Egyszerre két fasz volt bennem

Érettségi után volt a nagy dilemma, hogy hova menjek dolgozni. Anyagi okok miatt akkor még nem tudtam főiskolára vagy egyetemre menni. Elkezdtem nézni az újságok hirdetéseit, és találtam is egy munkahelyet Budapesten egy nagykereskedelmi vállalatnál. Mivel akkor még gimnáziumi érettségim volt, mondták a munkahelyemen, hogy végezzek el egy kereskedelmi iskolát is, és így több lesz a fizetésem.

Jelentkeztem is, és levelező tagozaton egy kereskedelmi kiegészítő szakra jártam. 30-an voltunk az évfolyamon. Fiúk, lányok vegyesen. Volt egy srác, úgy hívták, hogy Zoli, akivel sokat beszélgettünk mindig az órák közötti szünetben, a vizsgák előtti várakozásnál stb. Végül megbeszéltünk egy randevút is. És utána sokszor találkoztunk még. Színházba, moziba mentünk, zenés szórakozóhelyen is voltunk többször, és még sok egyéb programot szerveztünk. Általában az ő lakásában találkoztunk és ott szeretkeztünk, mert én albérletben laktam. Mégiscsak szabadabban voltunk az ő lakásán.

Egyszer egy közös ismerősünk, Márk, aki agglegény volt, rendezett egy házibulit és minket is meghívott. Nagyon kellemes hangulatú buli volt, sokat táncoltunk, beszélgettünk, viccelődtünk. Jó kis társaság jött össze a meghívottakból.. A vendégek hajnali 2 óra körül kezdtek elköszönni. Valahogy úgy alakult, hogy minden vendég elment már csak mi maradtunk ott. Még ittunk egy kis pezsgőt a Márkkal, aztán táncoltunk is. Nagyon kedves volt, és mondta nekünk, hogy nem muszáj hazamennünk, ott is aludhatunk nála. Örültünk ennek a lehetőségnek, mert eléggé messze laktunk, és ott maradtunk. Még egy ideig beszélgettünk, nevetgéltünk immár kicsit spiccesen a finom italok jótékony hatásaként, és nagyon jól éreztük magunkat.

Kis idő múlva irtó nagy késztetést éreztünk a szeretkezéshez. Elkezdtünk csókolózni a Zolival, simogattuk egymást, ahol csak értük. Zoli kezdte lehúzni a cipzáramat a ruhámon, és a cicijeimet marokra fogva puszilgatta a bimbóimat. Egyszer csak úgy éreztem, mintha több kéz simogatna a kelleténél. Először borzasztóan meglepődtem. Láttam, hogy ott van Márk, és a popsimat simogatja. Először majdnem eltoltam magamtól, de aztán felvillant a gondolat, hogy miért ne szeretkezhetnék én két férfival, és úgy gondoltam, hogy inkább hagyom, hogy simogasson. Láttam, hogy Zoli se ellenzi a dolgot. Folyt a simogatás, cirógatás közöttünk. A barátom kezdte lehúzni a pici tanga bugyimat, és elkezdte nyalni az immár nedves, forró puncimat. Zoli nagyon finoman csinálta a nyalást.

Halk kéjes nyögéseket hallattam, mert annyira élveztem. A férfiak fasza pedig állt, mint a cövek. Aztán én megfogtam Márk péniszét és elkezdtem szopni. A számmal hullámos vonalakat leírva húztam a nyelvem végig a faszán. A makkjánál belenyaltam a nyelvemmel a közepébe. Éreztem, hogy a finom geci már kezd egy picit kiszivárogni. Aztán gyorsítottam, lassítottam a nyelvemmel a nyalást, miközben a kezemmel a heréit fogtam marokra, és azt is végignyaltam, nyalogattam közben. Aztán bekaptam a nagy, kemény duzzadó faszt, és húzkodtam ki-be a számban. Nemsokára hátulról kezdett el Zoli baszni. Imádom hátulról. Közben én folytattam Márk faszának szopását. Aztán talicska pózt vettem föl, és Márk kefélt hátulról. Isteni finom volt. Két férfival, két jó férfival egyszerre szeretkezni fantasztikus. Ez mesébe illő. Azért, mert egy férfi nem tud annyit nyújtani mint kettő.

Mind a két férfi külön-külön is jó volt, együtt pedig csodát tettek velem. Alig voltam eszemnél a végén. Azért lehet, hogy nekik is izgalmas volt így hármasban. Bekövetkezett az, amire mindig vágytam. Vagy nem is vágytam, csak elképzeltem. Két férfival egyszerre baszni. Valószínűleg soha nem tombolt bennem annyira a vágy, hogy ezt eddig meg is valósítsam, de ekkor már annyira jól éreztem magam, hogy hagytam, hogy ez történjen, és nagyon élveztem. Isteni volt így hármasban csinálni. Amíg Márk kefélt hátulról, addig a Zoli faszát sem hagytam, hogy lekókadjon, és így néhány perc különbséggel élvezett el a két srác. Mint a gejzír tört fel a srácok péniszéből a majonézszerű váladék, a folyékony geci. Én többször eljutottam az orgazmus felejthetetlen élményéhez. Kis pihenés és iszogatás után ismét elkezdtünk hármasban szeretkezni. Miután Zoli kukiját szopogattam és kellőképpen előkészítettem egy aktusra, ő hanyatt feküdt, én pedig lovagló ülésbe helyezkedtem, és mozgattam a csípőmet körbe-körbe élvezettel az álló, kemény faszán.

Közben a Márk pénisze is ágaskodott, és hogy ne árválkodjon egyedül, bekaptam, és szopogattam. Szóval igazából nagyon el voltam foglalva a két férfi, gyönyört adó hímvesszőjével. Egyszer csak isteni szikraként jött a gondolat, hogy Zoli keféljen alulról, Márk pedig a seggemben. Márk kicsit megnyálazta az ujjával a nyílást, és amikor úgy érezte, hogy eléggé síkos, megpróbálta bedugni a kemény faszát. Lassan, óvatosan csinálta, így könnyedén be tudta csúsztatni. Szóval egyszerre két fasz volt bennem. Egyik srác húzta kifelé, akkor a másik dugta befelé. És ez így ment váltogatva. Rendhagyó isteni érzés volt érezni a két kemény faszt az alsó felemben.

Majdnem szétszakadok, úgy éreztem, de semmihez nem hasonlítható érzés volt az, hogy egyszerre két jó férfi dug meg. Életemben először szeretkeztem úgy, hogy kettőnél többen voltunk. Számomra a jó baszás ajándék az élettől, hát még két férfitól egyszerre. Nagyon jól szórakoztunk ezen az éjszakán így hármasban.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.