szexpartner , erotikus masszázs ellenőrzés

Popószex a búvóhelyen

Megbeszéltük, hogy amikor haza felé jössz, akkor engem is útba ejtesz. Béreltem egy kis házat a parton. Olyat választottam, ahol a szomszédok kicsit messzebb vannak. Otthon úgy tudják konferencián vagyok. Nálad pedig úgy, hogy csak 2 nap múlva jössz haza. Így van majdnem 3 napunk. Kicsit aggódom, hogy hátha mégse működik a kémia. Bár nem baj, max elbeszélgetünk pár napot.
Csörög a telóm. Te vagy. Navigálást kérsz, mert eléggé eldugott a kis ház. Nagyon kellemes a hangod. Imádom a pasik hangját amúgy. És általában ők is az enyémet. Hallom az autódat, ahogy beállsz az enyém mellé. Kiállok a teraszra, és nézem, ahogy kiszállsz. Elsétálsz a kapuhoz, és becsukod. Majd a csomagtartóból kiveszed a táskád. És egy szál virágot. Majd elindulsz a lépcsőn fel. A tekintetünk össze akad, ahogy felérsz. Pásztázó szemmel nézel rajtam végig. Én pedig mosolyogva fordulok körbe, és tárom szét a karjaimat, jelezve, hogy :Hmmm. Ez van. Elég lesz?
Leteszed a táskát a lépcső tetején, és a virággal a kezedben közelebb jössz. Nagyon komoly arcot vágsz, ez kissé megrémít.
Amikor elém érsz, rájövök, hogy igencsak apró vagyok melletted. Az orromhoz emeled a virágot, hogy meg tudjam szagolni. De valljuk be, a te illatod sokkal inkább vonzz.
-Köszönöm szépen. Kedves vagy.
– Nincs mit. – válaszolod.
A szemem nem tudom levenni rólad. Brutális módon imádom, ahogy érezhetem az erődet.
Kérdés nélkül hajolok.közelebb, és finoman megcsókollak. Nem hiszem, hogy kellenek szavak. Így meg se lepődök amikor a csípőmnél fogva magadhoz húzol.
Hogy stabilan álljak, a polódba kapaszkodok meg.
Közelebb bújok, és elindul a kezem felfedező körútra.
Az izmaid, a tetoválásaid, a szemedben a rosszaság, a kaján vigyor a képeden…..
Amikor elérek a nadrágodban duzzadó farkadhoz, te is lenézel.
– Miattad van – mondod csendesen.
– És az enyém lehet? – kérdezem válaszul belenézve a szemedbe. De ujjaimat már rá is szorítottam, és lassú, ráérős mozdulatokkal simogatlak.
– Kibaszott szép szemeid vannak.
-Nem mondod….
-Szemtelenkedsz?
-Ugyan dehogy…..
Erre elkapod a nyakam és kényszerítesz, hogy hozzád préselődjek.
Lehajolsz, és nyelveddel a számban kalandozol.
Érzem, ahogy a másik kezed a csuklómhoz ér, és magadról, átteszed a kezem a póló alján kivillanó combomra.
Irányítod a tenyerem, az ujjaimat. Addig simogatjuk a csupasz combom, hajlatom, amíg érzem, hogy nedvesedek. Az ujjaimat a puncimra irányítod, közben a csókot nem szakítjuk meg. Csók? Nem nevezném annak. Behódolás. Szó szerint azt csinálom. Nedves a puncim, így simán csúszik a mutatóujjam, egészen a hüvelyig. Ott egy mozdulattal belém dugod a saját ujjam. Amitől az teljesen elázik. Kihúzod, és tudom már, hogy mit akarsz. Így automatikusan emelem az ujjaimat a szádhoz. Szájunk elválik, és nyelvem helyére az ujjam kerül a szádba. Amikor bekapod, és rám nézel,….. Elvesztem. Izgat, ígér, ledominál…. De ezt akartuk a másiktól.
Lenyalogatod róla a nevem, és kijelented, hogy finom vagyok.
Tenyereidet a popsimon érzem.
Kicsit megemelsz, és a mögöttem lévő asztal szélére teszel.
-Mit gondolsz elbír ez minket? – kérdezem ijedten.
– Csak téged.
És finoman hanyatt döntesz. Egyik széket oda húzod, és ráülsz.
Combjaimat szétfeszíted, lábaimat a széles vállaidra teszed.
Egy puha csókot érzek a duzzadt csiklómon. Amitől össze rezzenek. Ujjaidat érzem szeméremdombomon. És kezem elindul lefelé.
Mielőtt magamhoz érhetnék, rácsapsz a kezemre.
-Az enyém. Viszed innen a kezed?
Hangosan felnevetek, és próbálok kiszabadulni. De nem engedsz el.
Nyelved és ujjaid ügyködésétől hamarosan magamon kívül vagyok, hangosan zihálva próbálok minél csendesebben élvezni, egy nyaraló ház teraszának asztalán.
De csak nem sikerül.
Amikor 3 ujjad jar bennem, és közben a csiklómat szívod, testem megadja magát, és sikítva élvezek a szádba.
Teljes testem remeg, és még többre vágyik.
Elengedsz, és segítesz felülni.
Arcodon látom a nedvességem, és nyúlok feléd, hogy letöröljem.
Vigyorogsz, és közlöd:
– ez ám a fogadtatás.
– ez ám a merész kezdés. Vedd elő. Most.
Teljesíted a kérésem, de azt hiszed szopni foglak. Ezért meglepődsz, amikor helyette az asztallapról az öledbe ülök.
Átölellek és puncimat a farkadhoz simítom.
-Uhh, de forró vagy. – nyögöd a számba.
Kissé megemelem a popsim, és kőkemény farkad belém csúszik. Lassan ereszkedek rá, de így is nagyon feszít. Megfogod a csípőmet, és belém tolod magad. Ez a hirtelen mozdulat fájt kicsit, de megállsz bennem utána.
Várod, hogy a szorításom alább hagyjon. A fájdalom nálam közben bizsergéssé, feszüléssé, és ha így ülünk egy darabig, akkor spontán orgazmussá válik. Ugyanis odabent éppen nagyon finom helyen van a makkod.
Ugyan az előbb élveztem egy óriásit, amint megmozdulsz, jön a következő.
– Bazd meg -….. – Azta kurva….-ennyit bírok kinyögni, miközben felemelkedek a combjaidról. Majd újra mélyen le. A közös ritmust hamar megtaláljuk,mert irányítasz. KB 10 perc lovaglás után, már ver a víz, s folyik rólunk egyéb is
Egyszer csak megállítasz, és felemelsz vissza az asztalra. Combjaim közé állsz, és ujjaiddal a popsimat kezded sikosítani. Majd érzem a finom nyomást is. Mivel nagyon nedves vagyok, nem telik sok időbe, hogy belém juss.
Fölém hajolsz, és megkérdezed: – nem leszek a popsidnak túl nagy?
– De. Az leszel. De gyere. Most. – lihegem a nyakadba kapaszkodva.
Óvatos mozdulatokkal, lassan, türelmesen tágítod magadhoz a seggem is.
Az önuralmad viszont a végére ér, miután majdnem teljes hosszában elnyeli a popsim a hatalmas farkad. Nem bírod tovább a szorítását, és belém élvezel. Érzem a lüktetésed, baromira jó érzés.
A melleimre rogysz, miközben mindkettőnkön a remegés utolsó hulláma is levonul.

Felnézek, és mosolyogva közlöm:
– Ígéretes kezdés……

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.