Leszoptam a szakácsot

Munka idő van, megleplek az étteremben. Lassan záróra, az utolsó 1-2 vendég befejezi lassan a vacsoráját. Nincs már bent más dolgozó sem, csam Te. Megcsillan a szemed amikor meglátsz, talán hiányoztam. Te Nekem igen, ezért is mentem eléd. Ártatlan ötlet volt.
Amikor meglátom a kihalt éttermet megszólal a fejemben egy kisördög. Játszani szeretnék Veled.

Megölellek, a füledbe súgom, hogy kívánlak és megkérlek, menj a pult mögé.
Én is veled megyek és csendben eléd térdelek. Kerek szemmel nézel le rám, nem érted mi történik…vagyis de. Mégsem hiszel a szemednek, amikor a kezem felcsúszik a combodon és megáll a gomoknál, hogy kikapcsoljam a nadrágodat és földig rántsam at alsóddal együtt.

A farkad már elkezdett megkeményedni, a fantázia nagy úr… de én most valóra is váltom neked. Kezeim a combodon nyugszanak. Csak a nyelvem hegyével érintelek meg. Először csak megnyalintom a farkad tövét az egyik oldalon, és simogató nyelvmozdulatokkal haladok a vége felé. Ezt megteszem a másik oldalával is. Mire végig érek itt, már teljes pompájában csodálhatom meg. Kisse legajolok és bekapom az egyik, majd a másik golyódat is a számba. Óvatosan megszívom, puszilgatom őket sorban. Elbűvölve nézel le rám.

A vendégek csak azt látják ami a derekad felett történik, azaz semmit. Csak lefelé bámulsz a semmibe. De az a bizonyos semmi most igencsak érdekes számodra. Hisz ott térdelek még mindig és önfeledten csókolgatom, nyalogatom a farkad.

Valaki megszólít Téged a pult túloldaláról és kér egy pohát bort. Ekkor Én tövig bekapom a farkad, a hirtelen érzéstől csak hebegve tudsz a vendégnek válaszolni és próbálsz a legkevesebb elmozdulással tölteni Neki a kért italból. Ezalatt Én nem engedem ki a farkad a számból, csak lassan kissé kijjebb eresztem, hogy aztán újra kínzó lassúsággal elnyeljem. Az ismeretlen a pult túloldaláról nem vesz észre semmit, csak némi zavart az arcodon.

Lepillantasz rám, már-már mérges vagy, amiért a munkahelyeden ilyen kínos helyzetbe hozlak. De meglátod rajtam az önzetlen, odaadó mosolyt, miközben tele a szám veled és elszáll a haragod. Lágyan megsimogatod a hajam és újra teljes egészében magadra húzol. Én értem a célzást és a játszadozást abba hagyva gyorsabb tempóra kapcsolok. Kissé kijjebb engedve a számból farkadat ajkaimmal szorosabbam fogom, fejemmel gyorsan bólogatok rajtad, közben a nyelvem érzéki köröket ír le a makkodon. Kezemmel elkezdem simogatni a golyóidat, és a farkad tövét. Majd amikor érzem, hogy közel a csúcs újra elnyelem rudadat amennyire csak tudom, így orgazmusod a torkomban lüktetve éred el. Lábaid megrogynak, a pultba kapaszkodva tartod meg magad.

Közben a vendégek rád se pillantva elköszönnek. A lábaid remegnek, közben én ovatosan megtisztogatom a frissen élvezett testrészed, utolsó finom mozdulatokkal nyelvemmel cirógatom a makkosat. Lassan alábbhagy a remeges, légzésed lassulni kezd. Már el mered engedni a kapaszkodó felületet. Megfogod a kezem, felhúzol magadhoz és hosszan megcsókolsz. Hálásan tekintesz rám.

Mindketten tudjuk, már soha nem jöhetsz be úgy dolgozni, hogy ne ez a hihetetlen esemény jusson az eszedbe.
Mától vidámabban jársz dolgozni.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.