Dóri masztizni tanul

A nevem Dóri, közepesen magas vagyok sötétbarna hajam van, sajna a melleim nem túl nagyok, de hát nem lehet mindenki istennő. Ja és még valami szép hosszú ujjaim vannak, amit nagyon szeretek “nem teljesen rendeltetésszerűen” alkalmazni. Na szóval az eset tavaly történt, 16 éves koromban (a nevem melletti szám a szerencseszámom), mikor én már kb. nyolc hónapja masztiztam, de volt egy barátnőm (Rita) aki még sose csinálta. Rita nálam alacsonyabb volt és kevésbé volt karcsú, de már akkor nagy mellei voltak, amit nagyon irigyeltem tőle. Én úgy tudtam, hogy azért nem elégíti ki magát, mert egyenlőre ilyenekkel nem foglalkozik, vagy túl szemérmes, hogy erről beszéljen, és már megtette. Egyik este MSN-en dumcsiztunk, amikor megemlítettem, hogy miért nem próbálja ki, erre azt felelte, hogy próbálta ő, de nem sikerült elmennie, én pedig rögvest felajánlottam, hogy segítek. Pár napra rá a szülei elmentek otthonról, úgyhogy én átmentem hozzá. Mikor beléptem egy narancssárga topban és egy farmerban volt és lerítt róla az izgatottság. Jómagam szintén topban (azt hiszem feketében) és szoknyában voltam.

– Nem hoztál valami pornót? – kérdezte
– Nem. A pornó szerintem nem alkalmas erre. Mert az monoton és meg sem közelíti az érzékiséget
– Te tudod, te vagy a profi.
Elnevettük magunkat, ez valahogy oldotta a feszültséget. Felmentünk a szobájába és lefeküdtünk az ágyra.
– Figyelj! Először is, gyengéden vetkőztesd le magad, lassan húzd le a ruháidat, miközben hozzásimulnak a testedhez! Érezd, ahogy minden pillanatban egyre jobban felizgulsz. A lényeg az érintés lágy, és lassú legyen!
Miután levetkőzött folytattam:
– Na, most simogasd magad, főleg a melleidet bár nem tudom, hogy neked hol vannak az érzékeny pontjaid, és közben gondolj egy jó pasira, ahogy ölel ahogy csókol.
Láttam, ahogy szépen szétnyílik a puncija majd benedvesedik és megcsapott az illata.
– Jó. Most szép lassan menj le a lábad közé, és keresd meg a csiklód viszonylag fent szokott lenni.
– És honnan tudom, hogy megtaláltam?
– Tudni fogod.

Szép lassan lejjebb vitte a kezét végig a hasán le a szeméremdombján majd elérte a punciját. Egy darabig simizte, majd hirtelen felsikkantott és összerándult.
– Megtaláltam – lihegte
– Remek, simogasd, de lehetőleg körkörösen, mert akkor eredményesebb. Elkezdte hát izgatni a csiklóját és innentől nem is kellett neki további instrukció. Egyre gyorsabban ujjazta magát, nyögdécselt, sóhajtozott teste verejtékben úszott miközben kéjesen vonaglott az ágyon. Szabad kezével a melleit simogatta, majd hirtelen hatalmasat sikoltott teste ívbe feszült megmarkolta a mellét, elélvezett. Ott pihegett az ágyon légzése kezdett visszaállni.

– Köszönöm – csak ennyit tudott kimondani. Pár perc múlva már aludt is. Én végig néztem a testemen: A mellbimbóm az égnek meredt, a szoknyám alatt teljesen átnedvesedett a bugyim. Hát jó, gondoltam, legyen. Gyorsan lekaptam magamról a ruhát (gondoltam nekem nem kell több izgatás) és el kezdtem masszírozni a melleimet. A csiklóm már nagyon kívánta az ujjbegyeimet de a rituálé még nem fejeződött be, a combom belsejét kezdtem el simogatni éreztem ahogy libabőrös leszek tőle de akkor nem bírtam tovább, ügyes ujjacskáim elkezdtek körbe-körbe járni a csiklómon és én egyre hangosabban sóhajtoztam. Az osztály leghelyesebb fiújára akartam gondolni, de nem tudtam kiverni a fejemből Rita orgazmusát aztán már nem is akartam.

Egyre hevesebben sóhajtoztam, nyögdécseltem, ahogy ujjaim egyre fürgébben izgatták a puncimat, már nem tudtam sokáig tartani, felkiáltottam: Ó Rita, igen igeeeee! Nem tudtam végigmondani, mert félbeszakította sikításom, agyamat elborította a kéj, sikítottam, vonaglottam aztán abbamaradt. Mikor elszállt a rózsaszín köd Rita arcát láttam a szeme nyitva volt. Azóta volt egy közös kalandunk is illetve sokat masztiztunk együtt, de ez egy másik történet.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.