Életem legjobb orális szexe

Egyedülálló voltam már régóta és ki voltam éhezve a puncira. Az egyik netes társkeresőn ismerkedtem kifejezetten olyan indittatásból, hogy megbasszak valakit, de mégis adjuk meg a módját. Tél volt, kibéreltem Isaszegen egy kis erdei galériás faházat. Már csak egy partner kellett, de ő is megérkezett. A nevét nem írom le. Kicsit duci, de szép csaj. Kb egyidősek lehettünk. Pont az esetem. Beszélgettünk egy kicsit, aztán azt mondta, hogy benne van a dologban. Megbeszéltünk mindent és mentem érte, hogy induljunk a szállásra. Ittunk kicsit, főzöcskéztünk, de már alig vártam az ágyba bújást, hogy megízleljem a punciját, érezzem a testét.
Felértünk az ágyikóba, egyből elkezdtünk vetkőzni, csókolózni, nyaltam faltam ahol értem. Kinyaltam, ahogy illik. Imádok nyalni, imádom, ha így kielégíthetek egy nőt. Utána jött a lényeg, ami miatt ezt a sztorit írom. Hanyatt feküdtem, megdícsérte a farkam, a lábaim közé térdelt és elkezdett szopni. Olyan szopásban se előtte, se azóta nem volt részem. Lassan, finoman, mintha fagyit nyalogatna, szopogatna. A kezeit alig használta. Végig a szemembe nézett. A végén a szájába élveztem és még utána is szopott, nem vette ki. Hagyta, hogy lenyugodjak, ami kellett is, mert konkrétan remegtem. És most is remeg a lábam, ha visszagondolok erre.
Utána még szexeltünk párszor, ami szintén jó volt, de nekem ez a hétvége “életem szopása” miatt emlékezetes igazán.

 

maiszex.blog.hu

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.