A házasélet titkos gyönyörei

Nyolc éve vagyunk házasok. Feleségem Réka, egy csodálatos nő. 164 magas, 56 kg. Karcsúnak mondható, gyönyörű fenékkel, két apró, de csodálatos mellel, barna hajjal. 21 éves volt, mikor feleségül vettem. Engem Sándornak hívnak,174 cm magas vagyok, és 75 kg. Szóval nem vagyok se kövér, se sovány. Egy tanárképző főiskolát végeztem el, de valójában csak nagyon rövid ideig tanítottam. Amikor házasságot kötöttünk, én 26 éves voltam. Ekkor már 11 hónapja jártunk.

Csodálatos 1 év után született meg kislányunk a kis Réka. Valójában ekkor kezdődtek a problémáink.

Kisréka nagyon sok figyelmet igényelt, azt hiszem mindkettőnktől, de természetesen elsősorban Rékától. Eleinte tudomásul is vettem azt is, hogy fáradt, hagyjam békén az ágyban. Ez ahhoz képest, hogy kislányom születése előtt szinte naponta, de volt olyan is, hogy naponta többször is szeretkeztünk, tragikus volt. Elfogadtam, hogy a szülés megváltoztathatja a nők szexuális igényét. Azért én úgy gondoltam, van más módszer is arra, hogy azért együtt legyünk, és az én vágyaim, mondhatnám, szükségleteim legalább valamennyire ki legyenek elégítve. Azt hiszem igyekeztem rendes férj és apuka lenni, legalábbis amennyire az energiámból futotta. Próbáltam Rékával beszélni, de nem sok sikerrel. Rékáról mintha leperegtek volna a szavaim. Mindig azzal védekezett, hogy nagyon fáradt, és Kisréka teljesen kimeríti.

Még nem mondtam, de biztosítási üzletkötő voltam, befutott, sok megkötött szerződéssel, és szépen gyarapodott a megkötött szerződéseim száma. Ügyfeleim között volt természetesen egy-két csinosabb hölgy is. Nagyon igyekeztem kerülni a kényes szituációkat. Jó hírem volt a szakmában. Tudták rólam, hogy megbízható vagyok, és szeretem a feleségem. Hűséges is vagyok hozzá.

Mint öreg, megbízható üzletkötőhöz, hozzám irányították Évát, hogy segítsek neki betanulni a szakmába. Éva alig múlt 18, cserfes, aranyos kislány volt. Olyan nagy áhítattal figyelt mindenre, amit mondtam, hogy meggyőződésem volt, hogy nagy karriert fog befutni a szakmába. Egyébként feleségemnek szinte mindenben ellentéte volt. Szőke félhosszú haja, nagy mellei, a 172 cm magassága, hozzá a 70 kg. súlya, szóval nekem nem is volt az ideálom. Természetesen vele mentem szerződéseket kötni, hogy megtanulja. Nagyon szorgalmas, jó tanulónak bizonyult. Neki nem volt autója. Az egyik délelőtti szerződéskötés után megkért, hogy vigyem haza. Még nem mondtam, hogy egy dunántúli kis városban lakunk. Az egyik kis lakótelepen lakott. Itt amúgy sincsenek távolságok. Természetesen hazavittem. Felhívott magához, hogy még van valami, amit meg szeretne velem beszélni, és nem érti.

Felmentem. Jó meleg nyári nap volt. Megkérdezte, nem baj e, ha kicsit rendbe hozza magát, mert úgy érzi, hogy beleizzadt a ruhájába. Mint mindig, most is egy barnás, elegáns kiskosztüm volt rajta, fehér blúzzal. Ebben a melegben valóban nem a legkényelmesebb viselet, de az üzletkötőknek bizalmat kell keltenie. Addig töltött nekem egy kis üdítőt. Természetesen nem mondtam nemet. Míg iszogattam az üdítőt a szobájában, mely nőiesen barátságosan volt berendezve, bár nem volt nagy, de elfért benne egy kétszemélyes ágy, kisasztal, két kis fotellel, egy íróasztal egy székkel, melyen első ránézésre pedáns rend uralkodott. Egy számítógép, okmányok mappákba rendezve. Hallottam, hogy zuhanyozik. Azt hittem sokáig tart, de szerencsére tévedtem. Hallom, hogy elzárja a vizet, majd szinte azonnal megjelenik. Egy kis vörös köntös volt rajta. Elég sokat mutatott a combjaiból, sőt, melleiből is. Haját lazán leengedte. Azonnal az íróasztalhoz ment, és elővett egy okmányt. Odahozta, és lehajolva mutatni kezdte, mit nem ért. Nekem minden bajom volt, hiszen amikor lehajolt, teljesen kilátszott a melle. Arról nem is beszélve, hogy kellemes parfüm illat érte el az orromat, és egy hajtincse megérintette az arcomat. Nem bírtam magammal. A hosszú önmegtartóztatás megtette a hatását. Felnéztem, és a szája felé közelítettem a számat. Kicsit meglepődött, de nem húzta el.

Csókolózni kezdtünk. Lágyan magam felé húztam az ölembe. Engedelmesen hagyta. Egyik kezemmel lesimítottam a válláról a köntös egyik felét. Csókolózás közben simogatni kezdtem mellét. Éreztem, hogy mellbimbója megkeményedik simogatásom hatására. A csókolózást abbahagyva számmal kezdtem kényeztetni mellét. Szétsimítva jobban a köntösét megtapasztaltam, hogy nincs rajta semmi alatta. Kezemet lefelé, az öle irányában mozdítottam. Mivel nem akartam ajtóstól rontani a házba, térdére tettem a tenyerem. Amikor végigsimítottam összezárt combjain, lágyan szétnyitotta lábait, és hagyta, hogy kezeim közéjük csusszanjanak. Puha, meleg, csupasz ajkakat érintettek kezeim. Finoman simogattam tovább, csak lágyan érintve az ajkakat. Arcát vállgödrömbe temetve tűrte a kényeztetésemet. Szerszámom már nagyon nehezen fért el lábaim között szűk börtönében. Finom jelzésemre hagyta, hogy az ágyhoz vezessem. Gyorsan ledobtam a nadrágom, segítettem, hogy hanyatt feküdjön és a lábai közé feküdtem.

Szó nélkül széttette a lábát, és hagyta, hogy ágaskodó szerszámom belé hatoljon. Már nedves volt, és szűk. Lassú mozgásokkal igyekeztem beljebb férkőzni, ami sikerült is. Amikor tövig bent voltam, megálltam, kicsit vártam, majd elkezdtem ki- bedugdosni. Éva lassan kapkodni kezdte a levegőt. Én viszont a bennem felgyülemlett feszültség hatására nem bírtam tovább. Hatalmasat élveztem. Lehanyatlottam a lányra, aki megsimogatta a fejemet. Lassan legurultam róla.

– Ne haragudj – mondtam.

– Ugyan, nincs miért!- válaszolta.

– De van. Ennek nem szabadott volna megtörténnie. Én szeretem a feleségemet. És nem szeretném azt sem, ha ez megismétlődne.

– Semmi baj. válaszolta halkan és beletörődően.

Felöltöztem, és elmentem. A kocsiba beülve fáradtan hátradőltem.

– Ennek nem szabad megismétlődnie. motyogtam magam elé.

Elfordítottam az indítókulcsot és dolgozni indultam.

Kalandom Évával nagyon mélyen elgondolkoztatott. Tudtam, csak arról van szó, hogy erőteljesen dolgoznak bennem a hormonok. Azért kicsit megijedtem. Úgy gondoltam, ez így nem mehet tovább, tennem kell valamit. Eltelt egy hét, mire rászántam magam, hogy beszéljek Rékával.

Szokásunkhoz híven végigcsináltuk az esti programot Kisrékával, (vacsi, fürdés, mese). Míg Réka fürdött, én még néztem kicsit a TV-t. Valójában fogalmam sem volt róla, hogy mit látok. A gondjaim jártak a fejemben. Nem tudtam, hogyan kezdjek hozzá a megoldáshoz. Abban biztos voltam, hogy Réka nélkül ez nem megy. Nem értettem viselkedését, meggyőződésem volt, hogy valamiről, ami fontos lenne, hogy tudjam, nem tudok. Közben hallottam, ahogy kijön a fürdőszobából. Bementem gyorsan lezuhanyozni. Bármilyen gyors is voltam, mire bebújtam az ágyba párom mellé, Ő úgy tett, mint aki alszik. Nem engedtem.

– Mondd, mi van velünk? Én nagyon hiányollak – mondtam Rékának.

– Ez csak egy kis átmeneti fáradtság. Szeretlek, de valahogy nem kívánom a testi együttlétet. – mondta Ő.

– Tudod, bármilyen furcsa is Neked, de nekem már fizikai fájdalmat okoz az, hogy itt vagy mellettem, és nem nyúlhatok Hozzád. – Sírni kezdett.

– Miért nem lehet azt megérteni, hogy nem kívánom az együttlétet? –

– Miért nem lehet azt megérteni, hogy nekem fizikai vágyaim vannak! – Mondtam szinte kiáltva. – Mit csináljak, ha itt van mellettem álmaim nője, egy falatnyi hálóingben, csábítóan, és meredezik a férfiasságom, annyira, hogy az már szinte fáj…

A sírása csak felerősödött.

– Kérlek szépen, légy türelmes velem – zokogta.

Megsimogattam a haját, és magamhoz vontam.

– Szeretlek, és nagyon igyekszem türelmes lenni, de nem értem mi van Veled. Segíts nekem. Mondd el mi bánt, mit csinálok rosszul és én nagyon igyekezni fogok, hogy újra rendbe jöjjenek a dolgaink. Érzem magamon, hogy egyre türelmetlenebb vagyok. Nagyon csinos nő vagy, szeretlek és kívánlak. Szeretkezni akarok Veled, a Feleségemmel, és nem lehet. Ki az, aki ezt ép ésszel kibírja? –

Nem válaszolt. Csak sírt.

– Rendben, mondtam, várok. – Hozzám bújt.

Én megsimogattam csodálatos melleit. Egy darabig tűrte, majd eltolta kezeimet. Próbáltam lenyugodni. Ő hátat fordítva nekem, összegömbölyödött. Hozzábújtam, csípőjére tettem a kezem. Elhúzódott tőlem. Nem sokára hallottam, amint légzése kezd egyenletessé válni. Hanyatt fekve megpróbáltam én is elaludni. Gondolataim rohangáltak. Vajon mi történt Vele? Mit csinálok rosszul? Válaszok nem voltak, csak formás, kerek feneke, ami hozzám ért. Férfiasságom nem akart lenyugodni, erőteljesen meredezett. Benyúltam az alsómba és lassan simogatni kezdtem. Egyre jobban feszült. Finoman húzogatni kezdtem, hogy Réka ne ébredjen fel. Először végigsimítottam a zacsin, és utána a rúd felé simítottam ujjaimmal.

Ahogy közeledtem az érzékeny makkom felé, egyre jobban feszült. Éreztem, hogy őrülten kívánom Rékát. Eszembe villant egy eszeveszett szeretkezésünk. Akkoriban nem igazán volt hol elbújnunk, így egy esti sétán egy parkban kötöttünk ki. Nagyon kellemes meleg nyár éjszaka volt. Odairányítottam Rékát egy padhoz. Mikor leült, én pont fordítva, lábaimat átrakva a pad támlája alatt ültem le. Így könnyebben megölelhettem.

Vadul csókolózni kezdtünk. Rékán csak egy kis könnyű nyári ruha volt. Végigsimítottam combjain, és a ruha alatt a bugyiját kerestem. Finoman szétnyitotta lábait, engedve kezeim kutakodó mozdulatainak. Kisvártatva felállt és levetette bugyiját. Megfordultam letoltam nadrágomat térdig, és az ölembe ültettem. Lágyan ereszkedett bele merev vesszőmbe. Éreztem meleg, nedves ölének kisugárzását, majd azt, ahogyan befogad magába, egy kis mozdulattal tövig. Nem mozogtunk, csak csókoltuk egymást. Finom mozdulatokkal simogattam csodálatos melleit. Lassan kezemet a fenekére tettem, és mozgatni kezdtem. Éreztem, amint légzése egyre szaggatottabbá válik. Amikor hüvelye körbeszorította péniszemet teljes hosszában, és apró rángásokkal szorítgatni kezdte, elélveztem.

Valójában soha nem mutattuk egymásnak, hogy hogyan maszturbálunk. Valahogy szóba sem került. Nem akartam, hogy észrevegye, nem tudtam, mit szólna hozzá.

Közben fenekére tettem a kezem, hogy legalább kezemmel érezzem. Halk, álmos nyögés kíséretében hanyatt fordult. Így kezem a lábai közé kerültek. Réka néha borotválta az ölét. Most éppen nem volt leborotválva, így éreztem a szőrszálak simogatását kezemen. Másik kezemmel finoman húzogattam meredező férfiasságomat, és képzeletemben érezni véltem, amint Rékába hatolok, és körülvesz meleg, puha, nedves barlangja. Legalább a kezemmel érezni akartam, így finoman lecsúsztattam ölébe. Alig mozdulva, kicsit széjjelebb tette lábait, utat adva kezemnek. Megkerestem vágatát. Nem éreztem nedvesnek. Megpróbáltam a vágása tetején kutakodni érzékeny gombja után. Sikerült. Kicsit megnyálaztam kezemet, és úgy folytattam furcsa maszturbációmat.

Éreztem, amint kezd megnedvesedni immár magától is, szőrös öle. Nem igaz, hogy nem ébredt fel erre, de semmi jelét nem mutatta. Én elfogadtam ezt a helyzetet és lágyan simogattam végig a vágatát. Miközben szerszámomat továbbra is masszírozgattam másik kezemmel. Egyre kevésbé volt elég ez az ingerlés meredező férfiasságomnak. Próbáltam kicsit gyorsítani a tempón, de még mindig vigyázva, hogy páromat ne riasszam meg. Egyre jobban élveztem a helyzetet. Egyik kezem az édesem ölében, másik a farkamat húzogatja. Közben észleltem, hogy Réka légzése egyre egyenetlenebbé válik. Én is igyekeztem olyan hangokat kiadni, amelyek az élvezetemre utalnak.

Párom egyre nedvesebbé vált. Finoman becsúsztattam két ujjamat hüvelyébe, úgy mozgattam benne ujjaimat. Féloldalasan felé fordultam, mert éreztem, hogy mindjárt elélvezek. Kezet váltottam. Most azzal a kezemmel, amelyik Réka pinájában járt, folytattam a farkam ingerlését, és amelyik eddig a farkamat kényeztette, azzal simogattam párom ölét. Kicsit közelebb is húzódtam hozzá, így néha feszülő férfiasságom néha hozzáért finom bőréhez, amely csodálatos érzésekkel töltött el.

Szerelmem egyre gyorsabban vette a levegőt, majd megfeszült, és remegni kezdett. Ez a régen tapasztal gyönyör engem is a csúcsra repített. Hatalmas gyönyör kíséretében lőttem magomat Rékára. Ölét még egyszer végigsimítva, rajta hagytam a kezem. Fáradtan nyújtóztam el az ágyban.

Elaludtunk.

Reggel Réka úgy tett, mintha semmi sem történt volna. Én zavarban voltam. Igyekeztem megreggelizni, és elindultam dolgozni.

Egész nap az éjszaka történtek jártak a fejemben.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.