A nő aki kefél mint a nyulak

Jó nagy volt az ágaskodó fasza. 10 perc múlva már mint a cicák nyalogattam az ajkaimról a forró, finom gecit, jutott belőle a csöcseimre is, sokat kiköpött a srác fasza. A nevét nem tudom, nem emlékszem rá. A geci ízére emlékszem olyan fincsi volt.
A gyors szopás után, a srác lelépett én felhúztam a blúzom és kimentem a raktárból, reméltem, hogy a geci nem fog csöpögni a számból, egyébként volt már olyan, hogy tejcis szájjal szolgáltam fel a vendégeknek a vacsorát. Szeretem a külföldi vendégeket a férfiak imádják a mély dekoltázsom, a rövid szoknyám és hát van aki szerencsés és megkaphatja.
Rátérek a lényegre, nyolc német srác, egy baráti társaság baszta szét a puncikám.
Egyes szám harmadik személyben folytatom a történetet.
Srácok teljesen meztelenek voltak, a faszuk ágaskodott, mindannyian 20 év körüliek voltak. Páran a kezükkel játszottak, van kalapja, nincs kalapja játékot. A raktárban polcok voltak, sok papír doboz és egy nagy ágy ami sehogy sem illet oda. Viszont szükség volt rá. Vérvörös színű huzat volt rajta. És egy nő szétrakott lábakkal, és ami fontos kettő felcsatolható nyuszi fülel és a a klasszikus háromszög alakra vágott pina szőrrelés mint a szuka kutyák, várta, hogy a kanok jól megbasszák. Az első beverő egy szemüveges, magas vékony fiú volt, hamar megtalálta a lyukat és tökig benyomta a faszát. A kezeivel a nő csöcsit masszírozta, pár perc múlva felhördült, kihúzta a szerszámát, a geci folyt kifelé a kitágult lyukból. A következő beverő szorgalmasan köpülte a lyukban maradt gecit. Nyolcan köpülték egymás gecijét. Miután mint a nyolcan televerték a pinát a csaj mosolyogva megszólalt. – Köszönöm fiúk, cserébe kérek egy koktélt.
A nő aki szerette a szerepjátékokat, fekete hosszú hajú volt, magas, nagyon bögyös, 30 as éveiben járt. Szeretett nyuszit játszani.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.