Autós szex

Korábban már volt „kalandom” férfiakkal, akik a suzukiuknak, és lila golfjuknak nyomták a gázt az obi parkolóban, és ettől lett a faszuk nagyobb, de egyiknél sem történt semmi . Mindig megijedtem, amikor szexre került volna a sor, bár vágytam rá, de sohasem vettem a számba, vagy engedtem, hogy belémhatoljon bárki, főleg a csicska péntek esti cruising fasz szopói közül.
Egyik alkalommal egy avatóünnepségen vettem részt, bár a részt venni kifejezés elég erős, itt is mint mindig a háttérbe húzódva figyeltem az eseményeket. Abban volt más a helyzet, hogy azt vettem észre, hogy egy férfi engem figyel, és mintha szemezni próbálna velem, párszor összeakadt a tekintetünk, megállapítottam, hogy normális külsővel van megáldva, meg egy üvöltő fos wv golfal, de mindig elfordítottam a fejem. Aztán, ahogy ott álldogáltam, elmentem a svédasztalhoz, ott is mellém sodródott, és véletlenül hozzáért a kezemhez, meg mintha végigsimított volna a fenekemen is, de abban a tömegben ez bármikor előfordulhatott. Én nem álltam meg beszélgetni senkivel, csendben visszahúzódtam enni.

Kicsivel később el is indultam hazafelé, kisétáltam a közeli parkon át a buszmegállóhoz.

Egyszercsak a buli helyszíne felől felbukkant egy fehér kétajtós szakadék suzuki autó, és elég közel hozzám lelassított majd megállt. Én értetlenül figyeltem, hogy vajon mit csinál a sofőr, majd látom, hogy az autó megfordul halad pár métert, majd újra megáll, vészvillogó ki, és álldogál. Gondoltam is magamban, ez teljesen értelmetlen vajon mit csinál. Ekkor érkezett egy busz, nem az enyém, így egyedül maradtam a megállóban, erre az autó elindult és beállt elém a buszmegállóba. Én először azt gondoltam, hogy biztos a helyes utat keresi, így hát benéztem az ablakon, és ott ült az az úr a buliból. Leengedte az ablakot, és azt kérdezte: Elvihetlek egy darabon? majd kinyitotta az ajtót, én pedig egy kis hezitálás után beszálltam mellé.

Mielőtt elindultunk volna kezet nyújtott, Zoli vagyok mondta, örülök, hogy itt vagy. Elindulás után, minden sebességváltásnál megérintette a combomat, én meg egyre inkább remegve gondoltam rá, hogy vajon mit akarhat tőlem, véletlen-e vagy vajon fel akar szedni. Így hát elhúztam a lábamat és a kezemet a lábamra tettem. A következő pirosnál már tudtam, hogy mit akar, mert a távolság ellenére simított végig rajtam, és a kezemen nyugtatta az övét. Mikor elindultunk, azt kérdezte, volt már ilyen kapcsolatod? Én pedig elmondtam neki az eddigi eseteket, hogy mindig megijedtem, és hogy meddig jutottam. Következő kérdése az volt: És mit szeretnél, meddig szeretnél eljutni? Közben persze a keze megint az enyémet kereste. Én azt válaszoltam, hogy mindent.

Ekkor bekanyarodott egy fákkal körbevett kicsi parkolóba, ahol le is állította az autót. Megfogta a kezem a saját combjára húzta és azt mondta mosolyogva: Én szeretnék veled szeretkezni, és mindent megteszek, hogy te is élvezd. Erre nem tudtam mit válaszolni, de így folytatta: Neked kell eldöntened mit szeretnél, most kinyitom az ajtót, ki kell szállnod, én előre hajtom a hátsó ülést és te eldöntheted, hogy elmész-e, vagy visszaszállsz hátra.
Kiszálltam és arra gondoltam miért ne. Így hát visszabújtam a hátsó ülésre. Mosolyogva hátra fordult és azt mondta: Helyezd magad kényelembe, és szólj, ha kész vagy, ebből fogom tudni, hogy mennyire vagy bátor és hogy mennyire vágysz rám, és előre fordult

Én pedig nem sokat gondolkoztam, levettem az összes ruhámat, és az első ülésre tettem. Majd az egyik lábamat a biztonsági övvel az üléshez „kötöztem”, magamra terítettem a pulóveremet, és a két kezemet is „kikötöztem”. És azt mondtam: Gyere nyugodtan., megfordult, átbújt az ülések között rátámaszkodott a kezével a hasamra, és azt kérdezte:
– Ez mi? És mit szeretnél?
– A pulóverem, és először egy csókot..

Odahajolt hozzám és éreztem, hogy ajka az enyémhez tapad, éreztem a nyelvét, és ő újabb és újabb csókokat adott, majd ajka, fülem és nyakam felé vándorolt. Keze közben felfelé csúszott a mellkasomon (a pulóveren), majd meztelen vállamhoz ért, és tovább halad meztelen karomon egészen, míg az övet el nem érte. Ekkor ajka kicsit eltávolodott tőlem, rámnézett, én pedig csak annyit mondtam:
– Nagyon vágyom rád.
Keze egyszerűen félresöpörte a pulóvert, és én éreztem, hogy mellkasa az enyémhez simul, keze a mellbimbómat morzsolgatja. Ajka újra elindult az ajkaimtól a fülemen át a nyakam felé. Keze pedig végigsimított a hasamon, egészen a hímvesszőmig. Kezének érintésétől eltűntek gátlásaim, és testem hullámzani kezdett. Szája közben a mellbimbóimhoz tapad, majd elkezdett lefelé, haladni, míg a hímvesszőmet is végigsimította a nyelve. Keze a golyóimat masszírozta, nyelve és ajka pedig nem tudom mit csinált, de annyira elvesztettem az eszem, hogy amikor kicsit is eltávolodott a farkamtól, a testemmel próbáltam követni. De feltérdelt, és azt mondta:
– Szeretnék belédhatolni, te mit szeretnél? – És közben végigsimította nyelvével a farkam. Én csak suttogni tudtam. bár a vágytól inkább kiabálni szerettem volna:
– Kérlek, dugj meg.

Ekkor a szabad lábamat rátette a vezető ülés háttámlájára, feltérdelt a két lábam között, megemelte a derekam, és egy határozott mozdulattal belémhatolt. Még sohasem volt bennem hímvessző, de abban a pillanatban a gyönyör hulláma söpört végig rajtam, mikor kifelé mozdult, csak akkor tudtam levegőt venni, amikor befelé tolta, csak nyöszörögni tudtam az élvezettől. Testem rángott, miden egyes lökéstől mégjobban. Éreztem, hogy keze ráfonódók a farkamra, és azt simogatja, ettől pedig még jobban elszabadult bennem a gyönyör.

Egyszercsak éreztem, hogy farka is rángani kezd bennem, tudtam, hogy elélvezett. Az én testem is remegett, de kezével visszafogta a farkam, és én nem élveztem el. Pedig mindent megtettem volna érte. De ő inkább megcsókolt,,majd az arcom fölé térdelt, ekkor láttam, hogy óvszert használt, nem is vettem észre, hogy mikor vette fel. Láttam, hogy lehúzza, és az ondó az én testemre kezd csöpögni. Mielőtt még bármit szólhattam volna, farkát a számhoz tartotta. Ezelőtt még sohasem tettem ilyet, de kinyújtottam a nyelvem, és megnyaltam a makkját. Édes volt és sós egyszerre. Nyelvemmel köröztem a makkján és elkezdtem az ajkaim közé venni a hímvesszőjét.

Lassan elkezdtem szívogatni, hol pedig a nyelvem járt rajta. De egyszercsak eltávolodott tőlem, kicsatolta az öveket, és arra kért üljek fel. Fel is ültem, ö pedig átölelt, ajka az enyémet kereste, és azt kérdezte, szeretnéd folytatni? Mit válaszolhattam volna erre, – minden érintésére simogatására megremegett a testem, ajkaim a csókját várták — azt válaszoltam, igen.

Erre elővett még egy óvszert, előre döntött a első üléshez, és … belémhatolt újra. Karjával átölelt hátulról, ujjai az ajkamat simogatták, másik keze pedig a farkamat simogatta, Magához húzott, és mozogni kezdett, szájával a fülemet, nyakamat, vállamat csókolta. Hirtelen elöntött a kéj, éreztem, ahogy a farka mozog bennem, és minden lökésre a gyönyör újabb hullámai indultak el bennem. Sóhajaim inkább sikolyokra hasonlítottak, minden porcikámmal arra vágytam, hogy keféljen még.. még … még.

Lenéztem és láttam, hogy a farkamból minden egyes lökésnél újabb és újabb fehér patakok indulnak el, noha kezével már a derekamat irányította. Éreztem, hogy teste egyre jobban mozog, majd megfeszül, és amikor farka pumpálni kezdett, újra meg újra elöntött a gyönyör, testem remegett, reszketett a folyamatos élvezéstől.
Kicsusszant belőlem, én pedig a karjába zuhantam – gyakorlatilag öntudatlanul. Megint megcsókolt, és azt kérdezte, szerinted megismételjük, és mosolygott hozzá.
Később kikaszálódtam a karjából, felöltöztem, megadta a számát, és elbúcsúztunk.
Szerintetek megismételjük?

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.