A vágy újraéled

Kb. egy fél éve, ismertem meg Patríciát, s akkor még nem gondoltam… Nem gondoltam sok mindent… Nem gondoltam, hogy egyszer majd a barátnőm, a dominám, sőt…, lesz… Bár jó ideje egyedül voltam már, az elején még csak arra sem gondoltam, hogy haverságnál, barátságnál több is lehet köztünk, hisz nem volt benne semmi különös… Nem volt magas, nem volt alacsony. Nem járt nőies cuccokban, a kecsesség, az elegancia nem mondott túl sokat számára, leszámítva, ha valami hivatalos eseményen kellett megjelennie, de akkor sem vitte túlzásba. Nem igazán tulajdonított az ilyeneknek nagy jelentősséget, helyettük inkább – az amúgy cseppet sem kicsi – műveltségét építgette, de ettől még senki ne higgye, hogy szűz is volt! Amúgy nemrég szakított a barátjával… Nem volt az a kimondott szépség, bár szelíd mosolygós arca és mély tekintete volt, mely egyszerű, hátközépig érő hajjal társult. Végül mégiscsak volt benne valami különös, megmagyarázhatatlan szépség, viszont az igaz, hogy a világ legszebb melleivel büszkélkedhetett.

Szóval aznap reggel így jött be a munkahelyre ez a 24 éves – nálam 4 évvel fiatalabb – lány. Igaz, hogy vagány és belevaló csaj volt, akivel mindenről lehetett beszélni – tabuk nélkül (!) -, így szép lassan megismertük egymás gondolatait, vágyait…, anélkül, hogy bármelyikünk is akart volna ’bármit’ is a másiktól…, vagy legalábbis ezt hazudtuk egymásnak…(?)
Amint megláttam, azonnal erekcióm lett Patrícia látványától, s közben magamban azon tanakodtam, mi válthatta ki ezt a drasztikus változást. De végül is nem bántam, sőt vidított a dolog. Látszott a büszkeség Patrícia arcán, s miközben rám mosolygott, csak ennyit mondott:
– Gyere!
Gyorsan lepakoltam a cuccaimat és indultam a szokásos reggeli kávézásunkhoz, miközben megpróbáltam úgy felé menni, hogy ne lássa, máris milyen hatást váltott ki belőlem, hogy igazán kecses női cuccokban és persze magas sarkúban van…, persze, szerintem, ő ettől függetlenül észrevette.
Ahogy mentünk kifelé a folyosóra megfogta kezemet és a saját dereka köré fonta. Oh, ahogy mentünk egymás mellett és éreztem karcsú csípőjének ringását, ahogy – most még kicsit gyakorlatlanul – tipegett vékony rúdsarkain, s közben hallgattam azok kopogását, a falloszom még nagyobb lett.
A folyosó egy eldugottabb zugához érkeztünk, ő hirtelen megfordult és szorosan átölelt. Ekkor már nem volt menekvés… Azonnal érezte, hogy a férfiasságom kőkeményen mered nadrágom börtönében.
– Hmmm…! – mosolygott és a nadrágon keresztül lágyan megfogta a farkam – Szóval ilyen hatással vagyok rád magas sarkú szandálban…? Ilyen hatással vannak rád a magas sarkús lábaim?
Hirtelen nem is nagyon tudtam, mit mondjak, persze ő most ezeket a pajzán kérdéseket költői kérdéseknek szánta, így folytatta:
– Olyan hihetetlen, hogy mindig szeretkezni akarsz velem…! – mondta bizakodó mosolygással és abbahagyta az ágyékom simogatását.
Ekkor már ocsúdtam a meglepetésből.
– Ohh…, Patrícia…! – sóhajtottam zavartan – Fantasztikus vagy a fehér magas sarkú szandálodban! És ahogy jársz bennük…, nagyon szexi vagy!
Ez igazán tetszett Titzinek (néha – németesen – ’Titzi’-nek becéztem, bár szinte mindenki ’Patri’-nak hívta), s máris ömleni kezdett belőle a szó a csilingelő hangján:
– Tényleg? Olyan jó, hogy ezt mondod! Tudod, életemben nem volt még ilyen magas, főleg ilyen vékony sarkúm! Szóval, még egy kicsit gyakorolnom kell benne a járást…, képzeld, 8,5 centi magas!
– Tényleg? – válaszoltam már-már büszkén, bár először kicsit meghökkentem, hogy egy ilyen lány most esett át azon, amin a lányok általában 13-16 éves koruk között. – Majd meglátod, mennyivel kecsesebb, mennyivel nőiesebb érzés! …És rögtön 8 és fél centivel és szandállal kezdted? Bátor kiscsaj vagy te!
Boldogan mosolygott vissza, majd hosszan csókolódzni kezdtünk, nem törődve vele, hogy ki láthat meg minket, még ha ez egy munkahely is.
Nagyon ki voltam már éhezve az igazi kecsességre, egy ’igazi’ nő érintésére és érzésére, szóval nem sok hiányzott hozzá, hogy ott, az ölelése hevében spontán elélvezzek…
Ezen a napon még a szokottnál is többet kerestük egymás társaságát, legalábbis én az övét, s szinte végig állt a farkam Patríciától. Már azon gondolkodtam, hogy a WC-ben könnyítek magamon, hogy valahogy csillapítsam a fantáziáimat és a vágyaimat. Nagyon felizgultam, ha csak rá gondoltam, főleg ha még láttam is!
Persze azért hülyéskedtünk, nevetgéltünk is együtt rengeteget, még csináltam is róla néhány képet a telefonommal, s egyszerre csak azt kezdtem érezni, amit hónapok óta elhessegettem: kezdek beleszeretni ebbe a Nőbe…, mert most már visszavonhatatlanul igazi nő lett!

Úgy volt, hogy késő délután még elmegyünk valahova, de az ő tárgyalása a másik cégnél sokáig elhúzódott, így nekem haza kellett indulnom. Szerencsére… szerencsére, mert nem tudom, hogyan fogtam volna vissza magam…, így viszont otthon magamban lehettem és teret engedhettem fantáziáimnak…

Alig vártam, hogy hazaérjek. Őrült tempóban dobáltam le magamról a ruháimat, majd az ágyamon végigheveredve azonnal kirajzolódott előttem Patrícia őrülten kecses képe és mozgása, amiben persze a telefonon lévő képek is segítettek. Már ágaskodott is farkam, ahogy simogatni kezdtem, s szinte újra éreztem Patrícia csípőjének ringását, meleg csókját.
– Oohhh…, Titzi…!! Titzi…, gyönyörű vagy…!!! Aaahhh… Patrícia…, bocsáss meg, de maszturbálnom kell!! Masztiznom kell rád…, ohh…, az alakod…, a csípőd és a melleid ringása…!! Patri…, ahhh…, feláll!!! Kőkeményen áll a farkam tőled!! Hihetetlen a kecsességed…, a nőiességed!! – suttogtam és a végén már egyre keményebben markoltam mind jobban ágaskodó falloszomat, miközben újra átéltem vele a pillanatot.
Az emlékek és a képek hatására most már lüktetett és még nagyobb a farkam… Olyan kemény volt és úgy meredt, hogy szinte már fájt… Zihálva verni kezdtem duzzadt farkamat, s közben hangosan ziháltam:
– Ohh…!! Tiztzi!! Aaahhh…, Patrícia!! Magas sarkúban, vagy!! Ohhh…, Patrícia…, fehér magas rúdsarkú szandálban vagy…!! Titzi, de maszturbálnom kell a magas sarkú szandálos lábaid látványára!! Ohhh…, Patrícia…, kőkeményen áll a farkam a magas sarkúdtól!! Aaaahh… Vernem kell a hatalmas farkam…!! Nem tudok ellenállni a kecsességednek, oohh…, a melleid…!! És ahogy ring a csípőd, ahogy jársz a magas sarkaidon!!! BELÉD SZERETTEM, Patrícia…!! Rád verem a farkam, Patrícia!! Rád kell vernem a hatalmas farkam…, Patri!! Ohh…, Titzi…, mekkora a farkam…!?! Aaahh…, ohhh…, bárcsak ráélvezhetnék a rúdsarkúdra!
Már szinte önkívületben vertem levedző farkam, mikor újra érezni véltem őt… A falloszom rángatódzni, a csípőm ficánkolni kezdett, és őrült erővel szakad fel belőlem:
– Aaahhh…, Patri!! Patri!! Patrícia!!! Élvezek!! Elélvezek tőled!! Élvezek a fehér rúdsarkú szandálos lábaidtól, az alakodtól, a járásodtól…, OOohh.., TŐLED, mikor magas sarkúban VAGY, PATRÍCIA!!!!! AAhhh…, járj, Patri…!! Imádlak…!!! Ooohhh…, elélvezek tőled!! Magas sarkúban VAGY, PATRÍCIA!!!!! PATRÍCIA!!!!!
Percekig hörögve vonaglottam orgazmusom hevében, miközben az ondó mindenfelé spriccelt lüktető farkamból… Rég volt ekkora orgazmusom egy fantáziától, szóval nem is nagyon mozdultam, csak pihegtem, engedtem, hogy az ondóm mindenfelé folyjék a combjaim között.

Mi tagadás, az ezt követő napokban minden nap kielégítettem magam, volt, hogy naponta 3-szor is, mindig az újonnan imádott nő kecsességére gondolva, és a nevét suttogva…

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.