Niki

– Szia! Én vagyok!
– Szia Niki!
– Hol vagy?
– Buliban.
– Én meg kicsit berúgtam. Gyere értem! Az Operához.
Niki hangja remegést idézett elő bennem. Szeretem ezt a lányt, és érzem, hogy ő is vonzódik hozzám, de valahogy nem tudunk összejönni. Elmentem érte az Operához, aztán hazavittem. Először magamhoz, aztán hozzá. Nem történt semmi. Akkor nem.

…a kanapén feküdtem, hanyatt. Fejem Niki ölében, aki kedvesen simogatott. Kezei finoman érintették a nyakamat, a mellkasomat. Lehajolt és megcsókolt. Ajkai követelőzően tapadtak a számra. Nyelvünk kergetőzve érintette egymást. Finom volt a csókja. Kezeivel közben a mellbimbóimat izgatta. Simogatott, becézett, éreztem, hogy elönt a vágy.
– Kívánlak! – nyögtem sóhajtva a szájába.
Mozdult és kicsúszott a fejem alól. Mellém ült és újra megcsókolt. Jobb kezével megfogta a nadrágban már kemény farkamat. Simogatott, becézett, csókolta a nyakamat, majd a mellbimbóimat. Őrület.

Segített levenni a nadrágomat, majd visszafektetett és levette a melltartóját. Félmeztelenül ült mellettem, nedveimtől síkos farkamat simogatta.
– Maradj! – mondta. Nem mozdultam. A szemébe néztem, közben ő finom, de határozott mozdulatokkal húzogatta a makkomról le és fel a bőrt. A zacskóm feszesen tartotta a golyóimat, kezével megfogta a két kis szilvát. Kicsit hűvös volt a szobában így meztelenül, a farkam remegett, ahogy meleg tenyerébe vette a golyóimat.
Közben folyamatosan a szemembe nézett. Mosolygott.
– Jó? – kérdezte. Csak a szememmel jeleztem neki, hogy igen. Bal kezemmel a melleit cirógattam, de eltolta a kezemet.
– Most csak Te vagy! – mondta kedvesen.

Éreztem, ahogy a tenyere a nedves makkomon dolgozik, kedvesen, puhán, forrón csúsztatja tenyerében és ujjai között a farkamat. El fogok élvezni. Érzem. Hihetetlen ez a lány. A légzésem felgyorsul, már csak a ködöt látom és azon keresztül mosolygós arcát. Még egy-két finom mozdulat. Robbanok. Érzem, ahogy messzire lő sugárban előtörő ondóm, és hallom, ahogy csattan a bőrén, a mellein, a nyakán. Kezét síkos rudamon érzem. Gyengéden masszírozza, élvezi, hogy összekentem.
Mindketten meglepődtünk egy kicsit, kiderült váratlanul érte, hogy ekkora lett a kitörés. Engem is. Egy pici a hajába is került. Ezen jót nevettünk. Letörölgettük egymást egy kis törölközővel. Majd csókolóztunk és egymáshoz bújtunk…

Ennek ellenére, sosem jöttünk össze… pedig így történt minden.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.