Az új postás

Kertvárosban lakunk ahol a postás majdhogynem családtag. Bélabácsi, mert hogy így hívták öreg postásunkat…, elérte a nyugdíjazást. Az utcában mindenki nagyon sajnálta és valami kis kedvességgel mindenki megajándékozta. Nagyon kíváncsi voltam ugyan milyen csodabogár jön helyette, mert aki időnként mikor szabin volt az olyan dilis volt, hogy még a kutyák is fitymálva ugatták meg.

Már nem tudom miért, de otthon maradtam valamiért és tettem-vettem a lakásban s csak úgy lengén egy szál köntösben, amit fürdés után kaptam magamra. A kapucsengő éles hangjára kaptam fel a fejem…,no ez csak ismeretlen lehet, mert a szomszédok nem szoktak. Félre hajtottam a függönyt s kitekintettem…,hát az új postásunk állt a kapuban. Kiszóltam neki , hogy nyitva bátran jöjjön a kutya evett már ma..,próbáltam viccelni. Kissé bátortalanul bejött s hellyel kínáltam a konyhában…, á ő nem ül le sok a dolga …,bla bla duma, közben meg a szemével majd fel fal.

Szó ami szó én is szemügyre vettem…,jó kiállású úgy harmincöt körülinek saccoltam, de az feltűnt, hogy másabb a szabása a nadrágjának, mint az öregnek volt, mert neki valamiért kidudorodott.

Nos ebben én is ludas voltam, mert egy kicsit provokáltam a tűrőképességét vizsgálva a jövőre nézve. A kézbesítő füzetét egy kissé előre hajolva írtam alá, hogy betekintést nyerjen a ráváró szolgáltatási feladatainak tárgyjegyzékéről. Ahogy a szemei tűzéből és zavarából felmértem konstatálta azt. No, úgy éreztem, első nekifutásra ennyi bőven elég, pedig igencsak éhséget éreztem a hasikám alatti részben, de élveztem is a helyzetet. Máskor nyugodtan jöjjön be , – mondtam neki csak kopogjon, ha nyitva a kapu itthon vagyok. Valami köszönés félét motyogott és elment…,

Alig csukta be a kaput, az ablakhoz rohantam, és tűnődve néztem utána, s elkapott a vágy…, nincs mese a kis csecsebecsém előkerült a fehérneműs fiókból…, és a nedvesedő puncimhoz érintettem a még hideg szerszámot…, valósággal villám csapott belém…, lassú fokozattal kezdtem feltolni, majd egyre fokozva a tempót egy óriási orgazmust éltem át…., no várj csak legközelebb elkaplak, néztem a postás hűlt helye után.

A helyzet úgy hozta, hogy a véletlen kezemre játszott. Egyik nap a levélszekrényből az újságokat vettem ki, amikor egy kis cédula a földre hullott, értesítő !!!! Küldeménye érkezett holnap 10-12 között a kézbesítést megkísérlem újból. Sose jobbkor…,holnap szabad vagyok.

Másnap reggel ugyanúgy igényesen megfürödtem és a legcsábosabb parfümöm dobtam be…,természetesen a köntösöm alatt semmi, hogy még ahogy lépek a combjaim is elővillanjanak, lazán csak az övvel fogtam össze.…, előre élveztem a postás zavarát…,

Pontosan érkezett…, – láttam az ablakból, hogy óvatosan lenyomta a kilincset és , hogy engedett az arcára valami megkönnyebbülés ült ki. Az ajtónál vártam, ahogy kopogtatott hírtelen feltártam és a légáramlattól a köntösöm is meglebbent…, jobban sikerült , mint akartam…, a szemeit a konyha padlójáról kell felszednem…, a hatás a nadrágjára is hatással volt. Letette az asztalra a küldeményt s a szokásos színjáték után…, aláírás…, stb. most is úgy intéztem minél többet lásson, de ez a mamlasz nem mert kezdeményezni…, így hát véletlen leejtettem a tollat s lehajoltam érte…, vállam fölött vissza sandítva láttam, hogy a szépmívű pinusomra mered, s ezt már nem bírta ki…, ráhajolt és mohón csókolni kezdte…, sóhajtottam, mert alig vártam már…, – és a combjaim nyitottam neki szét, hogy minél jobban hozzáférjen.

Teljes extázisba kerültem, éreztem, hogy várakozástól gyorsan elélvezek, de ez még csak a kezdet. Felegyenesedtem és az kis postásom még mindig teljes harci díszben…,nagyon gyorsan megszabadítottam a nadrágjától, ahonnan előbukkant a saját golyóstolla ami termetes egy példány a maga nemében. Még csak úgy lazán félkemény volt de tiszteletet parancsolt…, mondom dobd le a többi ruhád is…, erre a legnagyobb meglepetésemre a táska rajta maradt, mert a szabályzat tiltja idegen helyen letenni…, erre egy nagyot kacagtam és elkaptam a makkját, hogy munka alá egyem…., gyere kicsim nekem nőj nagyra…, finoman majd egyre mohóbban szoptam, s makkját időnként nyelvemmel körkörösen izgattam. Szép szál gyertyává nőtte ki magát…, no most újból megmutattam neki barackomat, ami alig várta, hogy befogadja magába…, lassan bújt , mint a lopakodó majd egy éles lökéssel benn termett…,fájdalmamban felsikoltottam, de a másik pillanatban csodálatos volt…, hát nem ezt vártam mióta megláttam…?

Két kezével erősen fogta a csípőm és ellentmondást nem tűrő módon húzta magára teljesen lucskos puncimat. Ekkor élveztem másodszorra…, elakadt a lélegzetem, ahogy a farkán remegtem s az nem óhajtott lankadni. Kirántotta belőlem és felfordított az asztalra, majd vissza tolta s vad vágtába kezdett.., lábaim a nyakába…, a lendülettől az asztalt verte a táska…, két kezével mohón markolászta mellem…,majd csiklóm csalogatta s dörzsölte keményre…,azt hiszem ő már elfeledkezett régen a táskájáról, mert fara önkívületben táncolt…,farka , mint egy dugattyú járt fáradhatatlanul…,ekkor éltem át a mindent elsöprő orgazmusom, úgy éreztem , mintha vizelnem kellene , de ez nem az volt a kéjnedvem indult meg először vékony csíkban lefelé a popom felé, majd ahogy farkát kihúzta belőlem spriccelve a hasára a meredt dákóra…,elkaptam és magamhoz rántottam farkát amely ontotta magából a spermát…,az egész mellem , arcom tiszta maszat lett , az utolsó cseppig kiráztam belőle…, mikor lehiggadtunk tört ki a nevetés belőlem…,oly muris volt egy szál postás táskában…,

Ő meg megjegyezte szolgálata során még ilyen „jó kézbesítése „nem volt…,- nevettem szerintem kézbesülése…!!!

Ezután megegyeztünk, hogy ez lesz a jelzés, hogy bedob egy értesítőt a kézbesítés újbóli megkísérléséről s ha jó az időpont jelet rakok ki.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.