Férfi lettem a ballagásunk napján

Ez a történet a gimis ballagásomon történt. Bella akiről a történet szól már rég ótat tetszett. Ezt ahogy levettem addig ő nem annyira viszonozta.

A ballagás napján délután ötre kellett bemennünk. Én már négyre odamentem mert segítenem kellett az osztályfőnöknek a díszítésben. Rajtam kívül ott volt pár még pár osztálytársam köztük Bella is. Nagyon szép volt. Virágos egybe ruha volt rajta amiben jól látszódtak a combjai, gyönyörű barna haja pedig ki volt engedve. Hamar végeztünk a díszítéssel, még volt idő az osztály érkezéséig. Egyszercsak Bella félrehívott a WC-khez és ezt mondta:
-Szia Marci! Kérdezhetek valamit?
Mondtam persze.
-Lehet furcsa lesz-mondta Bella-de leszophatlak?
Egy pillanatra lefagytam. Aztán mondtam, hogy igen. Mint elmondta már régóta szemezett velem mint szexpartner mert nagyon tetszek.Ezután bementünk a fiú WC-be és elkezdtünk csókolózni. Nagyon jó volt vele. Bella letérdeltt és kigombolta a nadrágom. Ekkor már állt a farkam mint a cövek. Láttam rajta, hogy izgul nagyon de tetszik is neki. Először csak nyalogatta majd bekapta makkot. Szopogatta, gyakorolt. Megpróbálkozott a tövig bekapni, de nem sikerült ezért hagyta. Majd felállt, megint megcsókolt és megkérdezte:
-Meg is basznál?
-Persze, bármikor.
Ekkor kezemnél fogva bevitt az egyik fülkébe. Előhúzott a zsebéből egy kotont, kibontotta és felhúzta nekem. Ekkor újra megcsókolt, de már vadabbul és közben kigombolta az ingem én meg a szoknyákát feltűrve fogdostam a fenekét. Nagyon szép feszes feneke volt. Felült a WC tetejére lehúzta bugyiját és széttette a lábát. Rámnézett és azt mondta:
-Tedd be kérlek.
Erre odahajoltam, megcsókoltam és bedugtam neki. Éreztem ahogy tocsog a pinája olyan nedves volt már. Mikor átszakítottam a szűzhártyáját nagyot síkított, de szerencsére nem hallotta meg senki. Elkezdtem dugni először lassan majd gyorsabban. Nagyon élvezte, nagyokat sikított. Mondta, hogy váltsunk pózt, hogy hátulról dugjam. Felállt, megfordult, széttette a lábát és megkapaszkodott a WC-ben. Feltűrtem a szoknyáját és így kezdtem dugni. Nagyon jó volt ahogy csattogott a farkam a nedves pinájában. Egyszer csak nagyot feszült és egyszerre elélveztünk. Visszahúzta a bugyiját, utoljára megcsókolt és kimentünk.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.