Haverom dugta a csajom

A párommal, Zsófikával, már 5 éve voltunk együtt amikor a dolog történt.

Az én szerelmem egy nagyon csinos, kerek fenekű, barbi-puncival megáldott alacsony egyetemista csajszi, én pedig egy vékony testalkatú, hosszabb hajú srác vagyok. Sajnos a vékonyság nem csak a testalkatomra igaz, hanem a farkamra is és ezzel imád a párom cukkolni.

Ez előtt már sok alkalmi szexpartnerünk volt, de arról majd talán egy másik történetben mesélek.

Van egy barátom, Csabi, akit az egyetemen ismertem meg és nagyon jóba lettünk hárman is, miután bemutattam a barátnőmnek. Olyannyira, hogy elkezdtünk hárman iszogatni gyakran. Korán kiderült a cuckold múltunk számára, így nem volt neki közömbös a barátnőm. A bulikban egyre perverzebb és perverzebb játékok jöttek, míg nem kiderült, hogy a barátomnak iszonyatosan vastag farka van. Elmondása szerint nem különösen hosszú, kb 17cm, de sok lány panaszkodott a túlzott vastagságra.

Több se kellett a barátnőmnek, azonnal ki akarta próbálni, mert tudni kell róla, hogy sizequeen, azaz imádja a vastag farkakat.

Az egyik házibuliban, melyen csak hárman vettünk részt, egyre jobban kezdtünk becsípni és a beszélgetésből üvegezés lett. Úgy játszottuk, hogy akire pörgött az felelt vagy mert. Csabi egyre durvább meréseket adott Zsófikának, de én sem kíméltem.

Az eleinte karaoke, tánc…stb gyenge merésekből vetkőzés, villantás, öltánc lett hamar.

Amikor Zsófika elment wc-re egy nagyon pikáns öltánc után, melyet Csabinak lejtett akkor Csabi megmondta az őszintét: “Haver, tudom hogy a Te csajod, de ilyen bomba nővel még soha nem voltam, kérlek add át egy körre!”

Csak nevettem rajta és legyintettem, mert Zsófika visszajött, majd Csabi látogatta meg a mellékhelyiséget.

Zsófika hozzám fordult: Peti ezt a farkat ki kell próbálnom!!! Beleőrülök, ha nem dug meg! Szerinted ő is akarná?

-Szerintem benned lenne! Hogy szeretnéd, legyek ott vagy csak ti ketten?

-Hagy legyünk csak mi ketten, de megengedem, hogy hallgatózz…

Ahogy Csabi visszajött Zsófika kézen fogta és egy szó nélkül bevezette őt a hálóba.

Nem telt bele sok, elkezdtem hallgatózni és hallottam is hangokat…őszintén szólva soha nem hallottam még ilyen nyögéseket a barátnőmtől. Próbáltam az orgazmusait számolgatni, de 3 után abbahagytam. Velem max 1x élvez el egy szexnél, volt már akivel ment a 2, de ennél több soha nem volt egészen idáig.

Miután végeztek nem bírtam magammal, berángattam Zsófikát egy másik szobába, hogy azonnal mesélje el mi volt!

Elmondása alapján szopásnál alig fért be a makk a szájába. 3 újjal kellett, hogy ujjazza és még úgy is mikor betette olyan feszítő érzést érzett a hüvelyében, mint még soha. Misszionáriusban kezdtek. Az első behatolástól kezdve mindent érzett. Érezte a makkot, azt, ahogy végigér benne a farka és azt is, hogy olyan pontokat fedez fel, amiket velem soha nem tudott. A testében végigcikázott az izgalom és úgy érezte, hogy felrobban. A hüvelye az 1. perctől kezdve lüktetett, ahogy tágította az a szép vastag farok és mozgott ki és be. Kb. a 10. lökésnél már olyan rosszul volt az orgazmus visszatartásától, hogy nem bírta, megvolt az első.

Csabi irányított, átdobta Zsófikát kutyapózba a következő orgazmusig. Zsófika ledöntötte Csabit, majd meglovagolta. Élvezte, hogy ő irányíthat, így talán tovább vissza tudja tartani az orgazmust…de nem. Megint elélvezett.

Csabi ezután lelógatta a lábát az ágyról és elrugaszkodott Zsófikával az ölében. Felemelte őt és úgy kefélte állva. Zsófikával soha senki nem bánt még így és ebben a pózban emiatt 2 orgazmusa is volt, az utóbbinál Csabi is elélvezett.

Zsófikának fáj a puncija a megpróbáltatásoktól…de többet akar!

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.