A nővérem és a barátnői

Egy kora nyári délutánon történt. 17 éves voltam akkor. Örültem, hogy kiszabadultam végre a suliból és a nyár első heteit bulizással töltöttem. Mozikba, discokba jártam a haverokkal. Ám aznap valami történt. Amikor hazaértem rögtön megütötte a fülem valami halk hörgés. – Biztos a nővérem. – gondoltam. Ilyenkor mindig szex filmeket nézett. Főleg amikor azt hitte, hogy nem vagyok otthon. Sokszor néztem a kulcslyukon át a filmeket, amelyeket nekem megtiltottak. Dóri még csak két évvel volt nálam idősebb nálam, de mindig úgy tekintett rám, mintha legalább tíz év lenne közöttünk. Mindig én voltam a pici hugica. Bementem a konyhába és töltöttem magamnak egy pohár üdítőt. A szoba felé vettem az irányt, ahol a tévé volt. Gondoltam meglátjuk mit szól a nővérkém, ha hirtelen benyitok, miközben ő nagyban maszturbál egy durva pornó filmen. Megálltam az ajtó előtt, megittam az üdítőt és nyugodtan kinyitottam az ajtót. Már kinyitottam a számat, hogy egy ártatlan „Hello! Mit csinálsz?” – al meglepjem, de a torkomon akadt a szó. Nem számítottam arra, amit akkor odabent láttam.

Az ajtó mellett egy nagy franciaágy volt. Itt aludtak a szüleim már amikor otthon voltak. Ezzel szemben volt a tévé. Annyiban igazam volt hogy a nővérkém pornó filmet nézett, de nem azt a nyögést hallottam. Az ágyon a nővérem térdelt. Vele szemben az egyik barátnője és forrón csókolóztak. Dórinak kikandikáltak a mellei a felhúzott topja alatt és a mögötte ülő másik barátnője éppen azt markolászta, miközben a nővérem nyakát csókolgatta. Kiesett a kezemből a pohár és tátva maradt a szám. A három lány ijedten nézett az ajtó felé. Biztos azt hitték, hogy a szüleink jöttek meg a sí útról, mert Dóri arckifejezése ijedségből rögtön szigorúra váltott. Már meg akart ereszteni egy szemrehányó „Te meg mit keresel itt?” – et, amikor a barátnői felálltak és odaléptek hozzám.
– Nem is mondtad, hogy ilyen nagy a húgod Niki. (Így nevezték ugyanis a nővéremet. Nem tudom miért)
Ő szóhoz sem jutott. Még mindig a toppja alját markolta, amit lerántott, amikor meghallotta az ajtócsikorgást.
– Tényleg már kész nő. – mondta az egyik lány, Brigi és belemarkolt a fenekembe.
A nővérem dühös arccal nézett rám. Betti a másik lány ekkor végigsimította az arcomat a kezével és maga felé fordította a fejemet. Mélyen a szemembe nézett. Úgy éreztem, mintha a tengerkék szemek egyenesen a lelkembe látnának. Ekkor legnagyobb meglepetésemre a nővérem arca megenyhült, ő is odalépett hozzám és rámosolygott. Ekkor Betti mellé lépett maga felé fordította Dóri fejét és megcsókolta. Dóri felé fordult átölelte és érzékien visszacsókolta. Vadul csókolóztak mint egy szerelmes pár. Ekkor Brigi elém leült az ágyra, az ölébe ültetett és megcsókolt. Én mozdulni sem bírtam a meglepettségtől. Még mindig attól, hogy a nővérem két lánnyal szeretkezik? Vagy attól, hogy előttem folytatják? Vagy talán attól hogy az egyik barátnője csak úgy lesmárol? Máig sem tudom.

Egy pillanatig csak megdermedve ültem Brigi ölében és néztem ahogy ajkait lágyan mozgatja az én mozdulatlan ajkaimon. Aztán erőt vettem magamon és remegve visszacsókoltam. Brigi ekkor átkarolt és magához szorított. Éreztem, ahogy ver a szíve. Hosszú fekete haja az arcomra omlott. Ekkor már mindent elfelejtettem. Azt hogy hol vagyok, azt hogy a nővérem mellettem smárol egy másik lánnyal és azt is, hogy engem meg egy másik barátnője smárol, és érzékien megcsókoltam a lányt. Éreztem, hogy Brigi szája mosolyra húzódik. Átkaroltam őt és beletúrtam a hajába. Brigi kezei lassan lefelé haladtak a hátamon míg végül elérték a derekamat. Ujjai a bőrömhöz értek. Először a hideg futott rajtam végig, de aztán úgy éreztem, mintha egy pillanat alatt felmelegedtek volna az apró ujjak. Benyúlt a pólóm alá, és elkezdte simogatni a melleimet.

Én is elkezdtem lefelé haladni a testén. Talán egy kicsit gyorsan. Érezni akartam a bőrét a kezemmel. Ám amikor a derekához értem, egy kicsit elbizonytalanodtam. Lassan előrefelé toltam a kezem. Olyan lassan, mint egy csiga. De aztán hirtelen valami furcsát éreztem, úgy mozogtak Brigi ajkai az enyémen, mintha suttogna valamit. Aztán a könyökével meglökte a kezemet, ami ettől felcsúszott a melleire. Belemarkoltam a formás dombokba a pólóján keresztül. Brigi hátradőlt az ágyon és ekkor szája eltávolodott az enyémtől. Megragadtam a pólóját és lerántottam róla majd arcomat a mellei közé fúrtam. Olyan voltam, mint egy szexéhes szörnyeteg. Vadul csókolgattam a melleit miközben ő nagyokat nyögött. Teste vonaglott az ágyon. Hirtelen azt éreztem, hogy egy test a hátamra fekszik. Egy kéz félresöpri a hajamat és rögtön a forró ajkak ölelését éreztem a fülemen.

Felpillantottam és nem hittem a szememnek Betti a fülemet csókolgatta, miközben a nővérem mögötte állt és a fenekét nyalta. Egy pillanatra megfeledkeztem Brigiről aki ekkor térdével meglökte a fenekemet és hirtelen az ajkam az övére tapadt. Ismét csókolózni kezdtünk. Betti elengedte a fülemet és felemelkedett a hátamról. Markolászni kezdtem Brigi melleit, aztán egyre lejjebb haladtam az ujjaimmal. Az állát kezdtem csókolgatni. Majd a nyakát. Áthaladtam a mellei között és a hasához értem. Szinte lefeküdtem a földre. Fölemeltem az egyik lábát, levettem róla a bakancsot és a zoknit és csókolgatni kezdtem a lábfejét. Majd a vádliját kezdtem nyalogatni. Olyan volt a bőre, mintha bronzból lett volna. Olyan barna volt és úgy csillogott. Aztán a combjához értem. Lehúztam a sortját és a bugyiját és a combja belső felét csókolgattam, közben éreztem, ahogy a fejemre folyik a nedv a puncijából. Ekkor két kéz megragadta a vállamat és elrántott amikor épp rá akartam térni Brigi lucskos puncijára.

Bettit láttam magam előtt. Egy pillanatra a szemembe nézett majd megcsókolt. Szinte letépte rólam a pólómat és a melleimet markolászta és csipkedte. Térdét betolta a combjaim közé, majd fürge ujjaival behatolt a bugyimba és ekkor két ujja a puncimba mélyedt. Pont két napja vesztettem el a szüzességem. Akkor el voltam keseredve, mert egy nagyon ronda fiú dugta belém a farkát, de most már tudtam hogy jól jött. Részeg voltam, úgyhogy akkor nem ellenkeztem. Amikor Betti felrántott a nővérem egyenesen Brigire vetette magát. Nyalta-falta. Kinyalta a punciját, megujjazta egy szóval vad szeretkezésbe kezdtek. Betti lefektetett és levette rólam a gatyámat. Végigcsókolta a lábam és levette rólam a magas sarkúmat, ami már úgyis nyomta a lábam. Majd széttárta a combjaimat és a nyelvével behatolt a puncimba. Nyelte a lukamból kifolyó nedvet, mintha már hetek óta erre szomjazott volna. Nagyokat nyögtem és kezeimet belemélyesztettem Betti szőke hajába.
Úgy éreztem, mintha minden erőm elhagyott volna. Betti úgy mozgatott, mint egy bábút.

Amikor végre kihúzta a nyelvét a puncimból, felhúztam magam az ágyra. Kiterültem és egy pillanat alatt álomba merültem volna. Ám ekkor éreztem, hogy két kéz megfogja a derekamat és a hasamra fordít. Brigi feküdt alattam és simogatta az arcomat. Arcom puha melleibe fúródott. Percekig feküdtünk így. Közben hallottam, hogy Betti és a nővérem mögöttem nagyban munkálkodik. Amikor erőre kaptam felhúztam magam és megcsókoltam Brigit. Pár perc után megfordítottam lejjebb csúsztam az ágyon, szétfeszítettem a popsiját és nyalogatni kezdtem. Aztán hirtelen éreztem hogy leül mellém valaki és megragadja a vállam.
– Na Betti már megint jól kicsinál. – gondoltam és amikor a két kéz megfordított meglepetten láttam, hogy a nővérem az. Hosszú barna haja szétziláltan omlott le a fejéről. Mellei meztelenül lógtak lefelé. Ekkor jöttem rá, hogy már mind a négyen anyaszült meztelenek vagyunk.

És ekkor olyasmi következett, amire álmomban sem gondoltam volna. A nővérem fölém hajolt és megcsókolt. Azt hittem, hogy valami olyasmivel jön hogy „Na most már elég volt. Menj föl és feküdj le!” De nem. Ajkai az enyémhez tapadtam és nyelvezni kezdtünk. Láttam, hogy Betti és Brigi vadul szeretkeznek. Nem is tudtam szétválasztani a szememmel a két gyönyörű testet. A nővérem ekkor felállított és kimentünk a fürdőszobába. Ahogy végignéztem magamon csupa lucsok voltam. Beálltunk a zuhany alá és Dóri megengedte a vizet. Amikor a víz kellően langyos lett, átölelt és megcsókolt. Kb. olyan magas voltam mint ő, úgyhogy a testünk teljesen egymáshoz simul. Összeértek a melleink és a puncink is. Nem számítottam erre a nővéremtől. Ő olyan volt, mintha az anyám lenne. A második anyám. És most. Mintha hirtelen belém szeretett volna, elvonulva a barátnőitől a zuhany alatt smároltunk. Egy negyed órai csókolózás után leguggoltam és Dóri lábait kezdem csókolgatni. Majd behatoltam a puncijába és nyaltam, és nyaltam. Egyszer csak elállt a víz. Dóri fölhúzott és bementünk a szobába. Brigi és Betti ölelkezve aludtak az ágyon. Meglátunk az ágy végében és egyikünk sem állta meg, hogy ne mosolyogjunk. Dóri belemarkolt a fenekembe és amikor ránéztem, lesmárolt.

Azután mi is lefeküdtünk az ágyra. Én Brigi mögé, Dóri pedig Betti mögé. Átöleltük őket és elaludtunk. Másnap reggel ébredtünk csak föl. Mindenki felöltözött, még egy utolsó csók és a két lány hazament. Amikor elmentek Dóri elmondta, hogy már régóta szeretkeztek így a szobában, de ez volt eddig a legjobb. Én mindig csak a tévét néztem a kulcslyukon át, úgyhogy nem is tűnt föl, hogy nem csak a nővérem volt a szobában. De most hogy visszaemlékszem, tényleg mintha láttam volna egy-két árulkodó jelet, amit eddig figyelmen kívül hagytam. Elmondtam Dórinak hogy meglestem, amikor pornó filmet nézett. Aztán eszméltem csak rá, hogy mit tettem. De újabb meglepetés várt rám. Dóri felvezetett az emeleti szobájába és kinyitott egy szekrényt ami tele volt pornó filmekkel.
Ezután sokszor szexeltünk egymással és néha Dóri barátnői is beszálltak.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.