A feleségem leszopta a farkam és mellbe dugtam

Feleségemnek nem volt ma este se kedve dugni, de látszott rajta, hogy nem akar állva hagyni.

A hátamra fektetett, mellém feküdt a fejét a mellkasomra rakta és elkezdet játszani a 15/5 farkammal. Csak kiverni szerette volna éreztem, de megkértem vegyen a szájába. Először csak finoman körbe nyalta a makkomat. Nagyon érzékien és kényeztetően csinálja. Az elején azért érezni lehetett egy picit, hogy nem olyan nagy lelkesedéssel csinálja mint máskor.

Amikor szikla keménységű lett a péniszem a szájában akkor éreztem, hogy egyre mohóbb lett. Az oldalamról átfeküdt a lábam közzé. A 100/D cicik közé fogta a farkam amivel le fel mozgott amikor a makkom épp kibújt akkor körbe nyalta. Hál istenek többet akart a farkamból ezért a melleivel a zacsit fogta közre, így rendesen rám tudod borulni szinte tövig vett a szájába.

Istenien csinálja ahogy egyre vadabbul bólogat a farkamon és nyög közben. Ezt a látványt nem sokáig bírtam és mivel tudtam most nem szeretne egyebet ezért megadtam amit szeretne. Nagyot nyögtem és telepumpáltam a száját, a végén minden a gyomrában landolt. Meg is szédültem akkorát élveztem . A végén tisztára szopott és szép álmokat kívánt. Úgy aludtam mint akit agyon vertek.

maiszex.blog.hu

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.