Recskázás a telefonra

Minden ember életében eljön az első masztizás egy kapcsolatban a társ erotikus képére.
Magam már rég benne vagyok a recska szakmába, és most jutottam el oda hogy ezt le is írjam, de jó ízesen!

Na ez úgy kezdődött, hogy 2012-ben gondolkoztam januárba, hát, hogy már el kőne veszíteni a szüzességem, és megkértem Vitó cimborámat, aki ma már híres youtube videós, hogy mutasson valami könnyű vérű lányt. Be is adta a facebook linkjét, és akkor még tapasztalatlan de már jó alapokkal bepróbálkoztam a csajnál, kösébb életem első komoly kapcsolata ez lett, és belegondolva a leghosszabb is, mivel itt kellett a legtöbbet várnom egy cidázásra.

A lányról, barna haj, barna szem, duci, alacsony, ragaszkodó, és egy kedves arc társult még a hófehér bőrhöz, nagy szerelem volt, ő legalább is szeretet, én nem mondom hogy szerettem, mert hazudnék, és az nem szokásom mikor írok, de sikerült könnyedén és gyorsan elnyernem a szivét. A vicc az volt a dologba, hog a facebook prof képén teljesen máshogy nézett ki a csaj, mint élőbe, és kelemes meglepetés ért. 2 hónap facebookos chat után sor került az első randira, csendes volt, és egyfolytába mosolygott, sétáltunk, egy szót nem szólt, és én egyfolytában próbáltam bátorítani, a megérzéseimre támaszkodtam, és egyfolytában sikerült az amúgy fehér arcát vörösen tartanom, aztán megszólalt, és beszélgettünk, leültünk egy játszótéren egymás mellé a padra, és én felé fodultam, ő felém, és beszélgettünk nagyon aktívan, aztán a válamra hajtotta a fejét, és hozzámbújt, ez meglepett, mert ilyen még nem történt, meg akik elötte voltak, csak facebookos ribancok, és arra amúgy nem lehet alaponi, erre hamar rájöttem. Indultunk vissza felé, és én megkérdeztem: -Kaphatok egy csókot? és kaptam, és kurva jó volt, a pillanat gyönyöre, a gatyámban a pillanatnyi erekció, érdekes volt, majd kisértem pár mellékutcát, elbúcsúztunk, és indultam haza.

Hamar rájöötem, hogy ezzel a lánnyal hamar irigységbe tudok hozni kt lányt, az egyikbe 2 évig voltam szerelmes, és végül beledepiztem, a másikkal eggyüttest alapiítottunk és a gitárosom volt, addig a napig, na ezt majd máskor, maradva a témánál.
Szóval este beszélgettünk, néha-néha küldtem neki a farkamról egy képet, amit általában jól fogadott, az első volt a nehéz, mert nem tudtam mit reagál, de felizgulódott.
csináltam egy facebookos csoportot is, ami tele volt a brémmel, a lánynak már számszerint 2 héttel a találkozásunk után már 35 különböző képe volt különböző expozíciókkal az általában erekciós farkamról. Na a farkamról azt kell tudni, hát hogy az pinába val nem segbe, minap is kért egy lány facen, egy régi osztálytársam a brémről egy képet, mert a szexuális életemről beszélgettünk, a képre csak ennyit kapuk: Túl Vastag!
De volt már arra is nem egyszer alkalom, hogy egy lány azt mondta, hogy fel se fér belé, pedig fel ment elöl hátúl, felül, de erről is majd máskor.
Témánál maradva megkaptam életem első androidos okostelefonját, ez akoriban nagy szó volt, és ott facen beszélgettünk, amíg nem kapott ő egy galaxy minit, hát, egyből keresgélni kezdtem a Market-be hogy ne kelljen mindig a facen beszélni, ahnem hangba is lehessen, én programként a Nimbuzz-t találtam, ami bevált volt, aztán majd Kakao talk is volt, meg viber, meg skype, de eztekről is majd máskor.
Szóval eljött a nagy nap, amikor nem küldtem, ha nem kaptam képet, épp a wc-n ültem, és nem rég fedeztem fel a maszturbálást a suli wc-be angol óra elött. És végül is, kaptam képet, húú, az valami fantasztikus volt, én ott csak rángattam a műszert, erre látom, hogy jöütt valami kép, és az izgaémat csak fokozta, hogy ahogy megnyitottam csak a fekete hátteret adta be, majd bejött a kép, egy szőrtelen kis fehér és rózsaszín rózsapunci kissé már nedvesen, de szűzen, azonnal elmentem a láttán, fantasztikus volt, még most is, ahogy írok eszembe jutnak azok a lágy vonalai, azok a selymes vonalak, és visszaemlékszek milyen volt nyalni, és eggyáltalán tapintani, de erről is majd késöbb.
Hatalmasat sültem el, és persze azonnal lementettem a képet, csodálatos volt, ezek után beköszöntött a chat szexek időszaka, de erről is majd máskor.
Köszönöm hogy elolvastad!

One Reply to “Recskázás a telefonra”

Comments are closed.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.