Kalandom egy 20 évvel idősebb férfival

Egy buli alkalmával felutaztam Budapestre. Nem akartam pasizni, csak egyszerűen jól érezni magam és kiengedni az elmúlt napok feszültségeit.
Egy ideig működött is a szórakozás, míg nem a pultnál észre vettem hogy egy idősebb arab férfi hosszú időn keresztül mereszti rám a szemeit. Hosszú sorba állás után megkaptam a kis italomat és kimentem rágyújtani, és ő, vagyis Kimo, (ugyanis így hívták) persze utánam jött. Eleinte tartózkodtam tőle, mivel egy nálam 20 évvel idősebb férfiról beszélek. Ő elég közvetlen volt velem, ami nem is volt probléma, mert így én is hamarabb megnyíltam neki. Így az egész estét vele töltöttem, sokat beszélgettünk és iszogattunk. Én nem tartottam fontosnak hogy hosszú távon tartsuk a kapcsolatot, mivel nem ismertem és fogalmam sem volt arról hogy mik a szándékai. A buli végén elkérte az email címem és innentől kezdve mindennapossá vált a beszélgetés.

 

2 hónapon keresztül tartottuk a kapcsolatot egymással és elég sokáig fűzött hogy hozzunk össze egy találkozót. A beszélgetések alatt legtöbbször a szexualitásról volt szó. Nem is kell mondanom hogy nagyon megkívántam pedig számomra egy „idegen” volt.
Március elején már azon kaptam magam hogy úton vagyok Pest felé. Pillangós is volt a gyomrom rendesen mert kicsit tartottam ettől az egész dologtól, és persze a félelmem is közrejátszott.
Mit mondhatnék, kellemes csalódás ért… Jó volt újra találkozni vele.
Hosszas csevegés után elmentünk egy helyre ahol kettesben tudunk lenni. Mondanom se kell hogy mennyire megkívántuk egymást. Hiába volt idősebb 20 évvel nem bírtam ellenállni a kísértésnek, mert hát egy idősebb egész mást tud nyújtani, és ez ingerelte a fantáziám. Olyan érzéssel ért hozzám hogy az előjátékra már nem is tudtam koncentrálni. Minden áron csak a szexet akartam. Ezt rövid idő alatt a tudtára is adtam. Minden ruha darabomtól megszabadított, és ahogy csókolta a nyakam az maga volt a gyönyör, szinte felfaltuk egymást. Tudta hogy szeretem a vadságot, és a torkomat szorítva súgta a fülembe hogy ” te egy kis ribanc vagy, az én ribancom!” Ezt a mondatot nagyon élveztem, szinte könyörögtem hogy szexeljünk. Pár perces idő húzás után már be is rakta a farkát a nedves puncimba. Azt kívántam hogy ez a pillanat sose múljon el annyira élveztem. Egyre vadabbul csókolt, és egyre keményebben szexeltünk. Hamar túl is estem az első örömteli orgazmuson, ami olyan érzés volt hogy szinte remegtem.. Még jobban kívántam mint előtte…
Megfordultam és hátulról kezdett el dugni, erősen szorította a torkomat. Egyre hangosabban nyögtem, és közben simogattam a csiklómat.
Ujjaival a hajamba kapaszkodott, és a fejemet hátra vetve élveztem tovább a hatalmas farkát. Csak kiabálni tudtam.. „Ne hagyd abba, basszál még…”
Éreztem a lüktetést a puncimba hogy mindjárt elélvezek. Ezután hanyatt fektetett, lábaimat a derekához szorítva élveztem tovább a gyönyört. Lassan kezdtem kitörni, a kéjtől elalélva szorítottam a kezét és karmoltam a hátát, éreztem a forróságot, nem bírtam tovább. Szinte a könnyem is kifolyt akkorát élveztem..Remegtem és ziháltam. Ő csak mosolygott, nagyon tetszett neki.
Most én akartam elkényeztetni. Lelöktem az ágyra és elkezdtem csókolni a nyakát és mellkasát. Egyre lejjebb kezdtem el csókolni.. Először csak finoman kezdtem el szopni, majd egyre vadabbul kényeztettem. Hallottam a finom szuszogásait.. Időnként tartottam vele a szemkontaktust és ő ezt nagyon élvezte. Szenvedélyesen a hajamba dúrt közben. Éreztem hogy egyre keményebb a farka a számban. Pár perc odaadó szopás után eljuttattam a csúcsra. Imádtam hallgatni az apró nyögéseit.
A végén megfogta a kezem, odafektetett maga mellé, adott egy puszit a homlokomra, és elaludtunk.
Azt hozzá kell hogy tegyem hogy nem sok pasi tudott nekem orgazmust okozni. De Ő tudott valamit.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.