Az első alkalom a kollégiumban egy végzős diáklánnyal

Óriàsi izgalommal töltött el amikor bekerültem a középiskolába. Másik város, egy új fejezet. A kollégiumi élet szokatlan volt de tetszett, viszont az elsô igazán jelentôs emlékem a csacsiavatóról van.
Mi elsôsök muris ruhákban parádéztunk és hajtottuk végre a hülyébbnél hülyébb feladatokat. Egy lengôs boxeralsó és egy trikó volt rajtam. Sokat edzettem akkoriban így elég látványos voltam. Az avató után nagy buli lett és ott kezdôdött számomra az igazi beavatás. A szobatársaimmal csak egyhelyben állva figyeltük a bulizó csajokat és dumáltunk a végrehajtott feladatokról, amikor néhány végzôs lépett oda hozzánk.
– Hogy érzitek magatokat srácok? – kérdezte egy magas nyurga srác. Mi biccentettünk hogy jól. – Kóstoljátok meg! – mondta és egy fél literes üdítôsflakont nyújtott felénk.
Azonnal nyúltam utána és belehúztam egy isteneset. Egy igazán finom barackpálinka volt. Mivel falusi srác voltam ismertem már szeszt. A nagyapám sûrûn kínálgatott a saját fôzetébôl, így nem másztam falra mint a szobatársaim. Ôk rögtön odébb álltak levegô után kapkodva, én pedig még egy kicsit beleittam az italba és odanyújtottam a mellettem állónak, akirõl csak akkor vettem észre, hogy egy velem egymagas szôke csaj. Már felfigyeltem rá néhányszor a nap folyamán. Most egy kedves mosolyt küldtem felé amit viszonzott.
Sokat beszélgettem a végzôsökkel és a szöszivel egyre közelebb álltunk egymáshoz mígnem már egymást átkarolva. Kezeink lejjebb-lejjebb csúsztak és éreztem, hogy a farkamba élet kezd szökni. Eszembe jutott, hogy még mindig boxerban vagyok, és ha folytatjuk szûk lesz hamarosan. Jeleztem a srácoknak, hogy mindjárt jövök, a csajnak megmarkoltam a seggét és biccentettem, hogy mindjárt jövök. Elindultam kifelé a nagyterembôl, hogy felmegyek a szobámba nadrágot húzni, viszont nem vettem észre a szöszit magam mögött, hogy követ.
A szobaajtónál ért utól és a félhomályos folyosón a hátamra vetette magát.
– Hova-hova?
– Csak felkapok egy nadrágot.
– Miért? Itt már senki nem láthatja ha feláll a faszod. – ezeket kimondva finoman rámarkolt félmerev farkamra, a száját pedig az enyémre szorította. A csókja nagyon finom volt. Magamhoz szorítottam a testét és a nyakát kezdtem csókolni. Nemsokára ellökött magától rá az ágyamra.
Levette a pólóját és a melltartóját, majd fölém térdelt és apró melleit az arcomba nyomta, miközben elôhalászta a faszom és játszani kezdett vele. Markoltam, nyaltam és szívtam a mellét amitöl óriásiakat sóhajtott. Azt hittem szétdurranok.
– Vetkezz és feküdj le! – súgta a fülembe és felállt.
Én levettem mindent és ô is. A fejemhez sétált és lábát átemelve borotvált punciját az arcom elé helyezte. Csodálatos látvány volt és szinte azonnal csókot leheltem rá, majd mélyen belenyaltam. óriási nyögés kiséretében belemart a combjaimba, én pedig úgy szívtam és szoptam a pináját mintha az életem múlna rajta. Nagyokat élvezett, majd olyat éreztem ami leírhatatlan volt.
A szöszi tövig bekapta a majd felrobbanó faszom és elkezdett a nyelvével játszani vele. Hihetetlen volt. Fejemet a picsájába fúrva nyögtem és a maradék erômmel szívtam tovább finom pinàjàt. Éreztem kezét és száját a faszomon le fel mozogni, éreztem lefolyni a nyálát a heréimet. Fokozatosan gyorsított a tempón és én sem lazsáltam. Egyre hangosabban nyögött mígnem éreztem, hogy egész teste megremeg és hallottam, hogy sikít az élvezettôl viszont a faszom verését nem hagyta abba. Mikor remegése alább hagyott újra a faszomra borult és eszeveszettül szopott. Kis idô múlva éreztem, hogy nemsoká végem.
– Ahhh…. ah…. jöv…. jövök ahhh….!
Nem hagyta abba csak még jobban szívta és verte a faszomat és bumm! Belerobbantam a szájába. Nyelte a gecit, de nem hagyta abba szopást én pedig az ájulás szélén voltam és kapaszkodtam a seggébe. Nem tudom meddig szopta még a farkam de egy örökkévalóságnak tûnt és nem akartam a végét.
És nem is volt vége….

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.