Balatoni nyár

Mivel az ország minden részéről jöttek táborozni, különböző vonatokkal mentek a csoportok. Tudtam, hogy mi csak késő este fogunk haza menni a kisbusszal. Közben megtudtam, hogy lesz még két utasunk, a Laci meg a haverja. Micsoda véletlen.
Ebéd után oda jött hozzám az a bizonyos barát, s megkérdezte, beszélhetne-e velem néhány percet. Miért ne? Az ő neve Tomi. S elmondta, hogy reggel lent sétált, s látott minket a Lacival, s nagyon begerjedt, de ő még sose volt lánnyal, s hogy én fantasztikus vagyok, s nem lennék-e olyan kedves…
A pofám leszakad. Gondoltam. Ilyen arcátlan legyen valaki. De belémütött a kisördög.
– Most még mártózom egyet a Balcsiban, utána meglátjuk. De ha gondolod, gyere te is.
Így hát beúsztunk jó mélyre, a part már alig látszott, de a víz csak épp a mellem fölé ért. Elé álltam, s megmarkoltam neki. Láttam az arcán a döbbenetet.
– Ezt akarod, nem?
– Iigeen. De itt?
– Nyugi. Ez csak a kezdet.

Megcsókoltam, s nem habozott visszacsókolni. Más csók volt ez, mint a reggeli. Lágyabb, lassúbb, de ez se rossz. Jóval maflább volt barátjánál, kezét a mellemre tettem, de akkor már vette a lapot. Finoman, lassan, óvatosan ért hozzám, közben mindig az arcomra pillantva. Mennyire különböző a két srác!!!
Amikor kezét a bugyimba rakta, szóltam, hogy elég a vízből, most már menjünk ki. A faházig hosszú volt az idő, közben szinte megszáradt a bőrünk. Közben megmondtam neki is, hogy még szűz vagyok, ezért csak kezezés meg szájmunka jöhet szóba.
Amikor beértünk a szobába, az ágyra döntöttem, ismét megcsókoltam, majd lefejtettem naciját, s a néhány órás tapasztalatommal elkezdtem kíméletlenül szopni, szívi, nyalni. Amikor kő kemény volt, fülé térdeltem, melleimhez dörzsöltem, majd hasamhoz, ágyékomhoz is neki-neki dörzsöltem, majd szóltam, most te jössz.

Megfordított, most én feküdtem, s ő kezdett dolgozni. Toltam a fejét a melleimhez, aztán végre feltalálta magát. Gyengéden masszírozva haladt egyre lejjebb. Nyelvmunkája során nem éreztem az éjszakaihoz hasonló görcsös gyönyört, de nagyon jól esett, s nedvesedtem rendesen. Közben lábaimat simogatta, így én csúsztattam fel két ujjam. Aztán engedtem neki is. Kezével és szájával egyaránt azon munkálkodott, hogy a gyönyör útján vezessen, de azért érződött tapasztalatlansága. Ezért én is odanyúltam, dörzsölgettem magam, s nem sokára orgazmusom lett. Hogy ő se maradjon ki a jóból, ismét kezelésbe vettem, de kértem, hogy szóljon, mielőtt elmegy, mert nem szeretném lenyelni. Miután elélvezett, megcsókolt, s megköszönte a fantasztikus délutánt.

Éppen öltözködni akartam, amikor észrevettem, hogy Laci az ajtó melletti széken ül.
– Nos, kedves csoportvezető kisasszony, ajándékul neked, mert mindkettőnknek jó szolgálatot tettél, olyan élményben részesítünk, mint még soha. Mögém állt, s a nyakamat csókolta. Kezdtem kellemetlenül érezni magam, s ezt érezte ő is. Nyugi! Lazíts! Felváltva csókoltak, izgatták a melleim, ujjaztak, nyaltak, sőt még análisan is ujjazott valamelyikük (korábban ilyet még nem csinált senki, s hát fájt egy kicsit, de kellemes is volt), s hát cserébe én is felváltva húzogattam a bőrüket, nyaldostam, ha értem…
Aznap sokadszor éltem át fantasztikus bizsergést.
A kisbuszban hazafelé már nem történt semmi. Leginkább aludtam az úton, mivel az éjszaka rövid volt.

Pesten egy-egy puszival búcsúztam a srácoktól, Lacival utána még kétszer találkoztam, de csak beszélgettünk. Azóta több, mint tíz év telt el, közben én is felnőttem. Néha eszembe jutnak, de fogalmam sincs, mi lett velük, megállják-e a helyük az életben. Ja, és az akkori barátom persze nem tudta meg a nyári kalandom.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.