Szopni jó !

Térdepelve, a hajam markolva mozgatja a fejem a saját ütemére. Öklendezésig lenyomva a kemény vesszőt, hogy a makkja a szájpadlásom lágy részébe nyomódik. Mikor kihúzza a számból rajta van a meleg nyálam, ami a szám és fallosz végén nyúlva, csöpögve mutatja, hogy milyen élvezet ezt szopni. Majd levegőt veszek és kezdődik előröl amíg a könnyem és a nyálam egybe folyik az arcomon. Olyan puha, kívánatos lett a szám, duzzadt a mellem és ömlik a puncimból a nedv, a csiklóm simogatom a szabad kezemmel, mert csitítani kell. És újra és újra rátapasztom a szám a remegő falloszra, érezni akarom azt a gyönyört amit az okoz, hogy a torkomban tudhatja a férfi akinek örömöt okozok….

És kezdődik. Még jobban megduzzadt, remeg, forró és lüktető. Hol lassítok, hol gyorsítok ahogy irányít. Élvezi, hogy még tudja tartani, még nem akarja, még kínozza magát a hullámokban előtörő vággyal. Most, a hajamat erősebben markolja, a teste megfeszül, a csípőjét előretolja, a torkom legmélyén jár a makk, fulladozok, de most nem érdekli mert egy hangos, őrjítően folytott, mély hörgéssel elélvez. Picit hátramozdulok, hogy levegőt is kapjak és hely is legyen ennek a lüktető szerszámnak kilövelni minden egyes cseppjét a számba. Tartom az ajkaimmal, élvezem hogy életrekelt, nyelem, ízlelem amit kapok szomjam oltására. Mikor már nyugszik óvatosan mozgatom a számban, nagyon aprókat, nagyon finoman. Megnyugszik, elernyed, kicsusszan a számból. Puszit lehellek rá!

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.