Egyéjszakás sztorik

Valahogy az egyéjszakás kalandoknak nem bírok ellenállni. Talán a fiatalságom teszi, talán a vágy, talán… nem tudom. Szeretem a szabadságot, azt, hogy nincs ki lekössön, nincs kinek magyarázkodnom. Csupán megtörténik és utána zajlik tovább az életem, és nem kell a következményekkel számolnom.

Ő is egy ilyen lány volt. Egy a sok közül, és mégis a sok közül az egyetlen melyben láttam fantáziát. Akit még utána többször is megkívántam, és nem bírtam ellenállni neki. Akkoriban sokat jártunk össze. A közös baráti kör és az érdeklődés, aztán a szex. Az első alkalom volt a legjobb. A feledhetetlen, melyet nem tudok még a mai napig sem elfeledni. És annyi együttlét után, csak mikor tudtam, hogy már nem lesz több, akkor jöttem rá, hogy hibát követtem el. Csupán egy alkalomnak kellett volna lennie. Egy mindent elsöprőnek, de már mindegy…

Nyár volt és forróság. Csupán egy filmért jött fel, amit már régóta meg akart nézni, aztán ment is volna haza… ám nem így történt. Egy rózsaszín top és egy kis rövid farmernadrág volt rajta, mely a seggére tapadt, és ahogy mentem utána a szobába máris felizgatott a látványa. Hosszú barna haja kibontva lógott körülbelül a háta közepéig és csak úgy csillogott a ráverődő napfénytől.

A filmet az ágyam melletti kis éjjeliszekrény legfelső fiókjában tartottam. Már nem is emlékszem, hogy miért, de ez nem is fontos. A szobába érve leültem az ágyra, közvetlenül mellé, és kutatni kezdtem a fiókban a film után. Ő a kíváncsi tekintetével végig követte minden egyes mozdulatom, míg rá nem akadtam a lemezre. Ekkor kivettem és átnyújtottam neki. Ahogy felé fordultam a melleit nem tudtam nem elkerülni a tekintetemmel, és ez neki is feltűnt. Elmosolyodott. Nem szólt semmit. Én pedig egy kissé zavarban voltam. Főleg, mert odalent a szerszámom már fészkelődni kezdett, és a helyzet kezdett kínossá válni. Hirtelen azon kaptam magam, hogy már csak rá bírok gondolni. Arra, hogy vajon bejövök e neki? Hogy esetleg kefélne egy jót velem? Ha most megcsókolnám, vagy megérinteném olyan helyen, akkor mit szólna? Biztos képen vágna. Az tuti. Ezért el is szállt minden bátorságom, persze nem mintha olyan sok lett volna. Megköszönte a filmet és elindultunk kifelé. Én megint csak mögötte kullogtam és a fenekét bámultam, miközben egyre nagyobb késztetést éreztem rá, hogy megfogjam. És nem bírtam tovább. Kiérve a szobából rápaskoltam. Ő erre megállt, én pedig elkaptam a kezem, és álltam ott vele szemben idétlenül, várva, hogy lehordjon… de nem tette. Megfordult, és csak mosolygott.

– Bocs, nem bírtam ellenállni –fülig elvörösödve, dörmögtem magam elé a szavakat, kerülve a tekintetét.

– Hát igen – hangja lágy volt. Nem érződött benne, hogy haragudna, vagy, hogy egyáltalán zavarban lenne- senki se tud ellenállni neki. Gyönyörű seggem van –pár másodperc csend következett. Csak bámultunk egymásra- minden pasi fantáziáját megmozgatja. Látom ez nálad sincs másként.

– Hát – hát, hát mi hát? Naná, hogy megmozgatta.

– Zavarban vagy? – huncut mosoly jelent meg az arcán. Jól tudta a választ, és azt, hogy neki kell megtennie az első lépést, mert én elég bizonytalan vagyok- Miért?

– Mert… – csak habogtam, hebegtem össze-vissza- még sosem fogtam meg a feneked, pedig már régóta vágytam rá. – őszinte vallomás volt, melytől ismét elvörösödtem. Talán jobban is, mint korábban.

– És milyennek találtad? Jó volt?

– Őszintén – a fejemet vakartam- nem emlékszem. Túl gyors volt, csupán súroltam.

– Hűha – a huncut mosoly még mindig az arcán volt – nos akkor ez ellen csak egy megoldás van. Ha akarod, megfoghatod még egyszer. És végigsimíthatod. Belemarkolhatsz, hogy érezd.

Ekkor totál zavarba jöttem. Ez volt az, amire végkép nem számítottam.

– Megengeded? – mintha kétéves lennék. Totál idióta.

– Add ide a kezed – ő határozott volt. Megfogta a kezem és a popsijára tette. Na ez totál felizgatott. Egymással szemben álltunk. Centikre egymástól- Markold meg két kézzel!

– Oké – kezdtem felengedni, habár a szívem egyre hevesebben vert, de belemarkoltam. És ekkor ő sem habozott tovább. Szorosan magához húzott. A farkam már merev volt, és ezt ő is érezte. Tudta, hogy felizgatott. És élvezte. A szemembe nézett, majd megcsókolt. És én visszacsókoltam. A kezem szinte táncolt a seggén, és ő sem maradt tétlen. Először benyúlt a pólóm alá, aztán bal kezével a nadrágomba, és simogatni kezdte a golyóimat. Majd szép finoman a farkamat. Az egész testem elöntötte a melegség. Nagyon jó érzés volt.

– Szeretnélek leszopni – súgta a fülembe, majd mire észbe kaptam már ott térdelt előttem. Először csak a hasam csókolta, majd a köldököm. Iszonyatosan jó érzés volt. Nagyon felizgatott vele. Aztán tovább haladt. Lehúzta a nadrágom, majd az alsónadrágom is, és ekkor már nem volt több akadály a számára. Csupasz farkam ott ágaskodott vele szemben, és ő nem tétovázott. Az egyik kezével kezelésbe vette, miközben a golyóimat kezdte csókolni. Szép apró csókokkal, hogy így húzza az időt, és kergessen az őrületbe, majd a szájába vette őket és szívni kezdte, miközben a nyelvével tovább izgatta őket. Fenomenális érzés volt. Én csak álltam ott letolt gatyával és behunyt szemekkel élveztem a gyönyört, melyet ő nyújtott számomra. Elfeledtem mindent. Üressé vált az agyam. És csak az élvezetnek éltem. Piszkosul jól csinálta.

Én már a fellegekben jártam, mikor a szájával tovább haladt. Először a makkom kezdte nyalogatni, majd a szájába vette a hímvesszőm, és ritmusosan szopni kezdte. Hol gyorsabban, hol lassabban. Én pedig egyre közelebb értem ahhoz a ponthoz, hogy nem bírom tovább. A farkam forrón lüktetett, és én éreztem, hogy már nincs sok hátra. Lenéztem rá és a tekintetünk találkozott. Ő egyből kiolvasta a szemeimből, hogy mi várható, és még dinamikusabban kezdett mozogni. Én megfogtam a fejét, gyengéden, nem szorosan, és hagytam, hogy megtörténjen. Az egész testem görcsbe rándult, a szívem az összes vért a farkamba préselte, behunytam a szemem… és elélveztem.

Ő csak a legutolsó pillanatban húzta ki farkam a szájából, ám csak annyira, amennyire muszáj volt és én beleélveztem. A forró geci betelítette a száját, ő pedig mind lenyelte, majd a maradékot lenyalta a farkamról, melyet még legalább egy percig a szájában tartott, egészen addig, míg el nem ernyedt. Ekkor lassan felállt, és a tekintetünk ismét találkozott. Rögtön tudtam, hogy mit akar. Most én jövök. Rajtam a sor, hogy a csúcsra juttassam. És bevallom őszintén, már régóta vágytam rá. Arra, hogy megdugjam. Hogy láthassam meztelenül. Hogy megérinthessem a meztelen testét. A Seggét… és punciját. Hogy kinyalhassam, és a csúcsra juttassam.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.