Felelsz vagy nyelsz?

– Akkor holnap tali nálad! – kiáltott Niki és elindult hazafele. Az este izgalmasnak ígérkezett. Zsanett tudta, hogy Niki nagyon vad és nagyon régen volt férfival.
A felelsz vagy mersz tökéletes erre az alkalomra.
Eljött az este. Zsanett és Niki beszélgettek és vártak Karcsire. Kinyílt az ajtó:
– Na végre megjöttél. – kacsintott Zsanett és elmosolyodott, mikor Karcsi elvörösödött.
Niki már várta őket. Leültek a szőnyegre, körbeülték az üveget.
– Én kezdek!- szólt Zsanett.
Elindította az üveget. Forgott, forgott. Elhaladt Niki előtt, majdnem megállt. Végül Karcsinél kötött ki.
– Hmm… – mosolyodott el Zsanett. Karcsi beismerte, hogy ezek a lányok nem packáznak.
– Vedd le a felsőd.
Karcsi egy pillanatra megdöbbent. Lassan lehúzta a válláról a kockás inget. A szövet halkan lehullott Karcsiről, Zsanett és Niki itták a látványt.
– Jó a tested… – hümmögött Zsanett zavartan. Niki szemében már égett az a bizonyos tűz.
– Jó most én! – mondta Niki vigyorogva.
Pördült az üveg, neki-neki koccant az asztal lábának a széle. Megint Karcsi.
– Felelsz vagy mersz?
– Ömm… Felelek. – válaszolt Karcsi.
– Mi a kedvenc szexpózod Karcsi? – kérdezte Niki mosolyogva.
Karcsi beismerte magának, rossz döntés volt ez. De muszáj válaszolnia.
– Amikor…izé…felül vagyok. – nyögte ki zavartan.
A lányok kuncogtak. Most Karcsi jött. Niki-nél állt meg.
– Felelsz vagy mersz? – kérdezte.
– Hm… Merek? – mondta kacéran.
– Akkor most visszakapod – gonoszkodott Karcsi – Vedd le a szoknyád.
Niki lehúzta a ruhadarabot, alatta csak egy tanga volt. Karcsiben pedig elhűlt a vér. A farka azonnal kapcsolt, ő csak remélhette, hogy nem látják az erekcióját. Most Zsanett jött. Perdült az üveg.
– Felelsz vagy mersz Karcsi? – már megint én- gondolta Karcsi.
– Hát merek… – mondta ki halkan.
– Csókolj meg. – mosolyodott el.
Karcsi habozva közeledett. De azok az ajkak annyira csábítóak voltak. Rátapasztotta száját és megszívta őket. Zsanett lehunyta szemeit, élvezték egymás testét. Niki csak figyelte őket. Aztán eszébe jutott valami. Karcsi mögé lépett, előrenyúlva kioldotta az övét, ami földre hullt. Karcsi belenyögött a csókba. Zsanett kezeivel elkezdte felfedezni az izmos felsőtestet. Eközben Niki már a nadrágot is leráncigálta. Karcsi kiszakította magát a csókból és lihegve ledöntötte Zsanett-et a földre. Az üveg csörrenése hallattszódott. Letépte a blúzt a melltartóval együtt, mire Zsanett halkan felkiáltott. Hatalmas keblei voltak Zsanettnek. Niki is levetközőtt. Már csak tanga volt rajta. Odalépett a térdeplő Karcsihoz és lehajolva a nyakát kezdte kényeztetni. Zsanett a férfi hatalmasra duzzadt farkát kezdte verni. Karcsi sóhajtozott és hanyatt dőlt. Elélvezett, az egész Zsanett melleire ment. Karcsi kikötözte a lányokat az ágyhoz és bekötötte a szemüket. Ők izgatottan vártak. Karcsi a konyhából tért vissza. Jégkockákkal izgatta a lányok punciját. Ők síkitottak, de nem tudtak mozogni. Niki seggét kezdte gyömöszölni. Nagyon feszes feneke volt. Közben a pinát is kényeztette nyelvcsapásokkal. Végül belevezette a farkát és jól meghágta a csajt. Mindketten egyszerre élveztek. Niki visszazuhant a párnákra, míg Zsanett csak forgatta a fejét, hogy vajon mi történt?
Karcsi először a csiklóját izgatta. Zsanett elélvezett és utána őt is jól megdugta. Azután mindenki visszaöltözött, késő este volt, de megbeszélték lesz még ilyen.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.