A kiváncsiság néha nem árt

Sziasztok, a nevem Renáta, 20 éves vagyok. kicsit telt melleim pontosan a férfiakra lett teremtve és a fenekem is olyan, amit érdemes megfogni.
Amit most szeretnék nektek elmesélni egy olyan dolog, amit inkább magamnak tartogatni, de most mégis leírom nektek.

A nevek kitaláltak.

Egyiknap éppen gyakorlaton voltam egy boltban és egy műszakban voltam az egyik osztálytársammal, Attilával, aki kicsit komoly, de lehet mindennel beszélgetni. Ez is ebből kifolyólag kezdődött el.
– Ati. Mivel akarod meglepni a barátnődet? – Nézett rám komolyan, ami egy kicsit furcsa volt, és meglepő.
– Nem tudom, még de valami csodálatos ajándékot akarok neki adni. De úgy is meg szeretném neked mutatni, hogy mit fog kapni. Eljönnél hozzám és akkor megmutatom, mit akarok neki adni. –
Kicsit pirultam, hogy vajon mi lesz az és már éppen végeztünk és még most is suhan a fejemben azok a szavak.
Átöltöztünk utcai ruhában és mivel Péntek volt nem kellett sietnem haza, megvárt engem az ajtóban és elindultunk hozzá.
Néma csöndben mentem mellette, ami egy kicsit zavart, mert nem tudtam, hogy vajon mire számítsak, nem lakott messze a bolttól ezért hamar elértünk hozzá.
Kinyitotta nekem az ajtót a szívem a torkomban dobogott, előjött egy kiskutya, aki nagyon barátságos volt.
Elkezdtem simogatni, amikor már eleget simogattam Atihoz ment és az is simogatta mikor már elég simít kapott elment.
Levettük a cipőnket és néztem az ajtót, ami tudtam, hogy Attila területe, mikor kinyitotta teljesen meglepődtem, hogy milyen rend van egy srác szobájába.
– Milyen rend van nálad. – jegyeztem meg és az ajtó becsukódott, megfordultam és váratlanul szájon csókolt, kellemes melegség, ami abban a percben rajtam keresztül ment. A kezei vándorolni kezdtek a testemen végig járta a gerincemet és elért a fenekemig.
Belemarkolt erősen és tudtam, hogy ez még csak a kezdete ennek, a kezei előre jöttek és a melegítő felsőmet lekezdte húzni, de már csak a perc volt az, ami érdekelt.
– Ati nem szabad ezt…. – Még végig sem tudtam mondani már a pólóm alatt voltak a kezei és a melltartómba benyúltak és a bimbóimmal kezdett el játszani.
– Segítek. – Jelentette ki lehúzta a pólómat rólam és ott álltam vele szemben egy szál melltartóban meg farmerban.
– Nagyon csinos vagy Renáta. – Ezeket a szavakat meghallva megcsókoltam átöleltem őt és már nem számított hol vagyok, milyen helyzetben vagyok csak az érdekelt, hogy szeretkezzünk.
A kezei a melltartómat kikapcsolták elszakadtunk egymástól és látta, hogy a melleim kívánkoznak a törődésre kezeibe fogta őket és a gyömöszölni kezdte őket. Nyelvével körbe nyalta a bimbóimat, ami mint egy villámcsapás ért volna olyan érzésem volt.
– Nagyon jók a melleid, élvezetesek és nagyok. – Pirultam ettől a bóktól, a kezei a farmeromon tény kelődött, ami sikert koronázta szépen lassan lehúzta rólam a farmeromat és néztem, ahogyan szeme meg akad a bugyimon, ami már tocsogott a nedvemtől.
– Reni most pedig kapsz tőlem valamit.
Kiléptem belőle és kezeivel simogatni kezdtem a punciban, de bugyin keresztül éreztem a keze melegét, ami még jobban kívánatát.
Nyelvével folytatta tovább, ami már nem kicsit ingerelte a domborzataimat.
Már teljesen át adtam magam az élvezetnek mikor félrehúzta a bugyimat és ott folytatta tovább a nyalást.
– Ahhh. Ne.. ne… csi… – Mielőtt kimondtattam volna két ujjal belém mártózott és elkezdett mozogni, olyan forrón égett a testem hogy nem lett volna az a kérés, amit ne teljesítettem volna abban a percben.
– Nahát. Ilyen jól érzed magad? – remegtem a válaszadás lehetőségétől, de nem tudtam volna letagadni, amikor éppen az ujja mélyen bent van puncimban.
– Igen. – Sóhaj kíséretével kivette belőlem az ujját felállt és megcsókolt engem, már nem is tudom pontosan, hogy vajon a válasz volt az oka vagy az, hogy Ő vele vagyok.
Mint egy engedelmes kiscica letérdeltem és a farmától megszabadítottam elővillant a bokszere, ami kezdett a farkának kényelmetlen lenni letoltam neki a bokáig és szem villantás alatt a farka nézett velem szemben.
– Nem kell tenned, ha nem, akarod. – Jelentette ki és a kezét a hajamra rakta, tudtam, hogy még egy ilyen alkalom nem lesz, hogy más pasi szerszámát a számba velem a pasimén kívül. Elkezdtem nyalogatni amint hallottam tetszik neki.
A nyelvemre helyeztem és elkezdtem lassan mozgatni a fejemet és minden percben egyre beljebb megy a farka a számba. Lehunytam a szeme és csak dolgoztam olyan jól esett hallani, ahogy nyög, hogy már nem is akartam abba hagyni. Nem tudom meg mondani mikorra jött el az ideje megremegett a farka a számban és teleeresztette spermával jó sokat adott ki magából, ami nekem egy kicsit szokatlan volt.
– Sajnálom Reni. – Szégyellte el magát mikor kivette a számból a farkát és tudtam mit szeretne lenyeltem, és ahogy elnéztem nem erre számított.
– Semmi baj. Szeretem az ízét. – lenyaltam a maradékot a szerszámról és odakísért engem az ágyhoz, ami meg volt rendesen vetve.
– Most akkor én jövök. – Széttettem a lábamat és a nyelvével ingerelni kezdett teljesen beleborzongtam, ahogy csinálja fürge kis nyelve ritmust játszott a puncimon.
Mély sóhajok amik elhagyták a számat, melleim markolászása közben a ujjacskái sem tétlenkedtek elkezdtek játszadozni a csiklómmal. Nagyon nedves voltam és még az a tudat is adott hozzá hogy Attilát leszoptam és most ő nyal ki engem. Hangos sikollyal hatalmas orgazmusom volt. Bele markoltam a melleimbe olyan erősen hogy a köröm lenyomata ott maradt, mikor már vége volt az orgazmusnak felállt és láttam, hogy a szerszáma erőre kapott és mielőtt bármit mondhattam volna belém nyomta irtózatos erővel.
– Ahhhh!!! – Az egészet egy lökéssel belém nyomta, olyan meleg volt és forró hogy átöleltem és hagytam hagy dolgozzon.
Mosolyt villantott és a dereka mozogni kezdett olyan lassan szeretkeztünk, hogy úgy éreztem mintha megszünk volna mindenki ebben a világban és csak mi vagyunk.
– Gyorsítsak? – Kérdezett rá egyértelmű választ adtam – Igen kérlek. Ne kímélj engemet. – Nagyobb sebesség következett, amit még nem éreztem olyan gyorsan mozgott bennem a dorongja, hogy ütemet nem tudtam vele tartani.
Megint éreztem, hogy el fogok élvezni a hátába mélyeztettem a körmömet és még erősebb fokozat következett.
Nekem nem volt sok hátra és ezt tudta, pár lökést még leadott és elélveztem megint.
– IGEN!!!! – Mikor már minden erőm elszállt kivette belőlem és néztem a szerszámát, amiben a vér még lüktetett rendesen és büszke voltam magamra, hogy a nedűm díszítette fel rendesen.
– Még nem élveztél el Attila? – megsimogattam puncimat és már szerettem volna bennem vagy rajtam érezni a spermát, amit ad majd.
– Még nem. Fordulj meg. – Azt tettem, amit kért kinyomtam a fenekemet kicsit kínos volt, hogy ezt tettem, de már nem érdekelt.
– Milyen fenséges fenék. Ideje vele játszani. – Puszilni kezdte a domborzatomat, ami csiklandozott közben a kezével a puncimat simogatta, nedvem csak úgy csorgott lefelé a lábamon.
Hátam mögé lépett és a fejét belefúrta éreztem, ahogy szuszog és a fenék nyílásomat az orrával izgatja, nyelve puncimat ingerelte és már nyaldostam a szám végét, hogy tegyen már valamit.
És imáim meg hallgatottak kezével a fenék lukamat simogatta körbe-körbe, és mielőtt elmerülhettem volna benne felnyomta nekem az ujjat.
– Ahhh. – Másik kezével pedig simogatta a lábamat, – Jól esik? – kérdésére mielőtt választ tudtam volna adni, mozgatni kezdte bennem már nem is emlékszem mikor játszottak vele utoljára és csak ennyit bírtam mondani.
– Igen. – Amint a választ meg adtam kivette az ujját és odaköpött egy kicsi nyálat és szétkente rajta.
Nagyon bírtam ezt a percet ennél jobbá nem tudtam, hogy tehette volna, de sikerült felül múlnia, mind két kezével ingerelte a lukamat, és ami most jött szinte a menybe repített. Egy- egy újjal mind két kezén mozdulatlanul tűrtem a mennyei érzést, amit ennél is jobban bírtam mikor szétfeszítette a lukamat.
– Ahhhh!!! A…t…tti…la!!! – Szavakat abban a percben még rendesen kimondani sem tudtam olyan érzés támadt rám mintha egy nagy fasz lenne bennem.
Meg adta magát a kezem és összerogytam abban a percben elengedte a lukamat, ami úgy cuppant össze, mint még soha.
– Nahát, ennyire tetszett? Akkor most én jövök. – Feltérdelt és simogatni kezdte s fenekemet és tudtam mit fog csinálni, de megszólalni sem tudtam. Odaílesztette a farkát és szépen lassan tágította ki a lukamat, olyan finoman csinálta mintha már lett volna ezzel dolga.
Minden pillanat, amikor beljebb nyomta olyan volt, mint egy álom, pár perc kellett és az egész bent volt.
– Nem fájt? – Kérdezte normálhanggal semmi kétsége nem volt a dolog felöl, – Nem fájt. Csináld. – Az az édes mosoly, amit mutatott megnyugtatott, hogy ez tetszeni fog nekem.
Elkezdett mozogni normál tempóba, ami olyan volt mintha csak kímélni akart volna engem, de nekem nem erre volt szükségem erőt vettem magamon feltámaszkodtam és hátra szóltam.
– Ne kímélj, mint a barátnődet úgy kefélj meg engem is. – Erre volt neki szüksége és igen mert olyan erősen látott munkához hogy szinte egy gép lehetett volna a lökések olyan mélyre mentek hogy már kész voltam.
Nem is hittem volna, hogy ilyen keményen meg fog dolgozni az eredmény még pár lökés leadása után kihúzta a farkát és kezével fejezte be a maradékot és pontosan a testem minden pontjára jutott a spermájából.
Ahogy néztem a farka mindent kiadott magából, boldog voltam és tudtam, hogy ez hiba volt, de soha nem beszéltünk a dologról. Nála töltöttem az éjszakát aztán minden visszatért a régi kerékvágásba.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.