Orgazmus, vagy amit akartok

Munka után, a boltból hazafelé sétálva, a light colámmal, és a sajtos croissant-ommal a kezemben, miközben azon gondolkodtam, hogy ez a kettő már önmagában túllépi a napi kalóriaadagomat, megcsörrent a telefonom. A barátom, Gábor volt az. Közölte, hogy megint éjszaka jön csak haza, de mivel megígértük közös barátunknak, Attilának, hogy este átmegyünk hozzá filmet nézni,én menjek el, ne hagyjam Őt cserben. Mikor kinyitottam a kaput, éreztem, hogy a bokáim hamarosan felmondják a szolgálatot, így ahogy megetettem a macskát, elővettem némi szőlőt a hűtőből, és ledobtam magam a gép elé, és csak kattintgattam, szinte azt sem tudtam már, hol vagyok. Semmi mást nem akartam, csak egy jót aludni.
Evés után elkezdtem fürdővizet engedni. Ledobáltam magamról az összes ruhát, és elmerültem a habok között. Tudtam, hogy este muszáj vagyok átmenni Attilához, és mivel azt is tudtam, hogy tetszem Neki (úgy, mint Ő nekem), jól akartam kinézni, imádtam, mikor bókolt. 🙂
A kádban „megborotválkoztam”, leborotváltam a lábam, a hónaljam, és persze a szeméremdombomat is- teljesen simára, ahogy szeretem. Borotválás közben néha- néha becsúszott egy-egy ujjam a szeméremajkaim közé, és elképzeltem, hogy Attila teszi ugyanezt. Már épp, hogy belemelegedtem, mikor ránéztem az órára, már fél nyolc volt. Nyolcra ígérkeztünk Attilához, szóval elkezdtem sietni. Kiszálltam a kádból, és belenéztem az egészalakos tükörbe. Elővettem egy arany bokaláncot, feltettem, gyönyörűen csillogott barna bőrömön. Előkerestem kedvenc, piros tangámat, a hozzá illő melltartóval. (Mindkettő fémesen csillog, és a bugyi hátulja, meg a melltartó eleje – ahol a két kosár összeér-Swarowski kristályokkal kirakott.) Szép, feszes, közepes sárgadinnye méretű melleim ettől még jobban megemelkedtek, igazán szexi hatást keltve. A csuklómra arany karláncot csatoltam, majd belebújtam mélyen kivágott, vérvörös ruhámba. Szőke hajamat lazán feltűztem, egy pár cseppet tettem magamra a kedvenc (tüsfürdőmmel megegyező illatú) parfümömből, felvettem a piros, tűsarkú, kedvenc nyári cipőmet, fogtam a kocsi kulcsot, telefont, meg a pénztárcámat, és már ugrottam is be a Mercibe, lévén, hogy 19:50 volt. Egy non-stop-ban még megálltam egy üveg gyümölcsös pezsgőért, és 20:00-kor csöngettem Atinál. Mosolyogva nyitott ajtót, de meglepődött, hogy csak én mentem. Nyelt egy nagyot, és beljebb inviált. Halk zene szólt, csak néhány spotlámpa fénye derengett a nappaliban, és éreztem a fiú kellemes illatát.
– Hát, szia!- mondta, egy pillanatra sem véve le rólam a szemét.Majd közelebb lépett, gyönyörű zöld tekintetét az enyémbe fúrta, és lassan, lágyan megsimította az arcomat.- Istenem, Niki… nagyon… nagyon rég óta várok erre…- lágyan, úgy, ahogy még senki, megcsókolt. Azt hittem, hogy repülök. Szinte abban a pillanatban elkezdtem nedvesedni, mikor puha ajka az enyémhez ért, de amikor a nyelve nagyon lágyan megkereste az enyémet, egész testemben megremegtem. Minden kiesett a kezemből, nyakára fontam a kezemet, és visszacsókoltam. Úgy álltunk ott, mintha csak mi léteznénk a világon. Legalábbis én akkor ezt éreztem. Keze nagyon finoman járta a testemet, épphogy hozzám ért mindenhol, mikor egyszer csak a nyakamat kezdte csókolni. Ez az érzékeny pontom, az izgalmam azonnal a tető fokára hágott. Hozzányomtam a csípőmet, és felnyögtem. Melleimre lehelt már csókot, és úgy éreztem, menten elájulok. Végigfuttattam ujjaimat a felsőtestén, majd rátértem a lényegre. Éreztem, hogy Ő már kőkemény odalent, és hirtelen mindent elsöprő vágyat éreztem arra, ahogy magamban érezzem. Nem érdekelt semmi más, nem érdekeltek a következmények, egyszerűen csak akartam Őt. Egy pillanatra elhúzódtan csókjai elől, és egy hirtelen mozdulattal megszabadítottam a pólójától, majd lassan sötét farmerjától is. Ezután Ő mögém került, hátulról csókolt tovább, nyelve bejárta a nyakam minden pontját, és én előbb csak egyre gyorsabban lélegeztem, majd kéjesen sóhajtozni kezdtem.
-Nem bírom…- nyögtem már kéjre éhesen- akarlak, kellesz, érezni akarlak!
Erre a mondatomra Ati levette a ruhámat, megfordított, és nekinyomott a falnak. Mélyen a szemembe nézve kikapcsolta a melltartómat, láttam, hogy egy pillanatra elkerekednek a szemei, ahogy „dinnyéimre” néz, majd nyelvével elkezdett lefelé haladni, tovább nyújtva ezt a kegyetlen játékot. Egy másodpercre abbamaradt minden cirógatás, majd egy nagyon finom, gyengéd harapást éreztem a bugyimon át. Már azt hittem, megőrülök, és nem bírom tovább, de akkor egy hirtelen mozdulattal lekerült rólam az utolsó ruhadarab is, és ez az erős inger visszarángatott a földre. Ai újra felállt, megint belefúrta tekintetét az enyémbe, egyik combomat kezében tartva felhajtotta, és a következő pillanatban a mennyekbe repültünk, egy hangos „Ahhhhh”- val. Végre magamban érezhettem a farkát, ami teljesen kitöltött. Szinte minden egyes lökésnél újra, és újra elélveztem, kéjes nyögésekkel, sóhajokkal, vagy néha kiáltásokkal. Hajam kibomlott, csípőmet szorosan hozzányomtam, és a felsőtestünk is egybefonódott. Szenvedélyesen, mégis soha nem átélt gyengédséggel kezdtünk csókolózni újra. Lökései egyre nagyobbak, és ha lehet, egyre mélyebbek voltak, ami már tényleg a téboly szélére sodort, soha nem volt ennyire jó a szex senkivel.
A nedveim csak folytak, folytak, és olyan csúszós voltam, hogy még. Két csók között odalihegtem az én Drága Atimnak: – Te megmutattad, mit tudsz, most én jövök.
Válasza egy hosszú, mély, nyelves csók volt. Felkulcsoltam két lábam a dereka köré, és Ő, abba sem hagyva döféseit, a fenekemnél fogva tartott, és elindult velem a kanapé felé, közben folyamatosan csókolt. Leült a hófehér lősarok közepére. Én hanyatt döntöttem, és nagyon lassan elkezdtem Rajta előre-hátra mozogni, amit hangos nyögés-sóhaj kombinációval jutalmazott, és a hátamat simogatta. Szemeit becsukta, teljesen átadta magát nekem. Én is becsuktam a szemem, és tovább folytattam az előre-hátra mozgást pár percig. Minden második percben elmentem, ismét szinte folyamatosan.Hátranyúltam, és megragadtam a heréit, és ugyan ebben a pillanatban csavartam egy a csípőmön. És akkor éreztem, ahogy a hüvelyem megteleik az Ő spermájával, hallottam a hangos nyögéseit, éreztem, hogy lüktet bennem, és éreztem, hogy én is folyamatosan élvezek. Lassan Rádőltem, és a mellkasát cirógattam. Pár perc után ismét lassan, nagyon lassan mozogni kezdtem még félig kemény férfiasságán, és Ő tágra nyílt szemekkel nézte, mire készülök. Ismét felültem, így Ő hozzáfért a melleimre, amiket gyebgéden, mégis erőteljesen kezdett simogatni. Mikor éreztem, hogy elég kemény a folytatáshoz, igézően Ránéztem, és a fürdő felé intettem. Ahogy az előbb a kanapéra, most úgy jutottunk el a fürdőig, ahol a hatalmas sarkkádban már ment a pezsgőfürdő. Letett a szélére, és egy percre szétválva és belementem a kellemesen zubogó vízbe. A víz pezsgése is nagyon izgató volt. Mellém ült, és kért, hogy üljek fel a a sarokba, a kád szélére. Megtettem, és ismét elkezdődtek a gyönyörök. Nyelve olyan játékot mutatott be a puncimon és ban, hogy az elmondhatatlan. Hangosan nyögtem, sóhajtottam, kiabáltam, élveztem, és Ő élvezte, hogy ekkora örömet okozhat nekem.
Egy idő után cseréltünk, Ő ült a kád szélére, s pedig elé térdeltem, és először csak finoman, puhán nyalogattam, majd lassan a számba csúsztattam férfiasságát. Eleinte csak a makkját, amit néha finomat harapdáltam, amitől megborzongott, és kéjjel teli hangokkal jutalmazta, majd hirtelen tövig nyeltem. Elkezdtem lassan, majd egyre gyorsabban szponi, közben a nyelvemmel ide-oda csúszkáltam, játszottam a merev rúdon. Keze lesiklott a hasamon, egésze le a puncimig, majd két ujja hirtelen eltűnt benne, amit egy hatalmas orgazmussal hálált meg a kéjbarlang.
– Gyere ide! Nem bírom tovább- suttogta, szinte magán kívül. Én csak intettem Neki, mire Ő bejött mellém a vízbe, nyégkézlábra állított, és hátulról kezdett dugni, óriási élvezetet adva ezzel. A víz kellemes pezsgése, és mély, és egyre gyrosabb lökései, csiklómmal játszó ujjai ismét a csúcsra juttattak, abban a pillanatban, mikor maga is átélte a gyönyörök gyönyörét.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.