Maszti a szabadban

Programnak terepbringázást találtam ki. Egy kicsit ki kellett kapcsolnom. Nagy volt mostanában a hajtás. Nem tudtam egyedül lenni, hogy egy kicsit magamra figyeljek. Gondoltam az erdő és a végtelen mezők megteszik a tisztító hatásukat.
Hosszú útra csomagoltam. Nem szándékoztam hamar hazatérni. Egy kis erdei csendes piknik és mindent tisztábban fogok látni.
Meg is tette a túra a hatását. Kora délután találtam egy kis tisztást, ahol megállhattam elfogyasztani az ebédem.
Jól esett és kellemesen el is nyomott. A testem viszont másként gondolta. Ott a fák alatt vággyal heves képek törtek rám. Érezni véletem egy férfi karjait, aki határozottan tart. A testem lángolni kezdett a gondolattól. Hagytam, hogy egy pillanatra elvigyen magával ez a gondolatfoszlány. Figyeltem magam. Ahogy a testemet egyre forróbbnak érzem. Ajkaim önkéntelenül nyíltak sóhajomra, ahogy a vágy végigvándorolt rajtam. Beleremegtek az izmaim. Légzésem egyre mélyebb és hangosabb lett. Az ágyékom vágyott az érintésre. A kemény nyomásra és simogatásra.
Ültemben minduntalan összepréseltem puncimat. Éreztem, ahogy elönt a nedvesség. Az izgalom többet követelt. A csípőmet mozgattam előre hátra es a combjaimnak dörgölődő ajkaim egyre síkosabbá váltak.
Átadtam magamat teljesen az élvezetnek. Hátamra feküdtem. Kezemet végigvezettem csípőmön, medencémen, egészen a csiklómig.
Nagy sóhajjal nyomtam ujjaimmal és masszíroztam ruhán keresztül. Lábaim szétnyíltak, hogy teret engedjenek kalandozó ujjaimnak. Izgattam magam, amíg a vágyam nem kérte a meztelen érintést. Nadrágomat kioldva behatoltam bugyimba. Csiklóm oly síkos volt, mit amire gondoltam. Ujjaim simán siklottak rajta. Csípőm megemelkedett az élvezettől. Kéjesen nyomtam csiklómat és élveztem.
Gyengéden masszíroztam egyre nagyobb kört leírva. Beleremegtem, mikor ujjam a nagyajkaimra tévedt. Levegőért kapkodva nyögtem. Lüktetett a testem. Egyre beljebb és beljebb hatoltam nedves és meleg puncimba.
Ujjaim akadálytalanul csúsztak a ki-be. Csuklómmal közben masszíroztam csiklómat. Nyögéseim egyre hangosabbak lettek. Az élvezet teljesen elöntött.
Vonaglottam a gyönyörtől.
Másik kezemmel letoltam nadrágomat es bugyimat, hogy még nagyobb teret engedjek kezem mozgásának. Ütemesen toltam magamba ujjaimat. A csúcson hüvelyembe levő kezemet magamra szorítottam a másik kezemmel es csak nyomtam csiklómhoz csuklómat.
Elelvezésem. Mámorom nem tartott sokáig, neszezésre lettem figyelmes. Amennyire hallani tudtam a fülemben dübörgő véremtől es ziháló légzésemtől. Körülnéztem, de semmit sem láttam.
Egy pillanatra ledőltem még es hagytam, hagy nyugodjon le a testem. Visszahúztam bugyimat és nadrágomat, majd lassan összepakoltam. Újra útra készen álltam.

One Reply to “Maszti a szabadban”

Comments are closed.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.