Szex a kertben

Szerencsémre ma nyugis napom volt a munkahelyemen, nem idegesített fel senki, nem is hajtottam agyon magam és a légkondicionált irodában jól tudtam dolgozni a saját tempómban. Azonban alig vártam, hogy haza érjek, mert kegyetlen meleg volt. Ugyan bringán volt egy kis menetszél, ám ahogy megálltam a kapunknál, azonnal leizzadtam. Sebaj, gondoltam, hamarosan a kertben loccsanok egyet a medencénkben és talán még Matildot is rá tudom venni egy kis etyepetyére. Nudizni rendszeresen szoktunk, mert az udvar szinte teljesen zárt. Köszönhetően a már bőven 4 méter magasra nőtt tuja soroknak a telekhatárokon. Gyerekeinket is a toleranciára, az elfogadásra neveltük és rendszeresen járunk nudista strandra is, és itthon is meztelenül szoktunk a kertben tenni-venni. No, szexelni azért mégse. Most viszont, hogy a gyerekeket elvitték a nagyszülők, miénk a világ.

A bringát letettem a féltető alá és a teraszon át léptem a házba. Matild ma itthon volt egész nap, és rögtön megláttam, amint beléptem. Ám a lában a földbe gyökerezett, az állam pedig leesett, amikor megláttam. Drága feleségem egy szál átlátszó muszlin ruhában fogadott, kezében a kedvenc mentás limonádémmal. Szépen kifestette magát és cseresznyepiros ajkaival egy hatalmas csókot adott, majd átnyújtotta az italomat, miközben a másik kezével az ágyékomnál ellenőrizte az eredményt és így szólt:

– Na, azért! – és ellibbent tőlem, hogy továbbra is szemrevételezhessem.

Én meg csak álltam és bámultam az én gyönyörű, szexi feleségemet, akivel nem bírtam betelni bármennyit is szeretkeztünk az évek során és akinek legalábbis számomra még mindig csodálatos alakja van. Egy jót kortyoltam, majd letettem a poharam és felé indultam. Azonban erre ő csábosan ellibbent előlem és ringó csípővel kivonult a teraszra. Az ajtóban megállt egy kicsit, hogy ismét gyönyörködhessek a sziluettjében, ahogy átsütött azon a semmi kis ruhán a nap.

Megbabonázva indultam utána, de ismét nem tudtam elérni, mert tovalibegett és csábosan helyet foglalt a teraszon lévő nagy, stabil fa asztalon. Kissé hátra dőlve a karjaira támaszkodva kidomborította csodásan hegyesedő melleit. A bimbói majd átszakították az anyagot. Iszonyatosan kívántam már, de csak lassan közeledtem, hogy tovább élvezhessem a látványt.

Lassan elkezdte egyik combján feljebb húzni a ruha alját és egyre jobban szét nyitotta korábban keresztbe tett lábait. Tudta, hogy imádok a szoknyája alá leskelődni. Pláne, ha tudom, hogy nincs alatta bugyi. A szellő szabadon legyezheti imádott punciját. Mint akit zsinóron húznak, csak lassított felvételen, úgy haladtam egyre közelebb és már nem csak a nyálam csorgott.

Letérdeltem az asztal előtt és közelről csodáltam meg a meglepetést. Ami egy teljesen új fazon volt a fanszőrzetén. Eddig is ápolta, fazonírozta, de nem követte a mai csupasz punci divatot, mert mindketten úgy szerettük, ha szép, formás bozontba túrhatok bele. Számomra sokkal nőiesebb, mint a gyerekesen csupasz. Bár korábban azt is kipróbáltuk már.

Nem sokáig bírtam, hogy csak nézzem, amint vadítóan pirosra lakkozott körmű ujjaival izgatja, majd meg is ujjazza magát, miközben a másik kezével a melleit masszírozza és élvezettel figyeli a reakcióimat. Combjain kezdve a csóközönt, haladtam egyre beljebb. Ujjai között néha a csiklóját is sikerült megcsókolnom, amit hangos sóhajokkal nyugtázott és hamarosan teljesen birtokba vehettem csodás punciját teljes egészében. Drágám pedig egy mozdulattal áthúzta a fejemen a ruhája alját, így mintha sátorba kerültem volna hirtelen. Eleinte csak csókolgattam, majd egyre inkább a nyalásra tértem át, jól kilefetyelve egyre erőteljesebben csordogáló nedveit. Imádom a lucskos pinát. Amikor a csiklójára tapasztottam ajkaim és elkezdtem szívni, hangosabban adta tudtomra, hogy jól végzem a dolgom. Aztán amikor nyelvemmel a hüvelybemenetnél kezdtem el körözni, már szinte őrjöngött. Nem is kellett sokáig kavarnom, mire mély torokhangok és vonaglások közepette elélvezett, én pedig csak szuszogtam összeszorított combjai között.

Kis idő után enyhült a szorítás és egy búcsúpuszival elköszöntem az én kis új frizurás kedvencemtől, hogy a testét végig simítva a melleit is gondjaimba vegyem. Közben oldalra lépve ismét megcsodáltam szép testét és az új fazonját. Melleit csókolva azt éreztem hogy kezével gyakorlottan azon munkálkodik, hogy kiszabadítsa kedvenc játékszerét, aki már majd kibökte a nadrágomat. Nem kellett sokat vesződnie vele és a nadrágom már a bokámnál volt. Életem pedig a kezében. Csodás kézi munkáját nagyon tudtam mindig is élvezni. Ahogy most is. Ám nem sokáig.

Ugyanis egyszer csak azt hallom:

– Gyere közelebb! Szopni akarok – és már húzott is egyre közelebb csodásan piros ajkaihoz.

Ha lehetett egyáltalán, a farkam még keményebb lett és gyöngyöző cseppekkel várta azokat a csábos ajkakat. Meg is érkeztek és finom puszikkal és csókokkal köszöntötték kis barátjukat. Majd pedig rá is csusszantak, hogy közben a nyelve izgassa körbe-körbe simogatva a nagyra duzzadt makkot. Közben ruháját félrehúzva kiszabadítottam a melleit, amelyek ugyanolyan egyenletesen barnák voltak, mint a teste bármely porcikája és masszíroztam, csókolgattam, szopogattam őket. Közben jobb kezemmel ismét meredező csiklóját simogattam, és egyszer csak azt vettem észre, hogy egyik ujjam becsusszant nedveitől és nyálamtól tocsogó puncijába. Ezt hangos morgással nyugtázta, mert teleszájjal nem nagyon tudott már hangot hallatni.

Persze én is kinyilvánítottam tetszésemet, mert annyira finoman kényeztette a rudamat, hogy nem bírtam csendben maradni. Nem érdekelt, hogy a szomszédok hallanak-e valamit. Ha meg igen és nekik is meghozzuk a kedvüket egy kis szexhez, bizonyára nem fognak megharagudni ránk.

Drágám érezte, hogy már nem sokáig végezheti a szájmasszázst, ha még egy igazi kefélést is szeretne. Már pedig szeretne. Mert elengedett és ismét megszólalt:

– Most pedig kefélni akarok!

Nem kellett kétszer mondania, ismét a lábai között helyezkedtem el. A lábai vállaimon, dákóm pedig eleinte csak finoman csúszkált az ajkait és csiklóját simogatva. Ám kiéhezett drágám már nem bírta tovább és csípőjét megemelve az egyik mozdulatomnál úgy helyezkedett, hogy beletoccsantam lucskos puncijába. Ismét az élvezet hangjait hallottam és hallattam is. Eleinte lassan, kissé körözve mozogtam benne, majd egyre gyorsuló tempóban hallottam zacskóim csattogását a fenekén.

Ő is egyre erőteljesebben mozgott a közös ritmusra. Mellei pedig olyan csodás táncot lejtettek, hogy az magában is őrjítő volt. Erre még fokoztam a tempót és érezve hüvelyének ritmikus mozgását én is elengedtem magam és mindketten az élvezet hangjait üvöltöttük.

Végezetül ráborultam és csókolgattam az arcát, így köszönve meg ezt a csodás munka utáni meglepetést. Lábaival a derekam körül benn tartott még, karjaival pedig a felsőtestemet magához szorította.

– Nem engedlek el soha sem. – suttogta a fülembe.

Egy csókkal fejeztem ki egyetértésemet és jó pár percig így maradva pihegtünk. Majd pedig a medencében elnyúlva beszéltük meg, milyen csodás két hétnek nézünk elébe, amíg csak a miénk az ház, az udvar.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.