csak észre, hogy hasa, szőrzete csupa véres nedv. Farka is véres volt és tőle a kezem is. Szerencsére szembe volt a mosdó, úgy ahogy voltunk meztelenül kiszaladtunk és megmosakodtunk. Sajnos a takaró is bánta. De Mónika talált kifogást a szülei számára, hogy hová tűnt el a takaró.

Nem volt tűzijáték, nem hullottak le a csillagok szüzességem elvesztése pillanatában, de máig a legemlékezetesebb pillanata maradt életemnek. Annak adtam, aki megérdemelte és máig boldog párt alkotunk. Megérte várnom, és nincsen szebb és magasztosabb érzés, mint mikor odaadod legnagyobb ajándékod igaz szerelmednek.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.