Kemény irodai szex

Egy irodaházban dolgozva sok-sok szép Nő között az ember gyakran elmereng kivel mit tudna tenni, ha lehetősége lenne rá.
Mindennap ugyanaz. Reggel fél 8-kor a munkahelyre beérve az első utam a konyha, ahol imádott kávémat elfogyasztom, aztán irány a nyitott 20 fős iroda, ahol egyedül férfiként elkezdem a napi folyamatokat. Az irodában minden korosztály megtalálható. A 22 éves fiatal, sexy, egyedülállótól, az izgató milfen keresztül, az idősebb kiéltig. Sokszor kalandozom,nézelődök. Van itt kellően kiemelt dekoltázson át, a mini-tűszoknyás harisnyás magassarkúig.

Az irodaház ezen emeletén még 10 ilyen 20 fős irodahelység van és elég kevés férfi kolléga, hál égnek
A másik irodában van egy 30 pár éves, irtó sexy Nő. Róla, vele képzelgek a legtöbbet. Szinte.mindig valami miniruhát vesz fel és mindig magassarkúval. Észrevehetően szereti ha megnézik. Egyszer egy napon összemosolyogtunk, aztán azóta se semmi. Majd egy nap váratlanul….
Korábban írtam hogy mindennap ugyanaz,de volt egy ami mégis más.

Délután 4 óra volt. Elindultam a konyhába, hogy megiszom a megérdemelt napzáró feketét. Elkészítettem és miközben az asztalnál ülve kortyolgatom, egyszer csak belépett. „A másik irodában van egy 30 pár éves, irtó sexy Nő. Róla, vele képzelgek a legtöbbet.” . Ő volt az. Erika. Egy piros térd föléig érő feszülős tűszoknya egy nagyon finom anyagú, kellően testre feszülő, csinos fekete ing és egy szolid és elegáns fekete tűsarkú. Szőke rövid,vállig érő egyenes haj,gyönyörű barna szem. Úristen és már éreztem is ahogy keményedek.

-Szia. Ne haragudj, de tudnál segíteni? Valami történt a fénymásolóval, nem tudok másolni.

Ez a fénymásoló egy kisebb szobában volt a folyosó legvégén, amit az irodai dolgozók közösen használhattak.

Hirtelen zavaromban azt sem tudtam merre van az előre. Egyrészt mert éreztem ahogy a farkam be van duzzadva, másrészt mert megszólított.

Összeszedve magamat válaszoltam.

-Egy pillanat és megyek, csak ezt megiszom, válaszoltam, gondolva hátha előre megy és akkor megigazítom a férfiasságom hogy észre ne vegye. Hát nem ment előre. Lehúztam a kvt és felálltam. Szerencsémre nekem hátat forditva elindult előttem így meg tudtam igazitani.

Belépve a szobába látom a fénymásolón pirosan villog a kis ledecske.

-Azt gondoltam papírt kell betenni, de megnéztem és.van benne – mondja kicsit olyan sejtelmes hangon Erika.

Nem is tudom mitől vezérelten, talán túl sok vért vesztett az agyam, mert akkorára volt dagadva a farkam a mocskos gondolatoktól, de válaszoltam.

-Ide most mást kéne betenni.

Hangzott a válaszom kis mosollyal körítve és a géphez lépve megnyomtam a pirosan villogó led melletti infó gombot és kiirta hogy „papír elakadva”

-Egy perc és megcsinálom – mondtam, miközben a gép hátulját lehajtva probáltam a begyürt papírt kiszedni. Közben hallom, ahogy az ajtó kulcsra zárodik. Hirtelen felnézek. És az ajtónak támaszkodva egyik kezében a kilincs, másikban a ráfordított kulcs, popsit finoman kitolva válla fölött hátrapillant és annyit mond:

-Egy percnél, jóval több időm is van ha gondolod.

Ekkor odalépett hozzám és elkezdte simogatni, a dudorodó nadrágomat, mivel észre sem vettem, de Ő igen, hogy a titkom lelepleződött.

-Szereted a spontán játékot kolléga? – kérdezte

-Persze, Imádom. – feleltem

-Akkor mit kéne betenni ha nem papírt? – kérdezte miközben ráharpott a szája szélére.

Minden bátorságomat összeszedve,gondoltam öszinte leszek.:

-Hát, amit épp simogatsz, azt kéne betenni.

-Hova? – kérdezte

-Először a szádba, aztán ahova szeretnéd még – feleltem, miközben a szívem zakatolt az izgalomtól.

Közelebb hajolt és miközben egyre erősebben gyűrte a farkam belesugta a fülembe

-Dugd meg mindenem.

És ezzel a lendülettel elém térdelt kihámozta a férfiasságom, ami eddigre már hatalmasra duzzadt és elsőnek a tövétől a végéig nyalva, hirtelen bekapta, de nem akárhogy. Egyből torokra vette, majd belemarkolt mind a két kezével a fenekembe és belehúzta a fejébe. Ki-be ki-be, csak járt a feje. Néha kiengedte a szájából és visszakapta. Cuppogott, folyt a nyál. Iszonyat durván csinálta de én pont így szeretem. Aztán felnézett és megkért hogy „csináld Te” és a kezeimet a fejére tette. Tővig húztam a fejébe a farkam és ott tartottam. Majd fejét hátrahúzva némi levegőhöz juttattam és újra tövig. Dugtam a száját, gondoltam ez már sok, ezért elengedtem. Lecuppant róla, felnézett és könnyes szemmel kérte:

-Kérlek csináld még.

Nem kellett kétszer kérnie. Folytattam. Basztam a száját tovább. Mikor már éreztem hogy el fogok durranni, kihúztam a szájából, felsegítettem a földről, magam elé húztam és nekem háttal rádöntöttem a fénymásoló melletti üres íróasztalra.

A szoknyáját felcsúsztattam és a popsijába bevágó fekete tangán elkezdtem húzogatni a kemény és nyálas farkamat. Iszonyatosan nedves volt.

Lehajoltam és a fenekét széthúzva, bugyi félre és elkezdtem nyalogatni a nedvességtől tocsogó punciját. Nagyon finom, illatos, csupasz pinájától mégtöbb vér szállt el az agyamból. A bő nyalogatás és az egyre hangosabb nyögései közepette, melyet próbált visszafolytani könyékhajlatába, megkért.

-Tedd be amit be kell tenni.

Felegyenesedtem, letoltam a bugyiját és mögé állva belekapaszkodtam a csípőjébe és picit pajkosan elkezdtem firkálni a cerkám végével a csiklóját. Nem sokáig bírta és elkiáltotta magát ” Tedd már be!! ” , Azután hírtelen tövig nyomva elkezdtem a melót. Nagy felsóhajtás és egy újabb kérés

-Nagyon basszál meg kérlek.

Jó erősen, minden erőmet összeszedve dugtam. Csak úgy járt ki és be a farkam. Mikor éreztem, hogy nemsokára itt a vég kivettem és újból mögé térdelve a fenekét ismét széthúztam és megnyaltam a popsiját. Először óvatosan, gondoltam hátha ez nála nem nyerő, de egyszer csak egyik kezével hátranyúlt, belekapaszkodott a hajamba és ráhúzta a fejemet a fenekére. Bedugtam a nyelvem az ánuszába és éreztem, ahogy az élvezettől ernyednek majd összehúzódnak a rekeszizmok. Hanghatásait figyelve, tudtam hogy élvezi, így folytattam, majd az ujjaim segítségével elkezdtem tágítani. Kis idő elteltével elérkezettnek láttam az időt. Feláltam, a farkamat odairányitottam a tágult és nyálas ánuszához, majd szép lassan behatoltam.Először csak finoman, időt hagyva, hogy kellően tág legyen a teljes befogadásra. Aztán egyszer csak tövig nyomtam, de lassan. A nyögések és sóhajok közt egy apró gondolatot formált meg.

-Basszál meg ott is rendesen.

Több se kellett. Basztam a popsiját. Keményen. Járt a farkam ki-be. Tövig nyomtam minden egyes ütemben, miközben kapaszkodtam a csípőjébe. Magatehetetlenül feküdt előttem és teljesen átadta magát. Hanghatásait próbálta elfolytani de sokszor felsikoltott. Hosszú perceken keresztül keféltem. Imádtam a látványt ahogy az ánuszában ki-be jár a farkam. Éreztem hogy nem sok van hátra, amit szerintem Ő is érzett, mert egy újbóli kérést hallottam, amit nem tudtam visszautasítani

-Szeretném lenyelni

Ezzel a lendülettel kihúztam, Ő elém térdelt és bekapta. Szívta és verte. Már csak pillanatokra voltam a végtől. Aztán eldurrantam. Minden csepp a torkába. Kiszívott mindent, majd felált megtörölte a száját és belesugta a fülembe, miközben remegő lábakkal ziháltam és lüktetett a farkam

-Köszönöm a segitséget.

Bugyiját felhúzta a szoknyáját meg le. Megigazította a haját, miközben én is elpakoltam a dolgaim. Nyilt az ajtó és mielött kilépett hátra nézett és annyit mondott

-Nagyon jó volt

Még percekig ott voltam. És néztem magam elé miközben ismételgettem magamban „úristen”

Csak bízok benne hogy nem hallotta senki mi történik a fénymásolóban és hatalmas szerencse hogy, ebben a bő 20percben senki nem akart fénymásolni, bár ezzel egyáltalán nem is foglalkoztunk közben.

Remélem kéri még a segítségem.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.