Egy pajzán nap

Kollégiumban laktam, a párom albérletben, de amikor csak tehettük, együtt voltunk, valamelyikünknél együtt aludtunk. Imádunk szexelni, gyakran naponta többször, minden elképzelhető és elképzelhetetlen helyen és módon, a kapcsolatunk is egy váratlan egymásbagabalyodással kezdődött, és azóta is a kezdeti hévvel esünk egymásnak.

A címbéli nap hetén csak futólag tudtunk találkozni, mind a ketten rohantunk, és a puncikám bizony egyre inkább követelte a magának valót, de még egy rendes magamhoz nyúlásra sem volt alkalmam, az emberek jöttek-mentek, és persze szobatársam is volt.

Péntek reggel a szobatársam hazautazott, kiürült a kollégium, és nem volt órám, sokáig ágyban maradtam, heverésztem, félálomban fantáziáltam, amikor az ember még nincs ébren és csak érzéseket és képeket lát és érez.

Hirtelen arra riadtam, hogy nyikorog az ajtó és valaki belép – a szobatársam elfelejtette bezárni, én meg egy olyan pici pólóban fekszek a vékony huzat alatt, mint egy zsebkendő. (Tavaszi félév vége volt, és olyan meleg, hogy már csak a huzattal takaróztunk). Egy csoporttársam volt, valami tananyagot akart elkérni, de erre azért ő sem számított. Az eltelt néhány főiskolai év során gyakran fantáziáltam róla, és tudtam, hogy én sem vagyok közömbös számára, de persze azért nem támadtam le. (Még…)

Elvörösödve kihátrált a szobából. Én magamra kaptam egy kisnadrágot, visszahívtam, és elkezdtem előkeresni a kérdéses papírokat, az ágyon ült, nagyon közel hozzám; én álltam, és nyújtózkodtam, hajlongtam ahogy húzgáltam ki a fiókokat, és emeltem le a polcokról a mappákat. Bizseregtem, az ajkam megduzzadt, és nagyon érzékeny lett, ahogy néha hozzáértem a nyelvemmel, de próbáltam titkolni, pedig éreztem a feszültséget és azt a rengeteg vadító illatot a szobában, az orrom olyan érzékeny lett, mint csak nagyon ritkán, és a finom kis húsdarabok a lábam közt megduzzadtak, szinte fájt az ágyékom. Egyébként teljesen fesztelenül tudtunk beszélgetni sikamlós témákról is, most alig mertem rápillantani, és olyankor láttam, hogy ő is szaporán veszi a levegőt, és mintha valami duzzadna a nadrágjában…..

Végre megtaláltam, amit kerestem, odaadtam neki és ő vörösödve szinte elrohant, én meg ott maradtam teljesen felizgulva, nem mintha számítottam volna rá, hogy történni fog bármi is, de a kisördög azért dolgozott bennem.

Felzaklatva felkaptam a törölközőm, a tisztálkodószereket és a borotvám. A puncimat teljesen szőrtelenítem, csak a vénuszdombomon van egy kis pamacs. A zuhanyzóban szerencsére nem volt senki, és a csiklóm heves dörzsölésével pár perc alatt könnyítettem magamon, csak a feszültség levezetésére volt jó.

Felfrissülve, simán, csupaszon mentem vissza a szobámba, fölkaptam egy könnyű ruhácskát, a nap sütött, a fénye cikázott a szoba falán, és a kitárt ablakon keresztül még érezni lehetett az éjjel esett eső illatát, és én jól éreztem magam, várakozással teli, holnap már a párom is szabad, na és a reggel is érdekesen kezdődött….

Tanulást terveztem egész napra, de előtte még körül akartam nézni a neten, elolvasni a híreket, ilyesmik. Csakhogy a zuhanyzós „gyorssegítség” semmire nem volt elég, és én már a szexoldalakat nézegettem, és történeteket olvastam, és már megint az a bizsergés….

Gyorsan bezártam az ajtót, és elővettem a legalsó fiókom mélyéről a vibrátoromat. A párom lepett meg vele kb. fél éve, hogy ne unatkozzak, ha ő nincs, meg persze együtt is jól tudtuk használni. Rózsaszínű, hajlékony, és egy nem túl nagy, kb. 15-16 cm-es farkat formáz, jókora makkal.

Ledobtam a bugyimat, miközben egy épp akkor letöltött videót néztem, és a gyengén zümmögő szerkentyűvel a széttárt combjaim bőrét simogattam, néha épp hogy csak megérintve vele a pinusom. Szeretem a végsőkig fokozni, mikor már követeli magának.

Egyre sűrűbben köröztem vissza a szeméremajkakra, és egyre könnyebben siklott rajtuk a mostanra már sűrűn patakzó puncinedvtől, szétnyíltak, és mikor hozzáért az előbújt csiklómhoz, mintha áram ütött volna, de már nem tudtam elvonni, ott kellett rajta tartanom, rezegtetnem, a másik kezem mutatóujját alaposan benyálaztam, és a popsilyukam masszíroztam, majd egy kicsit bele is nyúltam. Percekkel később már három ujjam volt a seggemben, nem nyúltam föl mélyen, csak tágítottam, és mikor már nagyon nem voltam magamnál, a vibri végét dugtam be az akkor már nyáltól és lecsorgó puncilétől síkos és remegő segglyukamba, a csiklóm a kezemmel izgattam, gyúrkáltam, húzogattam tovább. Ezt már nem bírtam sokáig és végre egy jót élvezetem. De igencsak meglepődtem…

A párom ott állt tőlem kb. 3 méterre és szélesen vigyorgott rám.

– Ez aztán igazán szép fogadtatás, Kicsim.

Neki is van kulcsa a szobámhoz, másoltattam neki, hát így jött be akkor, amikor én semmire nem tudtam figyelni, és mint kiderült, hamarabb eljöhetett a munkahelyéről, így gondolta meglátogat, és láthatóan nem hagyta hidegen a kis műsorom, ő is kiéhezett a heti „koplalásban”. Odajött hozzám, a farka így pont az arcom elé került. Kapkodva gomboltam a sliccét, és mikor végre kinn volt a kezemben a szerszáma előbb csak néztem és símogattam pár pillanatig, majd lágy csókot leheltem a végére, kinyitottam a szám, és a nyelvemmel benedvesítettem a végét. Körbesimítottam és lassan, nagyon lassan becsúsztattam a számba, amilyen mélyre csak tudtam. Nem fért be teljesen, de a kezemmel is rásegítettem a tövénél. Ő simogatta a hajam, teljes tenyérrel kócolt, fogta és csiklandozta a nyakam és a füleim. Egyre gyorsabb ütemben járt föl-le a fejem, időnként ő irányított a kezével, aztán kiengedtem majdnem teljesen, és csak a végét szívtam.

A makk peremén rezegtettem a nyelvem, ettől mindig beindult, szorosabban fogta a fejem, és rányomott a farkára, szinte felnyársalt. Úgy éreztem megfulladok, de nem akartam abbahagyni, annyira tetszett, megint gyors iramban föl-alá csúszkáltam a kéjlécen.

– Uhh, lassíts, így nem fogom bírni. – és erősen megmarkolt.

Lerángattam a nadrágját, ő tépte magáról az inget, felpattantam a székről, és ledöntöttem az ágyra. Csókoltuk egymást, ittuk egymás nyálát, mint aki már régen szomjazik.

Hanyatt fordított és széttárta a lábam, közé fúrta a fejét:

– Imádom a puncidat szét akarom nyalni, meginni a levét, jóllakni vele. Gyönyörű puncid van. – szinte már összefüggéstelenül beszélt, aztán már csak azt éreztem, hogy a puha és mégis izmos nyelve föl-le jár a vágatomon, majd megállapodik a csiklómon egy pillanatra, csap rajta egyet-kettőt, és újra. Szívta a vaginám nedvét, rágcsálta a pöcköm, és mikor már azt hittem nem tudja fokozni, egy ujját a popómba, másik kettőt a puncimba dugta. Libabőrös lettem attól ahogy előbb finoman, majd gyorsuló ütemben elkezdett körözni a lukaimban, már az ujjam szoptam, úgy kívántam a számba is valamit. Láthatta, hogy már majd szétrobbanok, ekkor gyors ütemre váltott és az ujjaival baszni kezdte a testnyílásaim. Elvesztettem az önkontrollom és valószínűleg hangos lehettem, de nem tudom felidézni.

Mosolyogva és ágaskodó farokkal várta míg elcsitulok. Fölém térdelt és megint a számba adta, én mohón ittam az előbukkanó pár csepp előnedvét. Rám feküdt, és mély sóhajjal merült el a lábaim közt. Így maradtunk. Élveztük egymás testét, símogattuk egymást, két tenyerébe fogta az arcom, és csókolt. Egészen finoman mozgott csak, épp hogy rezdült, de nagyon mélyen bennem volt, teljesen. Egyre csak szűkültem rá, szorongattam és egyre inkább megfeszültek az izmaim, köröztem a csípőmmel, úgy éreztem nem bírom tovább, és megpróbáltam gyorsítani, de nem engedte, nagyon szorosan tartott, és megmarkolta a hajam, hátrafeszítette a fejem és harapta a nyakam, szinte marta. Ez sok volt, nyüszítve, összerángatózva élveztem.

Most már ő sem tudta magát kontrollálni, és döfködni kezdett, de amikor láttam, hogy már nincs sok hátra, leszorítottam, és megállt, megfeszülve, nyögve tartotta vissza magát. Kicsit kihúzta belőlem a farkát, én a nyakába tettem a lábaim, és újból belém hatolt. Ez a póz az egyik kedvencem, ilyenkor nincs erőm irányítani a dolgokat, teljesen megsemmisülve hagyom, hogy történjen bármi, és csak sötétséget és vöröset látok. Ilyenkor pillanatok alatt képes vagyok elélvezni olyan átütő erővel, amilyet a misszionárius pózban sosem tudok elérni.

Nem tudom mennyi idő telt el, megfordított. Megint szoptam, mint egy kis boci, ittam, nyeltem a farkáról puncilé és a nyálam keverékét, de csorgott mindenhova, ki a számból végig a nyakamon. Markoltam a golyóit, és masszíroztam a gáttájékát. Egy pillanatra megálltam és benyálaztam az ujjam, és elkezdtem símogatni a popsilyukát. Belemélyesztettem egy ujjam, és egy kicsit csak tartottam benne, majd elkezdtem masszírozni a végbele elülső falát, miközben gyorsítottam a szopás iramán. Hirtelen megrángott, és miközben íjként feszült a teste, telelövellte a számat. Nyögdécselt, én meg csak nyeltem, nyeltem, aztán összerogyott, és csak pihegett az ágyon. Mellébújtam. Finoman, ujjbeggyel símogattam a karját, a hátát, a halántékát, a szeme csukva, pillája egy picit rezeg….

Felkelek, hozok egy pohár vizet, én is iszom. Rám néz, mosolyog, a szeme hálás. Visszaheveredek, a nyitott ablakon beáramlik a délelőtti levegő, most még hűs, jóleső, ahogy végigsuhan rajtunk a szellő. Beszélgetünk, becézzük egymást.

Sokáig feküdtünk így, később lefürödtünk, és én ebédet főztem, ő segített benne, bár nem egy konyhatündér, de jól esett együtt lenni.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.