Orgia egy osztálykiránduláson?

A fiú tántorogva lépett be a szobájába. Kb. 10-en voltak a bennt. Ledőlt az ágyára, amin már feküdt valaki, a legjobb barátja, Lili. Ő sem volt már teljesen józan. Mindenki szakadt a röhögéstől a szobában, s ez a srácnak nem volt ínyére, mert betett neki a vodkanarancs és a pezsgő. Iszonyúan görcsölt feje, Lili hasára feküdt, aki elkezdte simogatni. A fiú nagyon beindult a simogatástól, s ledöntötte az ágyra a lányt. Ekkor már érzékibben simogatta a lány, az arcát, a nyakát , a szája vonalát, majd egy hirtelen mozdulattal beletolta a szájába az ujját.

Már egymást csókolták, ahol érték, és amikor már nem bírták tovább veszettül elkezdtek SMÁROLNI. A többiek elkezdtek kiszállingózni, s mikor már teljesen egyedül maradtak letépték egymás pólóját. A fiút gyönyörű látvány fogadta, egy gatyában és egy szál vörös melltartóban feküdt előtte A NŐ. Pár másodpercig csak bámulta, majd a lány – látva a fiú zavarát – kikapcsolta melltartóját. Marci – mivel így hívták a srácot – nekiesett Lili kebleinek, amit ő halk nyögésekkel nyugtázott, majd végigcsókolta a lány testét a szájától a köldökéig, elidőzve kerek melleinél, és fülénél, mert tudta, azok a lány erogén zónái. Lehúzta a nadrágját, és elkezdte nyalogatni combjait. Pár csók után egyre forróbban és beljebb nyalta, majd a bugyiján keresztül izgatta Lilit, aki már szinte elfolyt a kéjtől. Gyorsan meg is szabadultak a bugyitól, így Lili már teljesen meztelenül feküdt Marci alatt, aki lassan elkezdte nyalni a csaj forró punciját.

A srác érezte a kéjnedvet végigcsurogni nyelvén, és a csípőjét mozgató lányt maga alatt, amitől teljesen felizgult! Lili is átadta magát vad vágyainak, hevesen tuszkolta le Marci kezét, hogy megujjazza, amikor benyitott egy seggfej, és egy „bocs”-ot elejtve röhögve kiment. Gyorsan bezárták az ajtót és folytatták ott, ahol abbahagyták. Marci újult erővel vetette nyelvét a lány lába közé, egyre hevesebben és mélyebben nyalta. És akkor még nagyobb szívás: megcsörrent a telefon. A srác apja érdeklődött, hogy milyen az osztálykirándulás. Marci nehezen tudott válaszolni, mert közben Lili forrón a fülébe lihegett, meleg nyálát csorgatta a nyakán. Miután letette már csak pár vad csókot váltottak, mert visszatértek az osztálytársak. Sietve magukra kapkodták ruháikat és kinyitották az ajtót…

…Természetesen mindenki részeg volt, s míg a többiek röhögtek, addig ők izgatták egymást, ennek meg is lett az eredménye, hogy újra egymás szájában járt a nyelvük, az osztálytársak ismét kapcsoltak, és leléptek 1 kivételével, aki onnantól kezdve kábán figyelte az eseményeket, bár ez Lilit és Marcit nem zavarta. Liliben – Marci nyelvén kívül – keményen dolgozott az alkohol, nem gondolkodván pár nagy simogatás és hatalmas „mindent bele” smár után azonnal Marci gatyáját gombolta. Megfogta a srác akkor már álló kemény farkát, amitől a srác majdnem elment mivel ez volt az első alkalom, hogy magán kívül más is megérintette AZT. Kb. 5 percig tartotta magát, mire sikerült olyan állapotba hoznia magát, hogy ne feszítse őt az orgazmus. Kegyetlen csókcsatát vívtak. Nem tudtak betelni egymás ajkaival, nyelvével. Harapták, szívták egymás száját, koccantak a fogaik, forró leheletük csak még jobban beizzította a másikat. Lili keze meg ütemesen mozgott Marci kemény, nagy szerszámán. Forró volt a nyáluk, minden lélegzetük, egész testük, a bőrük… és akkor… ismét benyitottak.

A lány gyorsan kikapta a kezét a nadrágból, mindketten hasra vágták magukat (ez Marcinak elég fájdalmas volt, érthető módon). Lilinek át kellett mennie saját szobájába, ahonnan még pár forró SMS-t váltottak, majd még átosont pár csókra. Az aznapi történet így ért véget, és másnap…

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.