A szeretőm kedveli a perverz szado-szexet

A szerelmem talált magának valakit, akivel ugyanúgy szeret együtt lenni, mint velem. A kapcsolatunk elején, őszintén elmondta, hogy ő nem fog életfogytiglant fogadni senkinek, ha lehetősége lesz, akkor párhuzamosan mást is a kegyeiben részesít. Akkor annyira szerelmes voltam, hogy ezt szinte meg sem hallottam, és azt gondoltam, hogy én mindent meg tudok neki adni, és nem fog soha kikacsintgatni, annyira magamba bolondítottam.
Elmúlt a mámor? Ő azt bizonygatja, hogy imád engem, de az a másik egy új szín az életében.
Eddig azt hittem csak az exével kell harcban állnom, és már azt is gondoltam, hogy nyerésre állok, hiszen nem veszi föl a telefont, mikor az a nő keresi, aztán jött ez az új szín. Most mi lesz?

Már több mint egy éve, egy társkeresőn ismerkedtünk össze. Annyira jó pasi, ezer meg ezer nő jelentkezett be nála, és ő engem választott, vagyis most már tudom, hogy engem is. Hétvégenként találkozunk, de akkor annyira intenzíven vagyunk együtt, a szeretkezéseink olyanok, hogy tényleg úgy érzem, beleremeg a föld. Ez szó szerint is így van, mert volt olyan éjszakánk, hogy másnap reggel megnéztem a szeizmológiai jelentéseket, mert nem akartam elhinni, hogy csak én éreztem azt a rengést.
Ezen a hétvégén is találkozunk. Kijött elém a pályaudvarra, beszálltam mellé a kocsiba. Nevetve, szerelmesen nézett rám. A haja megváltozott, levágatta. Beletúrok a kezemmel, megcsókol. Minden csókjánál röppennek a pillangók a gyomromban. Meddig fog még tartani ez a mámor?
Egy étterembe megyünk vacsorázni, aztán annyira be vagyunk indulva egymásra, hogy már a parkolóban, a kocsiban egymásnak esünk.
– Menjünk hátra – adja ki a parancsot, és mint a tinik, a kocsi hátsó ülésén szeretkezünk.
Ott ül előttem az álló farkával, és én úgy érzem annál nincs jobb dolog a földön, mint amire készülök, hogy beleüljek, magamba fogadjam, egyesüljünk. Vadul csókol, harapja a számat, aztán a mellbimbómat is, és még ezt is imádom benne, hogy vadul, harap, keményen dug meg. Előtte el sem tudtam képzelni ilyen szeretkezést, csak a gyengédségre, simogatásokra és kényeztetésre vágytam, de ő megismertetett a kemény szexel is. Igen, akartam, hogy keményen dugjon meg, és éreztem, hogy ilyenkor mennyire beindul. Bármit megadtam neki, csak legyen velem, fogadjon el.
Hazafelé a kocsiban kuncogok azon, hogy mit tettünk. Miket hoz ki belőlem ez a pasi, teljesen föladtam magam, már az ő bábja vagyok, azt teszem, amit elvár tőlem. Otthon a béke szigetén, ahogy ő nevezi ezt a házat, ahová el szokott vonulni, újra összegabalyodunk. A konyhapultra nyom le és hátulról hatol belém, csak félrehúzta a bugyimat, még azt se várta meg, hogy levegyem. A hajamat markolja, és húzza hátra a fejemet a hajamnál fogva. Nem érdekel a fájdalom, nem is érzem, csak őt érzem, ahogy keményen pumpál, aztán a nyakamat szorítja, és mikor már alig kapok levegőt, akkor ordítva élvez el, és én boldog vagyok, hogy ezt megadhattam neki. Újra oxigén áramlik a tüdőmbe és eufórikusan boldognak érzem magam.
Már az ágyban vagyunk, mikor kérdezgetem arról a másik nőről, kérem, hogy meséljen róla. Elmondja, hogy hogyan jöttek össze, de azt is, hogy nem bízik benne, mert szerinte másfelé is kacsintgat. Ezen nevetek, hiszen ő itt van mellettem az ágyban és azon aggódik, hogy az a lány talán mással is kapcsolatot tart.
– Ez egyszerű – mondom neki – be kell nála jelentkezni más néven, és ha válaszol, akkor igazad van.
Fölcsillant a szeme és teljesen beindult az ötletemtől.
– Megteszed? Írj neki, mintha pasi lennél. Segítek kikeresni – és már hozta is a laptopot.
Fél éjszaka az új személyiségemen dolgoztam, egy új postaláda, aztán a társkeresőn a profil kidolgozása, bejelentkezés a lányhoz egy olyan levéllel, amire fölfigyel.

– Szerintem szuper lett – mondtam elégedetten. – Ennek a pasinak én is szívesen válaszolnék.
Tényleg nagyon jó pasit alkottam. Akiről én is álmodom, és még nagyon sok nő. A szerelmem is boldog és elégedett. Megdicsért, hogy milyen ügyes vagyok.
Reggelre már ott is volt a válasz a lánytól, ráharapott a tökéletes pasira. Boldogan mutattam a kedvesemnek, hogy igaza volt, a lány hűtlen. Úgy éreztem győztem, és nagyon elégedett voltam magammal. A kedvesem viszont ezzel még nem elégedett meg, azt mondta folytassam, írjak a kitalált személyiségemmel és csábítsam el. Neki is álltam, olyan levelet írtam, hogy a lány elolvadt tőle. Pár perc múlva ott is volt a válasza. Tetszett neki az általam megalkotott férfi.
Belemerültünk egy olyan levelezésbe, amire nem számítottam. Teljesen átalakultam, már az az álomférfi voltam, akit kitaláltam, és imádtam az lenni. A lány folyamatosan válaszolt, kérdezett, és én is kérdeztem, mert érdekelt. Olyan aranyos volt, kedves, okos. Megkedveltem én is, nem csak az a férfi, akit alkottam, mert az a pasi rajongott érte.
A szerelmemnek valami dolga volt és magamra hagyott a házában és biztatott, hogy tartsam szóval a nőt, mert tudni akarja, hogy meddig megy el, miközben őt is szédíti. Mire délután megjött a szerelmem, mi már annyira benne voltunk a levelezésben, hogy szinte mindent tudtam róla, és ő is az általam megalkotott férfiról.
– Merre jártál? – kérdeztem mikor megérkezett Pitta papa a szerelmem.
– Egy találkozóm volt – mondta mosolyogva.
Éreztem, hogy egy nővel találkozott, és tehetetlennek éreztem magam. Úgy ért a felismerés, mint egy villámcsapás. Mit tettem én egész nap? Egy nőt kábítottam, mert ő azt kérte.
Rögtön akarta látni a levelezésünket, hogy mindent megtudjon a nőről. Olyan élvezettel olvasta az üzenetváltásainkat, mintha ő cserkészte volna be a lányt.
– Tereld a dolgokat a szex irányába, tudd meg a titkos vágyait – kérte tőlem a folytatást.
Miközben írtam mögöttem állt és a nyakamba csókolt, és már el is voltam varázsolva. Leült a székre, kibontotta a nadrágját, elővette ágaskodó farkát és már húzott is oda és fölnyársalt. Kérte, hogy közben írjak a lánynak, és én alulról keményen dugva, félig extázisban, ahogy a mellemet gyúrta és a mellbimbóimat csavarta, írtam a levelet a lánynak. A csúcsra jutva már képtelen voltam a levelezésre koncentrálni, de akkor már a kedvesem is magán kívül volt és ordítva élvezett el.
– Veled annyira jó – mondta a végén, és én még mindig a farkán ültem és úgy éreztem boldog vagyok.
Ezen az éjjelen még többször szeretkeztünk, a végén már úgy éreztem elzsibbadt a puncim, a sok igénybevételtől. Reggel újra a levelezésbe merültem, és mivel a lány egyre jobban belém bolondult, már találkozni akart. Itt meg is akartam állni, és valamilyen barátságos befejezésen gondolkodtam, de Pitta papa kérte, hogy folytassam, és majd ő elmegy a randira.
Aztán hajnalban traktor zúgásra ébredtünk.

-Megbíztam valakit, hogy vágja le a ház körül a mezőn a füvet – mondta álmosan.
Hatalmas terület volt a ház körül, gyümölcsfákkal és méhlegelővel. Kinéztem és láttam, hogy a férfi az udvaron állt és a házat fürkészi. Pitta papa nem akart fölkelni, engem küldött, hogy beszéljek a férfival, és vigyek neki egy kávét.
Egy hosszú pólót vettem föl és mikor a bugyimba akartam bújni a szerelmem megállított. Vigyorogva szólt rám.
– Menj bugyi nélkül.
Elkészítettem a kávét és mosolyogva mentem a férfihoz, bemutatkoztam, átadtam a friss feketét.
– Pitta papa még álmos, majd később ő is kijön – magyarázkodtam.
– Semmi gond – nézett rá éhes szemekkel, és nem ételre éhezett. – Pitta papanak mindig ilyen gyönyörű barátnői vannak, ki kellene szednem belőle mi a titka – udvarolt a férfi, de közben lebuktatta a szerelmemet, hogy más nőket is hoz ide. A kaszálásért a végén kapom meg a jutalmamat? – kérdezte és közben a száját nyalta.
Ekkor lépett mögém Pitta papa és szólalt meg.
– Lehet most is, de a munkát akkor is el kell végezned, ha kifáradtál – mondta és kezet nyújtott.
A férfi rám nézett és bemutatkozott.
– Karcsi vagyok – mondta és megint vigyorgott és látszott, hogy hiányos a fogazata.
– Kedvesem, egy szopást ígértem neki – mondta nekem és szájon csókolt, majd még hozzátette – ebben te annyira jó vagy, hogy cserébe az egész birtokot levágja Karcsi. – és már fogta is a nyakamat és nyomott le a férfi előtt térdre. Fölnéztem Pitta papara, aki biztatóan nyomott Karcsi farkának irányába. Nem is tudom mi ütött belém, miért nem ellenkeztem, miért nem mondtam nemet. Odanyúltam és engedelmesen kezdtem hozzá a tevékenységhez, amiben állítólag olyan jó vagyok, és remélhetőleg a végén a kedvesemtől is dicséretet kapok.
Karcsi nekidőlt a traktornak és a farka már teljes életnagyságban meredezett előttem. Nekiálltam hát teljesíteni, mert a nagy ő azt kívánta és én kényszeresen meg akartam felelni mindig valakinek, most éppen neki.
Karcsi nagyokat nyögött, és hálálkodott folyamatosan.
-Nagyon jó! Azta, ez annyira jó!
Módszeresen haladtam végig a farkán, ami szerencsére tiszta és frissen mosott volt, éreztem a tusfürdő illatát rajta. Ezt előre megbeszélték, és ez a pasi rendesen rá is készült. Pitta papa ott állt mögöttem, szerintem, ha nem teszem amit kér, akkor is rákényszerített volna valahogy. Aztán éreztem, hogy mögém térdelt és a farka már bennem is volt. Nem voltam fölizgulva, egy porcikám sem kívánta ezt a szexet most, de a pumpálásával mégis elérte, hogy a száraz hüvelyem végül benedvesedett és egy idő után már nem érdekelt a megalázottság, a kiszolgáltatottság, már csak az érdekelt, hogy én is ott lehessek a csúcson, ahol ez a két hím lesz pillanatokon belül.
Karcsi mielőtt kilövellt volna fölkiáltott.
– Mindjárt élvezek! – és már spriccelt is, de közben a fejemet nyomta rá a farkára.
Nyeltem, és nyeltem, és közben éreztem, hogy Pitta papa is a vége felé közelít, aztán ő is nagyot lökött rajtam, úgy, hogy Karcsi farkát majdnem teljesen lenyeltem, aztán ős is lüktetve belém élvezett. Én egy kicsit lemaradtam, de nem érdekelt. Már nem vágytam a kielégülésre, már csak szégyent éreztem. Utáltam magamat.
Ezen a reggelen ébredtem föl abból a kómából, amiben eddig voltam. Ekkor értettem meg, hogy mit is jelentek én itt, hogy én csak egy tárgy vagyok, aki arra alkalmas, hogy kielégítse az urat, a parancsolómat. Ez az én döntésem volt eddig, hogy ennyire alárendeltem magamat, de egy ártatlan lányt is becsaptam.
Nem is értettem, hogy hogyan tehettem ezt egy másik lánnyal, hogy miért vertem át, aki annyira aranyos volt és kiadta magát nekem. Nem ismertem magamra. Hogyan lehettem ennyire elvakult, hiszen ez a férfi nem szeretett engem, kihasznált, használt, utasított és azt a másik lányt is, és még ki tudja hányat szédített.
Nagyon rosszul éreztem magam, de a lánytól jöttek a levelek, kérdezte, hogy mi történt, miért nem írok. Nem akartam, hogy csalódjon. Azt szerettem volna, ha az általam megalkotott férfi nem csapja őt be, ha benne nem kellene csalódnia, de a közös kedvesünk csalárdságára is jó lett volna ráébreszteni. Elbizonytalanodtam. Mit tehetek ezután, hogy annak a lánynak ne fájjon?
Pitta papa reggeli után újra elment, dolga volt, de megkért, hogy készítsem el az ebédet, mire megjön. Nekiálltam és főztem, de közben azon agyaltam, hogy mit fogok tenni. Nem akartam az a nő lenni, akivé tett ez a kapcsolat. Egy báb voltam Pitta papa kezében. Éreztem, hogy ez egy mérgező kapcsolat volt, és már szabadulni akartam.

Az ebéd elkészült, és én mentem megnézni a leveleimet. A lány, aggódó levelei vártak. Annyira sajnáltam, hogy ezt tettem vele, és még mindig meg akartam tartani abban a hitben, hogy van ilyen tökéletes pasi.
Azt írtam, hogy kerékpároztam és baleset ért, kórházba kerültem. A lány rögtön látni szeretett volna, de lebeszéltem róla. Hazajött Pitta papa és elárulta, hogy az exével volt randija. Ezen sem lepődtem meg. Már kiábrándult voltam, és kétségbeesett. Kerestem önmagam, hogy hol is veszítettem el azt a nőt, aki voltam, és hogyan hódolhattam be ennek a tetűnek. Már láttam, hogy mennyire kihasználja a körülötte lévőket.
Az ebéd nagyon ízlett neki, és utána rögtön szeretkezni akart, elővette a bilincseket és rögzítette a kezeimet. Nem ellenkeztem nagyon, bár ő imádta, mikor védekezek, de most inkább tehetetlennek éreztem magam és hagytam mindent, csak minél előbb legyen vége. Nem voltam fölizgulva, azzal nem is foglalkozott, hogy előkészítsen, élvezte, hogy a száraz hüvelyembe nyomakodik be. De jaj, a testem cserbenhagyott, mert egy idő után elkezdtem nedvesedni és már jött a kéj hullámokban és élveztem, közben gyűlöltem magamat. Erősen szorította a nyakamat, már úgy éreztem elájulok, mikor újra levegőhöz jutottam. Ezt sem értettem, hogy hogyan élvezhettem, miért nem mondtam azt soha, hogy nem akarom, hogy fojtogasson. Mindig azt szerettem volna, ha neki jó, ha ő élvezi. Szerelmes voltam, úgy éreztem az vagyok, de ez egy mérgező kapcsolat volt, amiből már szabadulni akartam. Rájöttem, hogy senki sem tudja, hogy itt vagyok, hogy vele vagyok, ő a titkos szeretőm volt, ha most eltűnnék, akkor senki se tudná, hogy hova tűntem, és ezt ő is tudja. Megrémültem. Továbbra is úgy kell tennem, mint aki vele van, csak egyszer el tudjak szabadulni innen. A ház távol volt mindentől és mindenkitől, se szomszéd, se házak nem voltak a környéken, innen csak úgy tudok elszabadulni, ha ő visszavisz a városba kocsival. A terv az volt, hogy még egy napot ott töltök, és másnap délután megyek el, de próbáltam kitalálni valamit, hogy előbb elmehessek. Tudtam, hogy ha üzenetre hivatkozom, hogy hazahívtak, akkor látni akarja. Az nem tűnt föl neki, hogy a gépet bújom, mert az ő megbízása volt, hogy azt a lányt behálózzam. Úgy tettem, mintha csak a lánynak írogatnék, de közben egy barátnőmet kértem meg, hogy küldjön sms-t és megírtam neki a szöveget, aztán az emailt is és a gépen az előzményeket is töröltem. A gyomromban már nem pillangók szálldostak, már olyan érzés volt, mintha a helyükre köveket raktak volna. Szerencsére a barátnőm nem kérdezősködött, elküldte az sms-t. – Sürgősen gyere haza, anyukád megbetegedett –
Reméltem, hogy Pitta papa ezt elfogadja és elenged. Tudtam, ha elmegyek, soha többet nem jövök ide vissza. Eszembe jutottak a felhőtlen boldogságban töltött napok, aztán az is, hogy soha nem volt felhőtlen boldogság. Az igaz, hogy az én agyamban a kapcsolatunk elején valami rózsaszín köd volt, de soha nem volt felhőtlen ez a kapcsolat.
Aggódva mentem oda hozzá. Nem kellett megjátszanom magam, mert tényleg nagyon aggódtam. Nem anya volt az aggódásom tárgya, ő tényleg beteg volt, és az nem most kezdődött, de nagyon jól viselte. Magam miatt aggódtam. A felismerés, amit ezen a hétvégén tettem, nagyon aggasztott, mert nem ismertem magamra. Nagyon határozott és jó probléma megoldó, önálló nő voltam, de ebben a kapcsolatban elvesztettem önmagamat, mindent föladtam. Átadtam magam egy férfinak, aki igazából nem is szeretett. Azzal ámítottam magam sokáig, hogy a sok mellékes kapcsolata mellett én vagyok a fő, az akit szeret, én vagyok a nyertes, és őt kaptam jutalmul.
Láttam az üzeneteket a lánytól, amit a férfi énemnek küldött, aggódva kérdezte, hogy hogy vagyok. Ez a lány is többet érdemel, annyira aranyos, helyes, kedves, őszinte. Az igaz viszont, hogy az én Pitta papaomról nem vallott, pedig vele is tartja a kapcsolatot. Pitta papa abba a levelezésbe nem engedett belenézni, de ő a lány minden levelét olvasni akarta, amit nekem, vagyis a férfi énemnek írt.
Már nem csak én szerettem volna kimenekülni ebből a kapcsolatból, ezt a kedves lányt is ki szerettem volna menteni Pitta papa karmai közül. Belegondoltam, hogy mi lenne, ha őszintén leírnék neki mindent, aztán ezt elvetettem, mert éreztem, hogy akkor a világa megremegne, mint ahogyan az enyém is omladozott.
Pitta papa elgondolkodva nézte az sms-t és azt kérte hívjam föl az anyámat, de úgy hogy kihangosítom. Kétségbe estem, mert mi van, ha anya jókedvűen jelentkezik be, és nem szeretné megzavarni a hétvégémet, mert tudta mennyire odavoltam ezért a férfiért. Egyedül abban bíztam, hogy a barátnőm megértette az üzenetemet és anyát is értesítette.
A telefon kicsöngött, aztán kattanás és anya fölvette, a gyomromba a kattanással egy görcs is keletkezett.
– Anya! Hogy vagy? – kezdtem aggódóan.
– Jól, kicsim, ne aggódj – mondta eléggé gyenge hangon. – Te jól vagy? Jól érzed magad? –kérdezett aggódó hangon.
– Anya, kérlek, mondd meg, hogy vagy – próbáltam hangsúlyozni, hogy nem jól van. Tudtam most már, hogy a barátnőm beszélt vele.
– Nem akartam megzavarni a szórakozásodat. Nem igazán vagyok jól – mondta ki, amit hallani szerettem volna.
– Hazamenjek? – kérdeztem reménykedve.
– Jó lenne, mert bemennék a kórházba, de nem akarok egyedül lenni – mondta elhaló hangon.
Aggódva néztem Pitta papara, aki intett, és a telefonján a menetrendet nézte.
– Megyek, Anya – mondtam megkönnyebbülve, de még mindig aggódást mutattam, sőt a szememből könnyek is csordultak, ami nem ámítás volt, nagyon őszintén jelentek meg.
Ezután már gyorsan jöttek az események. Pitta papa keresett nekem egy buszt, ami két óra múlva indult, így még volt idő addig és ő szexet akart.

Rám parancsolt, hogy vetkőzzek le, amit én engedelmesen meg is tettem, és nyújtottam a kezemet a bilincseléshez. Az ágyra fekve a lábaimat is rögzítette szétfeszítve. Odatérdelt a lábaim közé és az ujjait dugta belém, előbb kettőt, majd négyet és végül megpróbálta az egész öklét belém fúrni. Hiába kente be sikosítóval, az én szűk puncimba nem ment be, pedig erősen próbálkozott. Nagyon fájt és feszített. Egy idő után föladta a próbálkozást és az ágaskodó farkát nyomta belém, de nem elégedett meg ennyivel, mert még mindig tágítani akart és az ujját is benyomta a farka mellett, először kettőt, majd hármat. Erősen pumpált, aztán hatalmasat élvezett, amit már nagyon vártam. Mikor végre eloldozott és mehettem a fürdőszobába, akkor éreztem boldogságot, mert éreztem, hogy nemsokára kiszabadulok.
Kocsival vitt el a közeli városba, a buszhoz, ahol csókkal búcsúzott és még utoljára a számba harapott és nevetett. Mikor már a buszon ültem, és integetett, olyan megkönnyebbülést éreztem, hogy elkezdtek folyni a könnyeim, amit ő annak tudott be, hogy maradni szeretnék.
A buszon ülve írtam a barátnőmnek, hogy minden rendben van, aztán mikor hazaértem ezt a történetet is leírtam, és most elküldöm annak a lánynak, akit kiszemelt, akinél be kellett férfiként jelentkeznem. Remélem, megérti, hogy milyen veszélyes ragadozó karmaiból próbálom kimenteni.
Abban biztos vagyok, hogy Pitta papahoz soha többet nem megyek vissza.
Egyelőre magammal még nem vagyok tisztában, mert teljesen összezavarodtam, nem tudom, hogy ki is vagyok én. Ki voltam ebben a kapcsolatban, ki lettem én.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.