szexpartner , erotikus masszázs ellenőrzés

András azt hitte rosszul lát: meztelen testek gabalyodtak egymásba és mindenhonnan a kéj nyögései hallatszottak

Már egyszer jártak a szállóban és mindent összevetve jól érezték magukat. Sajnos nem sikerült azóta sem megoldani a szexuális gondjaikat egymással. Éva nem egy beszédes típus, így maradt majdnem minden a régiben. András annyit ugyan észrevett, hogy némi alkohol hatására a Nő lazábbá válik, de ez inkább beletörődő lazaság, olyan „minden mindegy” lazaság, nem pedig egy felpörgő, inspiráló ”vágjunk bele” viselkedés, amire a férj vágyott.

Úgy volt vele mindegy, de a semminél ez is jobb és bizonyos fokú haladásnak, előrelépésnek könyvelte el a történteket.

Egy, a többitől semmiben sem különböző, majdhogynem köznapi este vette észre némi vermut elfogyasztása után, hogy Éva olyan nemtörődöm hangulatban szinte mindent megenged, bár mintha nem is lenne ott, némileg rezignált is egyben. Ennek ellenére a kényeztetések, a símogatások eljuttatták a csúcsra, csak nagyon lassan. Olyan dolgokat is engedett amire egyébként azt mondta, nem szereten, azt ne.

Aztán újra elérkezett egy kényeztető, pihentető, kikapcsoló hétvége…

Amikor megérkeztek, már helyismerettel rendelkezve gyorsan kipakoltak, és mentek úszni. A Nő most nem akart masszázst, de a szaunák közelébe sem ment. Most jobban pezsgett az élet, mintha többen lettek volna a szállóban. Ezt megerősítette a bárban a felszolgáló kisasszony, aki már az előző, itt eltöltött alkalommal is nagyon szimpatikus volt számukra.

– Az új diri kötött szerződést egy külföldi utazási irodával, ennek köszönhetően a napokban szinte teltházunk van! –újságolta szívélyesen, a jó vendéglátóhoz hűen, s a vendég felé némi bennfentességet sugalmazva.

Az esti vacsoránál nem vegyültek a német és osztrák vendégek sem egymás között, sem a fennmaradó nációkkal, de nagyon kedvesek és szimpatikusak voltak. A hangulat a szálloda helységeiben olykor kissé hasonlított egy nyugdíjas találkozóra, mert az átlagéletkor kb. 70 felé volt, de ez inkább csak a hajak, s legfőként a férfifők színéből látszott.

Mosolygósak, energikusak és jól öltözöttek voltak az üdülőtársak.

– Ha én így néznék ki ebben a korban?! – sóhajtott fel András miközben hosszan pásztázta kutató tekintetével a nyüzsögve ellazuló vendégsereget falatozás közben. Vacsora után műsor, tánc, pezsgőzés. Már fél egy körül járhatott az idő, amikor Éva – jórészt az elfogyasztott pezsgő hatására – némi fáradt unalommal a hangjában kérte, vagy inkább közölte: menjenek fel aludni. Andrást még vonzotta a pulzáló élet, fél füllel hallotta, hogy van fürdési lehetőség, meg gyertyafényes pezsgőzés is a medencénél. Már felértek a szobájukhoz, amikor mégis csak javasolta, hogy ússzanak még egyet, amire Éva egy belelegyező „jó”-t dünnyögött csak ki, de látszott rajta, nem is nagyon fogja fel mire mondta a jót.

– Akkor öltözz át! – kérte a férje és a maga részéről már neki is kezdett. Mire felvette a fürdőnadrágját Éva még mindig az ágy szélén ült.

– Nem jössz?

– Hova? –pillogott vissza rá a Nő.

– …? …hát a medencéhez!

– De…de. – válaszolta és ült tovább. Ez így nem fog menni, kétkedett magában András, hogy sikerre viheti-e tervét.

– Segítek jó? – ajánlkozott fel és elkezdte vetkőztetni a párját, aki apatikusan hagyta, hogy történjék ami. Jólesett a férfinek vetkőztetnie Évát; nézni az egyre pőrébb testet, az előbuggyanó, a melltartó fogságából kikívánkozó melleit. Fájt a szíve amikor belekényszerítette ezt a kellemes látványt a fürdődresszbe, de most a cél szentesítette az eszközt…

Lementek a medencéhez.

András azt hitte rosszul lát: meztelen testek gabalyodtak egymásba és mindenhonnan a kéj nyögései hallatszottak. Jobban körülnézve állapította meg, hogy ezek többnyire a német „nyugdíjas otthon” tagjai. Évára pillantott, félve, mi lesz a Nő spontán reakciója, de Ő csak állt, a lábát nézte és látszott rajta nem igazán fogja fel a körülötte lévő eseményeket, látványt. – Ülj le Szívem! – vezette egy napozóágyhoz. Szinte észrevétlen maradtak a többiek számára. A nő leült és magába roskadva ott maradt. András pezsgő után nézett és talált is. Az édeset szereti – gondolta végig amikor a Nőnek választott egy pohárral. Kicsit érdekesnek találta a műanyag poharakat, de gyorsan belátta a helyhez ez kell, nehogy baleset legyen. Mire visszaért a pezsgőkkel Évát –koránt sem váratlan, mégis meglepő módon – nagyon nézegette egy idősebb Úr. Szinte csak ez a korosztály képviseltette magát, felesége pedig az alig negyven évével ínyenc fiatalságnak számított.

Megdobbant a szíve, a féltékenység és a büszkeség vegyes érzése fogta el. Visszamentében alaposan megnézte a szeretkező, vagy helyesebben inkább sokkal vulgárisabb jelzővel illethető dugó, szopó, nyaló emberi testeket. Nem tagadhatta izgatta a dolog. Párját még mindig úgy találta ahogyan hagyta, magába süllyedve az alkohol mámorától és a fáradtságtól. – Itt a pezsgőd Kedves! – nyújtotta felé a poharat. Éva tétován vette el és egy kontrollálatlan hajtásra megitta.

– Köszönöm! – adta vissza az üres műanyagot. A férfi mellé kucorodott nézelődés közben az italát kortyolgatva. Kilógtak a sorból, hiszen mindkettőjükön köpeny és fürdőruha volt.

Nem nagyon bírt magával, megcsókolta az asszonyt és finoman kezdte kicsomagolni.

Meglepetésére Éva a megszokott intenzitással csókolta vissza. Tehát a tudatalattija működik, a reflexek rendben – konstatálta. Levette a köpenyét, az Asszonyét már kioldotta. Az előbbi férfi leplezetlen érdeklődéssel nézte őket. Nagyon izgatta Andrást a dolog. Tovább csókolta az asszonyt és közben kikanalazta hatalmas mellét a fürdődresszből. Nem csak a melle volt nagy, de a bimbója és a bimbó udvara is. Szinte világított fehér bőrén. Az idős ember – nevezzük Hansnak – egyre jobban figyelt. Andrásnak is tetszett a játék Éva meg hagyta. Lecsúsztatta válláról a köpenyt és a fürdődressz pántját és mindkét mellét kiszabadította. Szopni és csókolni kezdte a megmerevedett bimbókat. A nő kezét érezte a tarkóján ahogy simogatja élvezettel. Mire végzett az egyik mell végig csókolásával és a bimbó alapos keményre szopásával a másik foglalt volt. Hans nézett rá a nő mellbimbójával a szájában. Nem zavarta, de úgy látszik Évát sem. Hagyta, de nem került kontaktusba a Német férfival, csak hagyta. András látta, ahogy Hans kénytelen a saját péniszével foglalkozni, mert a Párja nem hagyta odatenni a kezét. – Ezt viszont a lelke mélyén kis megkönnyebbüléssel fogadta. Az már ellenben aggasztotta kissé, hogy az ő nemi szervét sem fogta meg az asszony…, hiszen nem így tervezte. Csókolni is csak Tőle hagyta magát, de nem állt ellen, amikor egy másik férfi is simogatni kezdte a mellét. Kíváncsian simította végig a Nő hasát és óvatosan nyúlt be a combjai közé. Úgy érezte álmodik és nem akarta egy hirtelen mozdulattal eloszlatni az álmot. A nő jól reagált, kissé széttette lábait. Akkor sem ellenkezett, amikor a szűk dresszt félrehúzva a szeméremajkát cirógatta. Meglepetésére Éva lába között tocsogott a fürdőruha, annyira felizgult már. A hüvelye úgy szívta magába először az egyik, aztán a másik, meg a harmadik – otthon egyet sem engedett be soha, – ujját, mint ha vákuum érné. Olyan nedves volt, hogy szinte folyt a nedve.

A két idegen férfi a mellekkel volt elfoglalva. Eddigi partnereik a Nekik megmaradó falloszokkal foglalkoztak tovább közelebb araszolva, de belátva a fiatalság varázsát néha, sandán feléjük pillantva. Simogatták, szopták az alkalmi partnereket és látszott rajtuk, hogy érdeklődéssel várják a folytatást a kiszemelt, fiatal vad körül.

Éva csak a párját követte a szemével. Hihetetlennek találta maga is, de nagyon jól esett neki a szituáció. Talán ez az odaadó többes figyelem varázsolta el, de kifejezetten élvezte a helyzetet, melynek Ő állt a középpontjában.

András gondolt egyet és teljesen megszabadította az asszonyt a maradék dressztől is és feltérdepeltette a napozóágyra. Azt hitte erre elszalad a Nő, vagy legalábbis vonakodni fog, de tévedett. Felnyomva fenekét, szétnyíltak a farpofái és kivillantak rózsaszín, már fényes szeméremajkai és a kéjtől duzzadt, keményedő csiklója. A férfi alig bírt magával a látványtól, amikor ara lett figyelmes, hogy Hans, óvszert húzva vesszőjére határozottan közeledik asszonya hüvelyéhez. Vastag farka volt, ám szinte azonnal eltűnt a Nő tocsogó vaginájában. Egy jóleső sóhajjal konstatálta az Asszony, hogy végre benne van valami, amitől most jó… Nem bírta Hans sokáig, részint a Nő szűk, szorosan körülölelő hüvelye okán, részint a hosszú előzmények miatt és kirántva lüktető faszát a nő hátára élvezett. Nem kellett több a másik férfikollégának sem, nem hagyva időt Évának az átgondolásra, vagy a hezitálásra, mögé lépve egy határozott mozdulattal már dugta is. András csodálkozva látta, hogy Asszonya élvezi, sőt, pár perc múlva hangosan el is élvez, de nem mozdul, mint aki várja következőt. Nem is kellet soká, mert azonnal újabb óvszerbe bújtatott pénisz támadt. Éva felszisszent a hirtelen lökéstől, de látszott rajta, hogy elégedetten fogadja magába az újabb kemény hímtagot. Addigra kisebb csoport vette körül a fiatal húst, és farkukat verő, vagy szopató férfiak nézték az eseményeket. Volt mit. Éva mellei csattogva verték egymást és a hasát az ütemes dugástól. Minden lökésre végighullámzott a nő teste… András nem bírta tovább és Asszonya elé ült és Éva, mint aki erre várt, könyökére ereszkedett és érzékien, lágyan elkezdte szopni a férfit. Most nem undorodott a bő előváladéktól. Előbb lenyalta, aztán szinte ráhúzta az ajkait. A férfi nem mozgott hagyta, hogy a dugás ütemében járjon a farka ki be a Nő szájában…Éva szinte csak a lökések ütemében szopta férje faszát. Időnként levegő után kapkodva élvezett. Ezek a kényszerszünetek egyre gyakrabban követték egymást. András meglepetten és hihetetlen izgalommal konstatálta, hogy Éva vaginájában közel 12-14 fasz járt már adva nekik kielégülést. Egyvalakit kellett elutasíítani, mert gumi nélkül akart behatolni, amit – értelem szerűen – András nem engedett.

Érte meglepetés is és izagtta is a dolog. Egyik testesebb fazon érezve, hogy közelít a vég, farkát kihúzva, nem a levegőbe, hanem a mellette térdelő úr szájába élvezett aki láthatóan élvezettel fogadta.

Éva eldőlt. Nem bírta tovább. Kimerülten a rengeteg élvezettől, orgazmustól, színte elájult. A “nyugdíjas otthon” lakói csalódottan vették tudomásul, hogy ma már nem fogad magába több faszt ez a hihetetlenül izgató és a kielégültek állítása szerint szűk pina.

András feladta feleségére a köntöst és felmentek a szobájukba. Lezuhanyozta Évát megtörülgete, és mint a gyereket ágybabújtetta. Egy “jóéjjtpuszit” akart adni de meglepetésére az asszony szenvedélyesen, hosszan megcsókolta. Sőt egy “Köszönöm” is elhagyta a száját, alig hallhatóan, de tisztán, majd mély álomba zuhant.

András nagyon vigyázott, hogy ne élvezzen el, mert terve szerint majd fönt, kettesben, de belátta neje kimerült. Pár percig nézte a mélyen alvó, egyenletesen szuszogó párját, gyönyörködött a számára kedves arc vonásaiban, majd…

Visszament a medencéhez.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.