A vízilabda edzővel keféltem

– Gyerünk srácok, ne adjátok föl! Még 2 hossz! – ordította edzőnk utánunk bíztatóan. Fáradtnak érzem magam. A testem elernyedni készül, levegőért kapkodok. Úgy érzem egy bábu lettem edzés végére, és már csak robotként csinálok mindent

– Még egy hossz… – suttogom magamnak, mikor a medence végén megfordulok. Egyedüli lányként nincs könnyű dolgom fiúk között, de a döntésemért én felelek. Sokan azt hinnék, hogy sokkal keményebb és durvább játék az, amit a fiúk csinálnak vízilabda néven. Tévednek. A lányok olykor sokkal keményebbek és szívósabbak. Bevetnek mindent, amivel a labdát megszerezhetik, és ha ez azzal jár, hogy a víz vörös tengerré változik, vállalják a következményeket. Így hát rossz tapasztalatokat szerezve inkább egy fiú bandához csatlakoztam és edzek velük nap, mint nap. Nőként tekintenek rám, és habár olykor akad egy-egy elkalandozott férfikéz, én sem vagyok rest és megragadom azt, ami igazán fáj.- Jól van, jók voltatok. Egészségetekre! – edzőnk mosolyogva figyel minket, ahogy kimászunk, és a törölközőnkért nyúlunk.- Ahh… – fújom ki magam, mikor a hossz végére érek, és lassan elindulok a létrához.

– Gyere Picur, segítek. – ragadja meg kezemet egy nagydarab kéz.- Köszi… – mondom hálásan, és erőltetetten elmosolyodok. Kezemmel úszósapkámhoz nyúlok, és egy mozdulattal lerántom. Alig vizes hajam egy szempillantás alatt vállamra hullik. Megkönnyebbülésként tapasztalom, hogy az úszósapka szorításából kiszabadult, és kiázott ujjaimat óvatosan beletúrok.

Fáradtam nézek fel Alexre, és megköszönöm neki a segítséget. A magam 163 cm-vel alulmaradok a többiek, és az ő közel 2 méteres termetéhez.- Jól van Picur, ügyes voltál – jön közelebb Marci, az edzőnk.

– Köszönöm – pirulok el kicsit.

Marci közel 25 éves, barna haja csintalanul hullik gyönyörű barna szemébe. Arcát minden mosolygásnál gödröcskék teszik igazán aranyossá, és még így is férfiassá. Kidolgozott teste 180 cm magas testhez párosul és még a póló alatt is jól kirajzolódik izmos felsőteste.

– Egy picit még itt maradnál? – mosolyog rám.

– Uhm… persze… – mosolygok vissza, bár nem igazán értem, hogy mit akarhat. Ami azt illeti, a modora nem a legjobb. Nem igazán jövünk ki egymással. Amikor csak tehetjük, vitatkozunk és gúnyoljuk egymást.

– Jössz még szaunázni? – fordul vissza Alex egy picit bánatosan.

– Megyek még? – nézek rá Marcira sóhajtva, felkészülve a sorsomra.

– Ha lesz még rá időd, de szerintem addigra a többiek már nem lesznek itt. – kacsint rám.

Megrémít. Őszintén félek, hogy egy 2 órás edzés után képes még plusz egy órás különedzést tartani nekem.

– Sajnálom – tekintek föl Alexre. – Majd máskor, jó?

– Rendben, jóóléégyy! – vigyorog rám, és kezét ökölbe szorítva felémnyújta.

– Pá, terminátor! – vigyorgok vissza, kezemet én is ökölbeszorítom és erőtlenül az övébe bokszolok.

Néhány pillanatig szomorúan nézek a srácok után, de Marci hangja hozz vissza kellemetlenül a valóságba.

– Na csajszi, beszédünk van. – néz rám komolyan.

Csak bámulok. Mélyen a szemébe nézek, és már-már telepatikusan könyörgök neki, hogy ne kínozzon meg nagyon. Későre jár már, majdnem 9 óra, ideje lesz lassan hazamennem, nem lehetek itt egész nap.

– Rendben. Jó lesz bent is? – igyekszem elterelni a nagy medence közeléből finoman.

– Én is ott gondoltam, sőt. A régi öltözőben fogunk beszélni.

– A régi öltözőben? – nézek rá hatalmas szemekkel.

– Igen ott, van kifogásod ellene? Nyugis hely kell, különben nem halljuk rendesen egymást – néz rám értetlenül.

– Nem nincs, menjünk – motyogom, és lehajtom fejemet.

Marci lassan indult az ajtó felé, és intett hogy kövessem. Az ajtóhoz közeledve, üvegében jól kirajzolódik testem és ahogy közelebb érek arcom is. Egész formás vagyok. Nagy melleim, vékony derekam és kerek fenekem van. Büszkén szemlélem magam az üvegében, de mikor közelebb érek látom, hogy arcom egészen kipirosodott, kék szemeim enyhén begyulladtak a klóros víztől, és hogy barna hajam nem is annyira száraz, mint amennyire száraznak tűnt.

– Erre gyere – szólt Marci vissza a háta mögül. A régi öltözőt ma már csak terhes mamák, és kisgyerekek használják olykor-olykor. Nyári tanfolyamokon például ez van igénybevéve. Kikerülve minden jakuzzit, a szauna bejáratát, a úszómesterek és edzők kabinját egy folyosóra kanyarodunk be. Marci nem kapcsol lámpát és sötétben indulunk el az előttünk álló két ajtó felé. A félhomályban tisztán látom a kék férfi babát és a rózsaszín női babát az ajtóra ráragasztva.

– Na, hova akarsz bemenni? – néz rám mosolyogva, tökéletes fogai kivillannak, szemei pedig kacéran megcsillannak.

– Ami azt illeti, veled semelyikbe. Egy helyes chippendale fiúval szívesebben merészkednék be egy üres szobába. – vigyorgok vissza rá.

– Nem látszom eléggé szexinek? – mondja, és arcát elfordítva felhúzza az orrát.

– Nem. Ez a ruha túl sokat takar, és nem hiszem, hogy szexi fehérnemű lenne rajtad – nevetem el magam.

– Ne becsülj alá. Te se épp úgy nézel ki mint aki épp vetkőzni készül. Bár ez a vizes-begöndörödött-hajam-lágyan-a-szemembe-hullik style egész izgató. – néz rám komolyan, és keresem a trükköt. Hol lehet a mosoly?

– Na ne mond… – nézek vissza rá komolyam, alsó ajkamra ráharapva, hogy véletlenül se nevessem el magam.

– Úgy ám! – nevet rám és a következő pillanat két nagy kéz csíp bele derekamba.

– Úriiissteeen! Hagyd abbaaa! – sikítom nevetve. Nem szeretem a csikiznek.

– De csak amíg kinyitom az ajtót. – A férfi öltöző zárába helyezi a kulcsot és lassan elfordítja. – Most pedig befelé – néz rám.

Befelé botorkálva valami világítást keresve körülpillantok és tapogatózni kezdek. Ekkor meghallom, ahogy mellém lép, az ajtót becsukja a háta mögött és a vészkijáratot jelző lámpa zöld fényében újra belém csíp.

– Ez nem ér! – zihálok újra.

– Azt mondod? Hát most figyelj! – nevet rám.

Verekedésbe kezdünk. Hol a kezét, hol a lábát próbálom megfogni, míg ő ott ahol ér, húsomba markol és kezd az az érzésem lenni, hogy konkrét céljai vannak. Kezeit szorosan fogva lehajolok, így kifújva magam, de nem hagy nekem sok időt. Visszaránt, kezeit szorosan körém tekeri és magához szorít. Kiszolgáltatottságom nem tetszik, ezért újabb harcba kezdek. Míg kezeit próbálom lefejteni magamról néhány pad és szekrény állja utunkat. Nevetve és nyögdécselve lassan sikerül, és szabaddá válok. De nem sokáig. Most a falhoz nyom, kezeimet felemeli, és a falhoz szorítja. Feladom. Pihegek, és mélyen a szemébe nézek. Nem nevetek és rajta sem látszik, hogy játszana. Érzem, ahogy egy izzadtság csepp csiklandozva legördül a gerincemen és felsóhajtok.

 

 

Szeme egyre vadabbul vizsgálgat. Érzékelem, ahogy egyre közelebb hajol hozzám, és szinte egymásba forrunk. Szorosan hozzám tapad, és arcával arcomhoz közelít. Mikor szája az enyémet érinti, hangosan felszusszanok és követi példámat. Lábaim erőtlenek lesznek, és ha nem szorítana olyan erősen, biztosan eldőlnék. Először csak számat csókolgatja. Majd nyelvével lassan számba nyal. Nem sokáig bírom, ahogy ajkaimat nyalogatja, hevesen csókolok vissza, és nyelveink összeérnek. Soha véget nem érő nyelvcsatába kezdünk. Érzem, ahogy egy érzés megindul bennem, és a torkomon keresztül, át a szívemen és a hasamon eléri a puncimat. Bizseregni kezdek és érzem, ahogy az első izgalom által keletkezett kéjnedvem örömmel buggyan ki rejtekhelyéről.

 

Kezei lassan elengedik kezemet és lejjebb kalandoznak. Először erőteljesen a mellembe markol, majd keze még lejjebb siklik és eléri puncimat.

 

– Ahhh… – nyögök fel.

 

– Szűz vagy még..? – lihegi fülembe.

 

– Ami azt illeti, igen – motyogom.

 

– Abszolút semmilyen tapasztalatod nincs? – néz a szemembe mélyen.

 

– Nincs – válaszolom.

 

– Ígérem, vigyázok rád, jó? – arca komoly.

 

Nem válaszolok, csak visszacsókolom. Most rajtam a sor, hogy kezeim kalandtúrára induljanak. Felsőtestén végighúzom kezemet és a pólója alá nyúlok. Bőre sima és tűzforró. Óvatosan lehúzom róla a pólót, félredobom és tovább kacérkodom vele. Miközben kezemmel egyre lejjebb haladok nyakamat és vállamat csókolgatja. Nadrágján jól érzem, hogy a hatás nála sem maradt el. Lassan végigcirógatom és megfordulunk. Most ő áll a fal mellett és nekem van nagyobb mozgási lehetőségem. Lassan lefelé kezdek kúszni rajta. Felsőtestét apró csókokkal látom el, különös figyelmet szentelve a köldökének. Leérkezve farkához, ami máris nagyobbnak és duzzadtabbnak látszott, mint az előbb egyenlőre nadrágon keresztül megcsókolom. Aprókat ráharapok, mire ő felhörög..

 

– Kérlek… – néz le rám könyörgően.

 

 

Nadrágját, alsónadrágjával összefogva lassan lehúzom róla, és szemem elé tárul hatalmas farka. Abban a pillanatban mikor meglátom, újabb kéjnedv kezd el csordogálni puncimból, így felnyögök.

 

Farkát megfogom, felemelem és végignyalok rajta. Egy picit játszom a golyóival. Egyiket a másik után szívom magamba, amiket ő a halk nyögéseivel köszön meg. Két golyója között, nyelvemmel felkúszva a makkjáig játszok vele, majd lassan a számba csúsztatom. Az eddigieknél nagyobb hörgéssel adta tudtomra, hogy élvezi. Lassan fel-le kezdek mozogni rajta, miközben kezeimmel még mindig a golyóit morzsolgatom. Szívogatom, nyalogatom, a kezemet mozgatom rajta. Gyengéden a hajamba markol, és erőteljesen tövig tolja számban. Gyorsabb tempóra vált, és villámgyorsan kezdi el baszni a számat. Hirtelen abbahagyja, felhúz magához és megcsókol. Egy padhoz visz, lefektet rá és lassan elkezdi lehámozni rólam a fürdőruhát. Mikor eddig leszorított melleim szabadok lesznek, csak felnyög.

 

– Istenem… – suttogja.

 

– Hát igen, pedig azt mondtad egyszer, hogy puding vagyok – kuncogok.

 

– Az is vagy! – nevet rám, és egyik mellemet szájába veszi.

 

 

Hangosan felnyögök. Érzem, ahogy szívogatás közben nyelvével játszik vele. Alig bírok magammal. A másik mellemet is kezelésbe veszi, majd indul tovább. A fürdőruhát teljes egészében lehámozta rólam így most már én is anyaszült meztelenül állok előtte. Lábaimat szétfeszíti és nyelvével erőteljesen puncimba nyal.

 

– Arrrghhh… – nyögök fel, mikor nyelvei belémhatolnak.

 

Először a kis- majd a nagy ajkaimat is szívogatni kezdi. Nyelvével csiklómon köröz, és néha be-be hatol a hüvelyembe is. Mikor úgy érzi elég nedves lettem 2 ujját belémdöfi, és halkan újból felnyögök. Először lassan majd egyre gyorsabban és erősebben mozgatja bennem ujjait, nyelvével egy pillanatra meg sem állva csiklóm izgatásával.

 

– Ne kínozz, akarlak! – nézek rá kérlelően.

 

– Jól van – néz most ő is rám. Előbb eldobott nadrágjáért nyúl, kivesz belőle egy csomag óvszert, felbontja, és óvatosan farkára helyezi. Lábamat két kezével erősen szétfeszíti, és farkával lassan belém hatol. Mikor magamban érzem, egész belsőmet kitölti. Úgy érzem, átszakadok. Gerincemen újabb izzadtság csepp gördül le. Minden lökésénél kéjesen felnyögök, és élvezem, ahogy mozog bennem. Együtt zihálunk. Érzem, ahogy lüktet, ahogy meg-meg rándul néha.

 

 

Gyorsabb tempóra vált, és erősebben kezdi el belém döfködni a farkát. Hangosan nyögdécselek, és ő is fel-fel sóhajt. Hirtelen felránt, magához húz, újra nekitámaszt a falnak, szorosan hozzámsimul, és erőteljesen baszni kezd. Kiszáll a vér a fejemből és szájáért kapok. Vadul beleharapok és nyelvemmel alsó ajkát nyalogatom. Visszacsókol. Bele-bele harap a fülembe, majd a nyakamba is. Hangosan nyögve élvezem el, és karjaiba vetem magam. Érzem, ahogy az ő teste is egyre inkább megfeszül, farka lüktet, és majd kidurran. Villámgyorsan megfordít, nekitámaszkodik a falnak, lekapja farkáról a gumit és két rántást követően arcomra élvez. Ujjammal szájamba tessékelve minden cseppet lenyelek és farkára rácuppanva a maradék nedveit is kiszívom. Mikor nyögései lecsillapodnak, és halk szuszogásba kezd felállok és megcsókolom. Visszacsókol. Szívem lángol, úgy érzem szerelmes lettem.

 

 

– Köszönöm – suttogom szájába.

 

– Én köszönöm – suttog vissza. – Ez a mi titkunk marad, rendben?

 

– Rendben – mosolygok rá.

 

– Találkozhatnák igazából is. Eljönnél velem randizni? Megiszunk egy teát, nézünk egy jó filmet. Mit szólsz? – néz rám komolyan.

 

– Persze, jó ötlet.

 

– Örülök – mosolyog rám és megcsókol. – Na gyere, zuhanyozzunk le.

 

Kezemet megfogja és gyengéden a zuhanykabinok felé vonszol.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.