Élvezettel fogom nézni amit tesztek

Felballagtak a szaunából a szobába, meztelenül pihegtek az ágyon. Csábuelnek vissza kellett vinnie a kulcsot a portára, de nem volt kedve itt hagyni ezt a gyönyörű meztelen nőt. Nikinak is kóboroltak a gondolatai,és megint visszatért a recepciós fiúhoz. Fiatal srác volt, jóképű, huncutul csillogó szemekkel.
„Egész helyes fiú ez a recepciós” – szólalt meg váratlanul a nő
„Tetszik?” – kérdezte Csábuel
„Hát, ha egyedül lennék….”- ábrándozott el Niki egy pillanatra.
Csábuel fejébe megszületett a terv. Felkapta köntösét és szó nélkül kilépett a szobából. Niki nem tudta mire vélni, aztán neki is eszébe jutott a kulcs. A férfi leballagott a portáshoz, visszaadta a kulcsot, és néhány szót váltott vele
Niki két embert hallott belépni. Felpattant, magára kapta köpenyét, nem egészen értette a helyzetet. Meglátta a portásfiút Csábuel mellett.
„Te disznó, mit mondtál ennek a szegény fiúnak”
„Csak annyit, hogy a légkondi nem működik rendesen, és te ragaszkodtál hozzá, hogy ő nézze meg mi lehet a probléma”

A portásfiú is meg volt lepve, mert úgy tűnt, a légkondi precízen működik.
„Igen, tényleg nem jó valami, mert nagyon meleg van itt”- azzal elkezdte szétnyitni a köntösét. A portásfiú szeme erre felcsillant, ahogy az öv a földre hullt és a nyíló hasítékban feltűntek a nő formái. Niki az ágy szélére ült, maga elé húzta a fiút.
„Hogy hívnak?” – kérdezte Niki miközben kilazította a fiú övét és kihúzta sötétkék ingjét a nadrágból.
„Jácint a nevem, kisasszony” felelte önkéntelenül a fiú. Niki ujjai az ing alá csúsztak, élvezettel simogatta a kreol bőrét és izmos, kockás hasát.
„Most pedig bizonyítsd be, hogy megérdemled, hogy bevegyünk harmadiknak!” Hanyatt dőlt az ágyon és a fiú fejét meztelen ölébe kormányozta, arra bíztatva, hogy nyelvével készítse elő a behatolást. A fiú nem tétovázott, a térdétől elindulva apró csókokat hintett a combok belső felére, majd megérkezett a nőiesség rejtekéhez. Élvezettel szívta magába a finom illatot. Még most is alig hitte el, hogy ez a gyönyörű nő arra kéri, hogy nyalja ki a punciját. És talán a folytatás még érdekesebb lesz. Bevetette nyelvét és ujjait, nem akart csalódást okozni.
Csábuel az ágy végénél állt, és fokozódó izgalommal nézte, ahogy ez a srác Nikit kényezteti.

Látta, hogy Jácint vetkőzni kezd, kapkodva, hiszen nem akarta otthagyni a számára oly kedves helyet. A nő behunyta szemét, aztán kinyitotta, Csábuelre nézett, fátyolos szemében vágy volt és élvezet. A férfi is ledobta köntösét, dákója meredten állt már. Megmarkolta, néhányszor végighúzta rajta a bőrt, így még feszesebb és kívánatosabb lett.
„ Gyere ide, szopogatni akarom a farkad!” – zihálta Niki. Csábuel az ágy másik végéről közelítette meg a nőt. Mellétérdelt, szájába adta merev rúdját. Niki élvezettel szopogatta a felkínált ékességet. Szinte elolvadt a gyönyörtől: két férfi szolgálta vágyát egyszerre, egy finom nyelv punciját nyalogatta, ő pedig egy másik gyönyörű farkat ízlelgethetett.
Jácint ujjaival szétnyitotta a szeméremajkakat, így a duzzadt csikló teljesen kibújt rejtekéből. Rányomta nyelvét, körkörösen mozgatta, szopogatta ezt az igazgyöngyöt. Másik kezének ujjai eközben belülről masszírozták a titkos gyönyörpontját, egyszerre három ujjával tágította hüvelyét.
Niki hihetetlenül élvezte a helyzetet. Mindkét férfi az ő gyönyörét szolgálta, s ő igyekezett ezt meghálálni.
„Jácint farkát is meg akarom kóstolni, mielőtt….” – nyögte Niki, miközben ujjaival kényeztette Csábuel.
„Élvezettel fogom nézni, ahogy szopogatod ezt a fiút” – válaszolta Csábuel, aztán lemászott az ágyról. Jácint is felhagyott a nő izgatásával, és helyet cseréltek. Csábuel az ágy szélére húzta a nőt, majd letérdelt, így csillogó dákója épp a bejárattal került szembe. Egyelőre csak a duzzadt makkot tolta a bejárathoz, a húsos punci finoman beborította. Akkor akarta csak betolni, amikor Jácint rúdja elmerül a nő szájába.

A fiú az ágyra térdelt, ívesen feszülő rúdja éppen Niki szája elé került. A nő orrát megcsapta a felizgult férfi ágyékának jellegzetes illata, már a szájában akarta érezni ezt az idegen vesszőt. Először ujjait szalajtotta végig, aztán megmarkolta és egészen hátrahúzta a bőrt. Jácint megrándult, ahogy makkja kibukkant, és egy vízszínű csepp bújt ki a nyílásból. Niki nyelve körbenyalogatta, megkóstolta, közben ujjait a szőrös erszényre helyezte át. Megmarkolta és így tolta szájába a fiút. Jácint mély levegőt vett, ahogy a nő kényeztetni kezdte.
Csábuel csak erre várt, birtokba vette a nő forró, lucskos punciját. Niki nyögdécselni kezdett. Imádta, ahogy ez a két férfi kitölti két nyílását. Élvezte, ahogy vágyukat töltik rajta.
„Milyen érzés szopogatni ezt a fiút? És milyen érzés lesz, amikor a két dákóra felnyársalod magad? Ez jár az eszedben, ugye?” Csábuel hangja szenvedélyes volt.

Niki továbbra is irányítani akarta az eseményeket, ezért feltérdelt és maga elé parancsolta a férfit. Eleven híd akart lenni kettőjük között, érezni a két merev péniszt. Jácint mögéje térdelt, s miközben Niki szája elnyelte Csábuelt, a fiú felnyársalta az előtte tátongó pinavirágot. Niki nyögése a duzzadt dákóba fulladt, teste rongybabaként vergődött a két veszettül lökdöső férfi között. A fiú vesszője mélyre hatolt, de nem töltötte ki úgy, mint Csábuel méretes rúdja.
A férfi megkereste Niki testápolóját, majd mögé lépve finoman eltessékelte a fiút. A fiú zavartan állt, lángoló farkával, aztán Niki elé térdelt. Csábuel testápolót nyomott az ujjaira, és finoman elkezdte masszírozni a nő ánuszát. Ujjai hamarosan becsúsztak a szűk nyíláson, finoman tágította, felkészítve a behatolásra. A nő élvezettel szopta a fiút, izgatta a tudat, hogy hamarosan popsija is megkapja, amire vár. Niki már várta a két férfit, élvezte, ahogy Csábuel szakértő ujjai előkészítik. Aztán Csábuel hirtelen puncijába nyomta farkát, miközben ujjai a nő ánuszában forgolódtak. Immáron mindhárom nyílása támadás alatt állt, s ő élvezettel fogadta a rohamot. Csábuel saját dákóját masszírozta, miközben már két ujjával tágította a szűk popsit. A feszítő érzést lassan felváltotta a gyönyör.
„Óóóóóó… gyertek már, dugjatok meg mindenhol! Kívánom ezt a két merev dákót. Aaahhh… élvezni akarlak titeket egyszerre”

Jácint lefeküdt az ágyra, rúdja oszlopként tört magasba. Niki ráereszkedett, majd Csábuel mellé állt, s így szopta keményre a kissé lankadásnak indult farkát. Meglovagolta a fiút, miközben Csábuel töltötte ki száját, ujjai a csupaszra borotvál barackmagokat masszírozták. Aztán rádőlt Jácintre, melleit felkínálva csókokra és simogatásra. Csábuel nem tétovázott, mögé térdelt, és lassan, óvatosan megkezdte a behatolást. Niki sziszegett, hiszen nem volt felkészülve erre a méretre. „Lassan, óvatosan!” suttogta, inkább csak magának, hiszen tudta, hogy Csábuel nem fog fájdalmat okozni neki.
Csak Csábuel mozgott, óvatosan csúszkált ki és be, egyre mélyebbre tolva dorongját. A kissé fájó érzés helybe a gyönyör költözött, ahogy mindhárman mozogni kezdtek. Hamarosan megtalálták azt a ritmust, ami mindhármójuknak jó volt. Niki szinte elalélt, ahogy a két férfi egyszerre tömte tele vágyakozó testét, húsz ujj simogatta testét. Jácint finoman harapdálta érzékenyé vált mellbimbóit. Niki szeméből könnyek szivárogtak, ahogy a kezdeti feszítő érzés forró gyönyörbe csapott át. Időérzékét elvesztette, ahogy a két férfit vágyai kielégítésére használta. Vagy a két férfi használta ki őt?

Csábuelt felizgatta ez a felállás, élvezte a nő gyönyörét. Hirtelen a fiú eddigi csendes lihegése hangos nyögésbe váltott át, és néhány erőteljes lökéssel telepumpálta Nikit. Ez Csábuel számára is meghozta a gyönyört, s ő is néhány rángással az utolsó cseppjeit a nőbe préselte. Niki már számolni sem tudta orgazmusait, csak annyit érzett, hogy két lüktető dákó telespriccelte, aztán megálltak, hogy kifújják magukat. A két férfi kicsúszott nyílásaiból, az ágyra heveredve ziháltak, miközben belőle csorogtak a férfigyönyör nedvei. A férfiak egymásra néztek, majd Csábuel kézfogásra nyújtotta kezét.
„Köszönünk mindent, Jácint! Talán még találkozunk.” Csábuel számára is izgató volt ez a szituáció, és bármikor szívesen megismételte volna. Niki meg sem bírt szólalni, csak ujjaival simított végig a fiú combján, lankadó vesszőjét dédelgette egy kicsit, így próbálta meg kifejezni háláját. Élvezte ezt a két férfit, régen volt ilyen élménye.
„ Én köszönöm, hogy…hogy itt lehettem. Sajnálom, nekem most menne kell.” Jácint gyorsan felöltözött, közben legeltette szemét a nőn, buja szépségéhez immáron egy másik élmény is társult a fiú fejében. Jó éjszakát kívánva lépett ki az ajtón, mosolyogva megcsóválta fejét és visszaballagott a portára.
„Honnan tudtad, hogy mire vágyom?” kérdezte ernyedten Niki.
„Jobban ismerlek, mint ahogy gondolod” – mosolygott rá a férfi. „Ez igaz is lehet” futott át a gondolat a nő fején, miközben a zuhanyzó felé indult.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.