Online Flört

Egy ideje chatelgetünk már…
Most már nagyon kívánlak, találkozni akarok veled…, csak az a nagy távolság ne lenne köztünk… a fél világot kellene átszelnem, hogy magadévá tégy egészen, ne csak online szavakkal, csak képzeletben…
Most írtad felhúztalak, és hogy már lüktetve kifigyel a farkad a nadrágodból. Mintha keresne valamit?!
Várj… teljesen beindítod a fantáziám…
Már látlak, mintha csak ott lennék nálad a szobádban, dobog a szívem, érzem az illatod is…
Hé… ne keressen tovább! Ne keressen mást! Itt vagyok én!
Kellesz… akarlak!
Oooh, ha így látlak Tigris nem tudok ellenállni Neked! Fel vagy ajzva! Erős vagy és kemény! A vágytól duzzadt! Vérbő, piros-rózsás, selymesen finom! Sehol máshol nem ilyen finom a bőröd, talán csak az ajkaid….
Engem kívánsz?! …a tekinteted… őrjítő!
Elönt a forróság engem is. Sikamlós kéj árad szét bennem. Minden porcikám érted sóhajt.. Össze csordul a nyálam a számban, és a combjaim közt…
Nézz a szemembe! Eléd ereszkedem. Nézz a szemembe!!! Nem kell, hogy marokra fogjalak, annyira hegykén meredsz. Az egyik tenyeremmel a mellkasod karmolom és dörzsölöm… Csak a szemembe nézz! A dús, puha, szexis ajkaid simítom az ujjaimmal. Megragadod erősen a csuklóm. A másik kezed a nyakamon hátra siklik a tarkómra, a hajamba. Az arcom a tenyeredbe simítom, bele dörzsölődzködöm, mint a macska! A másik kezem már a férfiasságod páros bizonyítékát masszírozza finoman. Meg-megmordulsz, élvezed….. de ez már kevés Neked, alig várod, hogy a számba vegyelek… Az ujjaid a hajamba markolnak, kérnek ……a szemeid könyörögnek…
Körbe cirógatom a nyelvemmel, s csókolgatni kezdem… Közben a csuklóm már annyira szorítod, szinte elzsibbad, szopogatod az ujjaim, míg én a férfiasságod. Elbódít az illatod, az érzés az ajkaimon, veled a számban.
Lassan mindketten elveszítjük az eszünk, nincs kontroll, csak a testünk lángol és semmi más már nem számít, csak a mámor és a kéj, amit egymásban ébresztünk….
Finom vagyok veled, de egyre mohóbb… Érzed milyen érdes a szájpadlásom, milyen mély a torkom…, hogy nem hasonlítható semmihez, ha ott és úgy masszírozom a nyelvemmel a farkad a
legérzékenyebb pontján, hogy ennél jobb nem létezhet?!
Imádom, ahogy utat engedsz a gyönyörnek, hallatod a hangod. Ez engem felhergel és segít, hogy tudjam hogyan okozhatok neked még nagyobb örömet… Egyre feszesebb vagy, majd elcsattansz,
de… most még nem teheted!!!
Felállok! Nézed a meztelen testem… a karcsú derekam ívét, a csípőm domborulatát, a sportosan kicsi, kerek feszes melleim. Végig simítasz élvezettel, talán így simítja a szobrász a már majdnem kész tökéletesnek vélt művét! Magadhoz vonsz, az orrod a bőrömhöz dörgölöd és nagyot szippantasz belőlem, beleborzongsz.. Az egyik tenyereddel a mellemet, a másikkal a kerek fenekem markolod, gyúrsz. Nyögdécselek, de már többet kívánok… Az egyik lábammal a combodra térdelek, feltárva a legérzékenyebb testrészem… Kívánod, hogy belém csorgasd a nyálad! Megcirógatsz, már oly nedves, forró és vérbő vagyok! Lágyan megsimítasz…. belém nyúlsz, megfeszítesz… kéjesen felnyögök… Most már akarlak egészen! Engedj az öledbe ülnöm!
Csak lassan, határozottan és mélyen… nagyon, nagyon mélyen érezlek magamban. Most ne sürgess, ezt imádom, had élvezzem. Hátra szegem a fejem, ahogy először belém hatolsz mindenem összerándul… a méhem és mélyen minden kis izmom, amikről nem is tudnám egyébként, hogy léteznek… ahogy ez neked is pont ekkora élmény elmerülni bennem… Már ez egy fél orgazmus….oooh, Tigris!
A hátad, a mellkasod karmolom, simítom a tenyeremmel.. Élvezlek… S teszed ezt Te is velem. Simítod és markolod a melleim, érzékien csókolod, játszol velük. Édes és finom…. még!
Ahogy mozdulok egyre szűkebb vagyok… Csak lassan… csak hosszan és nagyon mélyen… Ahogy kifordítom hátrafelé a csípőm meghajlítalak, most megint ott, azon a ponton ingerellek ahol a legnagyobb élvezettel jár Neked. Így csókollak, szopogatlak lent…… és fent ajkaimmal a szád, az állad, a nyakad. Tépném a hajad, ahogy az ujjaimmal közé túrok, de túl rövid, ki-ki csúszik a szorításomból…
Csókolj Tigris! Lágyan és érzékien…. Vadulj és harapj! Harapd az ajkaim, a nyakam. Had érezzem a leheleted a fülemen, csak alig érsz hozzá… súgod, hogy jó velem… ez annyira kéjes! – mindenem összerándul tőle, és borzongok… A fenekem fogod marokra, szétfeszítesz, ettől még szorosabbra fűződöm köréd… te is élvezed …és egyre inkább. Ahogy fogsz segíted diktálni az ütemet, ahogy neked jó. Ahogy erősen kifordítom a csípőm a csiklóm is hozzád dörzsölődzik, ahogy szét feszítesz méginkább, már nem először szakítom meg a mozgást, mert minden erőm elhagy…
Annyira jó veled…. És hangosak vagyunk, ez csak gátlástalanul, zajosan jó…
Pillanatra felszáll előtted a köd. Bármennyire is jó így… Te Férfi vagy, nem hagyhatod, hogy Nő csináljon Téged…. oooh az egód, ….az kell nekem!
Felállítasz, az asztalon félre lököd a laptopod, a bögrét, a könyveket rádöntesz… Az asztalon túlnyúlva a szélébe kapaszkodok, végig simítod a gerincem ívét, körbe dörzsölöd tenyérrel a fenekem, karmolod, megmarkolod, iszod a látványt!!! És belém hatolsz újra. Homorítok ahogy csak bírok, hátra szegem a fejem… ahhh! Előre nyúlsz, végigsimítod a melleim, a megfeszült, kiemelkedő bimbóim csiklandozzák a tenyered, kicsit elidőzöl, de nem soká.
Kérlek marj belém, ereszd a fogaid a tarkómba, ahogy a hím tigris tartja fogva a nőstényt a párzás alatt… Biztosan macska voltam valamely előző életemben, mert ettől teljesen kész vagyok….És ez hergel téged is, hogy engem felajz a durvaság!
Fogod kétoldat a csípőm széttárt ujjakkal, erősen… ellentartasz az egyre erősödő lökéseidnek. Kérlek ne kímélj, csak csinálj keményen, férfiasan, ahogy kívánod… én is úgy szeretem. Az asztalról hullanak az apróbb tárgyak, de kit zavar… kopog az aztalláb…. Teljes önkívületben vonaglunk együtt….
aaah… aaaah…aaaaah…. Most ne hagyd abba Tigris! …mééég!!! Döngess még… még!!
…Ahogy közeleg a vég egyre szűkebb vagyok, te pattanásig feszülsz…. ez annyira tökéletes…. És egyszerre élvezünk el. Minden ízükben remegünk mindketten… Míg tart rám hajolsz…Érzem a tested súlyát… de jó! …még belém harapdálsz, én a tenyeredbe csókolok.. Szuszogunk… összepislantunk, sóhaj, rövidke mosoly….

…. Kézen fogsz, egymást támasztva átkecmergünk a kanapéra és benyalunk egy nagy adag citromfagylaltot… Nem igen beszélünk, csak időről-időre cinkosan összemosolygunk….
… a lila köd kezd leereszkedni… hirtelen pajkos ötlet… repül egy kanálnyi citromfagyi! „Hé, nem vagy normális?!” „Na ne, hallod ne csináld!”
Repül a következő. …Tessék-lássék tiltakozás, birkózás. „Ezt kapd ki Tigris!” ……. „Most legyen nagy a szád Boszorka!” ……. A hideg fagylalt szétkenve a felhevült testünkön…. Nevetünk…. Még végül kuncsorgok Tőled egy jeges-citromos csókot, ha nem bánod!

…..EZ, DE JÓL ESETT!

..Tigris, holnap megint jövök, itt leszek a chaten..

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.