Történet egy leszbikus lányról, és egy kíváncsi, dominánsnak tűnő heteró lányról

Mindenki tudta, hogy leszbikus. Az egész iskola. Mégsem volt kiutálva annyira, mint amennyire az elvárható volt. Egyszer-kétszer beszólogattak neki, ha arról volt szó, de inkább békén hagyták őt. Voltak barátai, lány barátai, akik heterók voltak, és mégsem féltek attól, hogy a barátnőjük másképp érez irántuk az elvártnál. Osztálytársam volt, de nem hiszem, hogy váltottunk volna két szónál többet ezalatt a négy év alatt. Hogy miért is gondolok rá?

Talán azért, mert a srác, akivel közel három éve együtt voltam, megcsalt, kihasznált és átvert.

De inkább azért, mert a kapcsolatunk utolsó hónapjaiban már nem éreztem jól magam vele. Többre vágytam, de nem pont arra, mint amire ő, valami sokkal másabbra, különlegesebbre.

Csak akkor döbbentem rá, hogy pontosan mi az, amit akarok, amikor meghallottam a pletykákat a lányról. Azt beszélik, hogy van egy szekrénye, ami tele van segédeszközökkel, mint amilyen Mr. Greynek is van a Szürke ötven árnyalatából. Ez felkeltette az érdeklődésemet, és belefurakodott a fejembe, hogy aztán olyan fantáziaképeket okozzon, amelyektől egyből felizgultam.

Tudtam, hogy egyedül lakik. Azt is, hogy szingli, hogy szereti az egy éjszakás kalandokat, és a korabeli lányokat. Láttam már őt a helyi bárban, ahogy hozzá hasonló lányokkal beszélgetett, csókolózott, táncolt, tudtam, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy felkeltsem az érdeklődését.

De nem volt kedvem az előjátékhoz, sem a bájcsevejhez. Tulajdonképpen azt akartam, hogy az egész titokban maradjon, hogy ne tudja meg senki, hogy be fogok nála próbálkozni. Ezért maradtam annál a változatnál, hogy felmegyek hozzá.

Péntek este volt, túl korán ahhoz, hogy elinduljon a szórakozóhelyre. Az utóbbi három hétben megfigyeltem, hogy többnyire tíz körül szokott lemenni, így arra számítottam, hogy nyolc körül még otthon tartózkodott.

Először kopogtam, de semmi választ nem kaptam. A tömbház lépcsőháza sötét és üres volt, nem járt ott senki, valószínűleg öregek laknak itt, akik már régóta lefeküdtek.

A harmadik próbálkozás után elbátortalanodtam, a lelépést fontolgattam, amikor hirtelen kinyílt az ajtó. Inamba szállt minden egyes bátorságom, amit sikerült összegyűjtenem.

Meglepetten nézett végig rajtam legalább kétszer, csakhogy megbizonyosodjon arról, hogy tényleg én vagyok az.

– Hát te? – tette fel a kérdést, tekintete megakad a kabátom dekoltázsán, ami nem hagy sokat a képzeletre.

Azonnal észrevette, hogy nem vettem fel melltartót. Elmosolyodott, és valami megmagyarázhatatlan futott át az arcán, amit időm sem volt értelmezni.

– Van nálad valaki? – kérdeztem hadarva, türelmetlenül.

– Nincs – mosolygott rám.

– Bemehetek?

– Csak tessék – rántotta meg a vállát, és alig tudta leplezni az arcára kiülő sejtelmes mosolyt.

Oldalra lépett, egy laza mozdulattal kinyitotta előttem az ajtót. Ahogy elmentem előtte, ismét végig mért, tekintete elidőzött a fenekemen, amire szinte rátapadt a pamutruhám.

– Kérsz valamit inni?

A konyhába vezérelt, és máris a hűtő előtt állt, lehajolt, de úgy, hogy tökéletes rálátásom legyen a fenekére. Egy rövid farmernadrág volt rajta, ami épphogy eltakarta a kívánt felületet, és amikor lehajolt, láttatni engedte a bugyiját. Izgató látvány – futott végig az agyamon, amin magam is meglepődtem egy pillanatra.

– Van narancslé, kóla, sima víz, sör, vodka, és vörösbor.

– Azt iszok, amit te – rántottam meg a vállam.

Ideges voltam, fogalmam sem volt, hogyan kezdjek hozzá a mondanivalómhoz, és ahogy észrevettem, ő sincs nagyon a segítségemre.

A kabátomat a szék karfájára tettem, és nekidőltem az asztalnak, úgy vártam rá. Két sörrel tért vissza, amit már útközben kibontott. Az egyiket a kezembe nyomta, koccintottunk, és közben egymás szemébe néztünk.

Egy ujjatlan toppot viselt, ami leszorította gömbölyű melleit, amik kibuggyanni kívánkoztak onnan. Egy csepp sör a két melle közép pottyant, és befolyt a toppja alá. Eltátottam a számat, Basszuskulcs.

– Minek köszönhetem a látogatásodat?

– Én…

Hirtelen nem jött a számra az útközben kigondolt szöveg. A szókészletem elapadt, semmi értelmes nem jutott az eszembe. Elvörösödve hajtottam le a fejem, nem bírtam a szemébe nézni.

– Ha azért jöttél, amire gondolok, akkor remélem, nagyon megfontoltad – jelentette ki határozottan

Felkaptam a fejem és a szemébe néztem. Mosolygott, éhesen, vágytól fűtve nézett rám, ami először meglepett.

Bólintottam. Napokkal azelőtt megfontoltam, csak aznap este jutottam el arra a pontra, hogy meg is valósítsam azt. Akartam ezt. Meg akartam tudni, milyen érzés más nőt érinteni, hogy milyen érzés, amikor én irányítok, amikor minden hatalom az én kezemben van. A volt barátom mellett nem tapasztalhattam ezt meg.

– Rendben van.

Megragadta a kezem, és maga után húzott. A szoba előtt álltunk meg, de ahelyett, hogy kinyitotta volna az ajtót, a falnak taszított, és megcsókolt. Az ajka forró volt, követelődző, és ahogy közben a mellemet markolászta, egyre inkább akartam, hogy mindaz, amit elképzeltem a fejemben, a valóságban is megtörténjen.

Feltűrte a ruhámat, belemarkolt a fenekembe, és magához húzott. Végigfuttattam a kezem a haján és az oldalán, letoltam a topját, és a tenyerembe vettem az egyik mellét. Fogalmam sincs, honnan jött ez az ötlet, de amikor megéreztem az ujjaimon a selymes bőrt, késztetést éreztem arra, hogy a nyelvemmel is megtapinthassam azt.

Bementünk a szobába, de egy pillanatig sem hagytuk abba a csókot és egymás vetkőztetését. Kibújtatott a ruhámból, és aztán magáról is levette a felsőjét, aztán a nadrágot és a bugyit is. Ott álltunk egymás mellett, meztelenül, a vágytól fűtve, készen arra, hogy megtegyünk minden lehetséges fantáziaképet.

Amikor egy szusszanásnyi időre eltávolodott tőlem, levegő után kapkodva feltettem azt a kérdést, ami megalapozta az egész éjszakánkat.

– Van felcsatolhatósod?

Felcsillant a szeme.

– Te akarsz lenni, aki irányít?

Lesütött szemmel bólintok.

– Nem gondoltam volna, hogy ilyen kis tüzes vagy – csípte meg a mellem. – Megkapod.

A kijelentésében ott bujkált a ha szócska is, így kénytelen voltam rákérdezni.

– Ha?

– Előbb kényeztetned kell engem – hajolt hozzám közelebb, minden szavát az ajkamra suttogta. – A száddal.

Szabad kezével megragadta a kezemet, és végigvezette az egész testén, és csak akkor állt meg, amikor ujjaim már a szeméremajkait érintették.

Mosoly terült szét az ajkamon. Megragadtam őt a vállánál fogva, és az ágyra döntöttem. Egy ügyes mozdulattal szétterpesztettem a lábát, hogy nyugodtan hozzáférhessek hozzá. Először az ujjaimmal nyúltam hozzá, végigsimítottam a sima ajkakat, aztán két ujjammal szétnyitottam azokat. Hezitálva hajoltam oda, nyelvemet a csiklójához érintettem, és megéreztem édes ízét.

A hajamba markolt, teljesen a forróságához nyomta a fejemet, és hörögve arra kért, hogy folytassam. És én folytattam, képtelen voltam elszakadni tőle. Ahelyett, hogy az ujjaimat a forró hüvelyébe vezessem, a csiklóját kezdtem el izgatni. Saját magamból kiindulva tudtam, hogy a csiklóorgazmus is tökéletesen megfelel az első lépésnek, és ahogy fél szemmel az arcára sandítottam, azonnal rájöttem, hogy igazam volt. Imádtam azt a pillanatot, amikor a beteljesüléstől összerándult, és felemelte a csípőjét. A kezét a feje fölé emelte, a párnát markolászta, és amikor elmúlt az érzés, éhes szemmel nézett le rám. A puncija még lüktetett, sötét vörösen és izzóan várta, hogy tovább folytassam rajta az ostromaimat.

Apró csókokkal haladtam felfelé, először a kis háromszögnél időztem el, amit néhány nappal ezelőtt borotválhatott ilyenre, aztán a köldökénél és végül, a mellénél. Gyönyörű, az átlaghoz képest sokkal nagyobb mellei voltak, öröm volt a kézbe venni, és megpödörni a hatalmas, rózsás bimbókat. Az egyiket a számba kaptam, és ráérősen szopni kezdtem, de a másikat sem hagytam békén, erősebb és gyengédebb szorításokat mértem rá, egyszer-egyszer bele is csíptem a kemény bimbójába. Imádta. A nyögéseitől volt hangos az egész szoba.

– Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó szád van, kislány – lehelte az ajkamra, miután elszakadtam a mellétől.

– És nem csak a szám az, ami jó – vettem elő a flörtölős formámat, és végignyaltam az alsó ajkán.

– Máris tetszik a hozzáállásod – húzott magához, és az egyik lábát a combom közé nyomta, és a seggembe markolva közelebb húzott magához, de úgy, hogy a szeméremajkaink összeértek. – Azt hiszem, megérdemled, hogy megkaphasd a játékodat.

Kettőt csapott a fenekemre, ezzel ösztönözve arra, hogy szálljak le róla. Megálltam az ágy mellett, és éhesen lestem, ahogy az íróasztalához lép, és elővesz onnan egy műfaszt, de olyat, amelyiknek két része van: egy hosszú és egy rövidebb részből. A rövidebbet a viselője kapja, és ahogy elkezdte forgatni a kezében, feltűnt, hogy egy rövidke kábel és egy kis dobozka is hozzátartozik a dologhoz. Elkerekedett a szemem, mikor rájöttem, hogy mit is tart pontosan a kezében.

– Tedd szét a lábad, szendikém – lépkedett felém, és úgy rázta a csípőjét, mint egy profi rúdtáncos.

Még mielőtt felrakhatta volna rám a műfaszt, a lábam elé térdelt, két ujjával szétnyitotta a szeméremajkaimat, és az ajkával, a nyelvével belém kóstolt. Szétnyílt az ajkam, és a mennyekben éreztem magam, amikor a nyelve hegye a bejáratomhoz ért.

– Már tocsogsz, és még alig kezdtük el – lehelte mámorosan.

Én inkább azon voltam meglepődve, hogy még nem rogytam össze a gyönyörtől.

Segített belemászni a hámba, aztán a kisebbiket kínzó lassúsággal belém csúsztatta. A kis dobozkán megnyomott oldalt egy gombot, aztán a szabad kezét ütemesen húzogatni kezdte a péniszen. Néhány centivel alacsonyabb volt, mint én, ezért fel kellett emelje a fejét, ha el akarta érni az ajkamat. Az ágy felé vezetett, a vállamnál fogva leültetett, és fentről nézett le rám. Néhány pillanatig megilletődve éreztem magam, fogalmam sem volt, mihez kéne kezdenem, de ő nem is figyelt oda a sok bénázásomra, helyette inkább fölém magasodott, és óvatosan a műfaszra ereszkedett. Halk nyögés hagyta el a száját, amikor tövig ért benne. A lábát a derekam köré csavarta, és közben egy picit hátrébb húzódtunk, hogy kényelmesen meg tudja tartani a lábát.

– Készen állsz életed első műfaszos dugására, amelyikben te vagy az, aki a lökéseket méri? – mormogta a fülembe, közben az ujja közé csippentette a mellbimbómat.

Válaszképp megragadtam a csípőjét, és egy kicsit emeltem rajta, aztán visszaengedtem az ölembe. Aprót nyögve hajolt hozzám egy újabb csókra.

– Ez az, kislány. Dugj meg engem – suttogta tovább, és nem bírtam tovább.

Eleinte lassan emelgettem őt, és közben a csípőmet is mozgattam, hogy még nagyobb legyen a csattanás. Aztán valami különöset éreztem magamban. Rezgést. Pumpálást. És ez nem a közelgő orgazmus volt, hanem valami egészen más.

– Tetszik neked, ugye? Akkor teszem eggyel erősebb fokozatra – nevetett a fülembe, és az utolsó szónál még erőteljesebb volt bennem a rezgés.

Már mindketten nyögtünk, nem is tudom, melyikünk volt a hangosabb. A nedves combok csattanása, az ágy nyikorgása és a sóhajunk töltötte be a szobát.

Egyet gondolva fordítottam a helyzetünkön, és ő volt alól. Lassan leszálltam az ágyról, ő hasra fordult, felemelte a fenekét, és szétterpesztette a farpofáit. Felkínálta magát nekem, én pedig azonnal bele süllyesztettem magam. Sokkal mélyebbre jutottam benne így, hátulról, és sokkal inkább éreztem az beteljesülés közeledtét.

– Ez az, kislány, erősebben, még, még még – könyörgött nyöszörögve.

A kezemmel előre nyúltam, végigsimítottam a nedves szeméremajkán, és elkezdtem körözni a csiklóján. Szinte egyszerre mentünk el, egyszerre haltak el a nyögések, csak a szuszogás maradt, és az apró mozdulatok. Ahogy az ágyra fekszem mellé, ahogy végigsimítok az oldalán, ahogy a nyakához hajolok és magamba szívom az illatát, ahogy a kezemet a mellére vezetem, és ott felejtve aprókat körözök rajta, és ahogy ő teljesen hozzám passzírozódik, és érezteti velem, hogy most nem szeretne elengedni, és többet akar belőlem kapni. És ezt a többet a pihenésünk után újra és újra megkapja.

 

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.