A tinilányok bevadulnak

Boldog szülinapot, boldog szülinapot! – énekli harsányan a csapat. Barbi vagyok, ma töltöttem be a 16-ot. Ünnepel a csapat, én pedig fürdök a jókívánságokban, és a különböző ajándékokban. 10-dikesek vagyunk egy magánsuliban. Mindenki valami pénzes ember gyereke. Összetartó csapat vagyunk, nem engedünk közénk másokat. Egymást viszont segítjük, ahogy tudjuk. Persze csak a tanulásban kell, mert anyagilag mindegyikőnknek meg van alapozva a jövője. Nemcsak azért, mert gazdag szülők gyerekei vagyunk, hanem jól is tanulunk, és mind egyetemen folytatjuk majd tanulmányainkat. Körbetekintek a barátnőim között, mind ragyog a boldogságtól. Mindenki fürdőruhában volt, ki vizesen, ki szárazon. Olyanok vagyunk, mint a Spinédzserek című film két főszereplője, csak mi nem ketten, hanem nyolcan és legalább olyan jól nézünk ki.

Az én szüleim a reklámiparban dolgoznak. Modellek fotózásával keresik a kenyerüket. Nem ők fotózzák őket. Apám a csapatával végzi az utómunkálatokat a fényképeken számítógéppel. Ők tüntetik el az apró hibákat: anyajegy, bőrhiba, rossz árnyék, vagy a szemek és a fogak színe. Anyáék pedig a profi sminkért felelősek. Jól tudnak együtt dolgozni, és nagyon sok pénzt keresnek. Mindenem megvan, de mindennek meg van az ára. Gyakorlatilag sosincsennek otthon. Egyedüli gyerek vagyok, mert még arra sem volt idő, hogy testvérem lehessen. Mindenem megvan, de azért vannak saját céljaim. Nekem is tetszik a modellszakma. Nem modellként, bár nem nézek rosszul ki, kék szem, természetes szőke haj, de inkább a háttérmunkálatok érdekelnek. Szervezések, ilyesmi. Voltam már rengetegszer megnézni a szülőket a munkájuk közben. Főleg anyánál szeretek lenni. Hihetetlen mit el lehet érni profi sminkkel.

Persze ezeket a szép lányokat nem nehéz széppé tenni. De elárulom, hogy egy átlagos csajból egy fénykép erejéig olyan bombázót tudnak csinálni, hogy a saját szülője nem ismerné fel a hirtelen királynővé vált csemetéjét. Ezért van az, hogy a barátnőim mindig engem kérnek meg, hogy sminkeljem ki őket. Tudom, hogy a pasik milyen sminkre buknak, és mindig izgatóra festem ki magamat és a barátnőimet. Nekem is tetszik a szép arc, legyen, az férfié vagy nőé. Ezért is szeretek a fotózásokra járni. A bulimon is mindenki ki van frankón festve, pedig csak lányok vagyunk itt a szüleim hatalmas kégliében. Lassan hazaszállingóznak a barátnőim. Csak Évi marad, aki felajánlja, hogy segít puccba vágni a kérót. Ő egy új osztálytárs. Pár hete jött közénk, és azért hívtam meg, hogy jobban megismerjük. Kinézetre nagyon szép lány, és jól illene a mi kis csapatunkba. Nagy kerek barna szemei vannak, barna bőrrel, és hosszú barna hajjal. Én a szétszórt papírdíszeket szedegettem, amíg ő azt asztalról hordta be a mosatlanokat.

Épp a torta maradványait vitte, mikor az ujjával egy kis tejszínhabot levett és a szám elé tartotta mosolyogva. Én pedig szó nélkül leszoptam az ujjáról. Utánanéztem, és láttam, hogy ugyanazzal az ujjával ő is megkóstolta a tejszínhabot. Most én mentem utána, és a tejszínhabos flakon a szája fölé tartottam. Egyből szétnyitotta ajkait és kidugta a nyelvét. Direkt sokat nyomtam rá, hogy ne tudja az egészet bevenni. Kivette a kezemből és most ő nyomott a számba habot. Ami az államon maradt, azt a mutató ujjával levette és leszopta. Felgyorsult a pulzusom. Mindig is tetszettek a női ajkak. Azokat figyeltem a fotózásokon is a legjobban. És amikor a barátnőimet sminkeltem, mindig a szájukat szerettem a legjobban rúzsozni. Évi az ujjára nyomott egy adag habot, majd a számhoz emelte. Én egyből bekaptam és leszoptam róla. Láttam, hogy neki is tetszik a látvány. Ugyanezt megismételtem én is, de mikor bedugtam az ujjam a szájába, éreztem, ahogy körbeforgatja a nyelvét rajta. Egyre jobban tetszett a játék. Mindvégig vihorásztunk, és egyre jobban összemaszatoltuk egymás arcát. Évi felvett egy másik tejszínhabos flakont, és rányomott az arcomra egy kis csúcsot. Majd közelebb hajolt és leszopta az egyiket.

Kicsit megijedtem, de olyan izgató volt a forró lehelete, hogy én is megismételtem vele. Puha és finom bársonyos volt a bőre. Láttam közelről a szemét. A pupillái őrülten ki voltak tágulva, le sem tagadhatta volna, hogy őt is izgatja a játék. Fújt egy kis halmot a két arcomra és az államra is. Lassan szopta le őket, majd az államról úgy szopta le, hogy közben hozzáért a felsőajka az alsóajkam pereméhez. Az érintéstől bizseregni kezdett a szám. Most én nyomtam egy kis csúcsot az orrára, az állára, majd az ajkai közepére. Először az orráról csippentettem le, majd lassan megközelítettem az állát, és onnan is leszoptam. Majd feljebb emeltem a fejem, hogy az ajkaink egy magasságban legyenek és megálltam egy pillanatra, kiélvezni a vágyakozását. Néztem a szemébe és egyre közelebb hajoltam hozzá. Centiről centire közelítettem meg a száját, közben egyre erősebben pihegtem rá. Épp csak hogy összeértek az ajkaink. Finoman összezártam a számat, és lecsíptem a habot az izgalomtól kipirosodott ajkairól. Éreztem ahogy végig fut egy remegés a testén. Pillanatra visszatértem a valóságba, és ijesztőnek akartam tartani a szitut, de mégsem volt az.

Hagytam magam visszamerülni, és kíváncsi voltam, ezek után ő mit tesz. Már nem mosolygott. Nagyon komolyan nézett a szemembe. Elfelhősödött tekintete még jobban begerjesztett. Egyik kezével megfogta az állam és kicsit kinyitotta a számat. A másik keze ujjára nyomott habot lassan elkezdte körbekenni a félig nyitott ajkaimon. Mikor végzett nagyon lassan leszopta az ujját, de úgy csinálta, hogy végigfutott a hátamon a hideg. Egyre közelebb hajolt, és kezdett összeszűkülni a látásom. Lehunytam a szemem. Egy pillanatra ő is megállt, és másodpercekig csak egymás tűzforró leheletét éreztük. Minden érzékszervem kikapcsolt, csak az ajkaim izzottak. Nem hallottam semmit. Nem éreztem, hogy lenne talaj a talpam alatt. Áramütést éreztem a torkomban, ahogy összeértek az ajkaink. Elsőnek az alsó ajkamról szopta le a habot, majd a felsőről. Ezután azt éreztem, hogy körbe végig egymáshoz ér a szánk, és egyre jobban az enyémhez nyomja az övét. Összezártam a szám, megéreztem a habtól édeskés nyálát. Cikázott a hideg a gerincemben. Csókolóztam már többször is életemben, de még ilyen izgató sosem volt. Minden mozdulattól remegések futottak végig a testemen. Újra résnyire nyitottam a számat, majd megéreztem a nyelve hegyét, ahogy az ajkaim közé furakszik.

El kezdtük csókolózni, de nem úgy ahogy a régi filmekben, hanem őrült hévvel. A számban találkozott a nyelvünk. Alig bírtam nyelni a nyálam, habzsoltam az ajkait. Egyre vadabbul csókoltuk egymást, több percen keresztül. Csak akkor hagytuk abba, amikor már alig volt vér a szánkban, annyira nyomtuk egymáséhoz. Kicsit eltávolodtunk, hogy egymás szemébe nézhessünk. Egyszerre felnevettünk. Nem azért mert olyan vicces volt a jelenet, hanem most szabadult fel a feszültség bennünk. Egymás nyakába borultunk, és csak öleltük egymást perceken keresztül. Évi közben puszilgatni kezdte a nyakam, és a vállam. A kezeivel egyszer csak kioldotta a fürdőruha felsőm pántját a hátamon. Lassan átemelte a vállaimon és biztatóan rám mosolygott. Ott álltam félmeztelenül előtte. Kicsit zavarba voltam, na nem azért mert kilátszódtak a melleim. Koromhoz képest fejlett cicijeim vannak. Szoliba járok rendszeresen, tudom, hogy jól nézek ki. Azért voltam zavarba, mert a mellbimbóim úgy meg voltak duzzadva, hogy majd szétdurrantak.

Évit ez csöppet sem zavarta, sőt láttam rajta, hogy nagyot nyelt mikor végignézett csupasz felsőmön. Kicsit megnyugodtam, mikor láttam, hogy az ő felsőjét is majd átdöfik a bimbói. Hátranyúlt és kioldotta a saját felsőjének pántját is. Mikor ledobta maga mögé a felsőjét, és visszafordult, akkor láttam életemben először más nő mellét ilyen állapotban. Az egész cicije meg volt duzzadva, a bimbói pedig félig az ég fele néztek. Végigmértem a testét. A köldökében két golyócska volt fűzve, amit már korábban is nagyon izgatónak találtam. Ahogy a levegőt vette és a mellei le-föl emelkedtek, olyan szexis látvány volt, hogy éreztem meg kell, hogy érintsem a testét. De ő hamarabb mozdult. Fölém emelte a flakont, és a bimbóimra nyomott egy-egy kis karikát. Letette majd rám mosolygott, és elkezdett közeledni félig nyitott szájjal a melleim felé. Azt hittem megtébolyodok annyira izgatott a helyzet. Felemeltem a karjaimat és összekulcsoltam a kezeim a tarkóm mögött.

Először a jobb mellemhez ért a szája. Végigfutott rajtam a hideg. Körbezárta az ajkait a bimbómon, közben finoman szívta. Áttért a balra is, közben a jobbot két ujja közé vette, és elkezdte simogatni, morzsolgatni. A balt már határozottabban vette a teljesen kitátott szájába. Ezen többet is időzött. Közben a remegések egyre gyakrabban törtek a testemre. Ráült a heverő karfájára, és a saját melleire is nyomott egyet-egyet. Szemébe néztem, majd lehajoltam, és számba vettem a bal mellbimbóját. Halk sóhaj tört föl belőle, a háta pedig még jobban kiegyenesedett. Körbejárattam a nyelvemet a teljesen megkeményedett bimbóján, majd teljesen kinyitva a számat, bekaptam amennyit csak tudtam a cicijéből, és szívni, nyalni kezdtem. Egész halk nyögdécseléseket hallatott. Áttértem a jobb mellére, amit már bátrabban kezdtem el szívogatni, sőt egy picit a fogam közé is vettem, és úgy harapdáltam. Ennél a pontnál csak a köldökklipszét láttam, amint megmoccan az össze-összeránduló hasizmán. Ekkor láttam meg azt is, hogy a fürdőruha alsóján egy frissen nedves folt terült el. A sajátomhoz nyúltam és éreztem, hogy az enyém is átázott a nyálkától.

Nem volt ismeretlen a dolog, mert mikor maszturbálás előtt valami erotikus filmet néztem, akkor is foltos lett a bugyim, ha rajtam volt. Elkezdtem puszilgatni a melle között, majd nagyon lassan centiről-centire lefelé haladtam. Jó érzés volt hozzáérni a számmal a forró bőréhez. A köldökéhez érve elidőztem a klipszével. Számba vettem, szopogattam, a nyelvemmel birizgáltam. Jól eshetett Évinek, mert elkezdte egész finoman mozgatni a csípőjét előre-hátra. A csípőjén kétoldalt volt összekötve az alsója. Körbepusziltam a derekát, majd apró mozdulatokkal kioldottam a pántjait két oldalt. Egy pillanatra megemelte magát, amíg én kihúztam alóla a széthajtott alsót. Mind a látványtól, mind az illattól végigfutott rajtam a bizsergés. Kétoldalt ki volt borotválva a puncija, csak a szemérem dombján volt meghagyva egy kis háromszögben a szőr, de ott is rövidre volt vágva. Pont úgy volt borotválva, ahogy én is szoktam a magamét. Megfogta a fejemet és felhúzott. Kétoldalt a bugyim szélét megfogta, és szép lassan húzni kezdte lefelé, közben előre dőlt, és puszilgatni kezdte végig a hasamat. Megremegett az egész alsó részem. Kicsit terpeszbe raktam a lábaim, hogy könnyebben le tudja húzni a bugyim. Mikor végzett vele visszaült és az ölébe ültetett. Két kézzel simogatni kezdte körbe-körbe a popsimat.

Mutatóujjával közben próbálta elérni a puncim, de csak a gátamig jutott. Ekkor a belsőcombomat kezdte simogatni, majd óvatosan a puncimhoz nyúlt, és hosszában végigsimította. Felnyögtem a hirtelen rám törő érzéstől. A tőlem nedves ujjait felemelte, és a szájába dugta. Közben végig a szemembe nézet. A látvány teljesen megőrjített. Én is lenyúltam neki. Teljesen meglepődtem, annyira nedves volt alul. Három ujjammal szintén végighúztam a puncija vágatában a kezemet, miközben ő görcsösen meg-megremegett. Mélyen szemébe néztem, és elkezdtem az ujjaimat nyalni és szopogatni. Ő ficánkolt a látványtól, én pedig megéreztem a már ismerős ízt, mert már kóstoltam a magamét maszti közben. Akkor is mindig felizgatott, de most, hogy a másét éreztem, teljesen elvette az eszemet. Elhúzta a kezemet, és a puncijától maszatos számra vetette magát. Ismét őrült csókolózásba kezdtünk. A nedveink összekeveredtek a szánkban. Direkt nem nyeltem le az egyre jobban felszaporodó nyálam. Észrevette, és ő is így tett. Kis idő múlva már az állunkon csordogált a nyálunk.

Elhúzta a fejét, és a szemembe nézet. Szinte felfalt a tekintetével. Le-fel járt a tekintete. Megfogta a derekam, és megfordított. Felültetett a helyére, a heverő karfájára, ő pedig behelyezkedett a szétterpesztett combjaim közé. Hol a számat, hol a szememet figyelte. Megfogta a kezem, és lehúzta a puncijához. Három ujjammal benyúltam a résébe, és hosszanti irányban simogatni kezdtem a redőit. Siklott a kezem, annyira nedves volt Évi. Szabálytalanul vette a levegőt, és ütemesen mozgatni kezdte a csípőjét. Közben végig mélyen a szemembe nézett. Elkezdtem az ujjbegyemmel kikeresni az érzékeny pontját. Kíváncsi voltam, hogy ő is ott érzékeny-e ahol én. Egészen a gátjától kezdve végighúztam a középső ujjamat úgy, hogy közben az ujjam félig belemerüljön a síkos ajkai közé. A végére elértem a kis csúcsot, aminek az érintésére összerándult, és feljajdult. Vele egyszerre csapott belém is egy villám, mert tudtam most mit érez. Elkezdtem csak a kis duzzadt csúcsot simogatni körbe-körbe. Néha jobban odanyomtam, néha csak érintettem. Kitapasztaltam melyik a legkellemesebb neki. Ütemesen mozgattam az ujjamat, néha lejjebb nyúltam, hogy egy kis nyálkát vigyek a felületre.

Ő közben két kézzel simogatta, és markolászta a hátamat. Láttam ahogy egyre jobban elhomályosul a tekintete. A csípője egyre vadabb táncba kezdett, alig tudtam követni a kezemmel. Egyszer csak remegések sorozata futott végig a testén. Szeme lecsukódott és halk sikolyok hagyták el a száját. Egyre gyorsabban, szinte görcsösen remegett, közben szaggatottan vette a levegőt és sikoltozott olyan távoli hangon. Még egy nagyobbat rándult, majd elkapta a kezemet. Teljesen kiszaladt belőle az erő. Szinte teljes testsúlyával rám dőlt és átkarolta a nyakam. Percekig csak szuszogott a fülembe. Csodálatos érzés volt, hogy ilyen jó érzést tudtam okozni neki. Nehéz volt tartani, de olyan kellemes volt, ahogy a verejtékes mellei az enyémhez tapadnak. Már csak azért is, mert én még teljesen fel voltam tüzelve. Reméltem, hogy ő is valami hasonló jó érzéssel fog megajándékozni. Végre lassulni kezdett a lélegzete. Rám nézett és elmosolyodott. – Köszönöm, ez csodálatos volt, de most te jössz! Kaján vigyorral az arcán, megfogta a vállamat és hanyatt döntött a heverőn. Kicsit feljebb húzódtam az ágy közepéig. Felmászott ő is, és elhelyezkedett a két lábam között. Megfogta a jobb bokámat, és felrakta a heverő hátfalára a lábamat.

Elkezdte puszilgatni a lábszáramat, majd a combomat egyre feljebb haladva. A belsőcombomat puszilgatva már apró villanásokat éreztem az alhasamban. Kicsit közelebb húzódott, és a bal lábamat felrakta a vállára. A combjaim belsejét puszilgatva eljutott a puncim széléig. Már éreztem a leheletét ahogy föléhajolt a vágatomnak, beleremegett a hasam. Bal kezével elkezdte simogatni a szeméremdombomat, majd a puncim felületét. Ahogy rásimultak az ujjai, úgy rezdült meg minden mozdulatra a csípőm. Végigsimította a puncimat, majd felnyúlt, és a nedvemet a melleimre kente. Lassan rámhajolt, és lenyalta a nedveimtől fénylő bimbóimat. Végignyalta a hasamat, majd egy határozott mozdulattal belenyalt a puncimba. Félig felültem, úgy összerándultam. Visszahanyatlottam, és csak szűkölni tudtam, ahogy módszeresen körbeszopogatta elsőnek az ajkaimat, majd középen folytatva fel egészen a csiklómig. Két hüvelykujjával picit feljebb húzta a puncim két szélét, így a kis gombom még jobban kikandikált. Az alsó ajkával végigszántotta a vágatomat, és láttam ahogy ízlelgeti a bőven áradó nedveimet. Félig kidugta a nyelvét, és a hegyével körkörösen nyalogatni kezdte a csúcsocskámat. Néha egy kicsit jobban odanyomta, akkor mindig kiszaladt a számon egy sikoly. Nem is tudtam irányítani a légzésem.

Hol nyüszögések, hol sikkantások hagyták el a számat. Egyre mélyebbre szántott az ajkaival és a gombomat továbbra is a nyelve hegyével gyötörte. Néha felemelte a fejét, majd visszacsurgatta a nyálát a puncimra. Akkor mindig erősebben folytatta a nyaldosást. Körbezárta a csiklóm környékét az ajkaival, és a nyelve hegyével egy gyorsabb ütemben simogatta a csúcsát. Hatalmas hőhullámok törtek a testemre. Az izmaim felválta rándultak össze, mindenfajta irányítás nélkül. A csípőm egyre erősebben dobálózott, a hangom pedig el-elcsuklott a szabálytalan légzés következtében. Egyszer csak mélyről megindult egy már ismerős érzés. Átkúszott a tagjaimba, majd alul tetőzött. Vonaglások sorozata söpört végig a testemen, és kirobbant végre az a csodálatos érzés, amitől az ember egy pillanatra elveszti az eszméletét, majd minden izma egyszerre ernyed el. Évi látva, hogy megjártam a csúcsot, abbahagyta és csak nézte az arckifejezésemet. Levette a lábaimat, és a dombomtól fölfelé végigpuszilgatott. Még mindig jöttek elő kisebb rezgések, amik folyamatosan elcsitultak. Teljes testével rám feküdt és a tekintetünk találkozott. Egymás arcába nevettünk és puszilgatni kezdtük egymás száját. Már nem csókolóztunk, csak meg-meg nyaltuk egymás ajkait.

Lecsúszott rólam, és mellém feküdt, velem szembe. Még öleltük egymást, és legalább egy óráig így feküdtünk, közben felszabadultan beszélgettünk és nevetgéltünk. Később összeszedtük magunkat, és befejeztük a mosogatást, és a takarítást. Egész idő alatt az járt a fejemben, hogy milyen csoda történt velem. Most jöttem rá igazán, hogy mindig is tetszettek nekem a lányok, azért is jártam szívesen a fotózásokra. Persze csak most tisztázódott bennem, hogy ez nem csak egy egyszerű vonzalom. Ettől függetlenül nem tartom magamat leszbikusnak, hiszen tetszenek a fiúk, meg jártam is már velük. Végig az forgott a fejemben, hogy ami történt az nem igazán természetes, de a mai világban egyre jobban elfogadott a biszexualitás, főleg a nők körében. Úgyhogy megnyugtattam magamat, hogy normális vagyok. Besötétedett mire végeztünk. Kikísértem Ágit, és a kapuban még megölelt, és a számra lehelt egy csókot. Azt mondta, hogy amikor mások nem látnak bennünket, köszönhetnénk így egymásnak. Tetszett az ötlet, és én is megcsókoltam, aztán útjára engedtem.

Visszabotorkáltam a házunkba, majd bekapcsoltam a fűtést a masszázskádba, levetkőztem és belemerültem. Órákig áztam benne, és felidéztem a ma délutánt. Mondtam is másnap anyának, hogy eddig ez volt a legjobb születésnapi bulim, persze nem elárulva a valódi okát.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.